Schwarzenegger wil een rode R8

Auteur: , 55 Reacties

Wordt het een rode R8 Spyder of een rode R8 e-Tron?

Arnie is gek op Audi, of zouden beiden gewoon een sponsordeal hebben? Anyway, wij misbruiken het moment graag om wat tijdloze quotes van de Governator te pluggen. Zoals “The best activities for your health are pumping and humping,” of “I think that gay marriage should be between a man and a woman.

Nu alleen nog wachten op een elektrische R8 Spyder, zodat Arnie met open dak door Californie kan cruisen. Milieuverantwoordelijk en zo.
55 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Damn, wat ziet die er toch oud uit!
Z’n staat is failliet, en hij shopt voor een R8
Hij kan zoveel willen. Ik wil ook wel een rode R8 hehe ;) of eigenlijk niet dat gezichtje
en natuurlijk hebben ze sponsordeal
Een rode BMW M6 Cabriolet.
Ik bedoel, ja toch!?
ik wil graag een Bertone Mantide, en dat zal er helaas ook nooit van komen, dus, jammer Aernie
Die E-tron ziet er wel goed uit in real life. Ik was niet zo overtuigd van de persfoto’s, maar nu ik dit zie: bye Tesla!
Tsja, hij zei ooit over zichzelf “I like the color red because it’s a fire. And I see myself as always being on fire.”

Nu is deze rood, en we weten van Audi prototypes dat ze nog wel eens willen branden…
Arnold, neem maar de R8 V10 Spyder! :D Veel mooier dan een E-tron!
dat is toch geen auto voor hem dan vind ik die hummer h1 meer bij hem passen of gewoon een lekkere dikke muscle car maar toch geen audi (wie wil dat nou :?: )
Misschien is hij wel oud, maar hij heeft nog steeds The Terminator look.
Arnold zwarteneger is nog helemaal niet zo oud. Hij is pas 62.
http://kroppsbygging.files.wordpress.com/2009/02/arnold_schwarzenegger_fat.jpg
hij traint alleen niet zo veel meer en eet waarschijnlijk iets meer hamburgers.
@Flamingo: op het strand heeft Arnie hetzelfde horloge als in de Audi.

Recente foto dus ;)
@Casperianus, wat jij zegt is niet waar. California mag dan wel financieel in de problemen zitten, zoals de rest van de wereld, failliet zijn is iets heel anders.
Ik vind hem er eerlijk gezegd ontzettend goed uitzien, ik zou ervoor tekenen op die leeftijd!
@ Cardesigner

California heeft meer dan alleen “financiele problemen”. Technisch gezien zijn ze al failliet, een handigheidje en wat waardepapieren heeft ervoor gezorgd dat ze nog niet officieel failliet zijn, maar eigenlijk is dat hetzelfde. California is een prachtig voorbeeld van hoe Amerika momenteel z’n zaakjes niet op orde heeft.
Listen to meah, you have to get in the Audi nowah, we have to get out of hereah, they are trying to kill meah, uuuaaaah! Fast drive hardaah… * Bwooaaaaaap accu leeg
@JPM, Spanje is een prachtig voorbeeld van hoe de zaken in Europa gaan.
Arnold die oude staatspooier een beetje kleine meisjes scoren in ze rooie pooiersloep met een sigaar en fles champagne + Viagra
@flamingo .. die rechterimage is niet van Arnold Schwarzenegger. Da’s een plaatje van een soort van look-a-like.

ik bedoel, kijk eens naar dat gezicht op dat plaatje, en naar het gezicht van hoe Conan the Governor er nu uitziet. Lijkt er niet eens op.

Anyways .. over de audi r8. Ik vind die R8 Spider een schande voor de schoonheid van de R8. Uit principe zouden ze gewoon de R8 Spider niét moeten maken. Maar goed, wie ben ik ? Ik ben een AM DB7 bezitter.
aawwgghhh awwwggghhh kaaalifooorniaahhh weee haaf to set taagheds tooo meek envaaiiromentalli awaaar automobieeels.
Vergeet niet dat arni al aan zijn tweede lever bezig is. Hij hield er nogal van om dianabol te snoepen :D
Euh tja ik heb ook een mening en wie ben ik? Ik ben een Toyota Corolla 1.6 G6-R bezitter (WTF)
Hij wil een R8 met facelift, maar misschien moet hij er zelf wel één nemen ;)
Ik zou een ander pak kopen ipv een R8, hij heeft namelijk 2x het zelfde aan (dat met die cabrio is al langer geleden toch?)
@ Cardesigner

Owja vergeten we mogen geen opmerkingen maken over je geliefde amerika, anders ga jij laten zien dat het Europa waar je bent opgegroeid en woont net zo erg is.
Ik kan je uit gaan leggen waarom de situatie in Spanje absoluut niet zo extreem, alarmerend en niet te vergeten beschamend is als die in de VS maar ik denk dat je macro-economische kennis niet verder strekt dan wikipedia. Niet dat iets uitleggen zin heeft bij jou zeker niet als het over de VS gaat. Neem een voorbeeld aan lincoln of six-trey, fans van de VS maar op een reeele manier.
Die e-Tron ziet er best strak uit in real life zeg! Die grille vind ik echt super en die koplampen ook! Laat maar komuuu (maar liever met een V10 dan groene poep!)
Looks like he brought a friend. Photo #03 shows Ralph Moeller, that huge guy from “Gladiator” and other … well, movies.

Schwarzenegger should go with a Q7 V12 TDI. “Clean Diesel”. :D
Een R8 is wel een veilige goeie keus natuurlijk, topauto!
@JPM

Ooit eens van Rob USA gehoord?

Wat je zegt klopt, in de VS drukken ze gewoon klakkeloos geld bij. Op naar Canada (al sje zo graag in Noord-Amerika wilt wonen)!
@marian: Een CaddiCrap Escalade Hybrid is toch veel subtieler? :)

@Sukijaki: Met als gevolg een gierende inflatie welke zeker van zich zal laten horen! Nu de economie alweer met zoveel procent is gekrompen zie ik het zwaar in hoe Obama de zaken weer op orde zal krijgen..

@cardesigner: Errug hé? Feiten.. :roll:
@Cardesigner
Ben jij nu serieus? USA is op veel vlakken nog een ontwikkelingsland…
De STAAT (overheid dus)California is failliet, maar de economie van Californië bij lange na niet. Sterker nog, het BBP van de staat is hoger dan dat van België en Nederland tezamen. Dus zorgen maken hoeft niet. Dat de staat failliet is is puur een gevolg van hun vorm van democratie. In de VS heb je als kiezer namelijk invloed op hoeveel belasting je staat mag innen.
Je kunt dus kiezen tussen veel voorzieningen en een grote overheid of juist niet en daardoor lekker lage belastingen.
@C6_R:
Heb je link voor mij? Dat wist ik nml. niet!
Dacht dat dat heel anders werkte. Iets met een precentage van je inkomen/vermogen, waardoor staten met veel rijke inwoners procentueel gezien een hogere belastingopbrengst hadden…
@ C6_R

Een economie die failliet is? Wat heeft het BBP met een faillissement te maken? De staat is failliet als gevolg van democratie? We praten verder als je de middelbare school hebt afgemaakt.
@JPM:
ik ken ook een land .. en daar is democratie ECHT failliet ..
@JPM: Als je alleen kunt discussiëren door mijn opmerking bewust verkeerd te lezen en er nog een sneue belediging meent uit te moeten slingeren, dan heeft het voor mij weinig zin daar serieus op te reageren.

Kortom: we praten verder als je je als een volwassen persoon kunt gedragen, deal?
Sukijaki: What’s up bro?

@JCD: Humor! SSheerrre arrr peoplll dyyiiingggg.
het wordt de r8 spyder let maar op:P
@JPM, doe niet zo verschrikkelijk arrogant. Ik heb in mijn kleine teen meer algemene kennis en intelligentie dan jij ooit zult hebben. En is de situatie in Spanje minder erg dan in de VS? Hoe verklaar je dan de werkloosheid van 20%?
@DenBelg, noem dan alsjeblieft eens een keer een voorbeeld bij dit soort populistische uitspraken. Ik kan bij België wel duizenden redenen bedenken- regering die terminaal ziek is, wegen die voor een klein rijk land wel heel erg slecht zijn…
@ Cardesigner

“Ik heb in mijn kleine teen meer algemene kennis en intelligentie dan jij ooit zult hebben.”

Gelukkig is arrogantie jou vreemd.

Dan je uitspraak over de werkloosheid. California heeft volgens de laatste cijfers een werkloosheidspercentage van 12,5% in Spanje ligt dat volgens de laatste gegevens op 13,4% (figures from the Eurostat agency issued on Thursday put the Spanish jobless rate at 13.4% in November 2009)jou 20% is dus uit je duim gezogen.

Aangezien de staat California al zeker een decennium rond de 5% werkloosheid zweeft, is die binnen het afgelopen jaar opgelopen tot ruim 12%. Vandaar mijn opmerking dat ze de zaakjes niet op orde hebben. Wat mij betreft is het een schande en een voorteken dat de belangrijkste staat in de VS failliet is.
Spanje is anders omdat dat altijd al een relatief arm land is geweest, en economisch gezien niet het zwaargewicht is in Europa in tegenstelling tot California in de VS.
Overigens zijn die gigantische schulden niet alleen een probleem van California maar van de de gehele VS. Het trade deficit als percentage van het BBP gaat in de VS richting de 100% terwijl Europa het met een vrij stabiele 60% moet doen. Leuk is dat Spanje het toevallig nog een stuk beter doet dan het EU gemiddelde met een schuld van nog geen 40% van het BBP. Dus ja waar de schulden zich zo ver opstapelen in de VS dat er staten failliet gaan daar heeft Europa een een ruime buffer. Overigens is die zwakte van de Amerikaanse handelsbalans ook terug te zien in de prijs van de dollar.
@JPM, hahaha, je hebt een paar fouten gemaakt bij het copy-pasten! Je verwart het handelstekort met de staatsschuld. Geeft niks hoor, dat is komt vaker voor bij economische leken. En als ik je even mag wijzen op de site van bijvoorbeeld de Pers, of die van de NRC, dan zul je zien dat in spanje de werkloosheid op rond de 18% ligt. Om nog even terug te komen op de staatsschuld; die van Japan lag in 2007 op 170% van het BBP. I rest my case.
@ C6_R

Als jij denkt dat een economie failliet kan gaan, als jij denkt dat de hoogte van het BBP iets te maken heeft met de financiele status van een staat of land en als jij echt denkt dat een faillissement komt door een democratie, sorry hoor maar dan heb je gewoon geen enkele kennis van het onderwerp en wat mij betreft moet je dan je mond houden.

@ Cardesigner

Het maarkt me helemaal niets uit wat het NRC of de Pers zegt, ik baseer me op cijfers van Eurostat van Noverber 2009 en dat zijn de enige juiste en meest recente cijfers. En volgens die cijfers heeft je o zo geliefde California op 1% na een evengrote werkloosheids als Spanje.

Waarom heb je het opeens over Japan, de vergelijking was toch California, Spanje?
Je hebt gelijk als je zegt dat ik het trade deficit per ongeluk heb gepakt van eurostat in plaats van de staatsschuld, die staan onder elkaar en een fout is snel gemaakt. Maakt niet uit, pak ik de goede en wat blijkt dan? De VS heeft alsnog een 24% van het BBP hogere staatsschuld dan een land als Spanje. Laat staan California dat momenteel IOU’s moet uitgeven om te betalen. Als je als staat zo diep in de problemen zit dat je bedrijven en personen in IOU’s moet betalen ipv geld geloof me dan is er iets heel ergs aan de hand. Laatste keer dat dat gebeurde in de VS was tijdens de depressie in de jaren ’30.

Ik weet niet hoe je vol kan houden dat er niets aan de hand is daar en dat Spanje zogenaamd grotere problemen heeft maar in Spanje betaald de overheid gewoon nog met geld en niet met schuldpapieren. Neem het van mij aan, California is broke, bankrupt en heeft gigantische problemen.
Vertel mij je economische achtergrond eens, wat heb je gestudeerd?
@ C6_R

Mond houden klinkt wat hard. Wat ik wilde zeggen is dat als je niet precies weet waar je het over hebt, het niet slim is iets te verdedigen en het beter is om helemaal niet te reageren.

Om dan een constructief antwoord te geven: een economie kan per definitie niet failliet gaan. Ook de economie van een land of staat kan niet failliet. Een land/natie/staat/persoon kan wel failliet gaan maar de economie daarbinnen niet.

Het BBP zegt iets over de waarde van goederen en diensten die zijn geproduceert binnen een land/staat. De hoogte ervan heeft heel weinig te maken met de financiele status. Een land met het hoogste BBP kan ondertussen ook relatief de grootste staatsschuld hebben. Dat California een hoger BBP heeft dan de Benelux samen zegt niets over de verhouding van inkomsten en uitgaven, dus de schuld van de staat.

Mijn excuses als ik wat fel reageerde maar ik word af en toe een beetje moe van mensen die de VS onvoorwaardelijk verdedigen zonder veel kennis over het onderwerp.
@JPM: “Als jij denkt dat een economie failliet kan gaan”

Dat zeg ik dus niet, dat wil jij lezen… Akkoord, het is wat ongelukkig verwoord, maar je moet wel heel erg je best doen om niet te willen begrijpen wat ik bedoel!

“De STAAT (overheid dus)California is failliet, maar de economie van Californië bij lange na niet.”

En natuurlijk zegt het BBP wel iets over de financiële status van een staat of land, kom op zeg! Ok er is lang niet alles mee gezegd, maar ga nou niet lopen doen alsof het er totaal niet toe doet!

“als jij echt denkt dat een faillissement komt door een democratie”

Lees het nog eens en dan zou je zien dat ik niet beargumenteer dat een faillissement van Arnie door het principe democratie komt, zoals jij het nu doet voor komen, het komt door de vorm van democratie die men in de VS en in Californië kent.

Om het begin van dat volkskrant stukje te citeren:

“Californië heeft te veel democratie. De inwoners eisen goede voorzieningen en een solide begroting, maar weigeren meer belastingen te betalen. Hoe het referendum Californië onbestuurbaar maakte.”

Als je het zo moeilijk hebt met begrijpend lezen en blijkbaar zo vast zit in wat je zelf denkt te weten, dan hoef je wat mij betreft je mond niet te houden. Maar je mag best wat minder hooghartig doen!
Met je laatste posting ben ik het overigens 100% eens, maar zoals ik in mijn vorige post probeer duidelijk te maken staat dat niet haaks op wat ik eerder probeerde te betogen.

Een gevalletje ruis op de lijn lijkt me dit!
integralechubasco
ik ben de laatste tijd niet meer in californie geweest maar volgens mij klopt het wel dan het aantal BBQ’s er fors hoger ligt dan in spanje…
@integralechubasco:

Ja, maar het aantal spaanstalige ligt dan weer hoger in Spanje.
integralechubasco
@ Rick dos
Sjezus wat verwarrend allemaal… ;)
Je wil niet weten… ;)
Over economie van Amerika gesproken.
gewoon een dikke hoax.. is maar 12 dollar komma hoop cijfers.
http://www.usdebtclock.org/
integralechubasco
@GOD
bizar, die site!!
@ intergralechubasco

ofnie

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).