Geen half werk: extreem lelijke BMW X6 gespot

Auteur: , 107 Reacties

We kunnen er lang of kort over praten, maar dé automobiele wanprestatie van de laatste jaren is toch echt de BMW X6. Er moet een punt geweest zijn waarop de bedenker van deze beschadigde kliko aan de hoge BMW-piefen vertelde dat hij een opgepompte X5 zonder koffer- of hoofdruimte wilde maken, en vervolgens groen licht kreeg. Waarom dit gebeurde zal ik nooit begrijpen, maar blijkbaar zijn er toch genoeg mensen met teveel geld en te weinig smaak die deze Ultimate Posing Machine kopen. De eigenaar van dit exemplaar heeft het advies van zijn oude wijze vader ter harte genomen: "als je iets doet, doe het dan goed," zei die altijd. Dit is dan ook geen lelijke, maar een extreem lelijke X6.

Los van het feit dat hij de zeldzame kleur endeldarmrood aanvinkte op het bestelformulier, heeft de beste man er daarna ook voor gezorgd dat er vier afzichtelijke taartvormen in dezelfde kleur onder deze Bimmer kwamen te liggen. Het resultaat lijkt op iets wat ik wel eens onder mijn schoen vandaan pulk. Maar dan een beetje duurder.

Met dank aan BSHVN voor de spot.

BMW X6 viees107 reacties

Waarom de Opel Vivaro de ideale bus voor jou is, bekijk het hier!.
zo beroerd vind ik hem niet:P.. mooie vrouwen auto zo
Die velgen!! Afschuwelijk
En invalide zo te zien…..aan de parkeer plek.
@Cayman: Mooie invalide kar toch? Beter dan die 40km bakkies.. Heeft toch wat meer uitstraling, alleen waar laat je de rollator? Op de achterbank?
Die velgen zijn idd afzichtig. Toch vind ik de x6 in reallife er goed uit zien. Past zo lekker niet tussen de normale SUV’s. Waarom zou je alleen een grote auto mogen rijden als je koffer ruimte nodig hebt toch?
Belachelijke auto.Echt een auto voor zeer foute mensen.ALs je zon auto kooopt deug je gewoon niet
Die zijn altijd spuuglelijk.
@ Cayman: dat mag als je een BMW hebt. wist je dat niet?
@Cayman
Inderdaad, een mentaal-gehandicapte.
dat is jouw mening ruben, ik vind hem wel mooi de x6 (niet die van dit artikel), en ik vind de 5 gt ook heel mooi.
Bullshit. De X6 is de mooiste SUV van dit moment. De Q7, ML, X3, Cayenne etc. Dat zijn pas hokken!! (Deze kleur is overigens inderdaad niet echt mooi.)
Dat mensen zoveel willen betalen voor zo’n lelijke wagen snap ik echt niet!
De auto is ganz lelijk, maar de kleur is mooi. Tis tenslotte dezelfde kleur als mijn Volvo 855. Dr zou toch iets mis met me zijn als ik die kleur niet mooi vond.
@ Zimbab…op de tweede foto zie je ook nog een parkeer kaart op het dashboard liggen. Dit is DE uitzondering ;-)
koos albers…?
hear hear! wat een wanstaltig ding zeg…

wel relaxed trouwens dat je er dan toch zo’n invalide-vergunning bij krijgt :P
Ik kan me nog herinneren dat toen de X6 gespot was en op autoblog voor het eerst fotos getoond werden dat de meningen sterk verdeeld waren. lovers and haters. nu zijn we een jaar verder (ong.) en valt het op hoeveel X6’en er rond rijden in Belgie. Misschien is het dat het zo lijkt juist omdat ie zo opvalt. Ik heb alleszins toch de indruk dat de X6 in België ondankt z’n prijs toch een verkoopsucces mag geheten worden (veel 3.0d’s). En of al deze rijders dan allemaal slechte smaak hebben laat ik in het midden. Da’s ieder voor zich.

Met de activedrive is die bak anders super ih bochtenwerk en een ideale tourer voor de afstanden die je in Belgie bedrijfsmatig rijdt. Maar dat is just my opinion.
Niks mis met de kleur!
Afgelopen week op mijn werk nog een x6 gehad.
Het is echt een lelijk gedrocht.
De eigenaar van deze weet dat idd erg te onderstrepen.

Ook al geef je een aap een goeden ring, het is en blijft een lelijk ding.
Van de week een X1 gezien, die spant de kroon qua geen kloppende lijnen en verhoudingen. In mijn ogen, echt lelijk.
X6, 5 serie gt, BMW gaat goed mis met sommige modellen..
andere gaan hopelijk wel de goede kant op.. (wordt weer tijd voor een nieuwe 3..)
jaap BMW650 RRSportV8
Geld hebben is niet hetzelfde als smaak hebben!
blijft een gruwelijke bak!
Als er in plaats van een bmw logo een fiat logo op had gezeten, vond iedereen het helemaal niks.

Met andere woorden; het is dat bmw’s imago sterk is, waardoor mensen dit ding kopen. Dit geldt overigens ook voor de bmw 5 gt. Waarom dit ding kopen als je ook de veel mooiere 5 kan kopen. Waarom een lelijke x6 kopen als je ook een mooi ogende x5 kan kopen.
@tom een 5gt is een heel handig ding , niet onderschatten
@KaCh1ng:

Als je het zo bekijkt is de fiat multipla ook een handig ding.
Enderldarmrood (ik twijfel inmiddels aan de geaardheid van de schrijver van deze blog….) is inderdaad niet de beste kleurstelling. Maar deze auto in het zwart is toch een hele bijzondere verschijning; niet lelijk, wel opzichtig en dat mág soms hoor ! Zwarte velgen zijn voor de huis-tuin-en-keuken-brommerrijders onder ons….
woow vet dat lelijke ding staat nu gewoon op autoblog.
ik heb nog meer foto’s maar dacht niet dat iemand die zou willen zien :p
als er iemand is die meer foto’s wil moet hij het maar zeggen.
@BSHVN:
WIEÉRT, bij het ziekenhuis of niet BSHVN
@BSHVN: -edit: aub niet op de man spelen!-
ik wil m wel…. maar ja, ik mag dan ook op die plek staan :p
@Ruben Baeten:
Volges mij heb je echt een anti-bmw personage :P

Ik vind hem gewoon wel een dikke bak. En de velgen staan ook zeer goed!
@Mootjuh03: Ik rij in een E39 5-serie dus dat valt reuze mee. Toen waren ze nog mooi…
@RubenBaeten:
Ik deel je mening volkomen. De X6 is echt van niveautje Multipla.
DIe 5 gt is echt lelijk.HEb hem vanmiddag gezien.Ik snapmniet waarom die tachtig jarige bestuurder hier voor gekozen heeft.
@mb: Vanwege de hoge instap. Een 5 gt zit met zithoogte en instap tussen een gewone 5 serie en een x5 in. Oude mensen vinden dat fijn.
Ik zie de X6 regelmatig rijden en dus kan er enkel maar vanuit gaan dat veel mensen deze auto mooi vinden. Het kleur is nu niet mijn favorite keuze maar de velgen passen er wel goed bij. Ik vind dat het de auto nu kan beschouwd worden als af.
Al die moeite doen om op te vallen – groter, hoger, breder, stoerder – en dan een leger aan ingenieurs moeten inschakelen om het ding bij de eerste de beste bocht er in te houden. Pet af voor die BMW-ingenieurs, maar ik wens de kopers van zo’n ding het eeuwige (endeldarm)schaamrood toe. Waar is Colin Chapman als je hem nodig hebt…
@ cayman

idd bij ons in de buurt is er ook zo’n jong ketje dat met de bmw 5 van zijn vader rondrijd en denkt dat hij alles mag (en parkeert dus ook op de mindervalide parkeerplaatsen )

en ik zit te wachten tot hij die bmw van zijn vader total loss rijd , is zien hoe groot hij dan nog is
Ik vind toch dat de 5reeks- GT met de prijzen gaat lopen voor lelijkste auto van jaar (millennium)
Snap niet dat deze auto toch nog best goed verkocht wordt. Ook begrijp ik niet dat mensen een combo van een SUV en een coupé mooi vinden. Maar ja het is een BMW, dan is het toch goed? Idd hij was al lelijk en hier wordt ‘ie er niet mooier op. Maar goed, iedereen zijn mening.
Ik dacht dat mensen met een X6 al geen smaak hadden maar dit maakt het wel extreem duidelijk dat mensen gewoon een extreem slechte smaak hebben met een BMW X6.
Bestaan er geen lelijke X6-en dan ?
De X6 zelf is een super gave auto! Vind er niks mis mee.
Dat ze hem lelijk maken das voor de mensen zelf een keuze.
Ga eerder al die franse rommel afkeuren ajb dan deze vette bak. Grtz
ik vind de x6 mijn persoonlijke auto van het jaar, je geeft je mening een beetje te hard vind ik ruben. Je mag gerust je mening geven, maar om daar een heel artikel over te praten? Hmm nee dat noem ik riooljournalistiek, autoblog is beter dan dat.
@DIPSHIT: Jouw mening is anders ook wel een beetje hard hoor.
Het zijn juist voorkeuren die een blog of een programma of dergelijke een identiteit geven. Het is niet omdat men in Top Gear zegt dat alle porsches lelijk zijn, dat ik als Porschefan Jeremy Clarkson een “rioolpresentator” moet vinden hé.
Alleen door die velgen is ie extreem lelijk?
Ik reed net nog achter zo’n ding; het is geen gezicht! Volkomen overdreven. Naar mijn mening een auto die extreem bang zijn om gewond re raken in het verkeer en daarbij een slechte rug hebben… vandaar de hoge instap.
prachtige auto, echt waar!

Duidelijk dat smaken toch verschillen.
De meest walgelijke, wanstaltige verschijning op de weg.
Totaal uit proportie!

Mvg,

Remon
ik vind hem wel supa dupa coowl
Velgen zijn alleen lelijk, verder tog best toffe bak? :$
Een bordeaux rode X6 incl. velgen én een invalidekaart?
Die is dus dubbel gehandicapt! :P
jealousy and envy Ruben?
hebben we het hier echt over een paar micron kleurpigment en 4 in 10 minuten te vervangen wielen ?? of heet deze site ook echt gayblog.nl ..
Alleen dat grilletje achter de mistlamp had die carrosseriekleur moeten laten..
Spuuglelijk en er staat niet eens een opel embleem op!
x6 is een perfect en mooie wagen, je kan er over lullen wat je wilt maar dat ding verkoopt gewoon, RUBENNNNNNN
Wat heeft autoblog tegen de x6? Ik vind het een geweldige wagen wat uiterlijk betreft.
wat is hier lelijk dan ? bordeaux kleur ? bordeaux velgen ?
@mb , iedereen die deze auto rijd is een foute persoon ? Waar baseer je dat op idioot ? Je bent een nerd die nog op zijn fiets rijd , je zou dromen om in zo een dure auto te mogen rijden ;). Het is niet de mooiste auto , en ook niet de mooiste uitvoering/kleur maar ga nou niet vooroordelen dat iemand fout is en niet deugt als je dit soort auto’s rijd.

Ontopic : Niet mijn smaak.
Ik zag ‘m vandaag in het wit met zwarte velgen. Best te pruimen op die manier. Maar goed, welke auto niet.
Als het voor een vrouw is, waarom niet? Er rijden veel ergere gevallen rond hoor die geen topic krijgen hier
Ik heb geen enkel probleem met de X6. Het hoeft niet altijd zo conformistisch te zijn. En dat de X6-rijder gewoon doet wat’ie wilt.
de x6 is een gevaarlijke gruwelijke en brute wagen … als hij voorbij rijd breekt iedereen zijn nek , echt een bak om op te vallen daar houden veel mensen van en hij is best mooi
in nederland is het zo , als j niet in een bmw mercedes of golf rijd, je er niet bij hoort, dus wat maakt het uit of tie lelijk is.
Zonde! Een witte X6 met zwarte velgen ziet er zo gaaf uit he, maar dit? Verschrikkelijk!
@Ruben:
Je hebt zeker nog nooit een witte X6 gezien. Dat is gewoon mooier dan elke andere SUV.
Invaliditeit hoeft niet persé iets lichamelijks te zijn….
@RobTWo: Nog leuker dan koop je een X6, en ben je suicidaal…
Een Bmw x6 is gewoon een nekkendraaier, apart en niet praktisch. Vooral in het wit oogt ie lomp en groot… maar
gelukkig is ie niet zo ‘normaal’ als een ml, x5, cayenne of range rover, q7(dat is pas een HOK). Toevallig heb ik er ook nog in gereden en de wegligging is subliem, met een daarbij goede motor(xdrive35d)! Kortom, autoblog.nl hou op met die standaard audi’s te bewonderen en ben is enthousiast wanneer een fabrikant een andere weg inslaat qua model!
Ick .. walgelijke wagen en kleur moet ik zeggen. Zo’n kleur had je geloof ik ook op die kleine Daihatsu’s (die ik trouwens niet mis in de VS)
Valt eigenlijk wel moe hoe lelijk hij is..
X6 vind ik in het algemeen niet mooi. Zit me er een beetje in te verdiepen in de foto. Wat ik zie? Een E92 met een bredere achterkant, een dikkere bumber, hoger op het chassis, en een bredere voorkant.

En wellicht zit er niet dezelfde motor in als een E92.
“Dit is dan ook geen lelijke, maar een extreem lelijke X6.” De woorden die in mij opkwamen, zijn al gepikt in het artikel. Ik verdenk X6-rollers er stiekem van een Teenage Ninja Turtle complex te hebben.
@ Ruben

beetje jammer dat je het een wanprestatie noemt! De X6 verkoopt als een gek!
Velgen zijn inderdaad zeldzaam lelijk bij deze auto. Gewoon zilver eronder, da’s prima.

En de X6 vind ik een prima ogende auto, ziet er beter uit dan de hoekige X5 die gewoon enorm lelijk hoekig gevormd is. En even ter referentie: een Range Rover kan het dus wel hebben, die hoekigheid. De X5 is gewoon lelijk :P
Mooi dat smaak verschilt toch. Mooie auto, mooie velgen, mooie kleur. Anders rijdt iedereen straks in een kleurloze audi.
Ik vond de X6 in het begin ook lelijk, maar ik ben inmiddels helemaal om. Zijn lagere broertje daarintegen (BMW 5GT) kan ik nog steeds niet mooi vinden…
De X6 is echt wel een van de vetste bakken van de afgelopen paar jaar. Precies wat je verwacht van zo’n auto, heel erg aso.
Zonder meer mee eens. De X6 is echt de lelijkste model van de BMW collectie. De mooiste blijft de 6 serie, maar ik denk na die filmpjes met camouflage gaan ze hem nog lelijker maken.
Alles leuk en aardig.
Maar JIJ vind het wellicht lelijk. Dat maakt het nog geen feit. dus de titel is geen zins passend.
Bij komend vind ik het geen lelijke auto, die velgen daar gelaten maar toch. Dat is mijn mening en ik verkondig dat ook als een mening.. Dat zouden meer mensen moeten doen..
Prachtige bak !!! hebbe :-)
ok ok andere velgen…….maar de rest is welkom ….
Audi A4 rijder
@Ruben; jammer dat je afgunst zo duidelijk is en dat je diep in je hart eigenlijk een X6 wilt rijden. De BMW X6 is niet voor niets een goed verkopende BMW. Dat zullen vast niet allemaal mensen zonder smaak zijn, wellicht ben jij degene zonder smaak? En het is nogal arrogant om jouw mening als de ware te bestempelen.
Het lelijke eendje
Ik vind de X6 een mooie wagen! :)
Enkel de velgen zijn lelijk!
BAH!
De X6 is een stoere auto om te zien, dat is duidelijk, maar die achterkant, echt terrible! De voorkant ben ik wel mooier gaan vinden.
Maar om dit nou een ‘mooie’ SUV te noemen? Doe dan maar een Range Rover (uiteraard niet de sport).
Ik heb um een paar weken geleden ook gespot en ik vind de BMW X6 een lelijk model!

Ik wilde de spot op autogespot.nl zetten maar deze X6 zou niet ´´spotwaardig´´ zijn…

Zoals ie er zo bijstaat ben ik er niet vies van!
Gr. Rogé
Endeldarm rood hahahahaha:D
Deze X6 staat in Weert, de foto is genomen op het parkeerdek van het ziekenhuis. Die auto staat zowat elke dag bij het ziekenhuis en ik kom er dagelijks langs. Stapt ook een ULTRA pauperwijf met geblondeerd haar uit (60 jaar oud schat ik). ECHT LILLIK…
een “mening”, hoe waardeloos ook, is voor mij mààr een mening, dat de schrijver zijn mening als feit wil presenteren zegt meer over de schrijver zelf dan over de X6 wat overigens een zeer leuke auto is…over kleur kan je blijven discussiëren…
Ik vind ‘m nog best leuk. Alleen velgen meespuiten in de kleur van de auto, vind ik alleen bij zwart, wit of antracietkleurig kunnen.
Goh, hij heeft in carrosserie meegespoten endeldarmkleurige-velgen en dus is het ineens een extreem lelijke X6.. Huh? Dat vat ik niet.

Zwak relaas overigens..
Na verscheidene jaren BMW te hebben gereden is mijn conclusie:”BMW is BMW niet meer”.
Einde verhaal.
Mocht de X6 een mens zijn dan was het een totaal misvormde zwaar mentaal gehandicapte sukkelaar die enkel fysiek in topconditie verkeerd… Of zoiets. Ik kan het ook niet snappen hoe mensen er toe komen om zoiets graag te zien laat staan te kopen. Het zegt wel iets over mensen hun karakter. BMW maakt de laatste tijd wel meer nutteloze auto’s.
@The Hacker:Ohh nou begrijp ik het. Die invalidekaart geldt niet voor de bestuurder maar voor de auto. :)

P.S. We rekenen op jou als het kilometerheffingskastje er komt!
sebastianchubasco
de afgrijselijk lelijke x6 is er om de aandacht af te leiden van de rest van het lelijke bmw gamma.

een prestatie opzich.
Allemaal papegaai kritiek. Maar weinig hebben een eigen mening. Die X6 was ff wennen, maar tis een geweldige bak. Vraag me altijd af wat die al die estheten rijden die zoveel kritiek hebben. Stel voor dat voortaan iedereen die hier een mening geeft ook aangeeft waar hij/zij prive voor gekozen heeft.
Zelf ben ik een blije passat rijder.
@jeroen: Ik vraag me het omgekeerde af: of iedereen die de X6 zo geweldig vindt er ook in gereden of zelfs maar in gezeten heeft. Dat laatste kan namelijk niet, tenminste niet op de achterbank, indien je een hoofd hebt. Onzinnig voor een auto van dit formaat. Een X5 is mooi en praktisch, dit is een miskleun eersteklas.

@afgunst-kritiek: Supermooi, meer van die grappige opmerkingen graag.
Blijft inderdaad een lelijk ding zo’n X6 maar deze wielen maken het inderdaad erger. Punt één ze zijn te klein en dan met punt twee volgen door ze dezelfde kleur als de autolak mee te geven, dat is gewoon not done!
Haha, wat als de eigenaar dit nu leest? Dat zal ook wel zijn zelfvertrouwen omlaag halen..

Overigens vind ik de kleur niet mis staan, ik zou t zelf niet uit het boekje bestellen, maar t misstaat hem niet..
Overigens over de X6 zelf.. tja, de ene keer als ik hem ziet rijden met een set mooie velgen eronder, vind ik hem heel bruut.. de andere keer vind ik het weer een groot lomp ding! Kortom, ik krijg er geen hoogte van. Doe mij maar een Mercedes GL of een Toyota Land Cruiser V8!
Mooie bak man, zo’n X6. Het toppunt van nutteloosheid gecombineerd met een hoge prijs.
Heb gereden met een zwarte x6 met 5.0i(dus met de 4.4 biturbo). Moet zeggen dat dit toch wel iets leuks is om mee rond te knallen…
Rijd aardig goed!
jakkie bah…sprak eergister mijn oom weer eens, kan het goed doen zeg maar. En die had het erover dat hij een x6 wil als volgende auto, smaakloos!overigens rijdt hij nu een Q7 en daarvoor een X5 en vertelde hij me dat hij de Panamera ook mooi vindt, dus verbaasde me het weinig dat hij een x6 wil hierna. Vind het zelf overigens een verschrikkelijk lelijk hok, maar goed…er staat BMW op en er passen enorme velgen onder dus hij zal het wel weer goed doen bij de voetballers en (over een jaartje of 5) in bepaalde wijken in Nederland;)*kuch* Quasimodo *kuch*
Top bak! Ben alleen bang dat je door al die hetse dat ding in no-time onder de krassen zit… mag toch, is tenslotte een z.g foute auto. Maar als ik een snelle vw-bus koop (net zo groot) dan mag het wel. Jaloerse kloot-kippen!
de kritiek van verschillende voorgangers tonen geen respect voor de bezitter van deze auto. Sommige uitlatingen gaan duidelijk onder de gordel en gaan niet over de auto. Wat betreft de auto smaken verschillen!
Uniek, bijzonder en zet mensen aan het denken……….
versta jullie niet hoor ik heb een x6 moet zeggen ik ben daar zeer tevreden over,wat ik hier allemaal lees amai zouden ze wat jaloers zijn,
`Nounou, jullie kunnen je ook aanstellen.
Deze auto is zó vet.
Maar jullie vinden hem lelijk omdat hij vér boven jullie pet gaat.
Stelletje jaloerse Bitches !

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).