Mode-propje: Citroën DS3 Yves Saint Laurent

Auteur: , 11 Reacties

Een hip&trendy Citroën moet je natuurlijk op hip&trendy bijeenkomsten promoten. Daarom stuurde Citroën een klein leger DS3's naar het Petit Palais in Parijs om filmsterren en modepopjes te vervoeren. Speciaal voor de gelegenheid hebben ze de "DS3 Yves Saint Laurent" gemaakt.

In Parijs werd een expositie geopend ter ere van deze mode-ontwerper. Natuurlijk vervoer je belangrijke mensen dan niet in een comfortabele, grote, vierdeurs Citroën C6. Bij een dergelijk evenement stuur je gewoon je nieuwste kleine gebakje, inclusief rood glazuur en een chocolade dakje.

Het belangrijkste nieuws is natuurlijk dat we weer een nieuwe kleuren-combi aan het DS3-archief toe kunnen voegen. Het is maar een klein verschil, maar dat zwarte dakje staat hem goed. Net iets meer eenheid met de vooruit en deuren. Een wit dakje is weer zo heel erg MINI. De vraag blijft natuurlijk wat de beste kleurkeus is, vooral met het oog op de mode van dit voorjaar natuurlijk.11 reacties

Wat een schattig autootje!
was te verwachten. hoop alleen niet dat je een DS3 alleen met reclame gaat ziet rijden zoals bij de MINI en SMART het geval is.
Nou nou…mooi!
+ een tientje :-)
Overbodige versie, de gewone is al mooi genoeg en laat al ontzettend zoveel keuze aan afwerking dat dit niet hoefde.
Doe mij maar een Racing :P
het is wel een beetje jammer dat Citroën zo benadrukt dat dit zo’n fashion-lifestyle-accessoire is.
Wow, hier wil je echt in gezien worden als je serieus wil genomen worden…..
hum hum
Tank u! Was dus al gepost op 15-09-2009. Kom ik gewoon een half jaar later met info :-).
Wat een leuk uiterlijk van zo’n crappy auto.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).