Infiniti aan de haal met vrouwelijke verkopers

Auteur: , 25 Reacties

Kijk. Dit zijn de eerste twee vrouwelijke autoverkopers die Infiniti gaat inzetten om de groeiende groep vrouwmensen te bedienen.

Vrouwen schijnen meer en meer met auto’s bezig te zijn. Net als onze buurvrouw gaan ze steeds vaker zelf op pad om helemaal zelfstandig een auto uit te kiezen. Daarbij worden hun eisen steeds specifieker in plaats van alleen te kiezen voor ‘een rode’ of ‘een blauwe’. Het premiummerk Infiniti gaat daarom twee (2) vrouwen inzetten om de autobewuste vrouw anno 2010 te bedienen van gedegen aankoopadviezen (lekker bijkletsen over interieurkleurtjes en zo).

Ze hebben zich bij Infiniti Nederland gebaseerd op een onderzoek waaruit blijkt dat tussen nu en 2020 het aantal nieuwe auto’s dat door vrouwen wordt gekocht zal stijgen met 40%. Serieuze aantallen dus. In Japan worden vrouwen al veelvuldig ingezet om de kwaliteit van Infiniti-producten te verbeteren. Dus dan is dit een logisch vervolg op het langzaamaan weghalen van dat glazen plafond.

Geen nood voor de mannelijke autoverkopers trouwens. Zij blijven gewoon in dienst om het boeltje in balans te houden. De directeur van Infiniti heeft het zelf over Ying en Yang maar dat schijnt alleen van toepassing te zijn voor hybride-geïnteresseerden. Dus vrouwtjes, waar wachten we nog op. Leg de Libelle/Opzij aan de kant en koop Infiniti!25 reacties

ik denk dat dit alleen leuk (effectiever) is voor potentieele mannelijke koper :) :D
met die 2? Zou je denken? :P
@sjoerdmini: Ze hebben deze vrouwen gekozen vanwege hun uitmuntende innerlijk ;-)
2 vrouwen.. op hoeveel verkopers in totaal? lijkt me goedkope manier om snel even op positieve wijze in het nieuws te komen..

De bodypaint dames vam lexus hebben in brussel ook niet echt voor meer verkoop kunnen zorgen…
@Laue; voor mij nog geen reden om Infiniti te gaan kopen!
Waar blijven de vrouwelijke Dodge verkoopsters?
sorry wat zei je? Ik was even verdwaald in je ogen….. ik koop alles wat je aanbiedt….. deze twee exemplaren zien er erg mooi uit…..zou het ook anders worden als er eentje voor je zit die wat kiloooootjes meer bezit?
LOL @ maferick :lol:
Laat alstublieft die Essence gewoon 1 op 1 in productie gaan en zet dat ding dan op de boot naar Nederland.. over wulpse vormen gesproken… dan moeten die dames nog iets meer kronkelen in hun mantelpakje om dit te evenaren.. ;)
Al zouden ze naakte vrouwen in zetten om ze te verkopen zou ik er nog geen een aanschaffen. Wat een lelijke monsters zijn die auto’s toch zeg……
Als de rok over de knie komt geen laarzen dragen. Sowieso is een rok over de knie fout, dezer dagen. (bijdrage van mijn vriendin).
Op de miljonairs fair stonden ze ook bijna alleen maar met vrouwelijk personeel… weet niet of het helpt
Het personaliseren van de auto is de doodsteek van het laatste mannenbastion, brom ik je!
Inderdaad koop een Infinity dan worden wij mannen ook weer helemaal blij, want het is zeker een verbetering op de wegen!
Leuke vrouwen! Mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ;)
Die linker zit al een tijdje in de auto verkoop.
Na kroymans en MINI-amsterdam nu dus Infinity…

GEFELICITEERD!!!
Infiniti? Verkopen die uberhaupt nog auto’s?
Zijn dat niet de vrouwen van Infiniti DEUTSCHLAND! ?
@laue;
Verkocht! :lol:
wat een stalpoten, volgens mij is zij ook een SUV
Op de een of andere manier zou ik absoluut geen auto kopen van een vrouwelijke verkoper? Dat is echt raar… Zou namelijk wel veel meer interesse hebben in de showroom, rarara, hoe kan dat?
Een goed idee, die vrouwelijke verkopers. Moeten er meer van komen (nee, ik ben geen vrouw). Want ik denk dat het dan voor vrouwelijke kopers makkelijker wordt om bij een dealer naar binnen te stappen.
Lekkere milfjes!
vrouwelijke verkopers is een hele goeie zet, maar neem dan wel MOOIE vrouwen!!
Succes dames,jullie mogen er zijn.Ik denk dat jullie beter het gevoel van de klant aanvoelen dan een mannelijke collega.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).