Autoblog 2009 flashback: week 50

Auteur: , 5 Reacties

Flashbacktijd! Ook vorig jaar was Autoblog aanwezig op de MiljonairFair. Aimée in een Maybach, het bleek een smaakvolle combo.

Als WeekAanbieding hadden we de fake nazi Benz uit Indiana Jones. Ferrari had een wat mindere week toen hun verkoopcijfers bekend werden. Audi had echter een topweek, aangezien de R8 V10 eindelijk officieel werd gepresenteerd. De bestuurder van deze 430 Scuderia had het nodige uit te leggen aan de politie. Net als deze motorrijder. Piet Boon was er ook, hij kwam met een matte Range Rover Vogue op de proppen.

Obama’s oude 300c ging de verkoop in en appeltje schotelde ons wat plaatjes voor van een Ford Thunderbird uit 1956. Traplopen was niet weggelegd voor deze Fiesta, deze matzwarte Hummer H2 zou het ook niet gelukt zijn. Wie een tuintje in zijn dashboard wil kon bij Honda en Ford terecht.

Verder hadden we nog een Rolls-Royce Hunting Car, een vlagele Murcielago R-GT by Reiter en natuurlijk de nieuwe BMW Z4. Als laatste een Ford Mustang: BURNOUT!5 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Hmm,.. Blondje in grote slee.

Comfortabel en handig, echter nog niet optimaal.
Laat die meid nou eens een dikke rode Ferrari besturen. Bij angst voor crash is een suggestieve fotosessie ook goed.

Please @ricardo? :D
@RenesisHP:

Voor dergelijke fotoshoots moet je bij de afdeling Suggestieve Foto’s van Blondharige CarBabes zijn. En dan vragen naar Sacha. ;)
@Ricardo:

Aha, ik begrijpe het. ;)

@Sacha:

Lees bovenstaande even. :D
Nauwelijks tuning een jaar geleden. Heerlijk!
@Ctirofiel ,

kleinbeetje kan niet zo erg zijn toch? ;p

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).