Komt ook Ralf Schumacher terug in de F1?

Auteur: , 21 Reacties

Heel groot is de kans niet dat Ralf Schumacher, de jongere broer van Michael die aan de startlijn van maar liefst 180 Grands Prix stond, terugkeert in de Formule 1. Maar hij is wel door één van de nieuwe teams benaderd.

Twee jaar geleden stapte Ralf uit de F1 en zette hij zijn carrière voort in de DTM, waar hij naar volle tevredenheid voor Mercedes rijdt. Terwijl zijn broer nu een sensationele comeback maakt in de koningsklasse, heeft Ralf het aanbod volgens insiders direct afgeslagen. Het zou “niet de uitdaging zijn waarnaar hij op zoek is”. Wellicht kwam het aanbod niet van een team waarmee Ralf vooraan zou kunnen rijden; dat zou een voorwaarde zijn voor de veteraan, die in het verleden zes F1-races wist te winnen.

Momenteel zijn Renault, Sauber en Toro Rosso nog op zoek naar een (ervaren) coureur om hun auto’s in 2010 over de baan te sturen. Het lijkt erop dat Schumi II, zoals Ralf in Duitsland liefkozend genoemd wordt, zich voorlopig niet laat verleiden. (bron: bild)21 reacties

Quicknick1987
Ik kan me niet voorstellen dat ze deze kerel nog ergens willen hebben, nouja… misschien als ie een hele zak met geld meeneemt. ;-)
pfff wat moeten we nou weer met die kansloze,jaren lopen zakkenvullen bij toyota.1 schumacher is leuk genoeg hoor
nou en .. wij willen Jos ..
omdat het zo,n lollige peer is ..

zijn bijnaam is dan ook “peerdelol” ..
Peter winsor van USF1 schijnt hem erg goed te vinden. Waarschijnlijk is het ook dit team wat hem benaderd heeft. USF1 heeft namelijk nog geen 1 coureur bevestigd.
Humanspectrum
Toro Rosso nog op zoek naar een rijder? Het is gewoon wachten op het moment dat ze daar Jaime Alguersuari gaan bevestigen. If I’m not very much mistaken
Oud nieuws, Ralf heeft laten weten dat hij niet geïnteresseerd was…
-edit: lees het artikel voor je reageert-
ook een manier om maar weer eens in het nieuws te komen, ligt er waarschijnlijk ook uit bij het DTM
Dus dat nieuw team heeft de ambitie om de middelmatigheid niet te ontstijgen.

Ach ja, je kunt zeggen wat je wil, maar dat is natuurlijk ook een doel…
Ik heb al vanuit verschillende betrouwbare bronnen mogen vernemen dat jos the boss volgend jaar weer op de grid zal staan.
De man waar ik het meeste naar uit kijk op Schumacher na is Kobayashi. Geweldig hoe die reed in die 2 races.
Jullie bedoelen…die dikke broer van Michael ? Grinnik, hopelijk hebben ze dan een duo-coque in de wagen zitten…fat ass…
Neeeeeeee zeg F1 begon net weer leuk te worden
Euh, voor alle duidelijkheid: Deze man heeft ZES Grandprixs gewonnen! In zijn eentje heeft hij dus meer gewonnen in de F12 dan alle Nederlandse coureurs bij elkaar. Opvallend dat Michael toch nog een schare fans heeft in Nederland (naast een grote groep MS-haters) maar dat zijn broertje bijna geen vrienden heeft in ons landje.
Wat ik eigenlijk dus wilde zeggen: De man is best een aardige coureur…
Groot gelijk, rally is 10x beter dan F1, en DTM is ook wel wat beter;)
@Cantago: rally is nog veel saaier nog dan F1. En ook veel viezer, langzamer, minder hoogwaardige techniek, gevaarlijker voor het publiek, lastiger te volgen op TV. Saxo cup, dat was pas spannend!
@mashell: saaier? niet in mijn ogen! Viezer vind ik wel iets hebben, een extra spelelement zeg maar. Langzamer klopt als een bus, maar als je met 150km/u op 20cm afstand langs een boom gaat dan is dat relatief sneller dan op 3 meter van een grindbak van 5 meter breed;) De techniek is inderdaad iets minder, daar heb je gelijk in. Daar tegenover staat wel dat bijvoorbeeld de vering van een rallywagen meer moet verdragen dan die van een F1 wagen. Lastiger te volgen op tv is ook wel een goeie… Denk dat dat ook een van de grote nadelen van rally is, en voordelen van F1. Wat dat betreft is zelf rijden in een rallywagen veruit het leukste lijkt me!
Is Niki Lauda niet in beeld bij een van die teams?
Dat die gast zichzelf nog niet verhangen heeft! 6 van de 180 GP’s gewonnen, terwijl de broer vaker wereldkampioen werd. Inderdaad gestart bij het team dat de broer een dikke loer ging draaien…
het zou wat wezen beide shumi,s terug in f1.
ik weet dat ralf een goeie rijder is maar matriaal moet het ook goed doen

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).