Teaser van de Citroen DS4?

Auteur: , 24 Reacties

Citroën zal niet alleen een DS3 Racing (210 pk) meenemen naar de autoshow van Genève, maar waarschijnlijk ook een DS4 Concept.

De DS4 is een soort vierdeurs coupe annex sportieve crossover. Het model zal technisch enigszins gebaseerd zijn op de C4, zoals zijn naam al doet vermoeden. Voor het design hopen we natuurlijk dat Citroën de C-Sportlounge concept uit 2005 als voorbeeld heeft genomen! De DS4 moet in 2011 op de markt komen en gaan concurreren met auto’s zoals de Peugeot 3008.

Hieronder nog een oude impressie van L’Auto Journal.

Shopje van een mogelijke DS424 reacties

Die C-Sportlounge is best lelijk. Die photoshop, die is dan wel weer leuk.
@BananaFlip
Oneens; Eindelijk weer iets moois van Citroën.
C-Sportloung was schitterend! Alleen was dat geen concept car voor de DS5? De DS4 zal niet zo MPV van. Jammer dat ook deze Citroën zo’n enorme muil krijgt
@Ahura: Dat was de Hypnos Concept, nog lelijker… :roll:

Ik hoop ook dat ze voor het design kijken naar de C-sportlounge. Erg mooie concept van Citroën. Ze zijn weer in Frankrijk nu eens goed bezig met mooie auto’s bouwen. :)
Speculeren is onzin, ik ben wel razend benieuwd.
Die neus lijkt een beetje op die van de C-Crosser, en dat is echt een mislukkeling op wielen zeg. Ik snap overigens niet dat je zou willen concurreren met een auto als de 3008. Je gaat toch niet lelijke auto’s maken zodat je kan concurreren met even zo lelijke auto’s??
Met die C5 en DS3 hebben ze de goede weg gekozen maar ik hoop niet dat ze de DS4 even debiel maken als die C-Crosser.
Niets persoonlijks hoor Citrofiel maar kan jij die C-Crosser wel waarderen? Neem aan dat je Citrofiel bent door de historie (en eerder genoemde modellen)
@John

Mwa, ik zie eerder een front van de C5 (mistlampen, koplampen) gecombineerd met de grill van de C4-2 (facelift)
Daarnaast is het natuurlijk een oude(!) impressie.

@Topic
Laat maar komen :)
@Thomas Bol: ik doelde op de teaser waar je duidelijk kan zien dat de auto hoger wordt dan de C5. Ik neem aan dat jij refereert aan de photoshop die er overigens prima uitziet.
Gatver. Die Fransen kunnen ook echt nooit iets moois maken he… Zelfs de teaser maakt me niet nieuwschierig naar het uiteindelijk resultaat.
Super mooi!!!
Beter dan al die saaie VAG ontwerpen.
Die photoshop is een beetje eenheidsworst a la focus, astra, mazda 3, etc .. ik hoop dat citroen toch met iets beters komt ..
wanneer stopt citroen hier eens mee?
Met dat premium gezeik van ze…leijke hokken, maar ja, dat is citroen wel vertrouwd.
@Vincenzo: Dit soort meningen kan je beter voor jezelf houden want niets zeggend, tenzij iets over je persoonlijkheid…..
Die teaser is te onduidelijk om uit te maken of het nu al dan niet mooi is, de oude impressie mag er wezen maar grill is me toch ook nogal groot.
Toch goed bezig met hun laatste modellen C5 / Ds3, dus ik verwacht dat deze ook wel overwegend positief gaat onthaald worden.
Hey, het kind van een trio tussen een Bravo, Astra en Leon… origineel.. ;-)
@Vincenzo:

Wat geniet jou voorkeur dan en in welke auto rijdt jij rond?
Zeker een zwarte te duur betaalde saaie VW Golf zonder airco.

En wanneer stop jij met nutteloos zeiken? Oh ja, ik rij geen Citroën.

Maar dat gaat wel weer gebeuren…

On topic:

Citroën maakt gelukkig weer mooie stijlvolle auto’s voor een leuke prijs.
Ik moet er niet aan denken om in een saaie VAG auto te gaan rijden. Maar goed dat smaken niet allemaal hetzelfde zijn.
Ik hoop dat de oude historie weer gaat leven en Citroën weer een merk gaat worden die gewaagde en stijlvolle auto’s gaat bouwen.
@ Activa

Heb je een Xantia Activa V6? Ik heb er ook eentje gehad. Heel veel lol gehad bij de stoplicht. zeker als er een petje naast je stond en die dacht dat hij de Citroën er wel uit kon racen. En zeker met de wegligging helemaal subliem.
@Dennis:
Ja hoor, ik ben idd de gelukkige eigenaar van een Activa V6 (licht grijs-metaal met zwart leder int.) en dat is een erg fijn machien waar ik best aan gehecht ben. Dagdagelijks rijd ik met een C5 2,0Hdi met 18″, Navi, Xenon’s en nog wat moois. Die is comfortabeler en een idealere reiswagen maar voor bergen plezier moet je toch bij die Activa zijn de, wolf in schaapskleren :lol: .
Ik rij er niet zo vaak meer mee maar zoek hem toch nog een tijd te houden om af en toe eens mee naar een meeting of bijeenkomst te gaan.
@ErwinLagcher

Dat ziet eruit als een gefotoshopte opel astra…
@Oliver
niet, want je mist de rare hoek aan de zijkant net zoals de insigina dat ook heeft.
Citroën zuigt. Kwaliteit is absoluut 0.
die ds versie zijn heel erg mooi om te zien. krijgen met straks ook nog een ds6 en ds1. die ds6 lijkt we wel heel erg begeerlijk.
Teaser teaser teaser… Ik wil een keer een onthulling!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).