Video: de MINI Beachcomber in Detroit

Auteur: , 20 Reacties

Met je MINI John Cooper Works World Championship 50 ga je liever niet het strand op. Al was het maar omdat je met je gebakje van ruim 50 mille niet vast wil komen te zitten in het mulle zand. Gelukkig heeft MINI de oplossing -waarover we al eerder schreven- nu aan het publiek gepresenteerd in Detroit: de MINI Beachcomber. "Strandkammen", ik had er nog nooit van gehoord, maar het kan met deze MINI concept!

Voorzien van “ALL4” vierwielaandrijving, maar een paar deuren is teveel gevraagd. Hoewel we dit model niet in productie zien gaan kunnen we hier uiteraard wel stijlelementen van de in de komende herfst -of misschien wel in Genève?- te verwachten MINI Countryman terugvinden. Het reservewiel is overigens buiten de auto geplaatst waardoor er meer binnenruimte is ontstaan.

Video’s van de MINI op de beurs van Detroit:
Mini Autojunk Detroit

Mini Autojunk Detroit20 reacties

Wat mij betreft istie te druk en heeftie te veel tierenlantijntjes.. Verder natuurlijk voor 99% van de mensen op deze aardkloot die zich zo’n auto kunnen permiteren totaal nutteloos..
vraag me ook af of hier de markt voor is.. zeker niet in NL. kan autoblog zelf niet even een tripje naar motown regelen? i.p.v deze lame modellen te bloggen? of zit wouter nog met zijn snikkel in de mini JCW? :P
@Huin: Geestige plaatjes. Dat moet dan de photoshop van die tijd zijn geweest, zo ongeveer. :)

Ik vind het een cool karretje. De markt hiervoor zal klein zijn, maar als het goedkoop te produceren is, kan het wel gunstig zijn om het marktaandeel van Mini een extra duwtje in de rug te geven, denk ik.
@PCCB: Die heeft echt bestaan hoor:)
Zo heel erg Mini vindt ik ‘m niet.
Vind hem juist wel mini-achtig.. Hoeveel zou deze precies in Nederland gaan kosten?
waarom heet het merk nog mini? misschien veranderen in maxi? want mini zijn ze al lang niet meer
Denk dat er weinig markt voor deze mini is.. helemaal in landen zoals Nederland.

Waarom zou je een auto zonder deuren willen? Dan moet je sowieso in een warm land wonen, waar het niet al te veel regent. (midden oosten misschien? Lekker door het zand raggen)
‘Strandkammen’… helder licht. :roll: ‘Beachcombing’ is het Engelse woord voor ‘strandjutten’, en dus een benaming die uitstekend past bij een Mini waarmee je over het strand kan raggen en waar je makkelijk in en uit kan.
*kuch* Apart
jongens serieus…je wilt toch niet dood gevonden worden in een mini?? En in dit toch helemaal niet?
@Vincenzo: waaarom zou je niet dood gevonden willen worden in een mini? oke oke met dit concept heb je wel gelijk maar die JCW is wel vet, en mini’s zijn apart. wat je van veel auto’s niet kan zeggen
Dus dit is een Mini? Waar is de basis van een Mini, namelijk laag bij de grond, snel en wendbaar? En dat voor een fijn prijsje? Dit is eerder een maxi!
jij wilt als man in een mini gezien worden??
ziet er leuk uit
Ik rij zelf ook mini, daar niet van, maar deze is echt afschuwelijk lelijk :o
@jordy…meedoen mee dakar haha :)

ziet er leuk uit maar voor NL is het niet veel
Schattig karretje dat serieus potentieel uitstraalt. Daar houd ik wel van.
leuk zo’n Strandkammer…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).