Mansory C One: Panamera tuning

Auteur: , 17 Reacties

Op de autoshow in Geneve staan teveel opgeleukte Panamera's om er allemaal aandacht aan te besteden, deze Mansory-unit mogen we echter niet overslaan. De auto heeft een traditionele Mansory-treatment gekregen waarbij zowel uiterlijk als innerlijk zijn aangepakt. Vooral de Veyron-uitlaat is opvallend...

Eind vorig jaar zagen we reeds de aankondiging van deze Mansory Panamera, nu kunnen we eindelijk de officiĆ«le foto’s tonen. Aan de voorkant zien we LED daytime running lights en een motorkap van koolstofvezel. Aan de achterkant heeft Mansory een enorme carbon diffuser gemonteerd, plus een bijpassende carbon vleugel. Het ziet er aan de buitenkant misschien niet zo opvallend uit als de gemiddelde Mansory-creatie, maar check DAT INTERIEUR! WTF! Iemand zin om te dammen?

Naast alle visuele veranderingen biedt Mansory tevens een performance package. De 4,8 liter turbo krijgt grotere turbochargers en een nieuw uitlaatsysteem, ook hebben ze an de ECU zitten pielen. Het resultaat is een vermogen van 690 pk (standaard 500 pk) en 850 Nm max koppel (standaard 700 Nm). De 4WD-Panamera sprint in 4 seconden van 0 naar 100 km/u en heeft een topsnelheid van 328 km/u!
17 reacties

Nog steeds in ’t wit bezig? Waar is de tijd dat tuners ‘innovatief’ dachten?
Waanzinnge gezinswagen !!! T’vrouwtje naast je en de kindjes goed ingesnoerd achteraan en vloeren die plank! Twee comments… de kleurencombinatie is not my cup of tea. En het rasterpatroon in het interieur is horrible. De rest is gewoon om wild van te worden.
al draagt een aap een gouden ring, het is en blijft een ….

zelfs een overdosis tuperware kan hem niet redden, de enige manier om een Panamera te verfraaien is onder de sloophamer
ik blijf mansory de mooiste tuner vinden :)
waazaaa !! wa een beest van nen auto is da geworden !
prachtige auto !
spijtig dat de prijs dat niet zo is :(
integralechubasco
lastig dammen als er alleen maar zwarte vakje’s zijn…
2 verschillende soort velgen Links en Rechts?
Waarom zou je je door mensen moeten laten bepalen welke kleur in is? Het is net als mode, je moet zelf bepalen wat je het mooiste vind en nooit door andere mensen de wet laten voorschrijven. Veel auto’s die een mooie vormgeving hebben komen in wit vaak het mooiste tot hun recht. Dankzij deze kleur krijgen veel auto’s en onderdelen meer accent. Dus is het logisch dat men deze auto’s in wit presenteert. Mensen moeten leren om een stap verder te denken en keuzes zelf te maken…..
Weer een typisch Mansory-product. Volledig over-the-top zonder enig besef van sjonnieheid. Eigenlijk best lachwekkend :P
GatverdeGatverdeGatver
Deze valt nog mee… Enkel die motorkap standaard een paar luchthappertjes langs de zijkanten weghalen en ik zou er wel nog in gezien willen worden ;)
zijn de mensen bij mansory blind???Een normaal iemand koopt toch zoiets niet
Al draagt een panamera een hoop mansory tupperware het is en blijft een lelijk ding.
ik vind dat interieur eigenlijk wel nog leuk
alleen had die pook gewoon nog zwart gemogen
Kan het lelijker? :/
Valt eigenlijk best mee met lelijk, vind het interieur ook wel wat hebben. En normaal maakt Mansory gewoon wanstaltige creaties!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).