Touwtje trekken met een Mustang GT500

Auteur: , 51 Reacties

Ben jij een beetje gespierd in de armen? Dan doe je dit ongetwijfeld thuis even na!

Omdat Oostenrijker Franz Müllner van mening is dat hij meer “muscle” bezit dan een All American Mustang GT500, besluiten ze een wedstrijdje touwtrekken te houden. Het resultaat? Indrukwekkend. Helaas brak hij niet zijn eigen record dat hij eerder vestigde door een Lamborghini Diablo tegen te houden, maar desondanks is dit een indrukwekkende prestatie!51 reacties

haha hersenloos.. zo’n “sterkste man” actie.
De hoogte IQ is waarschijnlijk omgekeerd evenredig aan de hoeveelheid anabolen die dit tot stand hebben doen komen.
@waverider: hij kan een iq wel aan, want dat ding heeft echt
@waverider: door annabolen word je niet sterker, je spieren worden alleen maar groter.
Tja, wat maak je hier nou van? Doorgeslagen hobby? Teveel vrije tijd? Of kreeg hij als kind nooit genoeg aandacht en wil hij dat wreken op een GT500 die hij als kind nooit als speelgoedautootje kreeg? Ik noem het triest.
@Jesper:

Blij dat mensen zoals jij nooit ergens de lol van kunnen inzien. Zuurpruim!
de shelby is echt mooi
Als hij niet direct volgas zou geven en zijn koppeling laten vliegen als een zot zou hij het niet zo lang uithouden denk ik… nu wordt het koppel van de wagen niet gebruikt en verbreekt hij direct de tractie van de banden. Wat een domme test
Het ligt er ook maar net aan hoezeer de persoon in de auto de man wil omtrekken… Als je eens een beetje schokkerig doet en wat met de koppeling speelt ligt de brave man met zijn snuffel tegen de vloer :D dat zou nu wel eens lachen zijn geweest :p
mag dit ook met leraren??(en dan kan het touwtje niet los;)
@ Waverider?

Blijkbaar weet jij niks over anabolen ;)
Die kar blijft uit zichzelf al stilstaan als je even plankgas geeft…
Wat een mooie auto zeg! En wat een onzinnige uitdaging.
Ik doe beter! ;)
mooie en sterke auto, maar daar heb ik geen spierbonk voor nodig hoor.
Ben het helemaal eens met Maarten, was precies het eerste waar ik ook aan dacht. De achterwielen hebben al geen tractie, of iig minder, doordat ze spinnen en dan gaat hij tegenhouden. Doe maar met launchcontrol…maakt niet uit wat voor iets, weet zeker dat hij hem niet tegenhoudt!
hmm is al eens eerder geweest bij top gear toen deed jerremy dat met een cl65 amg alleen stonden er toen een paar meer achter :)
Beetje olie op de vloer, slicks en iedere mongool kan dit.
Dit heeft niets met spieren te maken maar met grip van de banden en de schoenen.
@ roadronner
Laat maar zien dan!
Dennis Rogers kan dit ook, maar dan met twee vliegtuigen en ook eens met motoren.

Hier is een techniek voor, maar je toch echt wel sterk zijn om dit goed te kunnen.
Geef me een willekeurige auto, en ik trek die debiel omver… met een fwd supermini (Cooper, Abarth 500) gaat ie om!
Dit wordt de nieuwe gouverneur van California.
wanneer hij een audi q7 v12 tdi tegen kan houden of daar van kan winnen met touwtje trekken maakt ie wel indruk.
@ruben00

Van anabolen wordt je wel degelijk sterker!
Der Franz houdt 650 kg tegen en dan commentaar plaatsen dat zoiets niets met kracht te maken heeft of dat de Mustang zijn koppel niet kwijt kan…
@slappehap:
True.. het is zeker een bizarre prestatie! Maar een simpelere auto zou ook wel 650 kilo trekkracht kunnen leveren.
Die meneer moet gewoon een vrachtwagen tegenhouden. Dan ben je pas het baasje!
@Benjamin,

Najuist geen slicks op een vlakke vloer, want die hebben meer grip als een band met profiel.
beat a hummer
Waar slaat deze complete test op? Binnen 2 seconde wanneer de banden eindelijk grip beginnen te krijgen wordt die hele gast mee getrokken. Hij doet z’n best om die auto tegen te houden, maar hij houdt gewoon helemaal niks tegen. Het enige wat de auto tegenhoudt is omdat de achterbanden geen tractie hebben.
ik durf 10000000 euro te wedden dat hij niet eens mijn 75pk polo tegen kan houden. ik mag wettelijk 1000 kg (geremd) trekken. no way dat hij zoveel kracht kan opbrengen om mijn auto tegen te houden.
@mckroket, heb je een SDI? Dan heb je iig geen last van een turbogat, en zou je in feite die gast meteen achter je auto hebben liggen.

@AlfaGTV,

het slaat ook nergens op, hetzelfde met de CL65 AMG van Top Gear. Had Clarkson de tcs aan laten staan, dan was heel dat team meegetrokken. Nu burn je je banden verrot door het vermogen…
@AMG Powerrr: Met TCS krijg je niet opeens extra grip, dus dat betwijfel ik. Bovendien kan een goed aantal voeten heus wel een paar spinnende rubberoppervlaktes op gras tegenhouden.
Beetje onzinnig dit…. Maar leuk geprobeerd
ik heb bovenstaande reactie nog niet allemaal gelezen, maar snapt nu niemand dat deze vent gewoon beresterk is, en het niet zozeer gaat om `ik kan een mustang houden` maar om de prestaties, die af te lezen zijn in de grafiek? en de krachten die op de ketting komen te staan?

-on topic: saaie sport, lelijke wagen.
Het leuke vind ik de reacties hier, niet eens het filmpje zelf.. De jaloezie van sommige mensen komt echt flink naar voren door het afzeiken van zo’n persoon. Het meteen verwijzen naar anabolen.. waarom altijd zo negatief. Die gozer ziet er A: niet anabolen uit. B: wat ook in het filmpje wordt gezegd is dat hij zijn spieren allemaal optimaal gebruikt, wanneer je iets doet als anabolen groeien met name je grootstespieren, alle ‘coordinatie’ spieren niet. Dus dan zou dit trucje ook vrij moeilijk zijn voor hem. C: Anabolen, dus? denk je soms dat als je anabolen gebruikt dat alles vanzelf groeit? nee, je moet namelijk nog harder knallen voor de spiergroei, echter gaat het dan wel sneller.

Ik vind het knap van de man, als je kijkt naar de kracht die op t kabeltje stond is dat behoorlijk!

Oja, en sommige zeggen dat ie teveel vrije tijd, of doorgeslagen hobby. Ik geloof graag dat 10% hier als doorgeslagen hobby een kamer vol van die mini treintjes heeft of wel iets anders. Iedereen heeft wel iets waar hij zn ding in kwijt kan.

Zo, das eruit :P
En dit is de man die ik bedoel.

http://www.youtube.com/watch?v=obJ_00PnOpc
@jipjj van annabolicum word je niet sterker je hersteld alleen sneller, het enigste middel wat je sterker maakt is stromba , oftewel stanazolol, voor de kenners , daarbuiten gebruik je in een kuur afhankelijk wat je doel is eiwit spaarders zoals decadurabolin , testoviron om je massa te kweken , en als je niet traint vreet het aan je organen , als je in de kuur zit moet je zeer degelijk en constant intesief trainen, en geloof me deze man is zeker niet hersen loos op het filmpje , zoals sommig hier beweren , deze man valt in de categorie powerlifting.
@VeniVidiVici: Heerlijke bak.. Supercar in luxe jasje!
@Evilghost,

ja dat kan wezen, maar dat TCS had er waarschijnlijk ook wel voor gezorgd dat de C215 AMG niet op het gras terecht zou komen, dus grip op asfalt, en daarna die mannekes op het asfalt.
@AMG Powerrr: Hij had ook gewoon thuis kunnen blijven.
Doe dit maar eens met een Nissan GT-R… Of een andere wagen die wel eens van ‘grip’ gehoord heeft…
@wouter,

ik denk dat die arme man met een GTR (incl. Launch Control) een behoorlijke whiplash zal krijgen :D
@AMG Powerrr: Dat denk ik ook, maar dan van een Lamborghini SV;) Toch doe ik hem dit niet na! Heb af en toe al moeite met de grasmaaier als het glibberig is:P Haha
Die man laat zien hoeveel kracht hij met al zijn SPIEREN! (dus niet met zijn 160 kilo) kan tegenhouden. Dit was? 650 kilo? Netjes, Netjes, 90% van jullie kan niet eens fatsoenlijk 40 marine push-ups doen dus wat zeiken jullie? Die gast laat zien hoeveel kracht zijn lichaam heeft, klaar PUNT!
Vanachter een voorwielaangedreven wagen opnemen en dan gas geven lol. Dat kan niemand houden. Er zijn er genoeg die een wagen oppakken vanachter maareh … met aandrijving da zou pas impressive zijn !
Van anabolen wordt je wel sterker, niet van elke soort omdat er tientallen soorten zijn. Helaas weet de maatschappij er niets vanaf.
Tough guy :P
@ maffa:
K ben blij dat je blij bent. Maar omdat dit even niet mijn cup of tea is, maakt me dat meteen een zuurpruim? Beetje kort door de bocht he ;)
yo man fuck man welkom to the jungle of my greath heardos

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).