Genève Beursbabe Galore, part deux

Auteur: , 20 Reacties

Dat de welbekende beursdames de afgelopen dagen voldoende aanwezig waren is ondertussen wel duidelijk. In navolging van part 1, hier het vervolg met nog meer glimlachen, jurkjes, wapperend haar en.. O ja, auto's.

Voordat je als een dolle doorklikt naar de complete fotoverzameling, eerst even je aandacht voor designhuis Bertone. De aanwezige dame liep namelijk rond op stelten, ook een soort van primeur. Die benen-zonder-eind staan HIERRR. De resterende babes hieronder. Wederom, enjoy!20 reacties

hier zitter er een paar tussen!


fapfapfap
integralechubasco
de koplampen op sommige modellen zijn groter geworden dit jaar…
Alleen Lamborghini en … Peugeot(!) hebben er echt hun best op gedaan, de rest valt nogal tegen.
Stuk beter dan de vorige lichting.
stopwearingpants
fucking veel lelijke man laat dan wat kwaliteitshit zijn
stopwearingpants
@stopwearingpants: zien bedoel ik
Afgezien van Vredenstein verder niet de moeite, maar daar rijd ik al op. :) De nieuwe automodellen zouden wel een reisje naar Geneve waard zijn, ware het niet, dat ze binnen afzienbare tijd wel in het wild zullen verschijnen. De beursbabes vind ik er niet mooier op worden. Mijn hemel! Wat waren er twintig jaar geleden toch modellen bij! Liep je echt palend over de beursvloer. Nu wil ik alleen nog maar koffie.
@9000cse: is het misschien de leeftijd? :D
Die chick bij de Citroen Revolte vind ik het beste gekleed.
Welke de lekkerste chick is kan ik nog niet zeggen.
Eerst nog maar eens een paar keer door de foto’s heen werken.
vredestein dame! prima!
Als ik foto babes15.jpg zie (op de Mazda-stand?), dan weet ik in ieder geval welke auto ik NIET moet kopen met mijn 1.90 meter lengte ;-)
Ik mocht er drie kiezen, toch? Doe maar de babes-113, -27X en -28 ;-)

Verder vind ik inderdaad dat de kwaliteit van de modellen achteruit gaat. Neem nou “babes”-89. Is dit de moeder van een van de modellen?
boxster, ze staat niet bij een auto, zal wel een foutje zijn :)

en zo niet, dan ook!
Nummerrrr 25 (en 26 en 27) + nummerrrr 68 (en 69) zijn
L E K K E R.

M.a.w. doe mij die maar.
Mooie dames, maar wel too matchstick for my liking.
Juist dat zijn pas lekkere vlees. Paar dan..
nummer 1 graag, en waarvoor staan sommige er een beetje erg stoned bij?
25 26 27 Top
De crisis was al toegeslagen in autoland maar dat deze ook was toegeslagen in modellenland, daar had ik nog geen weet van. Er zit daadwerkelijk niets maar dan ook niets tussen. Alleen nummertje 3 (babes-103.jpg) kan mijn goedkeuring nog wegdragen.
nummers 8/60/17/18

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).