Russische miljardair koopt Mercedes van Hitler

Auteur: , 106 Reacties

Als we het hebben over occassions met een discutabele geschiedenis dan is dit misschien wel het beste voorbeeld dat je kan bedenken.

De Duitse handelaar in klassieke auto’s Michael Fröhlich moest even goed nadenken toen hij het verzoek kreeg van een Russische miljardair om de donkerblauwe Mercedes-Benz 770 K van Hitler op te sporen, maar uiteindelijk ging hij toch op zoek.

Na lang zoeken vond hij de Großer Mercedes die ooit toebehoorde aan de man die dood en verderf zaaide in de wereld bij een Duitse verzamelaar. En uiteindelijk kocht de Russische miljardair deze bijzondere Mercedes voor een bedrag tussen de 4 en 10 miljoen euro. De Duitse verzamelaar had maar liefst 6 van deze Nazi Benzen in zijn kelder staan. De Russiche miljardair heeft ze allemaal gekocht. De Benz van Hitler gaat naar Moskou, de rest wordt doorverkocht.

De Mercedes-Benz 770 is gebouwd van 1930 tot en met 1943. Van de Series I (1930-1938) zijn 117 exemplaren gebouwd en van de Series II (1938-1943) slechts 88 stuks. Overigens had niet alleen Adolf Hitler een Mercedes 770 K, maar ook Hermann Göring en menig ander Nazi kopstuk had er eentje. Evenals keizer Wilhelm II en de Japanse keizer Hirohito. (via: express.de)

Mercedes-Benz 770 K Adolf Hitler

Met dank aan iedereen voor de tip!106 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
zietdruuuttt!
-edit: huh?-
-edit: check!-
jee-oekeloeres
Had onze Geert geen bod gedaan?
@jee-oekeloeres:

Geert rijdt al X5.
@jee-oekeloeres:

Denk niet dat Hitler zo blij zou zijn met Geert aangezien de laatste over Joodse wortels beschikt.
-edit: is aangepast!-
Dat is pas P.I.M.P.!
Jouw Geert?
Als je Wilders bedoeld, die heeft niet zoveel op met Hitler.
Zou je beter kunnen kijken of je de auto aan de SP of PvDA kan slijten,
die komen qua denkwijze dichter in de buurt.

Vraag me alleen af wat er van deze Merc overblijft als je een dagje Zandvoort doet met Duitse nummerborden. En parkeren zal ook geen pretje zijn!
@Bert: dat is natuurlijk maar hoe je het bekijkt… socialistisch is Geertje niet direct te noemen, onder populistisch vind je binnenkort zijn naam in het woordenboek…
tsja, om nou te zeggen dat je daar in gezien wil worden… Wel een indrukwekkende machine, hoe groot zou de nieuwe eigenaar zijn ;)

http://cache.gawker.com/assets/images/comment/12/2009/11/53cf362b9872618171b440563e03e761/340x.jpg

Uit de comments bij Jalopnik gejat…
Zeer mooie auto, jammer van het slechte imago wat eraan kleeft.
6 van die MB,s in je kelder ..
jezus man .. hoe kan je zoiets stil houden ??

de mooiste (naast Lancia) auto,s uit die periode ..
de kwaliteit straalt er vanaf ..
@ Alwood:
Socialisme brengt ons ook niks.
Met een links kabinet wordt alles alleen maar duurder. Links wil alleen maar nivelleren en nog veel meer buitenlanders naar Nederland halen om aan hun zetels te komen.
Links maakt autorijden alleen maar duurder en als het aan het ‘sociale’linkse kliek ligt gaan we allemaal op de fiets. Ook is links bekend met hun sociale parkeerbeleid. Amsterdam is hier een mooi voorbeeld van..links bestuur en linkse prijzen.
Ik ben een autoliefhebber die de km-heffing vervloekt en ja ik heb gestudeerd en een goeie baan en ja ik kies ook op Geert en zeker niet uit populisme.
@Dennis: hele erge offtopic… maar ik vraag me dan toch af hoe je tot zo’n besluit komt.

GW heeft namelijk nog niks constructiefs laten zien, hij heeft geen concrete plannen en ideeën klaar liggen. Het enige waar de man goed in is, is praten en problemen constateren. Om een probleem op te lossen moet je zowiezo altijd onderzoek doen naar draagvlak, haalbaarheid, kosten etcetera… Wilders doet dit allemaal niet en ‘stelt’ simpelweg dat al zijn ideeën wel uit kunnen.

Het hoeft helemaal niet verkeerd te zijn één zo’n schreeuwert in de kamer te hebben, maar als een hele groep volgelingen het land zou moeten besturen heerst hier binnen zeer korte tijd totale anarchie en chaos. Er komt namelijk helemaal niks van de plannen en goede bedoelingen terecht.

Los van dit alles kan GW ook totaal geen concessies doen, dus kan er nooit een kabinet worden gevormd. Regeren in NL blijft een kwestie van plussen&minnen. Wels sonde als je vervolgens nóg een keer naar de stembus moet.
@Alwood:
Als je een uitspraak over de PVV doet moet wel weten waar je over praat. De PVV komt namelijk met hele duidelijke heldere argumenten hoe dingen moeten worden opgelost.

het “schreeuwerige” imago komt vooral door de media en die is veels te gefocust op het immigratie beleid terwijl de financiele standpunten juist het sterkst zijn.

zullen we het nu weer over autos hebben? ;)
@Laue: Het lijkt mij dat er dan toch een goede onderbouwing voor die argumenten in debatten naarvoren moet komen… De debatten hou ik redelijk bij (is rechtstreeks, en zonder media-censuur), maar ik heb maar in een fractie van de argumenten van Wilders ook een onderbouwing gehoord en hij heeft zelfs nog nooit iets grondig laten doorrekenen of onderzoeken.

Enniewee… Ik denk dat deze Benz. helemaal niet bij Wilders past, is een te klein mannetje en veel te veel exposure. :P

De naamgeving mag overigens wel terugkomen… Laten we voortaan uitgaan van een C-klasse. Dan noemen we de E, groter, de S dikker, de SL gefrustreerder en de ML vatsiger.
@Alwood:
valt mee hoor, hij is groter als mij en ik ben 1.87…
@Alwood:
off-topic .. wat is dat dan .. een “populist” ..
@lincoln: nou, een populist is in zijn jeugd altijd de laatste geweest bij de groeispurt, kon nooit voor zichzelf opkomen, maar kan goed planne. Later heeft hij geleerd de tekortkomingen te compenseren met mooie opzwepende praatjes om maar genoeg grote, sterke jongens om zich heen te verzamelen en zich zo heel sterk te voelen om vervolgens de pestkoppen en heel hun familie terug te pakken…
@Alwood:
da,s de meest suggestieve inhoudloze praat die ik ooit van jouw gehoort heb ..

lekker populistisch bezig jongen ..
of overkomt “populitisch zijn” alleen een ander ..
lekker met ze alle iemand populitisch noemen ..
@lincoln: ik denk dat populisme net zoiets is als de mexicaanse griep… alleen wat minder besmettelijk, maar toch moeten we mensen er maar tegen gaan inenten :P

@JeremyB: Heel veel mening had ik in die berichten niet zitten, wel veel constateringen (kan ik ook goed! :D ) Maar doe dit anders eens een paar maandjes volgen.

@august: LOL! en ‘excentrieke’ uiterlijke kenmerken zijn ook belangrijk ;)
En dan met mooie rooie vlaggetjes door Moskou toeren? :lol:
“en ja ik heb gestudeerd en een goeie baan en ja ik kies ook op Geert en zeker niet uit populisme.”
@C6_R: LOL! Dat toont maar weer eens aan wat het gemiddelde IQ van een PVV stemmer is ;)

Zouden Dennis & andere PVV stemmers overigens wel weten dat Geert Wilders een marionet is van extreemrechtse Joden?
http://www.vn.nl/Archief/Politiek/Artikel-Politiek/De-Israelconnectie-van-Geert-Wilders.htm
http://www.ekudos.nl/artikel/59107/geert_wilders_dubieuze_contacten_met_israel_voor_wie_werkt_geert_wilders_nu_eigenlijk
http://ewoudbutter.web-log.nl/ewoudbutter/2009/06/de-isralische-a.html
@robbie:

pff, wat zijn dat dan voor ultra linkse blogs? je zou als blogger moeten weten dat een blog vaak standpunten heeft en weinig neutraliteit?
@Laue: of het allemaal waar is durf ik niet te zeggen, maar feit is wel dat Geert Wilders een zeer warme voorliefde heeft voor Israel en zijn bewondering uitspreekt voor extreemrechtse figuren zoals Ariel Sharon en Avigdor Lieberman.
Ook blijft het vreemd dat de PVV geen openheid wil geven over de donaties die ze ontvangen. Wil jij dat er een partij aan de macht komt die er een dubbele agenda heeft?
@robbie:
je zou eens moeten kijken waar andere hun “donaties” vandaan halen, dat komt echt niet van alle leden ;)we zouden een politieke blog moeten beginnen :P
Nou zeg, een paar miljoenen ertegenaan smijten voor een auto… Zoiets wordt bijna altijd als een investering angewend. Zij het niet als witwassing, dan als winst door doorverkoop…
Ja waarom niet?
Als je van een auto met een verhaal zoekt is dit de top.
En waarom schiet iedereen gelijk in de stress als de naam Adolf Hitler valt?
Er zijn de in geschiedenis zat pauzen geweest die na genoeg net zulke dingen gedaan hebben, en daar is alles heilig.
Geschiedenis is om van te leren en openlijk over te praten en nooit te vergeten.
Op het moment dat je z’n auto aanschaft om er een soort denkwijze mee aan te vullen dan is het pas gevaarlijk.
Tot die tijd mag die man toch lekker auto’s verzamelen, of niet?
Doet het wel leuk op feestjes…
‘Zeg wat voor auto heb jij eigenlijk ?’
-‘Euh….’
Mag ik een applaus voor Alwood. Ik ben serieus onder de indruk…
@Sharp: tnx :D *gaat staan en ‘groet’ zichzelf in de spiegel*
@Alwood:

Je hebt het verdiend. ;)
@Alwood:
de mexicaanse griep .. meer angst dan gevolgen ..
maar MOETEN wel inenten ..

populistischer kan je het idd niet maken ..
Vind dit wel mooi, de blog gaat over de auto van Adolf Hitler, en uiteindelijk wordt hier gepraat over de pvv & Geert Wilders.

@Alwood:

Mischien dat dat jou mening is & dat jij voor de linkse stemt. maar zo zie jij die hele partij, maar menig andere nederlands zien wel de goede dingen in de PVV.


@On-Topic,

Mooi Benz is dat hoor!
Laue, je bedoelt natuurlijk “hij is groter dan ik“.
@august:
shit had ik het toch fout, ik twijfelde wel :P
@Alwood, vergeet niet dat’t wenselijk (maar niet noodzakelijk) is dat hij nog één of ander artistiek beroep uitgeoefend heeft. En liefst ook wat roots in een ander land heeft liggen.

:)
@lincoln, je bedoelt natuurlijk “van jou gehoord heb”.
@august: Haha, heeft Geert ook geschilderd?

Economische crisis, roep om een sterke man, grootste worden bij de verkiezingen…

…wat kwam daarna ook alweer?
@C6_R:

economische crisis roept niet om een sterke man, Nederland vraagt om een sterk standpunt en heldere acties.
Zeg, even on-topic: Sommige van de auto’s van hoge generaals van Hitler werden na de oorlog gewoonweg begraven. Ik weet toevallig dat er in Nederland iemand is die zo’n generaals-Benz heeft op laten graven en op heeft laten knappen.
6 van die Mercedessen is dus veel omdat er maar weinig van die dingen zijn overgebleven. Je moet letterlijk met een metaaldetector op zoek gaan!
@C6R
Enkele decennia communisme ?
@heidekonijn: Dat was daarvoor ook al. Nee, ik meen dat het iets te maken had met een opschorting van de democratie in een van onze buurlanden ofzo… Schijnen ook nog wel wat doden te zijn gevallen in die tijd bij diverse onenigheden…

@Laue: Sterk standpunt en heldere acties, tsja, zo kan je het ook noemen! Daar stond een van de vorige eigenaren van deze auto ook om bekend…
@C6_R:
een sterk man klinkt niet zo….
@FelixF:
Net als de media roep jij dat Wilders alle buitenlanders eruit wil gooien, als je enkel eens zou verdiepen in het partijprogamma zie je dat de PVV voor veel meer staat. Zolang jij geen kennis van zaken hebt kun je niet eens discuseren. Alwood gaf het linkje van politiek24 al, volg dat maar eens voor een lange tijd en kom dan terug.
@Laue:

Zeuren over een liedje van kinderen voor kinderen uit 1993, daar heeft het land behoefte aan.
Het leger naar Gouda sturen, daar heeft een land als Nederland behoefte aan.
Burgers in de knieschijven schieten, daar heeft het land behoefte aan.
Polak haar “rode neus” afhakken, daar heeft het land behoefte aan.
In Denemarken roepen dat miljoenen moslims uit Europa gezet moeten worden, dat zijn duidelijke uitspraken.
Kopvoddentax omdat bepaalde mensen het straat beeld vervuilen, dat is wat we nodig hebben om de recessie te bestrijden.

En zo kan ik nog wel even doorgaan. Een populist heeft simpele antwoorden op complexe vragen. Een simpele ziel kan zich hier in vinden.
@Sharp:
Ik ben het 85% met de PVV eens. Bij de dingen die jij roept zit het meerendeel ertussen waar ik het niet mee eens ben. Sterke punten van de PVV vind ik vooral de plannen m.b.t de Zorg,politie,financiele uitgaven,straf beleid.
@Laue: Ik denk dat je m’n post met een gekleurde bril hebt gelezen. Ik roep helemaal niet wat jij beweert.

Je zegt dat jet het met 85% een bent, dat zijn juist die standpunten waar ik het over heb die ontzetten goed klinken en erg logisch lijken. Maar het is makkelijk om vanuit de oppositie te constateren dat die dingen anders moeten, ik betwijfel ten zeerste dat hij ook maar 10% van z’n beloftes waar zou kunnen maken als hij in de regering zat.
Ik ben dan ook van mening dat die 85% vooral bedoeld is om de minder extremistische mensen over te halen om op hem te stemmen, terwijl het hem eigenlijk om die andere 15% gaat.

Ik stem btw VVD, dus mij in het hokje van de linkse hippies stoppen heeft weinig zin ;)
JAAAAA HOOOOOR en het draait weer uit op een Pro/contra PVV discussie. ‘Oh, het is echt een auto voor Geert’, ‘Nee hoor, eerder voor de PVDA’… Kinders, kinders.
Zozo, die verzamelaar is dus ook nu multimiljonair… :O
Of hoelang had hij deze autotjes al in bezit?!
@Laue: Wilder heeft een grote mond, dat maakt zijn standpunten nog niet sterk. 95% van wat hij roept is nooit te realiseren maar klinkt wel leuk. Hij speelt in op de onwetendheid van mensen over politiek door te stellen dat men in Den Haag niets doet en dat hij het wel allemaal op zou lossen. Maar als hij een regering zou vormen zou hij dezelfde problemen hebben als de huidige: gebrek aan geld.
‘Gooi alle buitenlanders eruit, dan houden we genoeg geld over om alles te betalen.’ roept ie al jaren. Waarom wil hij dan pas een paar maanden terug dat uitgezocht wordt hoeveel buitenlanders de overheid kosten? Weet hij dit niet dan? Misschien levert het toch niet zoveel geld op om al die goed klinkende plannen uit te voeren.

Maar gelukkig hoeven we ons geen zorgen te maken over Geert Wilders als Minister President. Hij zal nooit genoeg stemmen krijgen om in z’n eentje een regering te vormen. (Hij zal moeite hebben mensen te vinden om z’n zetels te vullen, net als de LPF zou de PVV een grote chaos worden en uit elkaar vallen zonder Wilders.)
en ook al zou het een optie zijn zal Wilders er altijd voor kiezen om in de oppositie te blijven. Hij zal zoals zo vaak in de slachtofferrol kruipen en het grote boze linkse cordon sanitaire de schuld geven.
In de oppositie kan hij lekker doorgaan met klagen en de overheid de schuld geven. En het volk zal denken dat ie gelijk heeft.
Hoera voor Sharp.
kan je zien dat er toen al “verkeerde” mensen in Mercedesse reden :p
Het leer van de achterbank is nog zo goed als nieuw, nauwelijks in gezeten.
tis wel leuk voor heb…
Sharp for president van europa!
ZwerverRoodbaard
Dit is dan de 496ste Mercedes die in het bezit is geweest van Herr Hilter?
Jullie maken er wel een heel verhaal van zeg, vind elke vergelijking van Hitler met Wilders gewoon niet correct. In nederland zijn we al veel te veel voorgelogen, en er liggen straks hoge rekeningen die niet betaald kunnen worden door jarenlange struisvogel politiek.

Ik heb een redelijk hoog IQ, ben zelfstandig en stem toch Wilders en ik hoop dat hij alleen al voor de lol deze Mercedes huurt om richting parlement te rijden.
Elke moderne leider heeft genoeg op zijn kerfstok om deze Mercedes te rijden. Alsof wij in Afghanistan ‘opbouwen’ in plaats van vernietigen.
@Bert, hoe hoog is je IQ dan precies?
@ Iedereen:

Arguing on the internet is like running in the Special Olympics…

Even if you win, you’re still retarded.
@Testpiloot: jij wint vandaag de wasmachine ;)
@Testpiloot, tjonge, dat is een goeie. En zo origineel. Wat zullen de SO-deelnemers ervan zeggen dat jij hen ‘retarded’ noemt?
als Hitler nog zou leven ..

dan zouden we nu 1 europa hebben .. met 1 munt-eenheid ..
en kilometerheffing zou in overweging genomen worden ..

dus wees maar blij dat ie dood is ..
@lincoln: en Volkswagen staat boven aan qua verkopen…
@lincoln: en overal autobahnen waar je met 250km/u over kan suisen…
@Alwood: toen ik je eerste (zeer debiel geplaatste…want het gaat ergens anders over toch ?)tekstdeeltje las, dacht ik meteen; kerel, ga dan gewoon ‘links’ rijden en laat je door rechts inhalen ! ;-)

Even over de auto; zou leuk zijn als je ‘m had ! En nóg leuker als je ‘m kon betalen, zodat je niet verplicht zo’n oud barrel moet opbergen in je garage…tss
Hee, deze auto valt niet onder het rekeningrijden!
“They’re always pissed, honey. They’re nazis!”
Maar lui…


Zucht.. ik ga er niet eens meer aan beginnen. Ik heb geen zin weer uit te leggen dat Wilders geen racist is. En daarna weer moet uitleggen dat ik zelf niet op hem ga stemmen maar dat dat mij niet belet realistisch naar mensen te kijken en zo concludeer dat Wilders geen staatsgevaarlijke racistische gek is. En geen zin daarna uitgemaakt te worden voor dom, populistisch gevoelig, of voor allerlei andere ongefundamenteerde dingen worden uitgemaakt.
OT; Ik heb niets met die ‘hokken’ van voor WOII! Maar die ziet er vrij aardig uit!

BTW, Wat heeft de auto in kwestie met de nazisme te maken? Dan zou je de bijvoorbeeld de W140 of de s600 Pullman Guard ook moeten verguizen, want dat waren/zijn de favo’s voor de hedendaagse dictators/neofascistische figuren.

En over Wilders…Hij lijkt meer en meer op dieandere ‘contactgestoorde’ nml. Mw. Ayaan Hirsi Ali (of wat haar echte naam ook is)!

Constant een bepaalde bevolkingsgroep dag in, dag uit, via de media, op tv of in het krant kleineren, beledigen, provoceren.

Filmpjes en snoepreisjes maken naar het buitenland om te worden gehoord, terwijl er zat problemen zijn in Nederland.

Waar was Wilders tijdens het debat over de onderwijs? Hij wist i.i.g. op woensdag dat hij te ziek was om op donderdag aanwezig te zijn voor het debat over de AOW!!!
Om vervolgens zich op vrijdag zich druk te maken over het verbod van de RDW op het ‘PVV-kenteken’…. :roll: :roll: :roll:

Wilders moet maar eerst leren om in Nederland de dialoog aan te gaan met de mensen die NIET met hem eens zijn.
Over Democratie moet hij helemaal niet praten!!! Hij weet het publieke opinie goed te bespelen en dat is het enige wat hij kan.

En vervolgens dan nog zo dom zijn om te verwachten dat je welkom zal zijn in een land waar 95% van de bevolking, de groep mensen zijn, die jij (Wilders) en Co en aanhangers dag in dag uit kleineert beledigt, provoceert via de media, de krant, tv, reacties enz.

Ik zou ook iemand als Wilders en zijn PVV partij leden niet binnen mijn huis laten.
Ik heb buitenlandse familieleden.
Ik heb de AOW debat gekeken en gezien en gehoord hoe die vent van PVV zei dat ‘hun PVV’ het liefst geen enkele buitenlander binnen in de Nederlandse grenzen zien komen!!!

Nou, andere landen hebben dan ook het recht om PVV buiten hun grenzen te houden.

Terecht dat de Turken Wilders niet in hun land wil zien. Hij verrekt het om met moslims in Nederland in debat te gaan. Dus wat moet hij in Turkije??
haha wat een lol hier! maar jongens en meisjes het is een autosite!!!! (nogmaals) AUTO site….

zucht… En het enige dat we over Geert schrijven is: hij heeft een X5 en ik hoop binnenkort een X6M heheh!

Dikke vinger naar alle milleuhippies, boomknuffelaars enzenz (we kennen de namen hier wel)

Maar deze Merc is toch waarschijnlijk de aller dikste middelvinger naar Uh ik denk bijna iedereen haha!

Mooie bak, wow zei ik dat nou met mijn BMW hart? eh ja ik ga stoppen want ik voel me niet goed worden….
@Artijn: Maar je hebt een punt, als we over Wilders willen gaan schrijven. Dan richten we een Wildersblog op… Maar goed, dit was ook het laatste wat ik op AB over hem, heb geschreven… Of hij moet weer zo’n achterlijke uitspraak hebben gehad, waar hier dan reacties op komen………. dan jeuken mijn handen weer…
Een ding, laten we aub niet over PVV gaan beginnen, daar kan ik over blijven schrijven.. Ik zal op een niet zo subtiele manier zeggen: “deze partij is voor de domme en blinde!”
Trouwens ben het volledig eens met FrankypankyV8!

Wat een hoop zooi propageert deze partij, en van een niveau. Heeft iemand een idee hoe het land er voor staat na 5 jaar regeren door de PVV? nee, want, ze doen alleen maar over korte termijn politiek.
Ik heb hun standpunten, bestudeerd en werkelijk, ik kan er geen pannenkoek van bakken.
Maar weten jullie wat het erge is, Nederland raakt zijn stabiele factor kwijt door een dergelijke haat dragende politieke partij. Het is zo dom, om je zo tegen een Turkije af te zetten. Turkije zal bijvoorbeeld uit groeien tot een economisch macht in die regio. Wij Nederlanders, zullen dan meer handel met Turkije gaan drijven, Turkije is de poort van Azie. Wat zal er nu gebeuren, als wij Nederlanders zo’n grote en arrogante mond gaan opzetten. Duitsland heeft ook een mooie haven en een groot vliegveld.. Daar ga je al..
Volgende… Hebben we er niet bij stil gestaan, dat we in een record tempo vergrijzen?? Hoe in godes naam wil je dat intern oplossen?? Je kan wel, continu een mening over Moslims roepen, en moslims in een hoekje duwen. Dan creeer je juist de problemen. Moslims in Nederland zijn echt niet achter gesteld, zij weten heus wel dat er wat moet veranderen aan de houding van sommigen onder hun. En he.. zijn de autotochtonen altijd zo braaf??
Verder idieeen over de Antillen, we hebben, rond de 16e eeuw tijdelijk een lading afrikanen op het eiland gedumpt. ja daar blijven er een aantal wonen. maar wij, Nederlanders, hebben toch de problemen gecreeerd, dus wij Nederlanders, zijn verplicht om te helpen..
Ik kan zo door blijven gaan, en ook over inhoudelijke stukken. En dat voor een ondernemer, die alleen een MBO opleiding heeft genoten.. Maar met logisch nadenken,ontkracht je een hoop standpunten. En ik zal niet ontkennen, dat de PVV, wel eens met goede dingen zal komen. Maar ja, daar tegenover staan wel heel veel discutabele idieeen..
Plus, het is erg ongezond om vanuit je onderbuik gevoelens, een land te regeren. Een land regeer je uit bepaalde idieen en ideologieen. Helaas, maar wat is wilders zijn idealen? Buiten, het in de grond trappen van dit kabinet??
@ August, hoog genoeg :)
En toch nog een stuk lager als mijn EQ gelukkig.

Ik blijf het toch een prachtige auto vinden,
is echt vakwerk met liefde (of onder schot) gemaakt.

of-topic discussie, daar gaan we niet uitkomen denk ik :)
Ieder zijn mening respecteer ik, maar het is niet leuk om als je het over Wilder hebt voor een mallot uitgemaakt te worden en het ergste is nog wel de Hitler vergelijking die helemaal mank is…

Wilders een populist? Tuurlijk wel, net als alle andere politici…
zonder stemmen doe je niks!

Ik heb al de grootste narigheid gehoord van ons linkse kabinet, daar stellen wilders zijn echte ideeen (niet die uitlatingen die uitvergroot worden) niks bij voor!

100 + miljoen voor 26.000 asielzoekers? tuurlijk joh, we hebben zat geld!
Het zal allemaal nog wel blijken wie gelijk krijgt.
Mooie Wagen!
sorry hor… maar deze wagen had als het aan mij lag gewoon naar de sloop gemoeten!
Die rus moeten ze ook even na laten kijken of alles goed is in z’n boven kamer…
miljoenen uitgeven aan ex-nazi auto’s, ik denk dan toch echt dat je het spoor kwijt ben!
@Bert, noem jij de D66 populistisch?! MAVO-er.
Ach god, C6_R, je stelt me wel teleur zeg…
@[email protected]: Ik stel je teleur? Pourquoi?!?

Komt het over alsof ik de PVV een warm hart toe draag!?!
WTF, nothing could be further from the truth! :lol:

For the record: NOOIT ZAL IK STEMMEN OP DE PVV OF ANDERE ERG RECHTSE PARTIJEN! Never! Not gonna happen!
En Laue ook al? Waarom zijn alle US-car liefhebbers PVV-stemmers?!
@[email protected]:

Ik geloof niet dat ik gezegt heb dat ik PVV stemmer ben, wel dat ik met 85% van de standpunten eens ben. tot nu toe was het altijd nog VVD ;)
Ik heb zo af en toe wat sarcastische posts hier, maar dat moet toch wel te herkennen zijn?
@C6_R, ben te laat naar bed gegaan :D
Al die mensen die hier hun mening over de PVV hebben verplaatsen zich ook niet in een VW, Audi, BMW of Mercedes?
de meeste merken zijn toch echt schatrijk geworden door de Nazi’s.
De BMW erfgenamen Quandt die toch een onderzoek aan hun broek hadden wat hun rol was in WO II.
En dan VW…zonder Adolf en Porsche had dat merk niet bestaan.
Audi was ook een bedrijf wat maar graag meewerkte aan de ideeën van de Nazi’s.
En dan Mercedes…hier hoef je alleen maar naar de foto te kijken van dit artikel en je weet alles al.

En ja, niet alle ideeën van de PVV zijn goed of reeël maar dat zijn die van de linkse partijen ook niet.
Mijn stem zal NOOIT naar een partij gaan die een links gedachtegoed handhaafd. De linkse partijen zijn ook oplichters die ook van alles beloofd hebben en ook hun afspraken niet nakomen.
Met de linkse hobbies raakt NL alleen maar dieper in de ellende.

Ik zeg niet dat PVV perfect is maar dat is links ook totaal niet. En laten we maar niet over Balkie beginnen. Die is er nooit en speelt alleen maar verstoppertje.

On Topic: Geweldig zo’n auto! Dit is een museumstuk en mag nooit vernietigt worden want we mogen nooit vergeten wat er in het verleden is gebeurd!
Moet gezegd worden, die film Rat Race is wel geniaal(A)
Hallo, Is dit AUTOblog?
@ Peter
is een Mercedes 770 geen auto dan?
@savipe:
Dat dacht ook maar blijkbaar is het iets politiek. Daar bestaan nochtans geschiktere fora voor.
@C6R
Jaah? En wat is er gebeurd na dat incident in de buurlanden? Wat is er gebeurt elke keer nadat een ‘sterke man’ opstond (en viel)? Juist. Enkele decennia communisme.
@heidekonijn: Echt waar joh!? En ik maar denken dat het communisme in Rusland al vanaf 1917 voor kwam… En, correct me if I’m wrong, maar aan de westerse kant van het ijzeren gordijn hebben we na de strubbelingen toch niet veel communisme meegemaakt…
Nieuwe wending: de echtheid wordt in twijfel gebracht en de Rus denkt erover na om van de koop af te zien…
@C6R
Jouw vraag was wat er gebeurt nadat een sterke man opstaat, mijn antwoord is dat er dan enkele decennia communisme volgen. Dat heet een platitude. Maar na Dolfje kwam de DDR, na Lenin kwam Stalin, echt waar joh.

Wat mijn reactie te maken heeft met wat ervoor of erna gebeurde is me een raadsel, maar je implicatie dat het naar voren schuiven van een populist enkel door extreem rechts gebeurt komt uit slecht geïnformeerde hoek. Het populisme is namelijk van oorsprong een substroming uit het.. communisme. Net als anarchisme overigens. Beter opletten op school kiddo. So correction : you’re wrong.
@heidekonijn: Jouw hele aanname dat ik impliceer dat “het naar voren schuiven van een populist enkel door extreem rechts gebeurt” is meer het product van jouw verbeelding, daar kan ik niets aan doen. Ik deed slechts mee met august en alwood in een (niet bepaald serieuze) vergelijking.
Maar als jij de DDR als belangrijkste gevolg van de verkiezing van AH wilt zien, ga gerust je gang!
Echter als ik denk aan de verkiezing van AH en de gevolgen daarvandan denk ik persoonlijk in eerste instantie en vooral aan WOII en alle ongein die AH en zn vriendjes toen uitgehaald hebben.

Ten slotte: uit de hoogte doen en iemand proberen weg te zetten als “kiddo” is nergens voor nodig. Sterker nog, het doet afbraak aan je overredingskracht!
On topic : fascisten maken way better auto’s dan commi’s.
Ik zie Wilders echt geen goeie auto bouwen…sterker, het enige dat de man kan is (het) slopen (van de democratie).

Surry, OT: Ik vind die Russische bakken toch weel heel Kult. Mooie Wolga ofzo
*afbreuk
Heeft het pijn gedaan kiddo?
En ik nog wel een serieuze reactie op jouw verhaal typen, da’s dus ook overbodig, weer wat geleerd!
Als dat lagereschool gewauwel van een pre-tiener die zijn gelijk wil halen voor een serieuze reactie wil laten doorgaan, dan kan je dit soort reacties verwachten. Kiddo.
En dan MIJ gaan lopen beschuldigen van het zijn van een pre-tiener en lagere school gewauwel! :lol:

Oh sweet irony!
Dat bedoel ik dus. Petje.
wel een petjes auto ja hhehehe
Dit laat mooi zien hoe fout een Mercedes is. Om maar niet te spreken van Volkswagen. Ik snap niet dat zo’n Nazisymbool nog bestaat en dat iemand een Volkswagen kan kopen gezien de geschiedenis van het merk met Hitler die er opdracht aan gaf.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).