Video: Truckers zijn knettergek

Auteur: , 112 Reacties

Niet allemaal natuurlijk, hallo zeg. Maar déze truckers wel. En deze, en deze, en deze...

Om te beginnen hebben we hier een kerel (of dame?) die denkt dat een grote combinatie met oplegger wel geschikt is om even mee in te halen op een tweebaansweg met tegemoetkomend verkeer. De tegenliggers mogen kiezen: dertig ton in hun mik of naar de vluchtstrook, eh, vluchten. Ik weet niet welke taal er door de mensen met de camera wordt gesproken, maar de sticker op de truck zegt Litouwen.

Video Inhalende truck

En dan deze Pool, die z’n oplegger voor de gelegenheid even heeft afgekoppeld en leuke dingen doet op een besneeuwde rotonde. We mogen gerust stellen dat deze bestuurder, bij gebrek aan een betere term, mad skillz heeft. Probeer zo’n bakbeest maar eens bijna een minuut lang in een gecontroleerde drift te houden, bizar. Maar het is natuurlijk wel op de openbare weg en dat mag niet, foei.

Video Truck drift112 reacties

Van die eerste trucker mogen ze zijn rijbewijs meteen en voorgoed afpakken.
Die drifter is wel vet. Het is donker en er is bijna niemand op de weg die gevaar kan lopen, maar die inhaal actie is abnormaal..
De tegenliggende auto’s worden gewoon gedwongen om op de vluchtstrook te rijden…
haha ‘kurva’ +1
Ik denk dat dit wel eens vaker gebeurt, kan me enkel niet meer de video herinneren die ik zag… :?
Die eerste gast moeten ze echt z’n rijbewijs afnemen, absurd..
Dat tweede filmpje vind ik dan eerder getuigen van een prettige gestoordheid..^^
Ik zie het niet goed maar het is precies dat die auto achter de trucker op het einde ook aan het driften is
Die eerste is werkelijk ongelofelijk. Stel je voor dat er geen vluchtstrook is! Zo iemand mogen ze inderdaad levenslang hun rijbewijs afpakken voordat ze iemand de vernieling in rijden.
De eerste trucker ophangen ! Geen andere woorden voor hoe haal je het in je hoofd om zo veel wegmisbruikers in het gevaar te brengen dit kan mij zo boos maken. 2e trucker respect niet iedereen kan dat en ziet er gewoon vet uit !
die kerel kan driften!
die eerste, daar hebben ze lang geleden toch al iets voor uitgevonden? ophangen zowieso!
Het eerste filmpje slaat echt alles, wat een hufter!
Die tweede is gewoon cool.

Check deze:
http://www.youtube.com/watch?v=28rKliMFmTI
@bmw-e30-7bh:dat filmpje Haha LOL
@Ponrow: zo te zien drift die auto achter die witte vrachtwagen ook inderdaad:P goed gezien;) Respect voor die driftde trucker trouwens!
@8C_Competizione: jij hebt respect voor een idioot die kunstjes uithaalt op de openbare weg? Triestig ventje ben jij.

Als het ook maar even misgaat knalt hij een verlichtingspaal omver ( in het beste geval), en dan mag de gemeenschap weeral opdraaien voor de kunstjes van die respectvolle klootzak. Want die respectvolle meneer kiest dan natuurlijk het hazenpad met het voertuig van zijn werkgever. Een stelletje lafaards zonder normbesef zijn die kerels. En jij hebt daar respect voor???? Jij lijdt duidelijk aan normvervaging.
@Bobby_Orlando: Haha nee sorry ik zie het niet als normvervaging als ik vind dat iemand het nog met enige notie van alertheid doet zonder andere verkeersgebruikers hierbij te hinderren… Er zijn genoeg automobilisten die ook weleens driften met hun achterwielaangedreven auto wat jij vast ook gaaf vind om te zien? Tuurlijk het is verboden en gevaarlijk, maar jij rijd vast ook weleens te hard of probeerd ook weleens iets “gevaarlijks” in de sneeuw wat niet mag op de openbare weg(openbare parkeerplaats).
@8C_Competizione: een goed chauffeur probeert in de eerste plaats veilig op zijn bestemming te geraken, als de rest is je reinste klootzakkerij, haantjesgedrag en zijn demonstraties van gebrek aan zelfbeheersing.

Als ik een petje zie driften denk ik slechts één ding: achterlijke idioot, word volwassen.
Het lelijke eendje
Dat ze het rijbewijs van de eerste chauffeur maar direct afnemen en een zeeeeer hoge boetet geven!!!
Dit noem ik onverandwoord rijgedrag!
Ik hoop dat die gast van het eerste filmpje zichzelf in de vernieling rijdt!! Wat een ontiegelijke moncholen actie
Dat is allemaal gestoord, net zoals dit filmpje. dit is opgenomen op belgische bodem. gek gewoon!! -edit: link staat dus al in het artikel-
http://www.youtube.com/watch?v=tfF95PjAG4Q
Oh en dood aan alle truckers die keihard werken om hun gezin warm te houden in Polen, die 24 op 24 rijden om hun jongere en goedkopere concurrentie af te houden, en die dit soort dingen doen.
dat 2e filmpje had ik een tijdje geleden op dumpert gezien en gepost bij een of andere topic over driften:P
Het eerste filmpje, die kerel is helemaal leip:S

@bmw-e30-7ph: meesterlijk filmpje..wat een koekerd..
@smul: wtf?:O die kerel is echt totaal gestoord:S
Russisch roulette.. Levensgevaarlijk.. Zou me rot schrikken als ik zo’n ding op me af zie komen..
2e filmpje is gewoon voertuigbeheersing
Of poolse slipcursus
@LJ: echt é!!! er moet maar een fractie van een seconde iets voor hem gebeuren en ie zit knal op die wagens voor hem!! en die trucker zal wel door de ruit gaan dan, aan die snelheid waarmee hij rijdt zal ie rechtstreeks naar Roemenië geslingerd worden.
polen heh
Scania stond al een tijdje op Dumpert en Youtube. Blijft wel leuk, zeker met die sneeuw buiten :)
ga maar eens naar azie, afrika of zuid amerika, daar rijdt iedereen zo…
Het probleem is dat die Oost-Europese gekken ook hier rondrijden. Dikwijls worden die gekken gezien in het gezelschap van een 1/2 liter blik Aldi bier.
Vette Drift!!!!
Ik rijd zelf vaak in Polen en ook in Litouwen, maar daar is dit redelijk normaal. Echter gaat deze trucker wel erg ver naar links, normaal zou de truck voor hem iets naar rechts moeten wijken. Zelf haal ik ook vaak zo in, gewoon je voorganger iets naar rechts laten gaan en midden op ‘inhalen’. Werkt perfect, wel iets meer risico. Is overigens vrij normale gang van zaken in Polen, vandaar ook de brede zijstroken.
@Ben: Chauffeur?

Ik niet, maar dit gebeurd ook dagelijks in Roemenie. Is vrij normaal, zeker ook zo als jij schetst: brede wegen, truck gaat rechts rijden en zodoende kun je in het midden inhalen….wel even linker richtingaanwijzer aan laten staan en in het donker ook even een paar keer seinen, gaat prima en iedereen houdt er ook rekening mee. In NL zijn we dit simpelweg niet (meer?) gewend.

Wel zou die trucker in film 1 meer op het midden moeten rijden. Van mij krijgt ie er minpunten voor.

Film 2 is super om te zien! Ansich niet gevaarlijk….hij heeft toch voorrang op een rotonde.
Truckers zeggen zelf altijd veel ervaring te hebben op de weg, maar er rijden ook genoeg waaghalzen bij zie je wel… Ze moeten een standaart lane-assist inbouwen dat ze op hun eigen baan(rechts) blijven en de max. snelheid aan de hand van GPS automatisch wordt aangepast!
En die rijden op onze wegen ook.

Weg ermee! Weggebruiksbelasting van €5/km. We moeten dringend stoppen met zo’n chauffeurs toe te laten binnen onze landgrenzen! Zelfs bij hen kennen ze de regels nog niet. Laat staan hier. Wanneer gaat de transportsector eindelijk eens weer meer de trein beginnen te gebruiken? IPV te investeren in onze wegen die toch niet te onderhouden zijn volgens de overheid, kunnen we beter meer geld investeren in het aanleggen van nieuwe of het uitbreiden van bestaande spoorlijnen. Het gaat sneller dan een vrachtwagen, is groener en veiliger. (uiteraard zie ik hier enkel een oplossing in voor goederen die de grens over gaan). Elke buitenlandse trucker €5/km en de verplichting om in dat land te leveren. Na levering leeg buiten rijden? €10/km na levering. Doorgerekend aan de consumenten? De eerste paar weken wel. Daarna gaat men vast en zeker op zoek naar alternatieve oplossingen.
Word die vluchtstrook ten minste ook een keer gebruikt.
@GOD: de term ‘vlucht’strook is hier ook echt wel van toepassing. Je zou voor minder ‘vluchten’ als er zo 30 ton op je af komt gereden!
@Nijntje_: 44 ton
@Bobby Orlando

In de sneeuw driften is nog wel leuk:) en op plaatsen waar niemand is ook. Maar inderdaad, waar anderen zijn en het gevaarlijk is laat je dat beter achterwege, er zijn circuits voor iets gebouwd!
@York: Oké, mee eens dat hij het beter ergens had kunnen doen waar geen andere weggebruikers waren! Maar wel knap en vermakelijk om naar te kijken…
Aan de inhaler: nekschot. Aan de drifter: :mrgreen:
In dit geval ga ik wel 896 keer nadenken voor ik nog eens een autosnelweg op moet…
ach het houd de tegenliggers scherp en ze hebben weer een verhaal voor op de verjaardagen.

die tweede is wel leuk gedaan, je zou er bijna scania fanboy van worden en ook een 12 liter achterwielaangedreven leasebak willen.

moet ik wel ff iemand vinden die de naam van m’n meissie op een kentekenplaat wil zetten.
@Simpson: als het wat tegenzit haal je jouw verjaardag niet meer met zulke gekken op de weg.
Gelukkig heb ik het niet voor het zeggen, want anders mocht met onmiddelijke ingang elke trucker aan de kant en elk onnodig en illegaal lichtje ter plaatse van zijn vrachtwagentje slopen.De wet schrijft voor dat welke verlichting aanwezig moet zijn, als de rest is illegaal. Sommige trucks lijken wel rijdende kermisattracties.
Het is geen spannend werk, af en toe moet je een uitspatting begaan om lol in je werk te houden. (A)
@Citrofiel: Praat het maar goed, de beste man zat zeker in een Citroen vrachtwagen? :)
@Gnermo: Volgens mij bestaan die nog steeds niet hoor

OT: Die driftende trucker is wel cool vind ik :D
maar die andere mogen ze direct uit zijn truck trappen en rijbewijs afnemen :S
@Gnermo: Wees gerust, mijn opmerking was niet al te serieus bedoeld. In die zin dat het natuurlijk helemaal verkeerd is om anderen in gevaar te brengen met je uitspattingen. Dat kan ook op een andere manier. Ik begreep het alleen wel waarom het gebeurt (hoewel het vast niet de reden is die de chauffeur zou opgeven). ;)
De eerste trukker is een sociopaat die zelfs strafrechterlijk mag vervolgd worden volgens mij. De tweede is al even dom als iemand die op de openbare weg drift met een wagen. Je zal maar als bedrijfsleider zo’n stel idioten achter het stuur van je truck hebben.
Haha, super vet die truck die gaat inhalen. respect!
Wat zit iedereen nou te zeuren over rijbewijs intrekken?

Gewoon wat jaartjes lekker de cel in voor viervoudige poging tot moord.
maffe polen
De tering ! Die truckers zijn echt goed gek !
Jaa, veilig is anders :P
Dat is heel normaal daar en eigenlijk is er ook niks aan de hand. In duitsland is het weer net andersom, daar moeten de vrachtauto’s deels op het fietspad of vluchtstrook rijden, om inhalende tegenliggers door te laten. Geeft een goede doorstroom, terwijl hier juist strepen geschilderd worden en 400 km file staat.
Als er iets verkeerd gaat zijn het gewoon moordenaars. En zo zouden ze dan ook berecht moeten worden.
Compleet gestoord zulke gasten:S Die driftpool in het 2e filmpje verdient wel mijn respect! En wat zou ik hem graag eens nadoen;)
Maar wat wil je anders? Stel nu dat je een IQ hebt wat je achter de komma moet uitdrukken, lomp bent en zware shag rookt? Dan moet je toch wel trucker worden of niet soms?
@ albert :
je ken altijd nog politieagent worden!
LOL @ alltimer!!
Ik heb niet alle comments gelezen, maar dit is in Polen niet zo abnormaal. De strook aan beide zijden van de weg wordt altijd gebruikt om uit te wijken voor inhalende wagens. Dit is dus niet zo choquerend als het lijkt. Ik heb wel ergere dingen gezien in Polen. Dat is de cultuur daar.

Als Belg krijg ik het ook op m’n zenuwen van het feit dat iedereen zich te strikt aan de regels houdt op de weg waardoor niemand nog vooruit komt, maar ook dat is cultuur. Als ik mag kiezen rij ik liever in Polen dan hier, maar ik hecht dan ook meer belang aan vrijheid (en risico) dan aan te strikte regelgeving (en minder risico).
Youtube …. Romanian roads

Erger je of verbaas je, maar het kan gekker. De voorbeelden die hieronder staan maak ik regelmatig mee………….wel afstand houden dus!!

http://www.youtube.com/watch?v=i-NsQQmE9Qo&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=6G3MDjORgY0&feature=related

En dit is dan toch wel weer de mooiste inhaalactie van allemaal :)

http://www.youtube.com/watch?v=zwIlxHBsa5c

Sorry autoblog….weet niet hoe ik ze erin moet zetten. Heb alleen linkjes
O……lukte dus wel….. :) weer wat geleerd :)
Die drifter is inderdaad vet maar die andere mogen ze levenslang zijn rijbewijs afnemen en hem een psychiatrisch onderzoek laten ondergaan en een heel zware boete geven.
In Zweden ook normaal om op deze manier in te halen, hoor. Daarom van die brede 2-baans, een ieder iets naar de kant en middendoor inhalen. Dit zal in NL echter niet werken, met z’n verrotte verkeers-mentaliteit. We boren onze auto nog liever bij iemand naar binnen, dan dat we hem de ruimte gunnen. Moet je eens in aziatische landen gaan rijden. Het is alleen maar rekening houden met wat een ander gaat doen en je daarop aanpassen. Met de instelling “hier rij ik en niemand anders” zul je daar niet ver komen.
@pokke:
Dat is de keiharde “Hollandse waarheid”!
En men maar huilen dat mensen tegenwoordig ‘zo asociaal’ zijn!!!

Kijk naar jezelf, zou ik dan zeggen!

OT; Ruben!!!!
Heb je weer een vrachtwagen op 1 cm. van je achterbumper gehad, dat je weer de truckers moet hebben?!?
@FrankypankyV8: rij jij dan maar sociaal opzij voor een truck en rij even over de pechstrook, kun je gelijk een sociale boete betalen. Het verkeersreglement is duidelijk, men mag het andere verkeer niet hinderen, alle andere acties zijn verwerpelijk en asociaal. Je moet de zaken niet omdraaien.
hulde voor de romaniacs!
Die aso Volvo-rijders ook altijd…
Is dus overal hetzelfde!!!
;)
IK SNAP HET GEWOON NÍET!
ook dat filmpje van “vla”

moet je hier iig niet flikken.
Noren keuen er ook wat van:


http://www.youtube.com/watch?v=BMyGHhZJGPk
Heb vroeger geregeld in Polen rondgereden en daar is het gans normaal om op een zo een baan in te halen met verkeer komende van de andere kant… normaal gezien gaat diegene die je voorbijgaat iets naar rechts en die van de andere richting ook dus is er net genoeg plaats in het midden. Nu voor die truckers is dit wel gekkenwerk…
Aaaa kom op jongens….die drift was gewoon vet.
ik ben deze zomer op vakantie geweest in de oekraine en op de wegen daar is zo inhalen de normaalste zaak van de wereld, de meeste trucks rijden er 120 op 80 wegen en halen elkaar voortdurend in. daarnaast zijn de vluchtstroken wel zo breed dat je er op kan rijden. ikzelf heb ook meerdere keren een truck of auto recht op me af zien komen maar dat went na een tijdje wel.
ik hoop dat die kerel die er achteraan rijd een AK-47 onder ze bijrijdersstoel heeft liggen en de bestuurder van die vrachtwagen langzaam maar zeker koud maakt
@Marco: ben jij opgegroeid in Afghanistan?
Wat zou Koos Spee zeggen @ eerste filmpje? :O
Ik weet het wel, afschieten, eerst de ledematen, langzaam :evil:
Hmm… in dat Noorse filmpje lijkt het me eerder de personenwagen die te traag rijdt. Wie weet hoe lang hing die vrachtwagen daar al achter.
@Bobby_Orlando: volgens mij begrijp je het niet helemaal. Over welk verkeersreglement heb je het? In een hoop landen is het nl. toegestaan en ook juist de bedoeling om gebruik te maken van de pechstrook, om anderen gelegenheid te geven in te halen. En, nee. In NL mag dit niet, nee. Maar daar gaat het filmpje ook niet over. In NL staat in de regeltjes dat het niet mag, en dus asociaal. In het buitenland mag het wel, kan men er ook mee om gaan, en dus wel sociaal. Leuk, hè!!!
topdriffie
Zal wel weer iemand vooraan 71km hebben gereden, driften is top met 9.000 kg en 2000nm 420pk. ps eerst reactie gelezen en toen pas video gezien, wat een regelneukers zijn vele hier, heb voor vele nog wat bruinhemden liggen!
@jemoeder: bruin is terug in de mode
Die eerste inhaalactie is een hele normale voor in Polen. Ik ben een keer in Polen geweest met de vrachtauto en daar is het niet anders dan inhalen en uitwijken. Desondanks wel levenslink natuurlijk….
Alle mensen die zwaar overstuur zijn over de eerste film, zorg dat je niet per auto naar polen gaat. Daar gebruiken ze een tweebaans weg als dire of zelfs vierbaansweg, en dit wordt gedoogd. Als je achterligger richting aanwijzer uitzet, ga je indien mogelijk de vluchtstrook/fietsstrook op en haalt men je over het midden van de weg in, Dus continu achter je kijken of er geen verkeer tussendoor komt, en of er van de overkant geen auto’s over de middenstreep komen. Went wel, en inderdaad moet je dan uitwijken naar de vluchtstrook. Reetegevaarlijk soms, zeker als je het niet gewend bent.
@matt5: het wordt gedoogd zeg jij, dus is het evengoed illegaal? Het lijkt mij sterk dat zoiets in een EU land wettelijk zou toegelaten zijn.
Nederlanders zijn id echt niks gewend, dit gebeurd in veel landen. Eindeloze brede tweebaanswegen met uitwijk mogelijkheid. Gewoon doordrukken en een beetje passen. Zou op ons wegennet (gelukkig) nooit kunnen.

Filmpie 2 Respect! Wie zegt dat je gen lol kan hebben met een Scania van de zaak! (of mist iemand een Scania?)
De tegenliggers schijnen er anders geen moeite mee te hebben.. van mij hoeven ze die vent dus niet op te knopen. Blijkbaar is het normaal daar
In Italie gebeurd dit ook veel, al moet ik dat met een vrachtwagen nog meemaken(liever niet) Die drift is gewoon cool. en @Bobby orlando Handel jij in augurken of zo? Ik ben je al vaker tegengekomen op AB,zo zuur,en altijd belerend.Ben jij Koos Spee ofzo? Iedereen mag z’n mening hebben natuurlijk maar jij keurt werkelijk alles af.Volgens mij zou jij vol op die vrachtwagen klappen omdat jij vindt dat jij in je recht staat.
@Scheurijzer: mij te pletter rijden? Neen hoor, dat plezier gun ik jou niet.
Pfff… Wat die chauffeur in dat eerste filmpje doet is gewoon lomp. Je zult er maar aan komen rijden, en dan zie je ineens 2 30tonners op je af komen…. Sick!
Die drift is gewoon vet. Jaja, het mag niet en ik zou het moeten afkeuren, maar als je zoveel turbo koppel een minuut onder controle kunt houden heb je skillz! :D
Waarom moet je driften op een lege rotonde afkeuren? Dat iets een regel is, betekent niet dat je je gezond verstand moet uitschakelen Van dat driften heeft niemand last en liever een chauffeur op de weg die de grenzen van zijn truck kent en weet te beheersen.
@Turbo: ik zie 3 voertuigen op die rotonde rijden, dus ze is helemaal niet leeg.
@ bobby orlando nou, nou ik gun dat niemand hoor, maar je laat met invoegen vast wel eens iemand de verkeersheuvel op rijden.
@Bobby Orlando
En jij rijdt cker een prius en knuffelt bomen? Wat een azijnzeiker ben jij zeg, ongelooflijk. En wat ben ik blij dat jij het niet voor het zeggen heb in dit land, moeten wij belastingbetalers ook nog voor beveiliging voor jou betalen :S

OT:
Eerste filmpje echt insane, maar ja, als iedereen in die landen ermee rekening houdt valt het 100% mee. Mocht die mongool dit kunstje in nederland flikken: Doodstraf weer invoeren. Laatst zo’n let die zn vrachtwagen in de achteruit gooide op de vluchtstrook omdat hij er toch bij de afslag afmoest. en hij had niet de voertuigbeheersing van die gast in filmpje 2 en hem vrolijk achteruit de rijbaan opstuurde :shock: Een vrachtwaggendie daar reed, kon hem maar ter nauwernood ontwijken… Gewoon maud invoeren net zoals duitsland heeft en dan kunnen die voormalig oostblokkers het allemaal niet meer betalen om hier te komen rijden
@BenjaminvL: Eeeeuuuh Benjamin, om bij ons te komen, moeten ze door Duitsland heen, dus Maut is geen oplossing vrees ik
@BenjaminvL: zo die gal is weeral uitgespuwd, spijtig dat je mij totaal gemist hebt, wat is op de man spelen toch makkelijk.

En neen, ik rijd geen Prius (als dat zo zou zijn, so what??), ik knuffel zeker geen bomen en ik zeik geen azijn. Je kan me wel omschrijven als nuchter en relativerend, iets waar de lokale bevolking duidelijk gebrek aan heeft.

Petjes die woorden als “vet” “geil” en “respect” gebruiken bij een driftende trucker maken ook indruk op mij, maar dan wel een héél slechte.
in dat eerste flimpje is het een beetje grappig maar dat komt omdat niemand gewond is geraakt….
@de sjonnies
Topografisch weet ik niet veel, maar dat dan nog net wel. haha. Gewoon de maud in nederland voor voormalig oostblokkers 3 keer zo duur maken, haha.

@Bobby Orlando
‘Petjes’? En dan jezelf nuchter en relativerend noemen? Mensen in een hokje drukken lijkt het meer op. Ik vind het ook ‘vet’ om te zien hoe die gast zn Scania beheerst, ‘respect’ voor zn voertuigbeheersing. Oh en voor ik vergeet, ik draag ook regelmatig een ‘petje’ en ik rij ook nog in een (klassieke) golf, damn wat ben ik dan een aso op de weg ;)
@BenjaminvL: je mag jezelf niet zo in een hokje plaatsen.
@Bobby_Orlando:

Wat een zielig hoopje mens ben je zeg, je gunt echt niemand iets en alles moet precies volgens de regeltjes.
Heb je weleens gehoord van lol hebben? Vast niet..
Als niet alles 100% volgens de regels gaat betekend het niet dat het meteen gevaarlijk is…
@bmw-e30-7bh: Lol hebben als je mensenlevens op het spel zet door stompzinnig rijgedrag? Ik denk dat jij nog veel moet leren, broekie.
@CowboyHenk:
Op een rotonde driften is geen mensenlevens op het spel zetten, het is gewoon lol hebben..
Je hebt zoiezo voorrang op een rotonde en in de sneeuw gaat het toch met lage snelheid, waar zit dan het gevaar?
Ik denk dat jij veel van mij zou kunnen leren, “cowboy”.


Leren leven… :roll:
kan toch prima zo?
is daar doodnormaal,net als in italie enz enz.

hier gewoon niets gewend
@bobby orlando Wil je een hempje?
Let op de auto achter de truck in het tweede filmpje
Die gast is ook gewoon aan het driften :D
Er zijn vrachtwagen chauffeurs die levensgevaarlijke acties uithalen. Maar zij zijn natuurlijk niet de enige. Komt u dit bekend voor?

http://www.youtube.com/watch?v=0AHGLGQgAn8&feature=youtube_gdata
Naief van je dat je dat gevaar niet ziet.

En met voorrang heeft het weinig te maken. Lees artikel 5 van de wegenverkeerswet er maar eens op na.
Zoals ik al zei, het is niet persé gevaarlijk als het niet volgens de regels gaat, en niemand werd gehinderd.
Dus niet mierenneuken en heb gewoon veel lol in je leven!
dit stuk uit Transporter 1 laat nogeens heel goed zien hoe gevaarlijk/leuk een vrachtwagen kan zijn.

(vanaf ongeveer 2min.50)

verdorie kreeg het filmpje er niet bij…

hier de link:

http://www.youtube.com/watch?v=tmzaDwA7GdA
Gestoord hoor wat mensen allemaal (durven) te doen op de weg en leipohs heb je dus ook altijd. Staat gewoon lomp te dansen in z’n truck, gevaarlijk en meest lompe achtie ooit!
lijkt erg op diverse designstudies, waaronder die van DAF.
http://jrb.punt.nl/upload/body/toekomst_truck_1.jpg

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).