Diddy geeft zoon (16) Maybach voor verjaardag

Auteur: , 145 Reacties

Dat mag de rapper/platenbonz graag doen, auto's weggeven. Zo gaf hij dit opdondertje eerder al een Gallardo Spyder. Gewoon, zomaar. De 16-jarige zoon van Daddy Cool heeft laatst ook een leuk cadeautje in ontvangst mogen nemen. Een fokking Maybach!

Hij werd onlangs 16. En in de kringen waarin Justin Dior Combs zich bevindt wordt zulks groots gevierd met welbekende Sweet Sixteen-feestjes. De luxueuze M2 Ultralounge in New York werd compleet afgehuurd om een knalfuif van formaat te geven. Daarnaast waren er optredens van Fabolous en Lil’ Kim. De Maybach werd afgeleverd inclusief chauffeur om de kleine Diddy-telg te kunnen vervoeren in en om New York. Er werd een slordige $360.000 voor de bak neergeteld. Nogmaals, Justin Dior Combs werd zestien! Wat kregen jullie eigenlijk voor je zestiende verjaardag? Foto’s van de Maybach (inclusief strik) staan Hier.145 reacties

Waarom je de nieuwe Astra nu wilt configureren bekijk het hier!.
Ik kreeg voor mijn 16e verjaardag een sok.
Ik las het in de krant het feest dat hij krijgt gaat 3 miljoen kosten !
@b0z4: Haha, wat voor een krant lees jij dan… :P
Kreeg volgens mij zo’n iPod Video voor m’n 16de verjaardag. Zou em zo ruilen voor een Maybach daarom. :)
verwend nest
Ik mocht niet eens een brommer!
Saaie bak trouwens voor een 16-jarige…
Wtf moet een 16jarige met een maybach?
Hij krijgt helemaal geen Maybach, eerder een leasecontract voor een Maybach.
@VonStroke: Heb je daar een bron van? Er wordt overal beweerd dat hij ‘m echt gekregen heeft.
Lekker toepasselijk, zo met haiti enzo.
@Thomasio: Ik meen wel gelezen te hebben dat Diddy geen cadeau’s van de gasten wou voor zn zoon. De gasten werden verzocht om geld over te maken voor Haïti…
Een Kreidler Florett SL uit 1969, dat kreeg ik toen ik 16 werd:)
@ TJR: Zeg nou zelf, da’s toch een heel stuk cooler dan zo’n Maybach!
@Klassiekerrally: Daar ben ik het ook volledig mee eens! Je ziet ze iig een stuk minder dan zo’n über saaie Maybach, kan je niet eens zelf aan sleutelen:P
nog meer rede om een grafhekel aan die zogenaamde-selfmade-idioot-die-al-zn-roem-te-danken-heeft-aan-de-dood-van-biggie te hebben,…
Ik kreeg een scooter, maar had ook liever een maybach gehad.. :P
Zo leer je kinderen toch nooit de waarde van geld.
@JPM: Precies dude.

@ lincoln: hey pretty boy, wat heb jij gehad dan voor je 16e?
Ik kreeg niet eens mijn brommer, kon er nog zelf voor betalen!
Wat een haat hier, zeg. En wat is het niveau hier ook zo laag, he..

Niemand lijkt te snappen dat Diddy weet-ik-veel-hoeveel-multimilionair is. Geen wonder dat zijn zoon zo’n duur cadeau krijgt. Als jullie vader ook zo rijk zou zijn, hadden jullie vast ook zon cadeau voor je 16de gekregen.

Voor mijn 16de verjaardag kreeg ik niks. Maar ondanks dat kreeg ik op mijn 18de mijn eerste echte cadeau, dat mijn leven zelfs heeft gered, namelijk een automatisch geweer. Helaas heb ik het niet voor mijn verjaardag gekregen, maargoed..
@Bosnia_love: Nee sorry hoor, dan ben je verkeerd bezig. Mijn ouders zijn ook rijk en ik heb geen cent van hun gekregen hoor, behalve een goede opvoeding. Misschien dat jij uit een milieu komt waar niemand wat heeft, ja dan is het logisch dat je gek gaat doen. Maar als je het altijd ruim hebt dan ga je twee keer nadenken voordat je je kind gaat isoleren met dure kado`s. Ik heb zelf keihard gewerkt voor m`n 2 amg`s en dat is vele malen plezieriger dan het zomaar kado krijgen.
Is dat een oudje, of een nieuwe(A)?
Ik weet niet eens meer wat ik kreeg… Kan je nagaan…
jongens jongens Pee diddy is RIJK! JA?!?
Daarom geeft ie geen sok maar een Maybach.
Gesnopen?
Als jij het geld zou hebben zou je het ook doen :D
@ Flamingo: Pee (haha) Diddy heeft veel geld. Of hij rijk is, weet ik niet… Klein nuance verschil.
een Neger met een blank kind? klopt toch ook nie helemaal

Ik kreeg een Peugeot 207 voor mn 18de verjaardag
ik zou een Derbi (brommer) krijgen…mits ik over ging dat jaar… maar ik ging niet over :P. Paar maandjes later alsnog een Derbi gekregen maar oke :D
Ik kreeg een McLaren F1…kut auto, vond m altijd te langzaam… op mn 18e maar een veyron, toch wat meer luxe en de top is wat hoger.
Denk dat ik maar eens een vliegtuig moet proberen om me te vermaken…
:mrgreen:
Voor m’n 16de kreeg ik een taart met 16 kaarsen… Echt bout als ik dit nu lees… Waarom kreeg ik geen Dahlback tuned Golf met 900 PK op de wielen en 4WD??? :P
LOL Die Rapperts met een paar miljoen doen altijd van die idiote dingen, dat zit in de genen denk ik….Kreeg een 2de hands Honda MB5 trouwens toen ik 16 werd!
En dit is nou de reden waarom ik geen albums meer koop. Dit is toch van de zotte… En die platenmongeaulen maar huilen over het feit dat niemand meer cd’s koopt e.d.
@Olleh:

Geef je volkomen gelijk. P.diddy is een van die mensen net als Jay Z die teveel klaagt over illegaal downloaden. Maar hij rijdt wel in z’n Rolls rond naar z’n garage met 10 auto’s en z’n haven staat vol met boten. Maar toch klagen dat hij het zwaar heeft door illegaal downloaden:P
@laurens324,
Hij heeft geen blanke zoon?
Oke je bent 16 krijg je een auto, ga je ermee naar een meeting. Zie je dat alle andere eigenaren 65+ zijn. Zou ik toch liever een M3 hebben ofzo. Overgens als ik moest kiezen tussen een Tata nano en een Maybach…..

De Tata Nano wordt het dus.
haha dit is niet eens zo bijzonder voor mij, ik heb tijdje in midde oosten gewoont, en vriende van mij kwamen met hun 14e al naar school in corvettes en msutang GT’s, laatst kreeg een vriend van mij (16 jaar) de eerste en enige bugatti veyron in kuwait van zijn vader voor zijn verjaardag, dat is wel wat anders dan een maybach ;)
@Thomasio:
Ja precies, dus na zo’n ramp mag niemand meer grote uitgaven doen zodat de hele wereld economie naar de schrootjes gaat. Ja vind ik ook, tuurlijk, waarom niet, das logisch, uiteraard, lijkt me echt een briljant plan, super, top, vaker doen, ja geweldig….Denk eens na jonge…dat gaat toch niet werken? trouwens ook leuk dat het verdubbelde bedrag van de regering, van onze belasting centen zijn gedokt…ja iedereen heeft dus dubbel betaald…en artsen zonder grenzen had al teveel geld..maargoed boeiend….nu weer ontopic..
@AMGJunk: Het gaat meer om de nuance tussen 360000,- voor een auto en daarnaast een lullige cheque van 10000,- voor de slachtoffers in Haiti…
@Snorremans: Who cares about Haiti… al dat gelul voor hulp… Diddy zal zich ‘verplicht’ gevoeld hebben om deze check te geven, aangezien toch een min of meer voorbeeldrol heeft… Dan geeft de man eens iets en wordt hij afgeschilderd als cheap ass egoïstje…
@AMGJunk: Dat is tenminste gesproken… Tegenwoordig is het al verboden om naar een chic restaurant te gaan met de crisis en Haiti…
Grappig, een Maybach moet je in gereden worden. Dat joch wil liever lopen rommelen achterin de auto.

BTW, als je echt wil patsen, doe het goed en laat een Landaulet versie ombouwen naar wens. Prutsers xD
Tsja…zo leert ie natuurlijk nooit dat ie gewoon moet werken voor zijn geld. Mag je lang hamburgers bakken als je dit wilt…
Haha mooi al die mensen die zich zo druk maken ‘zo leert ie het nooit, ‘laat hem maar eens werken voor z’n geld’. NOU EN, hij heeft een mooie maybach, leuk voor hem toch? Zo zit het nou eenmaal in de wereld, sommige mensen zijn stinkend rijk en sommigen niet.
Ik kreeg een halve scooter. voor de andere heelft liep ik al een tijdje in de regen kranten te bezorgen. Gelukkig is dat een tijd geleden.
Dit gaat echt te ver, ik ben zelf ook 16 maar ik zie gewoon dat dit niet klopt. En sowieso, een 16jarige maak je blijer met een (goedkopere) sportieve auto dan een saaie Duitste auto wagen.
sommige mensen hier begrijpen het niet! Hoezo zou hij moeten leren werken. Werken doe je om geld te verdienen en zodra je geld heb ga je neit werken ;)
@thomasi: heb je dat bericht in het engels ook gelezen, kijk nog maar ff goed :P
Tja… In maart wordt ik zestien, ik krijg denk ik een horloge… en een schop onder mijn kont om het examen door te komen….

About Diddy.. He’s living the american dream, ik niet.
@thomasio: heb je dat bericht in het engels al gelezen? lees nog maar ff goed xD :p
Ik kreeg een nieuw motorblok voor m’n brommert, moest ik ’t mee doen:P maarja, geloof dat ik daarmee nog aardig wat kreeg, vergeleken met veel leeftijdsgenootjes..
kan me niet verrotten wat die jongen kreeg ..
en ook niet wat jullie kregen ..
Goed zo lincoln! Wat heb jij eigenlijk gekregen op je 16e?
@Klassiekerrally: + @Markus ..
een bivak-must en een breek-ijzer ter bevoordering van mijn carriere ..
Ik kreeg een playboy van Marlyn monroe, jammer dat de bladzijdes een beetje aan elkaar zaten
@ Rico suave: Van Marilyn Monroe? Die is in ’62 overleden, dus ben jij nu… even uit het hoofd… 64!? ;)
als ik mocht kiezen zou ik dan toch voor de Gallardo Spyder gaan :D
Zijn er mensen die hier van opkijken?
Mag het niet hopen.
Dit is eerder: gaaap, geeuw,….en dan: nee hoor dit hadden we niet veracht.

Ik denk namelijk dat de zoon van….een willekeurige zichzelf veel te serieus nemende rapper, heel erg veel meer zou opvallen met een Dacia Logan.

Maar goed…
Hoezo compensatiegedrag?
Ja leuk een Maybach, zou toch liever iets snels krijgen dan een dikke limo als ik 16 was!
En zijn zusje krijgt op haar 18e nieuwe tieten… Dat is toch normaal in Amerika als je genoeg centen hebt ?
ik kreeg een nieuwe telefoon omdat ik m`n andere al weer kwijt was :P
Beetje Off Topic-From SW Florida: Het is hier weer zo heerlijk 25 graadjes, wegen als biljartlakens,2x 3baans door de steden heen,heeel rustig verkeersbeeld ze rijden allemaal veel harder als in NL(90km door bijna centrum en 120 snelweg maar dan wel allemaal en niet zoals hier eentje 80 en de ander 150),stay in your lane werkt echt,gewoon altijd rechts mogen afslaan als het kan,één voor één optrekken bij een STOPbord werkt hier ook echt prima ,overal dikke auto’s dus geen jaloers/afgunstige blikken(gelukkig nog steeds voor 75% USA cars) Motoren (voor 95% HD), haast geen stoplichtsprints want iedereen geeft veel gas. Gelukkig in die bijna 3 weken rijden maar 2x VW Golf/2x Passat/1xCC/en GEEN formaatje C1 ed,smart,alle franse,italiaanse merken gezien.
Geen Frans Bauer op de radio.
Heerlijke vrijstaande villa met 2 bad en 4 slaapkamers en met zwembad en 3 garages en bootdeck met zeetoegang voor 150.000 euri!
Geef mij maar zo’n Greencard en ik ben weg.
Weg van alle rijtjesdenkers!

P.S. Een auto is toch ook echt niet zo bijzonder,
de zoon van Bill Gates 16 jaar heeft die boot gekregen die achter de Maybach ligt! (of heeft hij geen zoon :) )
Big up for Diddy.
@Rob USA: woon je daar nu? of gewoon op vakantie?
Ach een auto met chauffeur en twee gescheiden stoelen achterin is wel een goed idee hoor.
damm kijk dan,, een maybach op je 16e damm ,, dat is toch asooo gewoon wat moet een 16jarige met zo een autoo zit niet eens sportief uit ofzo,, dikke zakenmannen autos
laat het jong lekker gelukkig zijn met die spuglelijke maybach. er zijn zat andere auto’s die een stuk mooier zijn.bv een bentley of een aston martin db9. het boeit mij verder weinig
+1!!! Rob USA 25 January 2010 om 16:28
$360.000 !!!!!! Koopje! Beter is`ie 2e hands anders ga ik huilen. Voor 3 ton krijg je niet eens vier maybach wielen hierro.
@Rob USA,

”italiaanse merken gezien.” Ferrari’s spotten zo lastig in Florida? ;)
@ Rob USA €150.000 is veel geld voor een paar ribben en gipsplaten ;)
Ik geloof dat ik een laptop kreeg voor mijn 16e verjaardag, maar ben niet zeker.
Vond het al heel wat dat er ooit een meisje een Land-Rover LR3 kreeg van haar ouder, maar een Maybach?! nooit gedacht.
Ik zou wel die chauffeur eruit schoppen en hem zelf OP het schoolplein zetten :D
Of in school kan ook natuurlijk.
Of je gaat met de bus, word je auto niet vies :D
@RickB: laat een garage naast de school bouwen,geld zat, kun je het laatste eindje lopend, doen alsof je het hele eind bent komen lopen…
ik kreeg een Abo op Top Gear + een keer te karten met een vriend en m’n vader :)
Ik kreeg een tweedehands MT5’je (jawel, een 5 bakje!!) en was daar waanzinnig blij mee! Wat heb ik daar veel lol mee gehad!
En hij mag nog niet eens bier drinken!
Ik kreeg een krat bier!
Ik denk eerder dat het $630,000.00 is, maar oke… Verder kreeg ik een iMac voor mn 16e, en dan dacht ik dat ik t al goed getroffen had…:p
@amg:
“keihard gewerkt voor m’n 2 amg’s”

toevallig in het bedrijf van je vader? :D
@Tuurlijk: Ik heb ze nog niet gezien helaas.
@m5: LOL maar ik heb het toch liever als een betonnen hok met de afmeting van mijn oprit hier. :) Zijkant is van steen al dus het word steeds beter.
@NL Buurman: Helaas nog niet, geen greencard maar het kriebelt wel. Ga wel info zoeken hoe het anders/sneller kan. Ben nu lekker op vakantie. :)

P.S. Moterrijden zonder helm …ook heeel lekker trouwens en de muziek klinkt hier ook meer op zijn plaats, luister zelfs naar country in de H2 jjiiiihhaaaa!
Ik kreeg een 2de hands super nintendo en spelletjes voor de nintendo. Eerlijk gezegd weet ik echt niet meer wat ik voor mijn 16de verjaardag had gekregen ?
@Bosnia: Iemand met zoveel geld en invloed geeft zijn zoon iets waar hij ook daadwerkelijk wat aan heeft. Met dit slagschip ga je als 16-jarige niet veel mee kunnen doen. Een bocht vereist al gauw de ervaring van een buschauffeur. Hij had zijn kind beter een baan kunnen aanbieden, kon hij wat doen voor zijn geld…

Maar even Offtopic, wat moet jij nou met een automatisch geweer?
@DJD: Ik ben soldaat geweest in de burgeroorlog, bekijk de foto van mijn avatar.

@amg: Ik zou net zo blij zijn, of gekregen of ervoor gewerkt. Bezitten = bezitten ;)
@Bosnia_love: Of je bent een kind die alles verzint of je hebt totaal geen besef hoe je een kind moet opvoeden. Ik denk het eerste…
@amg: Misschien weet ik dat ook nog niet, want mijn kind is nog niet eens 6 maanden oud. ;) Alles komt met de tijd.
Ik kreeg een linker ruitenwisser ;)
pff.. heb zelf een mountainbike gekocht voor m’n zestiende :P niks krijgen! nouja, een kleine bijdrage dan…
Zoon en papa, allebei 16?
Sorry motOrrijden !
ik kreeg een aprilia tuono en daar ben ik super blij mee!
Een berg puch maxi onderdelen in een doos, met daarbij de mededeling , zet m maar in elkaar dan weet je ook hoe je m kunt maken als er wat aan is.
Doe mij maar ferrari of lambo voor dat geld.
@ RobUSA

Ik ben oprecht blij voor je. Als je je daar goed voelt moet je het zeker doen. Maar kun je dan ook gelijk van dit forum vertrekken of is dat teveel gevraagd?
Zometeen zul je zien: Geld als drek maar drek tekort.. :D
Simpathiek van Diddy dat hij voor zorgt dat zijn zoon veilig en droog van priveschool naar basketball training gereden wordt. Maar wat mij betreft zou een Bugatti Veyron nog niet voldoende zijn om mijn vader te vergeven dat hij mij Dior als tweede naam mee zou hebben gegeven.
@DJD: Denk aan zijn naam, kijk op zijn profiel naar zijn leeftijd en denk wat er in de jaren 90 in de regio aan de hand was. Dan kan je raden, waarom hij een automatisch geweer had.

O ja 16.. Wat kreeg ik.. Honda Vsion Met In, die ik dezelfde dag in puin reed.. Ik en vervoer op 2 wielen is en was geen succes.. Mis dat ding wel, wat een geweldige 2 uur had ik! Mijn oude Met In RIP!
Svenska Aeroplan AB
Ik zou het niet eens meer weten?

Goh, wordt ik dan echt oud??
;)
Ik kreeg liefde en wijsheid van mijn ouders ipv een auto :P

Nee, leuk voor die jongen, alleen jammer dat hij niet zelf mag rijden.

Dan vind ik die Justin blabla + Gallardo toch zieliger.
Z’n pa is rijk, dus daarom geef je ook zo’n cadeau, voor hun is dat normaal!
Ik kreeg volgens mij een xbox 360 en een Az shirt en nog wat.
Ik schrok toch een beetje van de reacties.
Dacht dat iedereen een Maybach voor z’n verjaardag kreeg..
Blijkt dat achteraf helemaal niet zo te zijn!
Ik kreeg een reis met iemand naar keuze naar NY en een hoop geld. Lol @adblock v/d Akker:
Maybach 57/62
MAYBACH 57 Special.
Koop nu voor slechts 425.000,00
Pff.. wat kreeg ik voor m’n 16de verjaardag.
Uhmm.. Nee, weet ik niet meer.

Geen S-klasse met XL-wielbasis in ieder geval.

@Rob USA: Damn, en wij zitten hier kou te kleumen..

Ohja, en daar rijden de Yanks alleen maar “dikke auto’s”. Soort zoekt soort..

Veel Daewoo’s (Chevrolet) gezien daar? ;)
@toyotaprius,

een Honda Vision…. woow, ik heb ook wel eens op zo’n gevaarte gereden hahaha, met een brommer op het fietspad (= 30km/h top en helm op :O ).. Ik had zelf een Yamaha Aerox (hoe origineel) voor mijn 16e. Ach ja, ik denk zelf dat ik met een Maybach wel in mijn nopjes zou wezen. Al voldoet een S600L of een S65 ook prima.
@AMG Powerrr: Dat was de mooiste 2 uur van mijn leven… :D
Maar zo’n Yamaha.. Dat is ook een bekende hoor!
Ik zal eerder met al de rotzooi op de weg (sneeuw, ijs) kiezen voor een G klasse.. een G55 AMG.. ;)
@toyotaprius: Juist. Jij snapt het. De G-Klasse is voor echte mannen gebouwd ;)
@Bosnia_love: Speciaal voor de echte mannen! ;)

http://www.autowp.ru/pictures/mercedes-benz/g-klasse/autowp.ru_mercedes-benz_g-klasse_-gelandewagen-_5-door_30.jpg
@toyotaprius: In het begin twijfelde ik aan je i.v.m. je Prius. Maar nu ik weet dat je toch smaak hebt, vind ik je een goede gozer ;)
@Bosnia_love: Hey, een naam is ook maar een naam.. ;) En soms geeft zo’n naam best grappige reacties… :D
Ik kreeg een Gt 500 mustang. best vet, dikke v8 alleen wel miniatuur… :(
Er zit ook voordeel aan jongens: kunnen we wegens gebrek aan NCAP resultaten op deze auto binnekort een praktijktest zien.. Ja ik voorspel dat deze auto nog geen maand heel blijft, zonde
Overigens zou je in Nederland overdrachtsbelasting moeten betalen toch? Hoop dat de Amerikanen een soortgelijke regeling hebben voor dit soort snotjochies (ja heb het over diddy) en @ iedereen die zegt: hard werken blabla, geloof mij; wat die diddy gedaan heeft heet GEEN hard werken!
@AlfaAlex, het vermogen van Diddy wordt geschat op $400 miljoen, doe research voordat je dit soort opmerkingen plaatst.
Zaterdag wordt ik 16 :D ik hoopte op een scooter… helaas, die krijg ik niet.. mijn knalfuif telt ongeveer 30 man, paar flessen drank en 4 kratjes bier en wat eten en fris.. en een woonkamer om te verblijven..
Goh das alweer bijna een jaar geleden!:)
Ik kreeg de helft van mn Peugeot VivaCity (€100:P)
En dat heb ik geweten, klote ding bleef maar stuk gaan. Gelukkig heb ik nu iets anders, dat ook stuk is.
Ik heb een mbk nitro naked gekocht en die is voor een stukje betaald door mama, en daar rij ik nu nog altijd mee. ik ben dan ook nog maar 17
ik kreeg voor mijn 16de een iphone….. en ik was al superblij….
Jezus, een Maybach? Het ergste is dat ik liever een andere auto gehad had:P MAar dat jochie, krijgt alles wat een kind zich voor kan stellen, maar hij blijft het zoontje van en bereikt niks…
@ Bosnia love: Na koju stranu si se borijo?
@Testpiloot: Natuurlijk aan de Bosnische zijde, aan de frontlinie in Sarajevo. Die frontlinie lag in de wijk ‘Dobrinja’.
ik moest het op mn 16e doen met een puch maxi..
als ik een aixam als 4-wieler kreeg was ik ook al blij xD
Ik kreeg een mooie yamaha aerox scooter!

Denk dat ik daar even blij mee was als die p.diddy Jr. met zijn maybach.
@ cantago; daarbij is het ook zo dat als je alles hebt wat je maar wil, dan zit er toch geen uitdaging meer in het leven? ik kan dromen en sparen voor een dikke auto, maar zo iemand heeft alles al… waar is het doel in het leven? ik zou knap verveeld raken denk ik.
@JPM: En jou hier alle onzinverhalen uit de USA laten verspreiden zeker! Kijk ff bij topic van Conan dan weet je gelijk ook hoe het echt zat.

@Benz: Gelukkig nog veel Chevrolet :) de Dawoe doen ze alleen naar landen exporteren die toch geen smaak hebben. :)
En voor jou plezier aardig wat van de mooiste coupes van MB (het zijn jou woorden) gezien CL63 AMG en of het niet dik genoeg kan zijn veel S550 en SL63 AMG , ja dat is eens wat anders dan een C180 D of niet. :)

Ook nog opmerkelijk dat je hier niet een vrouwelijke bestuurster kan herkennen aan haar rij gedrag, dat is nl net zo goed als bij de mannen.
NLse vrouw: “Neee schat ik durf echt niet in de MB E van jou te rijden die is zoooo groot ik ga wel met de Dawoe.” :)
wtf geld te veel of ,en trouwens waarom geeft ti hem geen ferari,lambo of bugatti hé iets spannenders
@ Rob USA

Misschien moet je er eerst eens wonen voordat je je mening vormt. Verschil tussen ons is dat ik er al een aantal jaar hebt gewoond. We praten over 2 jaar wel weer. Ondertussen veel plezier op autoblog.com
Ik heb niet alle comments gelezen, maar weten jullie zeker dat hij 16 is geworden? Ik kan me herinneren dat hij in ‘my sweet sixteen’ was en toen kreeg hij 2 SUV’s, eentje voor bij het zomerhuis, eentje voor bij het winterhuis of zo’n logica. Nu zegt de titelnaam niet alles, want soms komen er ook 15 jarigen in voorbij, maar dat vroeg ik me af…
die jongen had een golf 3 td met 90 pk moeten krijgen.
Of een afgetrapte crx ( vtec yo ! )
Dit vind ik er ook wel over. Moest ik over Diddy’s fortuin beschikken zou ik tegen m’n zoon iets zeggen à la : “wat is eigenlijk je favoriete auto?”. En als dat dan niet buitensporig duur blijkt te zijn (in de richting van meerdere miljoenen that is, het blijft een onbetrouwbaar 16-jarig rotjong), gewoon die wagen geven. Je eigen smaak opdringen aan je kinderen, dat doe je niet als ouder.
Ik heb overigens niets gekregen voor m’n 16e verjaardag. Net zo min voor m’n 8e, 9e, 10e, 11e, 12e, 13e, 14e, 15e, 17e, 18e, 19e, 20e en 21e.
En vanaf dan ben ik voor mezelf verjaardagscadeaus beginnen kopen, alsmede voor anderen. Sindsdien krijg ik er dan ook wel ‘ns eentje terug en zo. ;)
Er was geen geld meer over voor de kapper, wat een raar kapsel.
lol, maybach voor een zestienjarige
geeft er anders direct een lidkaart voor de gepensioneerdenbond bij ..
Wat ik kreeg voor mijn 16e. Een bezoek aan de Ferrarifabriek in Maranello.

Wat betreft die Maybach mensen die zo leven zijn compleet de weg kwijt. Totaal geen realiteitszin meer.
@G.Ph: zo zijn er 5 miljard mensen op de aardbol die dat van jou zeggen ..
Ik kreeg op mijn 16e een potlood. (zwart)
Maar ja ik ben al heel oud.
Potloden krijg je nu gratis bij de Ikea.

Nu de Maybach’s nog gratis krijgen en het is niets bijzonders meer.
Vanaf de zijkant is het eigenlijk net een Rover75… Ik zou als ik het geld had best mijn zoon een wagentje cadeau doen, maar om nou meteen het ‘hoogst haalbare’ te geven… Geef dan gewoon een S-Klasse, is al extreem luxe voor Amerikaanse begrippen.
Ik mocht automobilisten in gaan halen met zo’n irritant 50CC’tje op 70 wegen, meteen m’n ouders cadeau aan de maatschappij
pfff hij mag zelf bepalen wat hij met zijn geld doen. of niet dan.
All hail zoef zoef voor de fantastische reactie!!!

Btw…wat voor Maybach is het? Lijkt iig niet op een S versie! Dus dan zou ik me alsnog een beetje genaaid voelen…
http://www.blogcdn.com/www.popeater.com/media/2010/01/diddy2.jpg
http://www.blogcdn.com/www.popeater.com/media/2010/01/diddy2.jpg
ik kreeg een peugeot speedfight 2 :) maar ksnap niet wrm hij hem een maybach geeft , en dan nog geen S-versie, had liever een S65 amg gehad in de plaats ervan xD
@Prius: Uiteraard had ik dat al bedacht, maar als ik dat zou zeggen dan worden er weer mensen uitgemaakt voor racist, is de heer B goed in, zullen we maar zeggen ;)

Nu ik de foto’s zie, vrij zielig figuurtje ziet dat eruit. Dan toch liever jarenlang werken voor zo’n slagschip..
@DJD: Bedoel je mij met de heer B.?
Ik kreeg een yamaha raptor 660 cc in het zwart rood
Ik kreeg een Puch Maxi S uit 1980 en ik zou hem niet willen ruilen voor welke Maybach dan ook.
Nou misschien zou ik er over nadenken :p
een maybach, dat is een droom voor iedere 16 jarige jongens,
tja, ik kreeg voor mijn 16e verjaardag een LG Secret. ja kan ook.
ik krijg een Ferrari 355

omdat de 430 te duur was:(
Ah…, Diddy z’n zoon Justin Dior Combs is al in papa’s voetsporen getreden en krijgt dus ’n passend cadeau, hetgeen niet meer dan normaal is als je op zo’n jonge leeftijd al megasucces kan bekomen via je papa, en wat maakt dan trouwens in totaal 3 miljoen dollar uit als je dat als bedrijfsonkosten kan compenseren…, das toch goeie reclame voor je imperium waar je al miljoenen dollars mee hebt kunnen verdienen, mss zit er intussentijd al meer dan ’n miljard dollar aan te komen, en je fans er wereldwijd van genieten, om nog te zwijgen over al diegenen die er in stilte muziek en video materiaal van aangeschaft hebben, en spijtig genoeg ook illegaliteit…, hetgeen van alle tijden is . . .

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).