speedART Porsche Panamera PS9 met 650 pk

Auteur: , 20 Reacties

Essen 2009 staat weer voor de deur en dan mag een getunede Panamera natuurlijk niet ontbreken. Tuner speedART had de Panamera PS9 met 650 pk al aangekondigd en nu hebben we dan eindelijk foto's van alle kanten, inclusief specs.

Als basis heeft speedART een Panamera Turbo genomen die nu ipv 500 pk een heftige 650 pk en 890 Nm levert. Dit zorgt voor lekkere prestaties: 0-100 in 3,5 seconde en een top van 320+ km/u. Geen behoefte aan zoveel vermogen? De bodykit is straks leverbaar voor alle Panamera modellen. En daarnaast biedt speedART voor de Panamera Turbo ook nog een upgrades aan naar 520, 550 en 600 pk. Voor ieder wat wils dus.

Uiteraard zijn er ook remmen gemonteerd die al dit extra vermogen weer tot stilstand kunnen brengen. En zoals we van speedART gewend zijn is ook het interieur volledig aan je eigen (wan)smaak aan te passen. (via: carscoop)20 reacties

nice!:d
Nee danku.

Dat rode carbon ziet er zo goedkoop uit, net als dat stuur. De flippers zijn echter wel een mooie toevoeging. Uiterlijk vind ik de wagen er evenmin op vooruitgaan. Het geeft me teveel de indruk van opgekleefde onderdeeltjes, tikje te ordinair. Eigenlijk heeft de Panamera in eerste instantie een mooie set fabrieksvelgen nodig, vind ik. Daarmee kom je al ver, want standaard vind ik de velgen echt niets waard, op de 19-duims Turbo-en RS-velg na.
Zo nu wordt de Panamera opeens een stukje aantrekkelijker! Vooral met die extra pk’s.. optisch valt ie een beetje tegen, maar het is wel een stuk beter dan de standaard Panamera.. Porsche ontwerpers vind ik over het algemeen nogal lui..
Ja doet u mij die maar, maar dan wel het rode carbon vervangen voor regulier zwart aub.
-edit: check!-
Op de foto’s is dit een enorm mooie wagen, zeker de mooiste van alle 4 deurs supercars.
In het echt lijkt het wel een hummer zo groot is dat ding.
Ik ga liever voor een E AMG, M5 of CTS-V, deze zijn veel beter voor dagelijks gebruik en zijn eigenlijk nog mooier ook.
Wat een onwijs lelijk stuur ik ga ervan huilen!!
De Panamera is er zeker niet mooier op geworden. Wat een lelijk gedrocht zo! Wat dacht de tuner bij het ontwerpen van een “kit” voor deze wagen? Kom, laten we er eens een paar stukken plastic onderplakken! Het oogt zóóó goedkoop, die onderlipjes en sideskirts.
Ze hadden beter die dingen kunnen integreren in de bumpers, in plaats van er gewoon los onder te plakken. My god wat een sjonnie-kar zo. Gruwelijk.
De specs liegen er inderdaad niet om, maar die bodykit had natuurlijk wel véél subtieler gekund. Als er dan zo’n Panamera op de markt komt die optisch mooier is en 650 pk heeft, zullen er meer mensen weg van zijn.
ik wacht liever op de Panamera Turbo S of Panamera GTS!!
vind het qua tuning helemaal niet slecht, ziet er strak uit! Mooie velgen, mooi interieur (alleen dat rood had net iets anders gekund), mooie bodykit.
Of dit model ook erg in trek is, dat is weer de tweede vraag.
@Porsche_Fan:

En dan? Ga je hem dan kopen?
Het is en blijft een van de vreemdst en lelijkst gestileerde auto’s van het moment, zo niet aller tijden.Veel liever de prachtige maserati Quattroporte gts met 2 turbo’s erop;)
O jee… Afgezien van de rode accenten in ’t interieur begin ik de Panamera op deze wijze zowaar acceptabel te vinden…
Moet ik me zorgen gaan maken?
Netjes, raar spoilertje.
Ik begin die Panamera steeds meer crediet te geven op deze manier
Eenmaal lelijk is altijd lelijk ook al is die getuned. :P
Mag van mijn minder bodykit op, een beetje afschuulijk
Gaaf! vooral die achterkant;) De voorkant vind ik wel iets te druk ogen…
super mooie bak!! ik vond hem eerst lelijk maar nu SUPER MOOI!!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).