Video: de heerlijke Maserati GranCabrio

Auteur: , 42 Reacties

Maserati heeft ein-de-lijk bewegende beelden van de Maserati GranCabrio vrijgegeven.

Op de IAA zagen we deze schone dame al in het echt, maar tot op heden ontbrak het vooral aan bewegend beeld, op een flauwe teaser na. Nu is dat bewegende beeld er wel. En was dat een beetje te kort, dan klik je hier. Ook het geluid mag er wezen. Kijk snel hoe deze wulpse dame zich langzaam ontdoet van haar bovenstukje. En vice versa. Mooi is ze hè…42 reacties

prachtige wagen :D
Maar misschien is één keer ‘video’ wel genoeg in de titel.
Wat een prachtwagen.. Echt de mooiste in z`n klasse, lijkt me een heerlijke reiswagen. Dat geluidje; Kippenvel.
Ik zeg: Doen!
Mooie bak, maar die naam doet me nog steeds aan een Daewoo of zo denken.
@Tinos: Of aan GranCanaria…
de mooiste cabrio die op de markt is, en de mooiste italiaan!

Wat zou ik deze bak graag willen hebben!
@Jipp:
zeg voor de gein effe dat je een concurerende VAG-bak 100X beter vindt ..

liefst eentje die nog niet op de markt is ..
@lincoln: Je bedoelt de r8 spider;p hehe
@Jipp: Sorry Jipp, maar ik moest wel even lachen om de reactie van Lincoln. Je pareerd hem wel weer mooi dat moet ik toegeven. Niet dat je gelijk heb overigens met die opgeblazen TT.
@ferry832: ik had daarvoor ook al iets heel anders gezegt, er is geen cabrio mooier dan deze. En een opgeblazen tt, no way, ik heb dat ding een paar blokjes om mogen doen, superwagen die r8
@Jipp: maar toch heb ik liever een grancarbio,het liefst beide!
@Jipp: Lijkt me niet echt vergelijkbaar…….maar goed
inderdaad, mooiste cabrio op de markt!
Vaak vind ik dat cabrios maar slappe aftreksels zijn van d coupe versies, zoals bij de Gallardo, waar ik de dichte versie veel mooier vind. Maar dit vind ik zowaar nog mooier dan de coupe versie.
Samen met de Granturismo S de mooiste auto die je kan kopen. Het motorgeluid is geweldig. Italiaanser dan dit kan niet. Waarschijnlijk zal er best wat aan te merken zijn op afwerking en kwaliteit maar vol karakter en emotie. Hier kan geen Duitse auto aan tippen.
duitsers kunnen zowieso niet aan Italianen tippen…
Mooiste cabrio evar!!
Naam is alleen wel een beetje cheap.
Tsjah Maserati, eens een van de grootste merken die er waren maar tegenwoordig allemaal net niet. Het is een prachtige auto hoor maar toch, z’n broer is toch een klap beter (en duurder).

Voor liefhebbers: kijk eens op supercars.net en dan naar fotoreportages van de Mille Miglia, bwoah van die Maserati’s gaat je hart pas echt kloppen!
De credit card brandt in mijn portemonnee… echt waar. Deze auto staat op #1 als kanshebber voor de eerstvolgende inruilactie…
@zdev: Als je het geld kan missen dan zou ik het altijd doen. De Maserati is een auto met klasse. Waarschijnlijk niet zo grundlich als je BMW maar oh wat is het een mooie auto. Exclusiviteit verzekerd. Maserati heeft ook geen vervelende bijwerkingen als je zegt wat voor auto je rijdt.
@ferry832:
Echter is het wel zo dat betreffende duurzaamheid dit niet altijd top is. Dat is toch het spijtige aan deze wagens. De kwaliteit is bijna dezelfde als Ferrari een aantal jaar geleden. De wagens stonden meer in de garage dan op de baan. Zoals de quatroporte gts. Een magistraal model, geluid. Perfect voor de échte business-man. Maar het heeft de kwaliteit niet van een Merc CLS of SL. Wat is dit toch overdreven jammer. De prijzen zijn ook niet mals en als ik het geld had, dan zou ik met spijt in het hart opteren voor een CLS, gewoon puur om het feit dat je je als zelfstandige niet kunt permitteren om om de 5min. je wagen in de garage te hebben staan. M’n doet vele kilometers, daarvoor zijn ze ook bedoeld, en daar niet kunnen op vertrouwen… Spijtig, maar toch niet.
@Gio: Je hebt daar gelijk in. Persoonlijk hecht ik meer waarde aan emotie, karakter en exclusiviteit. Dat de auto`s dan meer storingen vertonen, minder afgewerkt zijn, meer benzine gebruiken en een hogere uitstoot hebben dan gelijkwaardige concurrenten vind ik minder belangrijk. Een autofabrikant als Maserati is veel kleiner en heeft veel minder te besteden als Mercedes bijvoorbeeld. Dit beperkte budget verkleind de kans op een perfecte auto maar desondanks staat er wel wat. Je kent vast de videoclip van Autoblog met de Quattroporte S en dat is pas emotie.

Uiteindelijk kan ik me goed voorstellen dat de gemiddelde consument anders kiest maar dat is ook weer het mooie. Op die manier blijft Maserati altijd exclusief. John de Mol heeft ooit een nieuwe Quattroporte gehad maar is snel weer overgestapt op BMW. Je moet er dus wel mee om kunnen gaan als je auto even geen zin heeft of nukkig rijdt.

Overigens vind ik Mercedes en BMW erg mooie en snelle auto`s maken maar mijn hart klopt sneller van Italiaans. Trouwens een Aston Martin mogen ze ook komen brengen.
@ferry832: zucht… maar het is echt veel geld…
@zdev: Ja, ik weet het. Ik heb nog een vrouw en kind in de aanbieding. Iemand interesse ?
@ferry832: lol, maar die kosten alleen maar geld ;)
Dat geluid klinkt een beetje als het geluid dat
Chewbaca maakt haha.
mooi
Kunnen al die shots niet gewoon in één videotje? Ik heb namelijk geen zin om al die clips te gaan bekijken.
cabrio`s blijven voor gays of vrouwen…
@mckroket: behalve deze en misschien de f430 scuderia spider …. edition
hij is heel mooi, maar hij is en oogt te zwaar en is iets te sloom.
@mckroket

Gays en vrouwen zie ik toch meer in kleine stadswagentjes, zoals b.v. een VW Polo.
@Vincenzo: Ghehe, gelukkig zit het met de Duitse Degelijkheid meer dan goed.. :lol:

Heb toch meer Ferrari’s en Lambo’s zien branden dan Mercedessen of Porsches.

(Tip: Onderbouw eens iets.. Als je weet wat dat inhoud tenminste)
@Benz..: Ik denk dat Vincenzo op elegantie, stijl en klasse doelt en niet zo zeer op degelijkheid. Ik heb trouwens persoonlijk nog nooit een Ferrari zien branden, echter wel een Porsche maar die heeft het nieuws of het internet niet gehaald. Er rijden natuurlijk veel meer Porsches rond, alles is relatief. Samen met Aston Martin en misschien Jaguar XK8 is dit absoluut één van de mooiste auto van de huidige tijd.
Erg mooie roadster.. Wel een zwaargewicht.
Eén van de weinig auto’s waar ik een (mijn) USA car voor zou willen inruilen.
Als je die foto zo schuin van links-boven-achter zie dan krijg ik zo’n gevoel van zo’n gave Riva speedboot. Wat een mooie auto dus… ;)
@Freewarefreak: hahaha die conclusie :-P kan niet anders zeggen dan dat ik het er mee eens ben!
@Benz..: Tip: Denk na over wat iemand zegt en houdt daarbij het onderwerp van dit artikel in gedachte.
Audi A4 rijder
Hier wil ik mijn vrouw ook wel op inruilen hoor :-)
Qua uiterlijk zijn bijna alle maserati’s geweldig, maar als het op vermogen aankomt laat het echter de wensen over. Hopelijk deze niet
Dit is in iedergeval, wat mij betreft, de mooiste Cabrio van het moment. De GranTurismo is sowieso een van mijn favoriete auto’s.
Met dakje, zonder dakje… Als ik een 4-pers. cabrio wil dan koop ik deze! Een van de mooiste auto’s om te zien, Ferrari motor, wat wil je nog meer?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).