Gespot: Geyl Citroen DS3’tje

Auteur: , 30 Reacties

Dé modepopjes-mobiel van 2010, zomaar gespot in Geneve. Het is niet eens een beurs-auto en toch zo'n sprekende kleuren combinatie, dat verdient even aandacht. Iemand trouwens nog trek in kaasfondue?

Milieu-geëmmer of niet, kleine auto’s vinden gretig aftrek. Ook als ze duur en onpraktisch zijn. Het is een enigszins aparte verschuiving, waarbij formaat het onderspit delft tegenover trendy&persoonlijk. De auto wordt langzaamaan echt weer een luxe-artikel, een accessoire dat wel bij jou mode van dit moment moet passen.

De trend is ooit ingezet door de Mini en overgenomen door de Fiat 500, nu lijkt Citroën het stokje over te nemen. Ze hebben echt hun best gedaan voor een leuk nieuw ontwerp, en dat is te zien. Hoewel de verkoopcijfers het nog moeten bevestigen kan je eigenlijk wel stellen dat het ze gelukt is. De DS3 is een leuke auto, natuurlijk wel voor de vrouw. Het kan sowieso eigenlijk niet mis gaan als een auto klein en Frans is. Kritiek op de stokbrodenbakkers mag er best zijn, maar ze weten hoe je een kleine vierwieler in elkaar moet zetten. Meer foto’s staan op AUTOJUNK.30 reacties

zwitserse kaas-fondue :P
Waarom nou weer ‘voor de vrouw’? Zo’n DS3 Racing durf ik me best in te vertonen hoor, rood met witte velgen en een wit dak, en in een Cooper S schaam ik me ook niet. Zo’n zuurstokroze 500 wordt een ander verhaal, die zag ik vanmiddag ook weer… het hangt helemaal van de uitvoering af, en niet per definitie van het model. Maar dat vind ik.
@Jesper: mee eens…. juist nu mini ook een weg is ingeslagen met zwarte koplampen, velgen en genoeg andere accesoires om er een stoere car van te maken! hoewel ik bovenstaande niet geslaagd vindt met het rode dak….
Zeg je frikandel of zeg je kaas?
OT: gaaf autootje zeg, gedurfd die kleurcombinatie..
Die kleurcombo is echt niet mooi.. (lees niet mijn ding ;) )
En eigenlijk ben ik ook niet zo zot van die nieuwe ds3..
@Jesper

je hebt gelijk , wat nou voor de vrouw. mannen worden steeds vrouwelijker dus ook gewoon voor de man!
Damn dat kan echt niet, zelfs niet op een modeautotje als een ds3
In deze kleuren combi met die velgen vindt ik het niet echt een ‘vrouwenautootje’, verder ben ik het een met @Jesper.
Elke dag staat hier een Ds3 in die combo in de straat, zonder vlag dan, van boven is maar zo zo, maar van opzij echt zeer mooi en geslaagd!
lelijke kleurencombinatie
Vrolijk! Durf je niet op te vallen koop je maar een zwarte Golf of een grijze 316i.
Leuk autootje, alleen die koplampen :0 wtf hadden ze beter mito lampjes kunnen plakken oid… Dit steekt zo hard af.
Zag hem vanochtend ook al in het wild. Al was het exemplaar wat ik gespot heb een stuk minder kleurrijk (lees grijs). Vrouwenauto of niet, ik ga sparen!!
Een auto moet wel heel bijzonder zijn om de kleur geel goed te kunnen verdragen. Wat mij betreft is dat bij de DS3 niet echt het geval… Maar het is wel een gaaf bakkie! :D
de DS3,binnenkort op ab.nl
met dat geld koop je toch een mooiere auto met veel meer pk’s :p ipv een duur sjonnie bakkie
precies dezelfde combi (velgen weet ik niet zeker) staat bij de citroen dealer in vlissingen.
VInd het in het echie best wel geinig uitzien. :)
hij ziet er echt goed uit! en als ik zo naar de carrosorie kijk, achter de zijdeuren zou er ook nog wel eens een leuke speedster kunnen worden gemaakt van dit model…
wat een lelijk ding is het toch, over-design. Vooral die lelijke zijkant…super gay car net als de mini.
heb laatst is een gele gereden! :)
vorige week… HEEL tof! een 120pk,
gaat best rap! viel me reuze mee!
ik vind hem echt super!
Ik zag er van de week één in een of andere hele vage, glitterende roze kleur, met een wit dak. Helaas zat ik op de brommer, dus kon geen foto’s maken, maar ’t zag er niet uit:O Dit daarentegen vind ik er, iig zo op de foto’s, strak uitzien!
alfa mannetje
De auto is te druk , als dat nu niet verveelt doet het op termijn wel.
Ik zag eergisteren op de ring van Amsterdam ook zo’n gele.
Vind het een hele vette wagen.

Heb er op de IAA ingezeten en voelde erg degelijk aan. Meer duits dan frans als je begrijpt wat ik bedoel. Binnenkort ff een testritje maken.
In deze uitvoering vind ik hem niet zo mooi, maar ik zag pas een grijs exemplaar in de verte rijden en die zag er goed uit!

Ik zal kijken of ik hem een keer kan spotten en er een foto van kan maken.
Zet ik dan wel op de site.
Citroen blijft proberen sjonnies bij VW weg kapen. Gaat niet werken, sjonnies vinden het misschien wel mooi maar kopen het toch niet, en citrofielen willen zweven en vinden dit dus totaal niet rijden.
Vlaggetjes eraf en andere velgjes. Overigens is dit dus wel weer een heel goed voorbeeld van het succes van de personalisatiemogelijkheden. Deze eigenaar heeft hiervoor gekozen, maar je ziet dat iedereen er anders over denkt. En het kan allemaal!
Eensch met Jesper.

Ik zou me niet schamen in een coole DS3
doe mij toch maar een A1
Oef! Doe mij maar die Insignia daarachter, zeker weten!
Ik zag er gister nog een rijden, ik vind het toch wel een geinig autootje! Hierin hoef je je zeker niet te schamen:)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).