PRIOR-Design Porsche 911 GT3

Auteur: , 33 Reacties

Prior Design kennen we van uitspattingen met de Mercedes SL en BMW 6, nu hebben ze een 911 aangepakt. Ze noemen het een Porsche 911 PD3...

The motto was actually complete perfection.

Juist ja, dat is niet echt gelukt. Kort samengevat heeft men de GT3 een bodykit gegeven, inclusief het nodige carbon. Tevens is er een sportuitlaat gemonteerd, welke moet zorgen voor een nog beter geluid.

Mocht je een GT3 over hebben, dan zou ik toch eerder even bij 9ff of Manthey gaan buurten. Dat lijkt me een betere investering.33 reacties

stopwearingpants
Vette bak man!
Handige spoiler, kan je meteen je binnenspiegel eraf trekken..
Moet zeggen verder wel een dik ding.. Tsja, ik zou zeggen afblijven van het origineel maargoed..
Zucht… Next!!!

Wat is dat toch met tuners die denken de GT3 even snel aan te kunnen pakken, of de Turbo. Doe het goed of doe het niet!
bodykit technisch gezien vind ik dit lang geen slechte vinding, eindelijk een tuner die een beetje mee gaat in de lijnen van de auto en er niet maar gewoon wars van het hele ontwerp een hoop plastic tegenaan flikkert in de hoop dat het blijft plakken..

ze leren het wel, de SL en 6 serie waren ook niet echt slecht, er is duidelijk vooruitgang zichtbaar.
Ik snap WEER eens niet wat er volgens de auteur van dit artikel zo verkeerd is aan deze auto.
De foto van de voorkant (nr. 1.) is die in het voormaat 1920×1080 te verkrijgen? :)
Ik vind dit eigenlijk nog best een mooi tuningproject.

In tegenstelling tot wat er in het artikel staat.
Ziet er best geslaagd uit.
Ik vind het ook een beetje jammer dat autoblogger de auto afbreekt in het artikel, ik vind getunede auto’s meestal maar niets maar deze is echt geslaagd ! Ziet er echt dik uit :)
Was ik weer niet ingelogd.. zucht.. :p
Wat nou 9ff en Manthey??thieft op met die troep, doe mij deze PRIOR maar, ziet er affengeil uit.
Niet overdreven, maar indd zoals zij zeggen, perfect.
Ik hoef geen 2miljoen pk zoals bij 9ff…
looks naaaiis!
wel andere velgjes please, bbs lemans wordt net iets te veel gebruikt
Ik geloof nooit dat dit “actually complete perfection“ is. Een gt3 is fabriek af al bijzonder goed getuned. Verder denk ik dat al die tierenlantijntjes de aerodynamica juist verslechteren, hoe leuk het er ook uit ziet (wat bij Prior wel netjes is, dat dan weer wel). Als ik zo goed kon rijden dat het verschil maakt zou ik toch naar manthey of edo gaan, die weten de porsche’s tenminste nog zo te fine-tunen dat er een 24hr mee gewonnen kan worden.
Tja, objectieve berichtgeving kan je dit inderdaad niet noemen. Styling is een kwestie van smaak. Een Porsche personaliseren heeft ‘bijna’ altijd een meerwaarde, want er rijden er (te) veel van.
@Pixed:”Een Porsche personaliseren heeft ‘bijna’ altijd een meerwaarde, want er rijden er (te) veel van.”
Haha! Ben ik het aan de ene kant wel mee eens, maar aan de andere kant iedere porsche blijft in de basis hetzelfde model alleen wat ander spoilers, verbredingswerk en andere lichten…Joepie! Nee sorry, zal nooit mijn favorite merk worden.
PORNO!!!
Die diffuser is echt geslaagd! De rest van die auto is gewoon af^^
Facking mooi man!!!
“complete perfection”… Jaja, duidelijk mislukt. In persberichten gaat het immers bijna uitsluitend om zulke (onterecht) imagoboostende uitspraken. Als je er bij stilstaat liggen niet de producten aan de basis van het imago, wel de onzin die de tuners aan het publiek verkondigen a la genre “perfectie”
Renaat, Dat zijn geen BBS’en maar SAT Motorsport velgen.

Zeer duur, erg licht, meerdelig en ik wil ze meteen hebben

http://www.sat-autosport.de/html/pic_anzeigen.php?bildname=pic07001_1224272123.jpg&galerie_id=535
Ik vind deze zeer geslaagd!
Persoonlijk denk ik dat autoblogger in deze nagenoeg alleen staat met zijn mening. De reactie’s liegen er niet om: dit is een dikke kar!
Beest!
TOP!!
Zoals 9ff z’n GT3 tuned is niet juist, je moet geen turbo op een GT3 zetten, daar hebben ze de GT2 al voor. Enkel en alleen Manthey weten hoe ze een GT3 moeten tunen, en doen dat dan ook perfect. Deze van PRIOR is wel leuk geprobeerd, maar niet zoals het echte werk (Mantey).
Ik vind de achterbumper nog best mooi :P
ik vind deze mooier dan de andere dames. Natuurlijk de 9ff knalt dan weer wel hard.
“Mocht je een GT3 over hebben, dan zou ik toch eerder even bij 9ff of Manthey gaan buurten. Dat lijkt me een betere investering.”

Een auto kopen is zelden een goede investering…
Toch is de kit niet verkeerd. Maar de liefhebber gaat natuurlijk voor een 9ff-upgrade. Eigenlijk laat de liefhebber de tuners links liggen, zoals het hoort.
Vooral de difusor is mooi, afhankelijk van de kosten wellicht een leuke uiterlijke individualisering. Anders inderdaad lekker voor een 9ff gaan ofzo :P
Nu ben ik niet echt een porsche-fan. Mijn eerste indruk is zéér positief. Het is een plaatje en vind het artikel nou niet zo geschikt. Probeer het individueel te beoordelen en ga het niet vergelijken. Een auto afkraken is natuurlijk zonder moeite gedaan. Plaats deze maar voor mijn deur, dan boeit mij dat hele andere design niet.
Zou ik toch eerder bij RUF aanwaaien.
PD?
Het gaat hier dan over een zéér jonge porsche?
De achterkant ziet er anders best goed uit! Voorkant wordt er helaas niet veel beter op…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).