Nepgoud kopen? Anyone?

Auteur: , 78 Reacties

Het Korps landelijke politiediensten (KLPD) waarschuwt opnieuw voor de aanwezigheid van nepgoudverkopers in Nederland. Zij zijn de laatste weken zowel langs de snelwegen als daarbuiten weer actief met agressieve verkooppraktijken. Hoe gaat dat in z'n werk en waar moet je op letten?

De nepgoudverkopers hanteren verschillende manieren om mensen geld afhandig te maken. Ze wenken naar bestuurders en geven de indruk dat ze pech hebben. Ze stoppen daarbij niet alleen op parkeerplaatsen en tankstations, maar ook bij op- en afritten en vluchtstroken. Ook tijdens het rijden proberen zij de aandacht te trekken en mensen te laten stoppen. In eerste instantie komen ze met een zielig verhaal, ondersteund met een gebroken creditcard of betaalpas, dat ze geen brandstof meer hebben en op weg zijn naar zieke familie. Als er geld gegeven wordt geven ze daarvoor in ruil nepgouden sieraden. Als men niet snel genoeg met geld over de brug komt gaan ze vaak intimiderend te werk en proberen ze onder dwang de nepgouden sieraden te verkopen.

Als u benaderd wordt door dit soort ‘verkopers’ dan is het raadzaam niets aan te pakken en de glimmertjes in ieder geval niet te kopen. Bel direct de politie (via 112) en probeer vast te stellen welke personen de (verkoop) handelingen verrichten. Probeer tevens een duidelijk signalement van de personen op te nemen en noteer de kentekens van de voertuigen waarmee zij zich verplaatsen. Komt je er pas later achter dat je bent opgelicht, dan kun je volgens het KLPD het beste bellen met 0900-8844.

Glimmertjes te koop

PS: Het KLPD heeft vorige week nog twee Roemenen aangehouden die hun waar wilden verkopen. De politie nam de auto, 8 kettingen, 48 ringen en 13 amuletten in beslag. De ‘gouden’ sieraden waren voorzien van een nep goudmerk.78 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
OMG :?, welke achterlijke gaat er langs de snelweg sieraden kopen omdat die mensen geld nodig hebben.
B.A. Baracus is een held :-) Mooi verhaal, las het vanochtend op NU, maar he? Wie koopt er nu in godsnaam goud aan de snelweg?
Dan ben je toch wel bizar dom als je daarin zou trappen. Ik zou nooit iemand die met pech langs de weg staat en die geen geld heeft helpen door bijvoorbeeld bezine voor ze te tanken. Dat gaat alleen maar problemen opleveren.
Je gaat toch ook niet zomaar mee met mensen omdat ze op de snelweg naar je wuiven? Al zouden ze pech hebben, dat is toch hun probleem!
Ik heb dat een tijd geleden ook meegemaakt, maar ze kwamen me niet intimiderend over.
Ik heb natuurlijk niets gekocht..
ik kan me wel voorstellen dat je je bedreigt voelt door die lui en daarom maar wat van ze koopt, om er vanaf te zijn.
@-niels-: Nou ik had jou graag in Bert z`n schoenen gezien, je weet wel `s nachts bij een verlaten pomp… maar waarschijnlijk ben jij stoer bezig op je scootertje en heb je nog nooit een verlaten bezinepomp van dichtbij meegemaakt.

Ik heb ook met dit soort lui te maken gehad op een parkeerplaats naast de snelweg, en ik kan melden dat ze idd geen koekjesverkopers zijn, het neppe schreeuwt er van af maar dat houdt ze niet tegen om door te gaan. Dus gelijk 112 bellen en het liefst op een afstand die mensen in de gaten houden tot de politie er is. HULDE
smerig tuig is het toch ook .. de afweging van goeden en slechten uit deze regio’s maakt het haast zo dat je elke oost-europeaan moet ondervragen waarom ze hier zijn .. ik zeg: grenzen dicht en de gulden terug!
@prop: goeie oplossing!
Voor iedereen die de grenzen willen dicht gooien en de gulden terug willen. Dream on, dat is het meest stomme wat je kan doen.
Verder voor iedereen, die alleen Oost Europeanen over een kam scheren.
Wordt eens wakker. Het is waar dat een kleine groep, overlast veroorzaakt. Maar je moet hier door heen prikken. Immers heeft de Oost Europese markt zeer veel potentie en we kunnen er nog wel eens heel erg afhankelijk worden.
Het is een nadeel met het open gooien van de grenzen dat er ook tuig komt, want waar meer geld zit dat trekt allerlei vormen van criminaliteit. maar deze vorm van criminaliteit is nog niks vergeleken met het echte grote werk.
Nederland is drugs distributeur no 1 v/d wereld, Nergens ter wereld zijn zo veel maffia families uit verschillende landen met verschillende achtergronden actief, als hier in NL.
En dan nog niet eens over witte boorden criminelen…
Verder hebben we ook zeer veel profijt van mensen uit de Oost Europese hoek. Er zit verschrikkelijk veel kennis en hoe dan ook, met de vergrijzing die er aan zit te komen, hebben we kennis uit het buitenland nodig.
Verder proef ik ook een beetje, dat niet gekend is niet gewild. ik kan jullie bepaalde feiten over oost europa geven, maar dan wordt mijn betoog erg lang.
Al met al, dit soort problemen zijn lastig, maar zullen gaan uitsterven als de levenstandaard in landen als Roemenie, Bulgarije ed, gaat toe nemen.
Vergeet een ding niet, sommige mensen leven daar van een bedrag per maand, wat jullie per dag verdienen. En ze werken hard, en sommige gevallen 6 dagen per week.
Dit heb ik jaren geleden al eens meegemaakt in de buurt van Barcelona.
Dat waren ook een soort zigeuners / roemenen en werden zeer agressief.

Stond eerst 1 zon vrouwtje in een onverstaanbare taal bij mijn auto terwijl ik aan het tanken was met een hele arm vol met kettingen etc. toen stonden er 2 vrouwtjes toen ik wat kwader werd omdat ze niet bij me weg wilden gaan en toen kwamen er nog 3 ongeschoren kerels bijstaan ook…

Zo om een uur 3 snachts bij een redelijk verlaten pomp voel je je niet erg prettig kan ik je vertellen… reed ook nog in een Range rover toendertijd dus ik stond wel ff te tanken :)

Met een hoop geschreeuw en gescheld kon ik gewoon wegrijden maar prettig is anders, hoop dat ze dit soort gasten gelijk goed aanpakken!
goud maakt de man :) wat voor een idioot ben je als je stop?
CL65: volgens mij begreep je niels niet helemaal…
Ik had ook zoiets bij de oprit Leusden, gast leek pech te hebben of de weg niet te kunnen vinden dus ik even stoppen.
Komt ‘ie met een verhaal aan dat z’n koppeling naar de klote was en dat ‘ie naar Duitsland moest, of ik ‘m in ruil voor cash en sieraden ff wilde brengen… en later he…
Ik bedank het CDA en de rest van de Europese unie die de grenzen hebben opgeheven voor dit soort oostblok mensen door ze toe te laten treden in de EU.

Verder is dit nog maar een topje van de ijsberg. Het is inmiddels wel bekend hoeveel inbraken er zijn gepleegd in het afgelopen jaar, waarvan de meeste mensen vanuit het oosten kwamen.
integralechubasco
Ha, een negatief verhaaltje en den waaren aerd van den xenofobe Nederlander komt naer boven…
haha xenofoob .. wat hypocriete kijk hebben mensen zoals jij. kijk verder dan je neus lang en open je ogen voor de realiteit.
@ robert .. ik heb nog wel meer oplossingen maar die leveren mij zeker een ban op hier
integralechubasco
@prop
op de man spelen, pik?
haha prop, wat een hypocriete kijk hebben mensen zoals jij. kijk verder dan je neus lang en open je ogen voor de realiteit.

geldt ook voor jou.
Ik heb het ook meegemaakt. Niet langs de snelweg maar gewoon binnen de bebouwde kom. Het was heel verdacht want de dikke Roemeen reed met zijn gezin een een zilveren Mercedes-Benz S600 AMG Lolcats. Ik moest snel nadenken en er kwam binnen 1.3 seconden “Get the fuck out of here!” uit mijn mond wijzend met een fingertje naar de grote weg. Ik schrok van mezelf. Ik herinner mij die lelijke grote zegelring die hij vanuit het raam onder mijn neus hield. Ik wist toen niet dat het nepgoud was.
@prop,

Hoezo gulden terug?
Dat er prijsstijgingen eraan zaten te komen toen de euro kwam was allang duidelijk. Alleen met het geval dat het tegelijkertijd viel met de switch naar de euro hoor je iedereen zanikken dat ze gulden terug willen.

Nou liever niet, weinig zin in om aan de grens weer die munt om te moeten gaan wisselen voor een Mark of een Belse frank (lees mickey mouse dollars).

Zoals integralechubasco al omschreef: Kijk verder dan je neus lang is
jaja, als je gewoon verteld hoe de situatie is ben je xenofoob
en als je dat kan weerleggen ben je al snel een racist of nog erger.

Zo los je dit probleem nooit op natuurlijk met zon instelling.
integralechubasco
en als je als nederlander pannen of hifi apparatuur verkoopt uit de achterbak van de auto ben je ineens geen aggressieve, als familie opererende, oost europees aandoende, carvanbewonenede crimineel meer…

… ik kom die toevallig ook wel eens tegen… kunnen ook aggresief overkomen…

…ik heb niks tegen roemenen of zigeuners… jij wel?
@integralechubasco: ik heb niets tegen welke etnische groep in de maatschappij, en toch…. als 5 man me zeer opdringerig lastig gaan vallen en me door pressie willen dwingen geld af te staan dan ligt het snel anders…

Het gaat dus niet ALLEEN om iemands afkomst, maar als bepaalde personen van bepaalde bevolkingsgroepen zich slecht gedragen dan wordt een beeld opgebouwd dat uitstraalt op ALLE mensen van die bevolkingsgroep, terecht of niet als je naar het individue kijkt, het is wel zo.

Ik heb bijvoorbeeld wantrouwen richting skinheads. Waarom? Niet vanwege hun afkomst, niet vanwege hun imago… maar simpelweg omdat vaker wel dan niet dit soort figuren alles behalve prettig gezelschap zijn.
@integralechubasco: Kom kom, rustig maar, mensen stellen gewoon vast dat arme mensen uit het voormalige Oostblok aangetrokken worden door luxe-goederen hier en een aantal onder hen gaat dan het verkeerde pad op. Dat vaststellen en vragen om er gericht iets aan te doen, is noch xenofobie, noch racisme. Je gebruikt hier begrippen op een foute manier. En nee, ik vraag niet om de gulden terug in te voeren.
leuk en aardig, maar WAT heeft dit met auto’s te maken?!? Omdat ze mensen proberen te beroven aan de kant van een snelweg???
@ogerr: dat vroeg ik me ook al af…
Roemenen, verbaast me niet, dit geintje heb ik ook eens meegemaakt in Roemenië zelf. Ben er gelukkig niet ingetuind.
@-Bert

zoiets soortgelijks is mij ook overkomen, wilde niets afnemen en ontstond een dreigende situatie. Gelukkig had ik mijn Mechelaar achterin zitten en toen ik de portier opendeed was het heel snel afgelopen. Zulk volk moeten ze keihard straffen!
integralechubasco
@bmw
ik vindt het gewoon een onguur idee om georganiseerde criminaliteit met zigeuners of roemenen te verenigen. en dat is wat er al snel gebeurd.

Als nederlander zou je je ook niet fijn vinden als je in indonesie bespuugd wordt op straat vanwege de koloniale geschiedenis (wat een familielid van mij meegmaakt heeft).
Een goede ‘djoef op de mulle’ kan ook helpen ;) Als er iets is dat ik uit de grond van mijn hart haat, dan zijn het opdringerige verkopers…
daarom ben ik ook voor selectie. roemenen en ieder ander mogen hier komen als ze toegevoegde waarde kunnen leveren.. de maatschappij van vandaag is helaas zo

en zijn ze ook bezoek met hun roemeense kenteken? Moeten ze niet verbaasd kijken als ze compleet binnenste buiten worden gekeerd en desnoods alleen met enkel- of nekband het land inmogen welke ze weer bij de grens afmogen doen .. hiervoor zullen ze eerst wel als risicoland moeten worden aangeduidt door de regering.

gulden terug .. de hollandsche florijn bedoelde ik natuurlijk net

zingt het echte volkslied:

wiee neerlands bloedt doo aderen stroomt lalalalaaaaa
Ik heb het zelf ook meegemaakt! Ik stond in de file en er reden een paar (in mijn ogen) turken naast me in een oude mercedes met Duits kenteken. Ze spraken wel (op hun manier) gewoon Nederlands. Ze deden het raampje open en begonnen hun zielige verhaal over dat ze bijna geen brandstof meer hadden, maar nog wel een gouden ring. Of ik even hun tank vol wilde gooien in ruil voor de ring. Ik heb gelijk het raampje weer dicht gedraaid. Ik geloofde er al geen snars van.
En waarom zou je goud willen kopen langs de snelweg of bij een tankstation? Als je een beetje bij je volle verstand bent weet je al gelijk dat het foute boel is..

En weer Roemenen.. Ik ben geen racist maar ook met dat “geskim” om onschuldige Nederlander zijn/haar geld afhandig te maken krijgen veel mensen gelijk een negatief beeld over Oost-Europeanen en met name Roemenen. Het is fout en erg ongepast om gelijk iedere Roemeen over één kam te scheren hoor, maar ik bedenk me wel 3 keer voordat ik ergens stop om een vreemd uitziende man/vrouw of stel mee te nemen.. Dat klinkt lullig maar ik al eens een dergelijk voorval met soortgelijk tuig meegemaakt dus ik trap nergens meer in.
shut up, fool!
@prop: PVV-aanhanger?
@ Integrale…

“ik vindt het gewoon een onguur idee om georganiseerde criminaliteit met zigeuners of roemenen te verenigen. en dat is wat er al snel gebeurd.”

De Zigeuners waar wij het hier over hebben ZIJN over het algemeen crimineel, corrupt en hebben geen enkel respect over wat wij hier sociaal noemen. Dat is gewoon een feit, ik kijk ze er niet anders op aan in ieder geval. Een mens is een mens voor mij, maar gelukkig mag je zelf bepalen met wie je wel en niet zaken doet.

Hoe kan het anders dat zelfs gestolen auto’s uit Nederland in Roemenie als politieauto ingezet werden?
Is er een 300 jaar oud bronzen beeld uit je stad gejat?
100% kans dat die op een trailer richting Roemenie staat.
Je auto gejat…grote kans dat als je wakker wordt dat de auto al die richting op is…

Bulgaren, Albanezen, Roemenen… ze hebben zo lang geleden onder het juk van het communisme, voor hun is dit een soort walhalla natuurlijk.
Als ze 2 of 3 nepringen verkopen hebben ze al meer inkomsten als dat ze daar een maand moeten werken.

Die kant van de Balkan is echt een andere wereld, ik ben er zelf meerdere malen geweest en je weet echt niet waar je over praat.
En die twee Roemenen probeerden het ook nog eens te verkopen aan een vriend van me. Belachelijk, haha…
@ Prius, die middelste mailde me laatst nog!
Ze wou met me trouwen enzo, wel grappig want ik ken haar niet eens!
@Bert: Hahaha… je moet eens voor de gein op van die Russische datingsites kijken.. Dan zie je dat Jennifer Aniston en Cameron Diaz opeens in Moskou en Moermansk wonen..
Tja, er zijn mensen die er in trappen…
In delen van Oost Europa hebben ze wel een groot vrouwen overschot.
Steden waar op iedere man, 5 vrouwen rond lopen. Of ik hoorde laatst dat in Rusland er 10 miljoen meer vrouwen dan mannen zijn.
Eeuhs ja .. de pvv sluit qua visie wel aan bij een meeste realistische toekomst zonder gedonder. En ja grenzen dicht .. voor tuig. Als je hippie bent en dit graag wil uiten begrijp dan ook goed de tekst. Er moet geselecteerd worden op verleden en afkomst om zo een eventueel risico binnen te halen. Roemenen -en net zo goed ieder ander nogmaals zijn hier welkom .. na een screening. Heb je een onduidelijke achtergrond of een crimineel verleden = nekband. Ikzelf zou het ook andersom accepteren als ik voor de roemeense grens sta ..

ps, ik neem de bovenste met die volle borsten
@ bert

ik had laatst 10.000 euro overgmeaakt naar haar, dat had ze nodig om hierheen te komen. gekgenoeg nooit meer wat van gehoord
In Nederland lopen ze ook hoor, die chicks, je moet alleen goed zoeken.
@Mr. V8: Alleen daar in overvloeden.. Kijk altijd weer mijn ogen uit.
Ik heb ze ook al zien staan langs de A10.. Stelletje randebielen stonden midden op de afrit.. Ze probeerden me te laten stoppen maar toen zagen ze dat er geen vrouw in de auto zat (denk ik) en lieten ze me doorrijden.. Volgende x dus ff 112 bellen!
Als het Roemeense verkopers zijn, zeg dan maar het volgende:

Nu vreau nimic, pula!

Vrij vertaald:

Ik wil niets, l*l

Waarschijnlijk staan ze dan even met de klep vol tanden:)

Wel mooi dat het zooitje ongeregeld niet terug gekeerd is naar Roemenie…….laat ze maar mooi in het westen zitten :)

Groeten uit Roemenie!
Ach, er zijn overal mooie vrouwen. Ik heb het trouwens niet zo met de hyper-make-up-sloerie-stijl zoals je dat in bv. Baltische staten en Scandinavië vindt. Soit, geen vrouw nodig, heb er al een. En ze heeft haar gouden ring ook. Gewoon doorrijden dus, niets te zien.
waar heeft ze die gouden ring vandaan bmw?
Laatst werd mij dit op een snelweg aangeboden…

http://img.2dehands.be/f/normal/68437787_2-cd-laura-lynn-goud-te-koop.jpg
@toyotaprius: Hehe
Mja je weet toch sowieso al dat er iets mis is als ze je iets aanbieden langs de kant van de autosnelweg….
@Dimglor: je hebt wel gelijk, doe het ook niet meer. Ze deden een beetje raar toen ik om een aankoop bonnetje met btw vroeg.
sowieso

ophoere met al die buitenlandse handelaars, ik als nederlander heb samen met mijn 9 broers steeds meer moeite mijn waar te slijten langs afritten en snelwegpompstations. daarbij, ik verkoop tenminste echt goud
goud !!

welke debiel wil er sowieso goud kopen ??
wat moet je in godsnaam met die tokkie troep ..
@lincoln: Bedoel je de cd of als sierraad?
Ik zal willen dat ik wt kilo’s had… prijs is aardig gestegen..
@toyotaprius:
wat kan je met goud ??

eerlijk waar .. ik heb werkelijk geen idee ..
@toyotaprius: dus jij wil een paar kilo onherstelbare milieu-schade omdat de prijs aardig is gestegen ??
@lincoln: Nou daar heb je een punt.. geld boven blijvende schade..
Ik kan het erg goed gebruiken op dit moment.
maar laten we niet heel erg hyporcriet zijn. Immers, wat voor schade heeft oliewinning wel niet veroorzaakt?
maar dan vallen we in een discussie over de waarde van de mens op deze planeet..
@toyotaprius:
maar wat kan je met goud ??
ik nml geen flauw idee ..

(voor industriele doeleinden is maar 3 ton per jaar nodig) ..
@toyotaprius:
olie komt uit onvruchtbare grond .. en goud NIET ..
@lincoln: Wat kan je met goud? Dat vraag ik mij ook af, ik heb het niet..
Maar het goedje is erg gewild, gezien de prijs die er op de markt voor wordt geboden. Waarom?
Gouden horloges vind ik lelijk…

Maar ok, de grond is onvruchtbaar maar er worden oorlogen om uit gevochten, de vebranding er van is verontreinigend en dankzij olie kan er meer goud worden gedolven…
@toyotaprius:
dus omdat wij het niet weten ..
en jij en ik beslist geen aap-achtig tokkie-volk zijn ..
dus niet snel slachtoffer kunnen van nepgoudverkopers ..

kunnen we onze Roemeensche ongeschoren/onwelriekende vrinden als de ware milieu-ridders beschouwen ..

zo simpel kan het leven zijn ..
@lincoln: Ik vind dit een hele mooie conclusie!
@lincoln: Olie komt uit onvruchtbare grond? Pardon? En jij wilt beweren dat je geen tokkie-achtige aap bent (of vice versa)?
verkopen langs snelwegen en afritten samen met mijn 9 broers, wat anders?
die extra kilo’s in je kofferbak .. dat is pas milieuschade. Je verbruik stijgt zienderogen
helaas , deze roemeense vrienden intereseren zich niet in jullie des-interesse in goud, en tegen de tijd dat je ze dat hebt kunnen melden heb je al een vuist in je gezicht of is je portemonnee gerold.

sluit vooral nog verder je ogen en laat de echte mensen met een lange termijn visie het werk doen

*gaat weer verder met goud verkopen*
@prop: Succes.. :lol:
Dit bewijst maar weer eens dat het een slechte beslissing was om Roemenie en Bulgarije toe te laten treden tot de EU. Deze landen zijn bijna derdewereld-landen en veroorzaken nu al een hoop problemen. Ik ben voor de EU, en als we de euro niet hadden gehad dan was de crisis waarschijnlijk nog erger geweest, maar de Europese Unie moet niet te snel willen groeien, dat zorgt alleen maar voor problemen. En Roemenie en Bulgarije zijn ook totaal niet te vergelijken met andere Oost-Europese landen zoals Polen en Tsjechie, die landen zijn veel verder ontwikkeld, hebben veel minder last van corruptie en criminaliteit, daar is ook veel minder armoede en het is voor veel West-Europese bedrijven ook interessant om zich daar te vestigen. Ik scheer zeker niet alle Roemenen en Bulgaren over 1 kam, maar toen Roemenie en Bulgarije nog geen lid waren kon je de goede kansrijke Roemenen en Bulgaren toe laten en de criminelen buiten de deur houden. Nu ze lid zijn van de EU is dit niet meer mogelijk.
@Mr. CO2: Polen en Tjechie zijn verder ontwikkeld, maar ze stonden er ook niet heel erg geod voor toen ze bij de EU kwamen.
En denk niet dat een toetreding tot de EU, een open invitatie is.
Het land kan van waar ze vandaan kwamen niet in een keer om toveren naar een succesvol land met een bloeiende markt economie. Dat heeft tijd nodig, en zoals ik in mijn eerdere post had vermeld. We zijn over een tijdje wellicht nog aardig afhankelijk van deze landen.
En vergeet niet dat grote bedrijven deze regio’s als High Potentials hebben betiteld, eveneens heeft een export organisatie in Duitsland, een westerlijke regio van Roemenie uitgeroepen tot een van de meest interessante plaatsen in Europa om te investeren.
Ok, het is nu wel allemaal wel erg pro Oost blok wat ik schrijf. En ja een deel van het gajes is hier naar toe getrokken. Want rijkdom trekt… hoe je het went of keert. en waren het niet de Roemenen, dan kwamen ze wel ergens anders vandaan.. Maar deze landen hebben zeker wel wat in de Eu te zoeken.
Nouja zeg, jongens! Ik wil over 4 maanden met de auto op vakantie.
Nou het schijnt dat ik straks door Oost-Europa moet rijden.
En als ik hier al die verhalen hoor, voel ik me opeens zo draaierig.
Ik begin zo m’n twijfels te krijgen over al die balkan landen, en misschien had ik een minder opvallend vakantie auto moeten uitzoeken…
@toyotaprius,

Polen, Tsjechie en andere landen zoals Slowakije, Hongarije en Slovenie stonden bij hun toetreding er toch een stuk beter voor dan Roemenie en Bulgarije, bovendien waren ze voor de Tweede Wereldoorlog al nauw verwant aan de West-Europese landen en toen waren het ook al redelijk welvarende landen. In Bulgarije en Roemenie was dat niet zo, zeker op het platteland was en is er nog veel armoede. Ik gun de Roemenen en Bulgaren het wel om welvarender te worden, maar het was waarschijnlijk slimmer geweest om alvast een nauw samenwerkingsverband aan te gaan met die landen en ze vandaar uit te ondersteunen i.p.v. meteen een toetreding tot de EU. Want Roemenie en Bulgarije voldeden en voldoen nog steeds niet aan de Europese toelatingseisen, zo is er behalve veel criminaliteit ook veel corruptie.
Maar laat ik er nu maar over op houden, want ik ben wel een beetje erg offtopic bezig ;)
@Mr. CO2: Ik ben het met je eens dat het slimmer was om ze onder begeleiding de EU in te krijgen. En het zal tijd kosten om deze landen op een bepaald niveau te krijgen. Maar er is zeker potentie..
Alleen de corruptie, tja dat is zeker een probleem. Als ik bijvoorbeeld er bepaalde vergunningen aanvraag, moet ik tussen pagina 2/3 een briefje van 20 stoppen. Wordt ik aangehouden omdat ik 30 te hard ging en ook nog eens over een doorgetrokken streep ging, en ik word gepakt. Briefje van 50. Dit zie je in meerdere Oost blok landen terug. Beter gezegd, hun grote broer Rusland, daar is het de gewoonste zaak van de wereld om mensen om te kopen. Het is net als boodschappen doen. Tja.. dat zijn zaken, die krijg je er binnen 10 jaar niet uit.. En daar heeft de EU zich inderdaad op verkeken.. Dat ben ik met je eens..
Maar wat laten we inderdaad weer over auto’s gaan ouwehoeren, hier kunnen we uren over doorgaan, maar het is wat je zegt, behoorlijk off topic.. ;)
@joejojo
Je roemeens gaat met de dag op vooruit!!!:D
@autoblogger: haha, de foto van BA is dé foto om bij je artikel te plaatsen (of het had Lex Goudsmit moeten zijn…Winston Bogarde…;-))
Een beste stomp verkopen zulken, heel hardhandig aanpaken! Wachten op politie heeft geen zin, lekker eigen rechter spelen in zo’n geval! Daarna de politie maar bellen….hebben ze ze gelijk te pakken!!
Welke debiel koopt er nu nepgoud van een debiele en agressieve Roemeen bij een afrit van een snelweg? Hoe dom ben je dan zeg… In je auto stappen en lekker wegrijden!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).