Vrouw rijdt kilometers met lijk op motorkap

Auteur: , 50 Reacties

De 23-jarige studente Michiko Sato heeft afgelopen zondag een bejaarde landgenote aangereden in de hoofdstad Tokio. Ze stopte echter niet, maar besloot om verder te rijden met het 80-jarige levenloze lichaam nog half op de motorkap. Ze stopte uiteindelijk bij haar woning, 7 kilometer verderop...

De partner van de vrouw waarschuwde de politie nadat zij thuis was gekomen. ”De verdachte zei dat ze zo geschrokken was, dat ze niet wist wat ze moest doen”, zo vertelde een woordvoerder van de politie. De Japanse vrouw zou overigens niet onder invloed van alcohol zijn geweest, toen ze het fatale ongeval veroorzaakte. Toch kan ze nog een flinke straf verwachten, als de rechter haar veroordeelt is er kans op een maximum gevangenisstraf van 17 jaar. (via afp)50 reacties

doorrijden na ongeval?

dan neem je het ongeval toch mee

wel knap trouwens ik kan nog niet eens een zak zand 7 km op me moterkap houden
:shock: Dat is gestoord!

@Mercman: Klopt, het lijkt me ook lastig om een lijk kilometerslang op je auto te hebben liggen. Het zou er toch wel eens vanaf rollen… :?
“Ze wist niet wat ze moest doen”… Stoppen, alarmdienst bellen en kijken of je nog iets voor het slachtoffer kan doen?
Rare mensen in deze wereld…
@Mercman en Citrofiel
Lachen man, humor maken over iemand die dood wordt gereden…. NOT. Ook graag naar filmpjes zoals Face of Death kijken zeker?
@DrumZ:
faces of death is grotendeels hoax ;)
@Laue: Nu jij er op reageert toch even kijken. *google images op “faces of death”* Eww… Oke, dat worden nachtmerries.

@DrumZ; Nee, daar kijk ik dus echt niet naar… :?
@DrumZ: Lach ik? Ik vraag het me serieus af aan de hand van Mercman’s reactie! De bestuurster zou zich heel voorzichtig over de straat moeten hebben begeven. Iemand moet dat toch gezien hebben? Waarom is dan niet ingegrepen enzo… :?
@DrumZ: Blijkbaar ken je die filmpjes wel :-)!
Ik las dit al op nu.nl,
dat je schrikt, okee. Maar dan vervolgens gewoon doorrijden!?!?!?
Had ik al gelezen en daar stond half op de motorkap en half door de voorruit en 17 jaar gevangenisstraf plús een boete van € 22.000,-.
vrouwen raken nu eenmaal wat eerder in shock. je zult maar eens bij het stoplicht staan :? sta je raar te kijken.
Is nog een prestatie ook.. die moet nauwelijks geremd hebben:O

Verder natuurlijk te zot voor woorden, al kan ik me ergens wel voorstellen dat iemand in paniek raakt..
aziatische vrouwen en rijden lijken niet zo goed samen te gaan
@peter:
aziatische vrouwen en rijden en lijken gaan juist goed samen.
@ Citrofiel.

Wellicht een voorbarige conclusie dat jij lacht, maar de reactie “@Mercman: Klopt,…” waar hij het heeft over dat hij nog niet eens een zak zand op z´n moterkap kan houden” deed mij dit suggereren. Maar zo zie je maar weer, tekst beslaat slechts 20% van de communicatie die we normaal als mensen face-to-face zouden hebben. Snel misverstanden…
Daarom reageer ik normaal niet snel op Blogs. Liever in je ogen kijken, je articulatie horen, je gezichtsuitdrukkingen, enz. Er wordt nogal veel afgezeken over elkaar hier op autoblog en dat vind ik jammer.
@DrumZ: Ik snap je conclusie, en ik zal gewoon eerlijk toegeven dat bij zo’n bizar bericht als dit zich toch even een scheve grijns op mijn gezicht vormde, ondanks het uiteindelijke onderwerp. Daardoor zijn dit soort berichten zo wijdverspreid. Het is toevallig één ongeluk ergens in Japan. Daar zouden we nooit wat van gehoord hebben op dit blogje in Nederland als er niet een apart/grappig element in zou hebben gezeten. Raar maar waar…
@DrumZ:
welkom op internet ;)
@Citrofiel
Bedankt voor je reactie. Ik begrijp (en niet alleen uit deze reactie, ik lees al jaren autoblog en weet dat jij een van de weinigen bent die Citroen nog levend houdt op het Internet ;-)) dat je oprecht bent. Ja, hebt wel gelijk over dit soort berichten. Maar van mij persoonlijk hoef ik dit niet te weten. Ik lees elke maandag in de krant dat er weer 2 tot 8 personen zijn omgekomen in het verkeer in Nederland alleen al. En daar hoeft geen grappig element bij te zitten, dat zie ik persoonlijk gewoon niet.
Hopelijk is mijn boodschap over het gebrek aan inzicht in de werkelijke bedoeling van een tesktboodschap wel duidelijk geworden. Ik zou graag hebben dat mensen zich realiseren dat tekst een zeer nuttig, doch beperkt communicatiemiddel is.
@DrumZ: Ik volg je helemaal. Het zou misschien het beste zijn als we over zaken die personen aangaan niets zeggen. Maar ja, dan halen we de hele roddel-industrie omver! Echt tegenhouden kun je het niet, maar af en toe is een beetje terughoudend zijn met het plaatsen van bepaalde dingen wel op zijn plek. Ik denk niet dat iemand dit bericht gemist had op autoblog. Al met al vind ik dat er nog best aardig gereageerd wordt op dit topic. Er zijn ergere comments denkbaar. Misschien komen die morgen nog, als alle jongere jochies hun lusten gaan botvieren op het net…
Oh, en emoticons zijn inderdaad een vrijwel onmisbaar medium bij online-communicatie. ;)
@Laue
Bedankt voor je welkom. In 1999 ben ik als een van de eerste in NL een groot Internet bedrijf begonnen en ben trots op de titel van “een van de eerste DOT.COM losers”, met dank aan het debacle met Nina Brink met World Online en de daarop volgende beurs-crash. Dat was in 1999… Toen had ik al een downloadsnelheid van 10Mb/sec… Dus ik vrees voor jou dat ik al iets langer ervaring heb dus…
@Laue,
Ik had er graag wat emoticons bij gedaan, om je genegenheid te tonen, maar ben daar net te oud voor om te begrijpen hoe dat werkt… ,-)
@Laue.

Sorry, ik ben vergeten om wat emoticons bij te voegen, om het wat symphatieker over te laten komen. Daar ben ik dan misschien toch te oud voor…. ,-)
Het lijk lag half op de motorkap? Waar lag de andere helft dan?
@Bobby_Orlando: Het zal de tijd zijn. Ik lag plat! :D

@DrumZ: Excuses daarvoor. Het zal een verschil in generatie zijn. Wij (de jeugd) groeien op in een tijd waarin luchtig wordt omgegaan met geweld en dood. Zie vele tekenfilms voor jong en ouder (van Tom & Jerry, hoewel die ouder is, tot South park, om maar wat te noemen). Dat uit zich bij onderwerpen als deze.
Maar goed, ik ga me te ruste leggen. Anders verslaap ik me morgen wéér.
integralechubasco
@drumZ
+1
kan me er ook aan ergeren…
@Citrofiel
Vriend… ;-)
@DrumZ: En nu had je zeker graag gewild dat autoblog de comments naderhand aanpasbaar had gemaakt, gezien je comment van 0:24. :twisted:
@Citrofiel.
Nee hoor. Vind dit wel lachen.. Hahaha.
@DrumZ: Hm, dat vind ik toch behoorlijk in tegenspraak met je eerste reactie op Mercman en mij… :? (nee inderdaad, ik kon het niet laten nog éven te kijken ;) )
@DrumZ:
Ik ben sinds 2000 online. Jaartje voorsprong ;)
echter hield ik mij toen bezig met iets kinderlijke zaken ;)

@Citrofiel:
Mogguh.
dr verdiende loon als ze 17 jaar krijgt
In Japan loopt iedereen met camera rond, we zouden teminste 3/4 filmpjes op youtube verwachten anders 10 foto’s ofso.. Dus dit nieuws is meer dan NEP
@xerxes: en alle hollanders dragen houten klompen?
Jij niet dan Bobby?

Wel een bizar ongeluk zeg en een beetje gek dat ze ook nog zo’n eind blijft rijden. Nja je weet wat ze zeggen hè. Vrouwen aan het stuur bloed aan de muur. Of op de motorkap. Oh wacht…een iets harder soort humor is tegenwoordig verboden, hè? Nja, laat Hans Teeuwen dit dan maar niet horen…stel je voor.
@AlfaGTV: ik draag links.
schijt oud ‘nieuws’
Oh Drumz, dan weer wel. Ha. Ha. HA.

ontopic

sad, maar wat zou ze hebben gekregen als ze NIET door reed dan ? Wat nu? Gewone gevangenis of misschien the psyscho ward :o
Kan zulke verhalen op de een of andere manier nooit echt geloven.. Lijkt gewoon te nep..
Niet te geloven dit….
Niet goed voor het verbruik van die wagen
Volgens mij had de meerderheid in ’99 wel al aansluiting met internet hoor, dus niets speciaals daar denk ik.

En volgens mij is DrumZ gewoon saai.
De zus van Takuma, die rijdt net zo goed alleen in de F1.
Dat je geschrokken bent is één, maar dat je dan ook echt het lijk mee naar huis neemt! :shock:
only in Japan,………………………….
yeah right..
Ze hebt in ieder geval het ongeval meegenomen…..
Maar 17 jaar gevangenisstraf, dat is gestoord lang! zelfs al reed je met alcohol op. Nee ik zou dat inkorten, alleen ik zou de regels wel zo opstellen dat als dit soort dingen gebeuren dat je dan je rijbewijs kwijt raakt en je in ieder geval ook 5 jaar niet meer mag rijden.
WAT???? in veel landen is het toegestaan om je “roadkill” mee te nemen naar huis als “supper” ;)
Never know what the girl was thinking :mrgreen:
sander16jr volvo freak
zelfs bij Grand Theft Auto 4 lukt het me niet om een lijk rijdens op me motorkap te houden…
Niet om het een of ander, maar 7 kilometer doorrijden met een lijk op de motorkap? Niet remmen als je iemand aanrijdt? Waar gaat dit over! Die vrouw is GESTOORD!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).