TV-tip: Vanavond weer Blik op de Weg!

Auteur: , 38 Reacties

Vanavond kunnen we weer genieten van allerlei fijne snelheidsovertredingen, beschonken bestuurders, achtervolgingen, slappe smoezen ("Waarom reed u 105 in de bebouwde kom? - Mijn cavia moet bevallen") en ander leedvermaak. En dat alles zonder die Kabouter en Koos Spee. Vanavond om 20:30 is het zover: Blik op de Weg is weer op tv!

Leo de Haas en de zijnen leveren alweer de 22e serie Blik op de Weg af. Met de nieuwe serie begonnen ze vorig jaar overigens al, maar de winterstop werd in december ingelast. Tot en met eind mei is er in ieder geval elke dinsdagavond weer een verse aflevering te zien op Nederland 1.38 reacties

De verkeersnazi’s van Nederland 1.
ik snap niet dat jullie dit posten als ik en volgens mij de gemiddelde auto bestuurder ergens wel aan hekel aan heeft is het de NSB van nederland wel.
Veeeeeeeeel beter programma dan die van die kabouter en Spee
is je wel eens opgevallen dat onze bekrulde pleeborstel dat hij altijd trektor zegt en nooit trekker of traktor??
Leo de Haas is een kloon van Spee. Constant belerend staan ze in de camera te lullen, over hoe we ons moeten gedragen in het verkeer. En die Leo de Haas bleef in het vorig seizoen veels te lang bij één onderwerp hangen. Nee hoor, dan geef mij die kleine kabouter maar… zonder Spee.
Blik op de weg is niet meer wat het geweest is!
De laatste seizoenen zag je bijna nooit meer dat er ook echt iemand werd aangehouden. Slechts korte fragmenten (meestal ook stokoud), en waneer iemand dan werd aangehouden kwam het volgende alweer. Maar dat is mijn mening ;)
Waar is de tijd gebleven dat er nog films op tv kwamen.
Dit soort programma’s moeten om privacy redenen van de buis halen. Stel je maar voor hoe jij je zou voelen als ze jou pakken. En het dan uitzenden op de tv. Dus met zijn allen niet kijken!
Als ze nu eens stoppen met knippen in die opnames.
En gewoon laten zien hoe een overtreding plaatsvind.
En in welke context dan zou ik het leuker vinden om naar zo’n programma te kijken.
Een vriend van me is ooit aangehouden op de motor.
Hij heeft mij het hele verhaal verteld.
En uitgelegd dat de stukken die ze weg geknipt hebben hadden laten zien dat het allemaal wel meeviel!
Nee, invordering volgens artikel 5 omdat meneer bij optrekken zijn voorwiel net los van de grond kwam!
Een goede snelheidsmeting hadden ze niet!
(hang ook eens een normale camera in zo’n auto dat kijkt een stuk rustiger!)
vroeger was blik op de weg nog het kijken waard, vorig seizoen was elke aflevering weer een teleurstelling…

allemaal slap geouehoer, mensen intervieuwen op straat, tips enz enz enz.

geen enkele leuke achtervolging of iets in die richting wat het kijken de moeite waard was gezien
@ShelbyGT500E

Als er, de volgens jou, ´NSB´ peopeltjes niet zijn nodigt het ook niet uit om lekker door te rijden, dan is de spanning er vanaf.
Liever blik op de weg, dan kutkabouter andre en zijn hinderlijke commentaar -_-
Nee die de Haas;dat is een geweldige presentator.
Vuile hypocriete robot met z’n auto cew
De keuze lijkt mij niet moeilijk. Je kiest voor een door de belastingbetaler (wij dus) gesponsorde propaganda uitzending met als figuranten een kabouter met krullen en de kleinzoon van Joseph. Of je kiest voor Blik op de Weg, een programma wat nog enigszins een greintje objectiviteit ten toon spreid.
Sinds mijn pa een XC60 met alle leuke safetygadgets aan boord heeft ben ik heel anders gaan kijken naar snelheids overtredingen, jammer genoeg dat je geen verschil per auto in de wet kunt laten opnemen, want f$ck wat rijdt dat ding ongelooflijk fijn en veilig zeg, knappe jongen die dat ding met alle veiligheid-systemen gebotst krijgt! En sowieso wordt ik helemaal gestoord van die verschrikkelijke achtervolgings’ filmpjes op de “rijksweg A6”, om precies 03:00, “deze wegpiraat rijdt 150 km/h!!” <- dat vind ik gewoon van de zotten om iemand 's nachts/ 's ochtends niet 150 te laten rijden
Dit is veel beter dan, dat k*t programma van SBS6. Ik bedoel, in deze serie zie je niet alleen maar snelheid overtredingen. Tevens zijn die agenten bij SBS6 gewoon een stel doetjes dat de politie niet ten goede komt. Ze lijken wel een stel schoolmeesters die hun beroep hebben gemist.
dit is 10 keer beter dan “wegmisbruikers” !
leo, ik kijk!
Damn! Rond die tijd (20:30 uur) moet ik altijd poepen!!! Maar daarna kijk ik wel. Hoe dan ook beter dan die Koos S. met z’n pleeborstelkop sidekick…
@QuattroBoy: Ah, nuttige info…
”Waarom reed u 105 in de bebouwde kom?”

Het is in Nederland meer:”Waarom reed U 55 in de bebouwde kom, foei wat onverantwoord, dit gaat U geld kosten en niet zo’n beetje ook niet.”

Stel smerige NSB’ers.
…alleen vanavond…

Je moet ook goed opletten…
Want zo tijdens de spits is er wel heel erg veel blik op de weg.
midden in de nacht geldt de 2-seconden regel toch?
Je ziet (kilometers ver) iemand rijden, neemt een vast punt,
en probeert dan binnen 2 seconden voorbij dat punt te knallen.
Goede tip, kijk ik vanavond niet op nederland 1, wat een verschrikkelijk programma
Nee! Is ”op de bon” dan weer gestopt?!?!
*zachtjes huilen doet*
Kennelijk kijk naar een andere Blik op de Weg dan waar sommigen het hier over hebben. Zo vind ik dat juist bij Wegmisbruikers men het heeft over levensgevaarlijk, daar waar blik op de weg juist ons, de kijker, zijn eigen mening laat vormen.

Blik op de Weg volgt niet slaafs de politie, maar stelt ook (kritische) vragen, zoals daar was de folie op de ramen die verboden zou zijn.

Dat men de politie niet fijn vind als men een bekeuring krijgt begrijp ik, de vergelijking met NSB weer niet.

Dat kereltje dat het heeft over een Volvo waarmee niet te botsen is: Veiligheid is niet alleen dat jij weet dat een auto veilig is, weet een ander dat ook? Als jij met 150 over een landweggetje rijdt -omdat je volgens jou geen botsing kan maken- komt dat voor anderen misschien wel eens gevaarlijk voor. Overigens is er al een onderscheid tussen auto’s en strafmaat. Vrachtwagens worden anders bekeurd dan auto’s.
Ik vindt Wegmisbruikers toch iets leuker dan die sloom pratende presentator van Blik op de weg
Vreemd hoe reageerders steeds weer hun afschuw betuigen voor verkeersregels en de controle die er op uitgevoerd wordt, daarbij altijd argumenteren dat snelheid absoluut geen veiligheidsprobleem meebrengt maar dan toch verontwaardigd zijn als een M5 met een rotvaart tegen een muur knalt en de betrokken bestuurder een asociale eikel noemen.
Wat mij stoort aan die de Haas is dat ie multimiljonair is geworden met enkel dit programma. Let wel, van publiek cq. belastinggeld! Iemand het wagenpark van de Haas wel eens gezien? Dat zegt genoeg lijkt me!
@HansJ: huh ?? van die paar uurtje tv vol-lullen ??

stelt toch geen reet voor wat die man doet ..
Nou, dat is een makkelijke keuze! Om 20:30 te TV aan zetten, lekker gaan schijten, biertje pakken, rokertje erbij en dan 2 kanalen omhoog zappen naar Ned3.
Heerlijk zon avondje Blik op de weg kijken :evil: Kut Ziggo!!!
Altijd leuk als je dan weer eens van die mannen met een geweldige smoes hoort afkomen…
De beste zijn nog altijd van de Belgische politie….
1:http://www.youtube.com/watch?v=LvbCRkw19D8
2:http://www.youtube.com/watch?v=UQxoUxh0ECY&feature=related
@SCscreamGT2

hoe bedoel je?
@Flamingo:

Landelijke storing van Ziggo. Dus om 20:45 (net toen het eindelijk spannend werd met die gestolen aanhangwagen) werd het beeld zwart van alle zenders exclusief de regionale zenders.
Hier idd ook Ziggo-storing rond die tijd, vet irri! Uitzendinggemisten dan maar
Leo rijdt onder andere een Ferrari 360 Modena en een Audi A8 d8 ik…. Op een zomerdag zie ik hem regelmatig rondscheuren in de Ferrari en dan houdt meneer zich echt niet aan de verkeersregels!
@Nickos: Meneer de Haas geeft dat ook eerlijk toe ;)
Ja! Super dit, echt;) Veel beter dan wegmisbruikers! Heerlijk da relaxte en rustige commentaar… Zo zouden er meer programma’s moeten zijn!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).