Bugatti Veyron Grand Sport: Veel naakt carbon & meer

Auteur: , 26 Reacties

Bugatti heeft (zoals gebruikelijk) een hele serie bijzonder Veyron's meegenomen naar Geneve. Zo staat er niet alleen deze Grand Sports zonder lak (dan zie je het carbon zo mooi) er staat ook nog een wit/blauw exemplaar (heel vet) en een compleet naakt chassis. Op die manier kan je zien hoe de Veyron er onderhuids uitziet.

Of de twee getoonde varianten van de Grand Sport weer een of andere special limited ultra rare collectors edition zijn weet in eerlijk gezegd niet. Maar Bugatti kennende zullen ze er vast wel weer een of andere rare naam voor verzonnen hebben.

Persoonlijk vind ik vooral de foto’s van het Veyron chassis heel erg tof om te zien. Op zo’n moment besef je pas echt waarom het prijskaartje van deze auto zo belachelijk hoog is.26 reacties

bijzonder = bijzondere?

ik vind de 16c mooier^^
@kevinc3: Ik vind die ook mooier maarja…
Die carbonlook op sommige auto’s vind ik eigenlijk wel nog mooi…
Aiaiai, Carbon + chrome = HOT!!!!
Het doet pijn om , ook al is het een lelijke auto, heb zo zonder kleren aan te zien (panelen)
Mjah, aan de materialen merk je ook wel dat het niet goedkoop is om te maken… Titanium moeren (ergens gelezen): €70/stuk ;)
I’m in love, bugattie veyron in blauw carbon met wit!
ik wil alleen maar meer specials! echt om te kwijlen die specials!!!
dat chassis is idd wel vet ja..
“bijzonder veyrons meegenomen” moet zijn “bijzondere veyrons” denk ik.

Anyways, als dit een koe zou zijn, mag VAG nu wel ophouden te melken.
zooo wat een combo dat donkere carbon met chrome en dan het lichte weer in het interieur!!
WOW, die blauw-witte combo. Liefde op het eerste gezicht. Wat een kar!
prachtig om dat zo live te kunnen zien ipv op youtube beelden. nu zie je met eigen ogen wat een immens werk is verricht om dit zo voor elkaar te krijgen. ook de afwerking onder de plaatdelen spreekt tot de verbeelding. ik geloof zeer zeker dat je hiermee ook over 20 jaar nog als op de eerste dag mee kunt rijden (dit in tegenstelling tot andere supercars). mij verwonderd echter nog steeds, ondanks die enorme motor/versnellingsbak, dat de Veyron toch tamelijk zwaar is. aluminium/carbon voor de koets (chassis/carosserie), titanium bouten, magnesium wielen en andere sterke staalsoorten en toch 1888kg droog gewicht!
wanneer brengt VW nou eens een echte special van de Veyron met een coachebuild koets die ook echt afwijkt van de standaard Veyron. hang er van mij apart een prijskaartje van 2 miljoen aan. dan heb je tenminste iets echt unieks/anders dan de andere zogenaamde specials van Bugatti. iets lichter (-150/200kg) en iets sterker (+200pk). niet zozeer om harder te gaan (v/max van 407,5km/h is snel genoeg), als wel eerder om sneller op te trekken (nu 2,5 tot 2,8sec), mag wel 2,0 tot 2,2 sec worden.
Prachtig die blauw witte echt mooie combo hoe meer special editions hoe beter:D
Die lak van die blauw-witte:O Zwaar onder de indruk! Dat is echt hemels, zo prachtig! Wow… Wat moet ik zeggen? Superlatieven schieten me tekort:P En die zwart met witte mag er ook zijn zeg… Prachtig!
@Yeelen, jij bedoelt de Titanium rekbouten die je dus bij elke beurt moet vervangen. Zijn wel duur per stuk maar geen 70 dacht ik.
WAUW, WAUW, WAUW, WAUW, WAAAAAAUUUUUUUWWWWW! DIT IS PRAAAACCCHHHHTTTIGGGG!!! Een bugatti veyron normaal zien is al een hele ”experience”, maar een Bugatti Veyron NAAKT zien!! WAAAAAUUUUUWWWW… en dan nog die Chroom blauw met wit… Echt mooi… SuperPRACHTIG!!!

Ik ben sprakeloos…:x :D
*Kwijl kwijl* Die blauw met witte, ooeeeeeh wat een bak!
EEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEECHT PRACHTIG!!!!!!!!!!!
die blauw met witte.
maar die carbon ook. ECHT PRACHTIG GEWOON!!!!! :P
Mooi hoor, maar kleurloos transparante lak is wat anders dan zonder lak (bovendien zie je het carbon dan echt mooier). Ongelakt carbon is, tenzij voorzien van een speciale beschermende waslaag, in de praktijk veel te kwetsbaar.
is ie ook een aantal kg afgevallen ??
Wat “spaak” zegt, leek mij ook al het meest waarschijnlijk. Compleet ongelakt koolstofvezel op een Veyron kan ik me nauwelijks voorstellen..
Heel indrukkwekend dat chassis ja!
En mooi al de detail foto’s. De blauw/witte Grand Sport, die is zeker erg mooi en vooral de doorzichte lak zodat je het carbon ziet, super 8)
Wat een snoepjes :D

En die open displays! Echt tof voor de mensen die de technologische kant ook interesseert :D
Holy sh*t hee
Die blauwe lak met carbon eronder
Ongelooflijk wat mooi
Dit is geen naakt carbon, zit coating overheen! :P
Doorzichtige coating weliswaar, maarja :P
Dat chassis lijkt me inderdaad heel erg vet om een keer te zien. Mooie foto’s trouwens weer!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).