Gespot: Rode G55 in Belgie

Auteur: , 55 Reacties

ELKE auto is mooi in het felrood?

Of hebben we wellicht een nieuwe trendkleur te pakken? De laatste tijd worden er steeds vaker auto’s in deze kleur gespot en gepresenteerd slash onthuld. Het was eigenlijk al voorspeld, evenals de terugkeer van bruin/brons. Het is dan ook niet zonder reden dat de eigenaar van deze G55 zeer trots in zn rode asobak zit te sturen. Meer foto’s op AUTOJUNK!

Met dank aan GallardoSE voor de spot!55 reacties

Het heeft in ieder geval een beetje een verzachtende werking op het brute uiterlijk ;)
@BananaFlip: Haha could not agree more ;) Waarom vinden zo veel mensen dit hok zo mooi? Het is een gedrogt op wielen, die niet eens veel beter in het terrein dan andere 4 keer 4’s *kuch* range rovers *kuch*

Wel chill kleurtje :D
@timo: Uit mijn persoonlijke wetboek: De enige echte SUV’s op aarde zijn diegenen, die de beschikking hebben over permanente vierwielaandrijving (alle Quattro’s via Haldex vallen af, whoehaha), difflocks en oersterke motoren. Bovendien moeten deze auto’s vierkant en modderproof zijn en moet elk onderdeel van de auto een functie hebben, in plaats van schoonheidsaccessoire te zijn.

De G-klasse en de Range Rover komen in dit lijstje een heel eind, maar toch valt de huidige Range Rover af op het laatste punt. Die heeft namelijk toch wat nutteloze blingbling aan boord en dat is jammer. Bovendien heeft de huidige Range Rover het imago van voetballersauto die nooit een wiel in het terrein zet, wat ook afbreuk doet aan het SUV-zijn. Volgens mij dan ;)
@timo: Dus de “G” is in het terrein niet beter dan de kuchende range rovers?? Waar heb je die wijsheid vandaan knul? Op het scooter-forum gelezen? tssss….. verdiep je eerst ergens in alvorens commentaar te geven.
Wil wedden dat een standaard “G” tegenover een standaard kuchende Range Rover wel degelijk de onbetwiste beste is; begint al met de structuur van z’n chassis; Starre assen, verdeelbak en 3 sperren, dat gaat je met een Range Rover niet lukken knul ;)
Blijft natuurlijk wel de auto! Misschien is mat groen (a la Ferrari) ook wel een leuke kleur. Maakt de auto direct minder aso
[q]ELKE auto is mooi in het felrood[/q]
Nou, bijna elke auto, een lijkwagen of een Rolls Royce Phantom zou ik niet doen maar voor de rest, Ja. Al die politci roepen meer blauw op straat, nou ik roep meer rood op straat! Rode auto’s bedoel ik dan natuurlijk ;)
zeer mooie G! Mijn droombak.Snel en ook nog heer en meester in het terrein
Iedereen met een G-klasse moet sowieso genomineerd worden voor een lintje. Die dingen zijn meer dan geweldig. En deze kleur maakt het plaatje helemaal af.
Toch zielig hoe sommige mensen zich beduidend meer vertonen als hun kleurtje “in” is. Dat trendgedoe om kleuren is toch maar om de mensen bezig te houden (en om zakken uit te schudden).
Heeft de brandweer nieuw materieel gekregen?
Ziet er goed uit maar mat zwart zal hem ook niet mistaan
Hij was trouwens al eerder gespot door astonexotics (2 jaar geleden al):
http://www.autojunk.nl/2008/11/vette-g55-amg-in-het-rood
Maar dat was slechts 1 foto…
@sacha

als dat zo is dan ga ik meteen solliciteren;)
bij mij op school zit een meisje die ook een G55 heeft, stinkt in het geld, ze hebben ook nog een M6, een Viper voor op het circuit en ik geloof ook nog een ML 63 AMG…
gave kleur, ben er altijd wel fan van.
BMW über alles
valt best wel mee dit
ik ben de enige die dit echt niks vindt he?
een X6 is toch dikker !
Maar in het rood, je moet er van houden…. Doe mij maar een donkere kleur… Moet toch een beetje een echte mannen auto blijven!!!
Mooi rood is niet lelijk ;)
Op deze past het wel iets minder…
ik vind het er top uitzien.
Nieuwe campagneauto van de SP?
@robbie: Agnes Kant achter het stuur van die auto zou een hele nieuwe definitie geven aan de uitdrukking ‘Road Rage’!
@sacha: Hmmm de gedachte stemt mij angstig.. ;)
@sacha: ik zie al helemaal voor me hoe Prem Radhakishun in een knalrode G55 achterstandsbuurten gaat verbeteren :D
http://www.bnr.nl/artikel/14351797/prem-wil-lijsttrekker-sp-worden
@robbie: Het is alleen Roemers geworden.. Maar oh wat was die sterk in het debat tegen de km heffing.. :D Eurlings had niks in te brengen.. :D
@toyotaprius: Roemers is fractievoorzitter geworden. Het is nog niet bekend wie lijsttrekker wat worden. Dat kan dus nog steeds Prem (of wie dan ook) worden.
@robbie: Klopt… je hebt gelijk… Ik zat weer te slapen.. ;)
Rood is voor n sportieve (liefst italiaanse) macchina, of je bent meer brandweer dan iets anders. Zelfs de Aileron komt het best voor de dag in bordeau..
Voor deze schoendoos & andere duitsers in het rood: Brandweer!
@timo

Wat een gedrocht van een woord plant je daar neer man. En werkwoorden laat je ook al vallen. Je bent in de wieg gelegd om Nederlands te spreken, maar je kan het niet en dan maar commentaar geven op 4×4’s die het volgens jou niet zouden kunnen.
Het ziet er niet heel slecht uit maar ik vind het geen kleur voor een G.
Knokke?
Rood misstaat hem totaal niet.. Maargoed, ik houd het bij een zilvergrijze. Lekker anoniem.
ZOOOOO HEEEEE!!! (gaap)
The G-class still does it for me… Lekker kleurtje. Eens een keer wat anders!
De eigenaars wonen een straat verder dan mij.. Heb het altijd een zalige auto gevonden!
Gaaf!! EN mét Kompressor :P
Staat hem een stuk beter dan matzwart eigelijk. Zei ik dat nou echt?? :O

:lol: @ BananaFlip
Kleur op de foto klopt helemaal niet, is veel te donker!
Deze G is in het echt fel oranje. Heb er hoop fotos van
modekleur of niet ik vind persoonlijk rood lelijk mss valt nog een beetje goed te praten op een wagen met een steigerend paardje. maar voor de rest is niet gepast op een wagen…
Timo.Praat geen poep.Dit is de uber jeep.Kan niks tegenop.OOk geen olielekkende range /land rover.
Ik mis Appeltje….
Wat Lelijk.Het lijkt wel een Lada.Alleen omdat er een ster in de gril zit vinden sommige mensen hem misschien mooi.
@Bart: Lada? Ik zie niet 1-2-3 de vergelijking. Maargoed, smaken verschillen.

De G-klasse is een waar icoon. Al 30 jaren in productie en nog steeds een topper in het terrein maar ook on the road.. Ik bezit er zelf 1 sinds kort en ben er helemaal weg van!
Hoezo is dit asociaal? Ik zie hier gewoon een mooie terrein auto met een snelle motor.. Niks ordinairs aan, de gemiddelde tokkie auto met tupperware bumpers, neon, chrome velgen en strijkplanken achterop, dat noem ik asociaal! Dit niet, dit is klasse, G-klasse om precies te zijn.. Mercedes +1 voor deze tijdloze schitterende wagen..
Christophe Charaux
Deze zag ik een tijdje geleden ook in Knokke-Heist:)
het is precies een mengeling van een Ferrari en een G!!
de max
Nee deze G is net niet sportief of stoer genoeg voor rood, want dan alleen zou het passen. Nee ik denk nog steeds aan mooi zilver/ antraciet of zwart, want dat is op deze bak echt niet lelijk :)
Ziet er gewoon goed uit, kan er niks anders van maken!
Video: http://www.autojunk.nl/2011/03/mercedes-g55-trekt-op
@autoblogger: Ik kan nog steeds genieten van deze filmpje met de rode G55 AMG
Ook rood staat de G-Klasse prachtig.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).