Startech Land Rover tuning in Essen

Auteur: , 10 Reacties

Startech heeft een flinke Amerikaanse afdeling, maar ze tunen ook Jaguar, en Land Rover. Zelfs een Defender ontkomt niet aan de handen van de Duitsers.

Startech is er overigens niet voor mensen die toch heel graag met zo’n Land Rover achter de Cayenne’s Turbo aan willen jagen op de autobahn. Ze laten de auto gewoon intact en kleden alleen het in- en exterieur wat leuker aan.

De werkelijke doelgroep dringt alleen nog niet helemaal tot mij door. Land Rovers zijn voor mensen die niks voor een Duitse ego-booster voelen, maar met de tuning gaan de auto’s daar toch wat meer heen. Met die velgen (op de Range Rover) kan je het terrein niet meer in, dus had je ook op tuning kunnen besparen en een X5 kunnen nemen. Aan de andere kant heb je dan niet zo’n hip achterklepje wat naar beneden klapt.

Nu vind ik de Range Rover wel een auto met echte uitstraling. Tegen al mijn principes in moet ik toegeven dat deze velgen, deze bumpers en deze zwarte lak wel heel lekker combineren. Daar kan een X5 dan weer niet aan tippen. Met de Range Rover kan je altijd nog zeggen dat de modderbanden nog in de garage staan.
10 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
ziet er lekker uit!
mooi hoor
Ron het Kanon
Hendig mooi. Ik verheug me nu al op Essen Motorshow.
op foto 14 ziet die range rover er wel heel dik uit
heel mooi
die 2e gallery is van het oude model, waarom is daar dan nooit iets geschreven op autoblog??:p of hebben ze dat ook voor essen gedaan?
De normale Range Rover leent zich totaal niet tot tuning vind ik, de Sport wel. En echt zonde dat ze ook het interieur hebben aangepast.
zo’n klep heeft een X5 ook!
@peppie: niet
Jaaaaa! Nét dat klein beetje mooier en exclusiever. :)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).