Fentener van Vlissingen doet zaken met Bill Ford

Auteur: , 9 Reacties

Parkmobile heeft een kapitaalinjectie gekregen van Fontinalis Partners, het investeringsfonds van Ford-erfgenaam Bill Ford. Parkmobile is een systeem waarmee je via je mobieltje parkeergeld kan betalen, het bedrijf opereert internationaal en komt uit de stal van John Fentener van Vlissingens’ BCD.

De familie Fentener van Vlissingen bestaat uit diverse bekende Nederlandse ondernemers. Het is een van de rijkste families van Nederland, Quote schat het totaal vermogen op zo’n €9,2 miljard. Van dat bedrag wordt €1,6 miljard toebedeeld aan John Fentener van Vlissingen, hij stond afgelopen jaar op de tweede plek in de Quote 500.

De onderneming van Fentener van Vlissingen is een afsplitsing van het Europese Parkmobile Group, het is de grootste aanbieder van mobiele parkeerbetaalsystemen en andere technologische oplossingen voor mobiliteitsvraagstukken in de VS.

Over de hoogte van de investering worden geen uitspraken gedaan. (via sprout.nl)9 reacties

Wat een verschrikkelijk onsamenhangend stuk tekst. Wat gaat er gebeuren met het parkeer systeem en wat is er zo bijzonder aan dit nieuws? Beetje inhoud zou wenselijk zijn.
@Ikke: breng ik eens een keer ECHT nieuws, is het weer niet goed;)

Meer info over het parkeersysteem staat hier: http://www.parkmobile.nl
@autoblogger: het is zo nieuw dat ik het een week geleden al op een dode boom heb gelezen ;)
@robbie: dat komt omdat ik maar 1x per week aan het bloggen ben ;)
@autoblogger: ze kunnen wel goed zeiken hier hoor? Hebben ze geen apparte pagina ergens voor autonieuws? Want blijkbaar zijn er mensen die het alla minuut willen horen, zo lang dit een blog is, kijk ik lekker hier, en dat ik het dan een weekje later weet interesseert me niet zo…
@ ikke

Wat is er onsamenhangend aan? Ik vind die extra info die erbij staat geschreven juist prettiger…
ik doe ook wel eens zaken met Ford ..
en parkeren doe ik ook wel eens ..

dus waarom kom ik niet in het verhaal voor ??
@lincoln: ik twijfelde over je notering in de Quote 500.
@lincoln: Is je volledige naam: Lincoln Van Brenninkmeijer?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).