Flauw, coffeeshops mogen geen BOB-campagne doen

Auteur: , 15 Reacties

Om het verkeer een stukje veiliger te maken had de VCE (Verenigde Coffeeshops Eindhoven) bedacht om een 'groene' BOB-campagne op te starten. Op die manier wilden ze bezoekers erop wijzen dat het gevaarlijk is om na het blowen nog achter stuur te kruipen, maar helaas kwam er een kink in de kabel. Hardrijdersclub VVN (Veilig Verkeer Nederland) was namelijk niet zo blij met het feit dat VCE gebruik wilde maken van het logo en naam van de 'officiële' BOB-campagne. Er werd gelijk gedreigd met juridische stappen ondanks dat het logo nu groen was in plaats van geel.

Wat een gezeik om niks zeg! De BOB-campagne hebben wij ook gewoon ‘gepikt’ van de Belgen. En uiteindelijk zou het toch alleen maar moeten gaan om een veiligere situatie op de weg, boeiend dat het logo erop lijkt. Maar gelukkig laten de Eindhovense coffeeshophouders zich niet zomaar uit het veld slaan. De posters en folders die ze hadden laten drukken zullen niet gebruikt worden, maar ze overwegen wel om nieuwe posters en folders te laten drukken. (via: telegraaf.nl)

Afbeelding via boomerang.nl15 reacties

dus eigelijk is die vvn tegen veilig verkeer als ik het goed versta ?,…
[email protected]
@Thijsj: ???
@Thijsj: hahah nu zie ik het had erover geken met het idee dat het reclame was :p
Inderdaad flauw. Komt er eens een initiatief van coffeeshophouders, wordt het op deze manier in de grond geboord. VVN, ga je schamen! Jullie hadden dit juist positief moeten ondersteunen!
Het slaat inderdaad nergens op! Ze probeerden het veiliger te maken maar dat wordt dus afgekeurd alleen omdat ze gebruik willen maken van het logo… Wat is nou belangrijker…
Belachelelijk dat zo’n mooi initiatief zo de grond in word geboord.
wat een onzinartikel. De Nederlandse overheid heeft waarschijnlijk aan de Belgische overheid betaald om die Bob te mogen gebruiken. De smokers-bond waarschijnlijk niet. Als dit voor commerciële producten geld lijkt het me logisch dat copyright-regels ook voor campagne’s gelden. Beetje teveel geenstijl-gedoe. De smokers hadden toch ook gewoon een nieuw logo kunnen bedenken?
Debiel. Zie je maar dat eigen belang altijd voorgaat… Shame on you VVN. Dit hadden jullie moeten ondersteunen.
Of haal al die treuzelaars, linksplakkers en bejaarden van de baan en geef iedereen rijlessen als in Finland dan kunnen we ons zonder verdovende middelen ook kalm houden achter het stuur ipv constant onze verkeersagressie te willen botvieren op “onschuldige medeweggebruikers” die nog in geen duizend jaar zullen inzien wat ze nu weer fout hebben gedaan :-p
hahaha idd lekker zuipen!
Zo’n prachtig vrijwillig initiatief wordt genadeloos de grond in geboord om een zeikreden. Go NL… :roll:
Ja, beetje dom voor een best wel goed initiatief!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).