Dat is knap: 20 overtredingen in 10 minuten

Auteur: , 49 Reacties

Een 22-jarige man uit Raalte heeft het gister voor elkaar gekregen om binnen slechts 10 minuten maar liefst 20 verkeersovertredingen te begaan. Hij trok in eerste instantie de aandacht van de politie toen hij meer dan 30 km/u te hard reed op de Ceintuurbaan in Zwolle. Maar daar bleef het niet bij...

Verder haalde hij meerdere malen rechts in (uiteraard zonder richting aan te geven) en op de Voorsterweg reed hij 110 km/u (70 km/u is toegestaan). Wel was hij zo verstandig om af te remmen voor de bekende flitspalen, anders had hij nog wat extra prenten gekregen.

Uiteraard bleek de bestuurder een beginnend bestuurder te zijn, die bovendien al eerder ernstige verkeersovertredingen had begaan. De politie is dan ook zo verstandig geweest om deze roekeloze knul naar het CBR te sturen voor een cursus ‘gedrag en verkeer’. Laten we nu maar hopen dat hij er iets van leert. Maar ik gok dat deze ezel nog wel eens dezelfde fouten gaat maken in de toekomst. (via: telegraaf.nl)49 reacties

Ik herken me zelf hier een beetje in niet goeddddd.
20 overtredingen…

Dit komt hopelijk op wegmisbruikers?
“Jong geleerd, is oud gedaan”, of zeg ik nu iets verkeerd?
@9000cse: jong geleerd, fout gedaan is in dit artikel beter op zijn plaats :)
-edit: check!-
je zou maar zo op het internet staan…:D
ik het echt dom van hem hij rijd pas en hij hangt direkt de grote jan uit van dat soort ventjes krijg ik het op mn zenuwen
waarom laat je iemand 20 overtredingen begaan voor dat je em oppakt ??
@lincoln:
Ja hallo, hoe willen deze moedige agenten anders de Telegraaf (en dus AB) halen?
Oh en lol @ 9000cse
@ lincoln

Agent vroeg zich af: “Wat komt er ook alweer na 20”?
In Zwolle is het inderdaad zo gebeurd. :D
.
Had hij moeten weten, sowieso een behoorlijke domme actie dus.
@bpc

Ik krijg het op m’n zenuwen van jouw interpunctie..
@AQ:niemand verplicht je van mijn reactie te lezen, laat het volgende keer dan hou je je zenuwen onder controlen
@bpc: of zet gewoon wat punten en komma’s neer, wat het geheel leesbaar maakt zonder al te veel moeite… Comments zijn om gelezen te worden, niet?
@E320cdi: zijn om > zijn er om
Is het überhaupt nog verstandig deze jongen de komende jaren op de weg te laten komen? Als hij nu al zoveel overtredingen begaat, hebben ze ze bij het CBR veel te doen om hem weer recht te krijgen lijkt me
-edit: check!-

Achja.. je hebt soms van die gestoorde mensen..
zo, die is goed met overtredingen
Ik snap dat niet ik heb nu sinds 2 week rijles heb er denk ik 10 uur achter het stuur opzitten de eerste rijles toen ik 100 reed vond ik dat al hard (had nog nooit autogereden)

ot: deze kerel is echt wel dom bezig dan…
@AQ Hou je zenuwen onder controllen met een kopjen kofjen van juffrouw Saartjen! ;-)
Ok, 2x opgepakt voor ernstige overtredingen en dan mag ie op cursus (waar hij waarschijnlijk niets van leert). Wie is er verantwoordelijk als hij de volgende keer (en die komt) iemand aanrijdt? Waarom is hij niet gewoon de komende 10 jaar z’n rijbewijs kwijt?
Wie slaat hem dood als hij op deze manier een kind doodrijdt?
Wat een stelletje mongolen hier!! Het gaat om een vent die nogal wat verkeersovertredingen begaan heeft! Het gaat dus niet over punten en komma’s!

Jullie lijken wel een stel wijven!!!
Bitches
Wauw. Echt, wauw.

Ik heb driemaal een bon op de flits gehad, niet meer.


Sowieso, kijken dit soort types nooit in hun spiegels? Moet je toch opvallen dat zo’n auto met 2 donker geklede gozers erin zo bij je blijft plakken.
@Doekse Dat zei je op het VMBO ook, zeker?
Mongolen, wijven, bitches….welk een eloquentie.
Jij gaat het ver schoppen!
wat een ongelooflijke randdebiel, deze gast moeten ze direkt voor een aantal jaren zijn rijbewijs afpakken.
wat een bende moraalridders hier.

Ik wil wedden in het volgende topic waar bv iets met topsnelheid naar voor komt dat de helft loopt te roepen dat ze altijd over te snel rijden.

Ik geef toe dat ik ook wel eens rechts inhaal ( in Belgie op 3-vaks autosnelweg ), Ik vind het idioot dat ik van het 1e vak helemaal naar het rechtse vak moet, dus 2 maneuvers moet doen, om dan helemaal terug van het 3e naar het 1e vak te gaan. Dus opnieuw 2 maneuvers. Ik vind dat pakken gevaarlijker dan simpelweg rechts inhalen.
@slakkegang:
20 overtredingen in 10 minuten betekent niet dat iemand op een veilige manier een of andere regel overtreedt (bijv te hard rijden als het rustig is en de omstandigheden het toelaten), het betekent dat iemand behoorlijk asociaal bezig is, geen richting aangeven is daar bijvoorbeeld een goede indicator van (pun intended).
Ik vind dat ongelofelijk! Niet te bevatten dit.
daar doe ik al gauw een half uur over (excl. de knipperlichten dan, daar ben ik redelijk anaal in)
Niet moeilijk als je het ‘boekje’ van Ome Agent kent; die telt voor iedere auto binnendoor inhalen een ‘overtreding’. Volgens mij valt het allemaaal wel mee, maar is het nieuws over Haïti inmiddels wat geluwt !?
Dat haal ik op een gemiddelde autorit ook wel, hoef je niet eens heel erg je best voor te doen. Op de snelweg kan je bijvoorbeeld kilometers lang rechts rijden en 10 tallen auto paseren, die allemaal in het midden blijven hangen.
Als elke auto telt als een overtreding ben je er zo.

Zouden ze nu al die onnodig linksrijders ook bekeurd hebben?
jonge broertje van wouter soms?:P
Ja hoor, een petje maakt het te bont en mensen zien er een reden in om te kankeren op de wouten.

Typisch. Wacht maar tot zo’n Golfje met booskijkers iemand doodrijdt. Dan moet de bestuurder aan de hoogste boom en hebben de wouten het *weer* gedaan omdat ze ‘em niet eerder van de weg hadden geplukt.

Nivo hier is echt te vaak van 15 jarigen.
Het o zo typische haantjesgedrag!
Dan ben je dus gewoon echt dom, naast dat het vast ook onverantwoordelijk was!
Rechts inhalen vind ik ook niet zo’n zonde. Hoewel dat in de bebouwde kom toch een iets serieuzere zaak is dan op de snelweg waar je veel van die middenstrook sukkelaars hebt die het niet eens in de gaten hebt als je er rechts voorbij gaat. Knipperlichten niet gebruiken is natuurlijk een doodzonde, als je zo’n kleine handeling al laat zitten dan zul je de grote handelingen als over je schouder kijken ook wel laten zitten.

Het rijbewijs van deze Raaltenaar is niet ingevorderd?
rechts inhalen => ik vind dat geen misdaad, het is tenslotte enkel mogelijk als iemand anders een fout maakt. Als iedereen zich aan de regels zou houden zou je dat nooit moeten doen. Ik moet hier in België tijdens het weekend (als de bejaarden buitenkomen) meer rechts voorbij gaan dan links… maar hoe je dat in bebouwde kom doet ?? dat is een ander verhaal natuurlijk.
@peter compleet gelijk

keur dit allemaal niet goed maar tegenwoordig haal ik ook meer en meer rechts in… meer en meer mensen die in het midden of links blijven rijden alhoewel er rechts genoeg plaats is. Dat zijn niet altijd bejaarden… alle leeftijdsklassen!!! Vorige week nog de top-of-the-bill meegemaakt een vrouw die uiterst links reed tegen 100km/h en lichtjes van rechts naar links reed… wat was madam aan het doen? Ze was zich aan het sminken met uigeklapte spiegel!!! Ben ik dan de verkeerscrimineel om zulke debielen rechst voorbij te steken???
@m3 bejaarden, vrouwen en allochtonen = 95% van linksplakkende wezens. De resterende 5% is mongool
@ Q7 rijder, ga lekker spelen :)
In de US is rechts inhalen zelfs toegestaan. Waarom is het daar veilig en hier niet? Zijn de bestuurders intelligenter daar soms?

Of zijn de dames en heren politici mogelijk iets minder betuttelend?
@heidekonijn: Standaard 3 a 4 baans. Dat helpt.

Aantal 3 baans hier in NL is op 1 hand te tellen zo’n beetje.
@heidekonijn: “Waarom is het daar veilig en hier niet?”
Daar mag het en dien je er dus rekening mee te houden, heir mag het niet en kun je dus zonder over je schouder te kijken naar rechts zeilen wanneer het jou uitkomt. Of mocht dat toch ook weer niet?
Klopt wel natuurlijk, en dan die op/afritten nog.
Maar toch, als de zoveelste noob links rijdt, en ik ga rechts voorbij, so what? Sterft er dan ergens ter wereld een dolfijn of zo?
Laat hem na een cursus nog één keer in de fout gaan, en ik zeg: nooit meer rijden! Want een debiel, enw at een gevaar op de weg, schandalig!!
@Mashell
Lijkt me ook niet te mogen. Of alleszins is rondrijden zonder te kijken geen best idee voor de gezondheid. En daarenboven ‘mag’ je ook niet links blijven plakken.

Ah well, het zal mss nog wel een paar jaar duren voor die regel herzien wordt
Ik vind, ik vind, ik vind….
Het gaat er niet om wat je vindt. Je dient je aan de regels te houden. Altijd maar weer dat eeuwige oprekken van de regels en die eeuwige overlegcultuur.
Ga eens een kijkje nemen in een ziekenhuis bij de verkeersslachtoffers. Kijken of je nog zo stoer bent.
Die regels zijn er niet voor niets en jouw interpretatie daarvan is niet interessant. We weten wel dat je heel hard kunt rijden met je tuut-tuut.
Maar weet je wel hoe hard? T’is trouwens een vroemvroem :-)
wat een sukkel…als beginnend bestuurder ben je zo ie zo niet goed snik als je dit soort tafrelen uit gaat halen..ik heb ook nog steeds punten rijbewijs en ga zeker wel opletten hoor wil ze nog even 1,5 bewaren en dan ben ik er gelukkig vanaf
No offence, buiten de bebouwde kom rij ik niet veel anders dan die gozer in dit verhaal .. Toch eigen schuld als je gepakt wordt.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).