Fiat Bravo voorzien van nieuw neusje

Auteur: , 35 Reacties

De Fiat Bravo, pas twee jaar oud, had schijnbaar een opfrissertje nodig. Dus besloot men bij Fiat een nieuwe, metaalkleurige grille te plaatsen op alle uitvoeringen behalve de Emotion. Daarnaast hebben de deurgrepen en buitenspiegels voortaan dezelfde kleur als de carrosserie.

Gelukkig heeft men geleerd van de fouten bij de Grande Punto. De facelift is subtiel en er wordt geen schoonheid ingeboet. Zo hoort het! Mocht je uitgekeken zijn op het huidige kleurengamma dan is er voortaan ook de keus uit grijs en parelmoer. Het interieur kent in de uitvoeringen Dynamic en Active ook meer opties. Zo kun je het geheel bijvoorbeeld opleuken met nep-carbon. Motorisch zijn er –helaas– geen verrassingen, en de prijzen blijven waarschijnlijk gelijk. In Italië in ieder geval wel.35 reacties

komt deze er ook als crysler?
@carpicture555:
de laatste beunhaas concepten:
http://www.allpar.com/cars/chrysler/2013/
-zoekt de verschillen-
Geen nieuws, goed nieuws dus ;)
Nog steeds (dezelfde) mooi auto, laat maar doorkomen.
Gelukkig. Toen ik die titel las, vreesde ik het ergste. Persoonlijk vind ik de ‘oude’ handgrepen mooier, maar daar kan ik niet echt van wakker liggen.
Ziet er ergens een beetje beter uit…
Het blijft een mooie doch miskende auto.
@Bobby_Orlando: inderdaad, ziet er namelijk mooier uit dan de gemiddelde golf/astra/focus, om maar een paar auto’s te noemen, die drie zijn niet lelijk, maar ook niet mooi, deze heeft wat, straalt wat uit!
@Bobby Orlando: Helemaal mee eens.
Inderdaad mooi subtiel gehouden. Multiair motoren helaas nog niet te vinden maar dat zal met de grotere update in 2011 wel komen.
Noemen ze dit nu ook al een facelift? Wat nieuwe kleurtjes en deurgreepjes worden voortaan meegespoten.
@ Laue: djesus, das egt een topic van spot de achterliggende originele auto :P best ernstig dat ze zo toeren op successen van andere zustermerken..
@Chriss: ik heb me liggen rotzoeken naar de betekenis van het woordje “egt”, maar ik kan het “echt” niet vinden. Is dit een schrijffout van jou, gewoon domheid of een poging om cool te zijn?
Netjes gelukkig niet te veel veranderd.
Deurgrepen is helemaal niks veranderd, in nederland hadden namelijk alle versies al (op de emotion na die had chroom) al een likje verf op de deurkrukken zitten.
@Bob: ze hebben het zelf over aanpassingen voor dit jaar, geen facelift.
nog even mag je je de mooiste van je klasse noemen Bravo…tot de Giulietta komt.
Kijk, dat is een mooi neusje! Een facelift die zin heeft, goed gedaan;)
Ze hebben het door daar in Italie, dus houden ze de faceliftjes beperkt en niet a´la Punto Evo. Gelukkig maar.
Mooie auto de Bravo, jammer dat er zo weinig rondrijden…
Oranje styling streepjes in de koplampen zijn verdwenen! Was bij deze auto best leuk, maar zo is het weer net wat sjieker :)
:shock: Is hij er nu ook in grijs?! De zesde variant, neem ik aan. Grijs is er in vele tinten. Interessant…
@CarloAbarth

Je hebt gelijk dat maken ze er hier van, is ook niet pas twee jaar maar al bijna drie.
-edit: nutteloze bijdrage-
Ziet er goed uit.
@laue: Beunhaas indeed. Zwakste shops die ik ooit gezien heb in het FiatChrysler SpeculatiePaleis.
Doet ‘m goed, dat grilletje. Het maakt natuurlijk wel een wereld van verschil. Wat zou een Bravo zijn zonder een metaalkleurige grille? Nou, een Emotion dus.
Vind eerlijkgezegd de vorige koplampen iets mooier dan deze.
de voorkant vind ik best mooi maar de rest valt zwaar tegen helemaal met kleine velgen eronder
Ik wil de oude Bravo (die met de lekkere 5 stamper!)
Nette update (geen facelift dus, kan casper aub stoppen met blogs schrijven, ze staan altijd vol fouten!). Trouwens er kan altijd nog een facelift komen binnen 2 jaar hoor.. jammer van de rare ergonomie van binnen en dat ie niet beter rijdt dan onze 5 jaar oude concurrent. Maar ooooh wat is ie mooi! Zeker in deze kleur en velgen en sideskirts zijn een must

http://i692.photobucket.com/albums/vv286/mattcurlew/bravo1.jpg

http://i692.photobucket.com/albums/vv286/mattcurlew/bravo2.jpg
Blijft de mooiste in de klasse en een erg goede aanbieding
ik vind het echt een super mooie auto, alleen hebben die achterlichten mij nooit echt kunnen bekoren. naja niet alles kan perfect zijn hea,..

vooral het dash vind ik een mooi ontwerp.
Wednesday 31 January 2007, werd de Bravo officieel gereleased (of ergens in die buurt).

Volgens mij is dat al drie jaar… Ik pak even mijn telraam :S

Voor de rest mijn Fiat Bravo T-Jet 150 uit 2008 heeft al spiegelkappen en deurgrepen in kleur van de carrosserie. Dus was ookal zo..

Wat betreft de wijzigingen, ik vond het aan mijn wagen een beetje storen de oranje knippers misschien dat ik een keer een setje op de kop kan tikken ;) Die grill is ook een goede keuze geweest en wat inmiddels ook toegepast op de neus van de Grande Punto uit ’09 van mijn pa (die mooie grande punto zonder 500 neus)
Mijn Bravo is de prima edizione uit 2007 en heeft dit alles al. Dus wat nu een face lift. Misschien een ooglift bij de uitgever van dit artikel.
PJ
Robert van Kesteren
Prachtige auto met geweldige prestaties en zo te kopen.Maar…………..wat ontbreekt er klassiek aan? Ja een beetje groot motorblok van 16oo of 1800 c.c. en dan weer dat opvoeren zodat er na 30.000 al uitgekeken klanten zijn en de dealers volstaan met inruilers net als bij Skoda met de Fabiaatjes.

Milieu prima maar neem dan een wat ouder blok wat zwaarder is en knijp het een beetje met voldoende koppel zodat je ook caravan kan rijden.

De voorzittingen van de nieuwe Bravo zijn lekker hoog, maar ja.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).