Nieuwe Jaguar XJ in videoclip van Jay-Z

Auteur: , 33 Reacties

De rapper Jay-Z is één van de de best verdienende entertainers in de Verenigde Staten. Dus wanneer Jay-Z besluit om de nieuwe Jaguar XJ in zijn videoclip te laten figureren, verstuurt Jaguar trots een persbericht met een foto van de (kale) set.

De nieuwe XJ komt begin volgend jaar op de markt, maar de prijzen waren al een tijdje bekend. Het topmodel met 5,0 liter supercharged V8 mag straks voor net geen 190.000 euro mee naar huis.

Eerder waren in de clips van Jay-Z al een Pagani + F430 en een Maybach Exelero te bewonderen. De videoclip zal opgenomen worden voor het nummer “On to the Next One” van Jay-Z’s laatste album. Onderstaand nummer dus nog even zonder videoclip.33 reacties

Nou van de stijl van jaguar is dan dus nu officieel echt helemaal NIETS meer over.
Dat zal vast goede zaken zijn voor Jaguar als hij dat in zijn clip gaat gebruiken.. Zie de verkoopcijfers in Amerika al stijgen.. :P.. Geweldig mooie auto trouwens!
haha BP3 logo op de deur..:mrgreen:
Juli vorig jaar heb ik hem nog gezien in Ahoy R’dam, geweldige show, grote band, leuk concert, goede rapper.. En een zeer mooie auto trouwens die XJ!
Gisteren de folder van deze sjiekdefriemel bak ontvangen!
Waar blijven de 22- inch velgen en de tijgerprintbekleding?
Dag dag imago van Jaguar.
Ik denk dat je’t slechter kunt treffen, zijnde Jaguar. Jay-Z is serieuzer te nemen dan een.. minder serieus te nemen rapper.
Ha! Iedereen overtuigd. Dikke prima, August.
Jezus kinderen, hou eens op met zeggen dat ie geen stijl/imago meer heeft nu een rapper hem in z’n videoclip heeft. Ik snap wel waarom Jaguar blij is dat Jay-Z een XJ in z’n clip wil. En ik snap ook wel waarom Jay-Z een XJ wil, het is een mooie wagen. Dus stop met haten please! ;)
De muziek blijft mij keer op keer haken volgens mij.

Xj, lelijke bak.
Zeker mooie auto die XJ vooral de achterkant en eht interieur (L) Kwijl kwijl ^^
Zoals ie daar nu staat doe hij me denken aan een Quattroporte, een CLS en een Citroën C6.. vreemd :|
Ik vind deze Jaguar perfect bij die rapper passen. als je begrijpt wat ik bedoel (zie vorige reactie)

Vertellen jullie mij wat er nou zo mooi is aan deze nieuwe iksjee?!
Dat album is heerlijk, en de XJ lijkt me daarbij ook heerlijk!
jaguar heeft geen stijl meer?

liever een s-type of x-type dan? of de ouwe xj? laat me niet kotsen aub…

jaguar is back on top als je t mij vraagt. techniek is weer goed. designs zijn fris.
Moeha, dit kan de verkoopcijfers best nog wel eens opstuwen in de VS. Ik zie nu al een hoop ‘tricked out’ Jags voor me, heerlijke paradox!

Hetzelfde gebeurde met de verkoop van Hennesy nadat Busta er een nummer over maakte. Nou is een fles drank wel wat anders dan een auto van meer dan een ton, maar we hebben het natuurlijk wel over de VS, dus waarom niet??
Velen snappen het niet. Jaguar is decennialang vernieuwend, modern, vooruitstrevend geweest. Gepaard met een sportief design. De meeste 15jarigen hier kennen met moeite een paar Jag’s van voor de S-type, laat staan de geschiedenis. Dit is dus wat Jag moet zijn. De trend is opnieuw gezet sinds de nieuwste XK, daarna XF en XJ. Momenteel blijft het daarbij en over enkele maanden wordt de X-type geschrapt.
Alleen hadden ze volledig in de roos gezeten met een paar andere details, voor deze XJ.
Mooie product placement voor Jag.
XJ endorsed by Jay-Z…

Free publicity noemen ze dit, hoeveel X komen die clips ook weer voorbij op TMF / MTV enz.

Tel uit je winst.

Doe mij liever die ‘oude’ F430 met Danica Patrick erin!
(zie clip.:’show me what you got’)
martinusgerhardus
@Ralph: hoeveel 16 jarige rap-fans ken jij met genoeg liquiditeit om een jaguar aan te schaffen?
Benieuwd hoeveel Jaguar/Tata betaald heeft voor deze “reclame”. Al snappen ze blijkbaar niet dat de meeste rappers erg dom en smakeloos zijn, krampachtig trendy en cool proberen over te komen, en het dus anno bijna 2010 zeer twijfelachtig is of je nog wel geassocieerd wilt worden met dergelijke eikels.
Die hele CD van hem, TBP 3, is super.
ik zie echt veel lancia Thesis lijnen in deze auto??
Heb begin deze week in de nieuwe XJ mogen plaatsnemen. Prachtige wagen boordevol nieuwe techniek. In het interieur kom je toch nog een aantal typische klassieke Jaguar elementen tegen. Maar exterieur doet totaal niet meer denken aan de klassieke vorige XJ. Wat me wel opviel is hoe breed de achteras is, vooral als je achter de wagen staat. Het enige wat mij persoonlijk tegenviel is het scherm dat de klassieke wijzers vervangt,handig is het wel, maar niet bepaald mooi. Zeker niet voor een Jaguar. Jaguar had nu net één van de mooiste wijzerlayouts op de markt (XF).
Maar in ieder geval een zeer geslaagde wagen!
grote vraag ..

wie betaald wie ??
of gaat dit met gesloten beurzen ..
ik gok dat er door niemand iets betaald is. jay-z wilde als eerste een xj in zijn clip (iedereen heeft al een rolls, maybach e.a.). bij rappers gaat het erom om als eerste met iets te komen.

jaguar was natuurlijk meer dan bereid om voor een dagje een xj kosteloos uit te lenen.
Ach, 20 jaar geleden reden ze al rond met een Rolls…

http://www.youtube.com/watch?v=PRvyFTLnu-E

….heeft het imago van RR toch ook niet geschaad? Ja toch? Niet dan? Precies…
Laat ik even mijn mening hierop losgooien.

Mensen die beweren dat imago van Jaguar hiermee weg is. Denk dan nog eens na; welke imago had Jaguar hiervoor. Precies… Ouwe lullen bak, een bak waar alleen bepaalde karakters ermee werden geassocieerd.

En als je een beetje opgelet had, dan was je ook achter gekomen dat Jaguar nu ook alles aan doet om van dat imago af te komen.

Jaquar is zelfs van plan om in Nederland meer XJ’s te verkopen dan Mercedes S-klasses verkoopt. Ze willen dus de marktleider worden en dat gaat je niet lukken met een ouwe lullen imago.

Jaquar zit met deze aktie (XJ in de clip van Jay Z) dus precies goed. En de verkoopcijfers zullen in de VS ook daadwerkelijk stijgen.

Last but not least: laatste album van Jay Z is heerlijk!
@ AtodZ

De Mercedes-Benz S-klasse, al jarenlang de best verkochte limousine in z´n klasse, (wereldwijd gezien) zal plotsklaps door een Jaguar van z´n troon gestoten worden? Waar waren al die andere merken in deze klasse (BMW, Lexus, Audi) dan mee bezig de laatste jaren? Pcies, ze proberen allemaal daar marktleider te worden!
@CrazyHenkie:

Kennelijk heb jij het verkeerd begrepen jongen. Alle merken die jij opnoemt proberen de marktleider te worden, maar geen een van die merken heeft het openbaar gemaakt dat ze daadwerkelijk Mercedes van de troon willen stoten en Jaquar wel! Zoek maar de persbericht op.

Lees even beter voortaan en doe je huiswerk voordat je een dergelijk comment neerzet.
Jay-wie?
Jay-zie
Maserati wannabee!
Maar het blijft steken bij wannabee….lelijk.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).