Wut? Uwe Gemballa zit ondergedoken in Angola?

Auteur: , 23 Reacties

De real life krimi rondom Porsche-veredelaar Uwe Gemballa dwaalt steeds verder af. Sinds kort is de tuner missing in action. Maar het begint er steeds meer op te lijken dat hij gewoon ondergedoken zit. Nu zou hij weer ergens in Angola rondhangen.

De wederhelft van Uwe had onlangs nog faillissement aangevraagd. Daarnaast had de familie een beloning van €10.000 uitgeloofd voor wie Uwe wist te vinden. De familie heeft dit bod nu weer ingetrokken. Maar waarom eigenlijk? De politie gaat niet meer uit van een misdrijf of ontvoering. Dit zaakje gaat namelijk steeds meer lijken op een duistere geldkwestie. Hij schijnt een nieuw bedrijfje gestart te zijn, met als enige aandeelhouder zijn 79-jarige moeder. Naam van de kersverse company: Gemballa Sports Cars GmbH & Co.

Dat is nog niet alles. Er schijnt namelijk nog een malafide dude mee te spelen in dit hele verhaal: de Tsjechische miljardair Radovan Krejcír, die samen met Uwe Gemballa een franchise onderneming zou starten ergens in Zuid Afrika. Anyway, het hele zaakje stinkt hard. De kans dat we Uwe ooit nog bij een glimmende en getunede Porsche zien staan wordt zo wel met de dag kleiner. We houden je op de hoogte…

Met dank aan Chris voor de tip!23 reacties

Een jaar lang je auto voltanken met korting Bepaal zelf wat je betaalt!.
Daarom die lambo daar.
Was me het vanmiddag al af aan het vragen wanneer we weer eens wat over Uwe te horen kregen. Mooi dat ie de pijp niet uit is!
Jong talent genoeg in de engineering om het van hem over te nemen. Ervaring mag natuurlijk niet onderschat worden maar al doende leert men.

Ik vraag me alleen af waarom iemand die klaarblijkenlijk een droomjob heeft en die dus ook gelukkig zou moeten zijn. En geef toe echt slecht verdient hij ze niet. Toch nog per se zichzelf in de problemen wil werken.
Er gebeuren in de auto verkoop en distributie zo véél zaken die een geurtje hebben dat dit niet eens speciaal is. Het is gewoon opvallend omdat het om een kleiner bedrijfje gaat die exclusieve wagens opfokt.
-edit: check!-

Raar verhaal, meer geld, meer geld, meer geld. Vaak zo dat die gasten de fout in gaan doordat ze overal weer meer geld in zien, dollllllaaaarssss! Dudes
De gozer zelf lijkt overigens op een of andere Duitse volkszanger.
Haha ik zat al te denken dat er een oliegeile Angolese dictator achter stond, maar een Tsjech is ook plausibel. Prachtig verhaal.
die man is zijn roeping volledig misgelopen ..

als paarden dompteur in het circus ..
of als de auto-scooter baas op de kermis ..

had ie veel beter in zijn vel gezeten ..
Beetje jammer dit..
Typisch weer dat het een geldzaakje is….
Versta niet meteen waarom hij dit doet…
Die man had al een mooie job, verdiende niet slecht,….
Maarja sommige mensen hebben nooit genoeg….
Ik denk dat ie wat te verbergen heeft en vooral voor de duitse fiscus!!!!
“duister geldzaakje” dat bestaat niet .. 1+1= altijd 2 ..

misschien werd ie wel getart door de Duitse overheid ..
aangezien hij veel met fiber-glass werkt is ie in Afrika veel beter af ..
belastingvrij geld naar Angola brengen kan dmv losgeld of “liefdadigheid” ..

kijk .. opgelost ..
Lees eerdere blogs; een stelletje zielige hardroepers op AB die het ‘sneu’ vonden voor Uwe…terwijl alle signalen erop wezen, dattie gewoon de boel belazerd!

@MrJones: haha, inderdaad ja! Die rooie toch ? :lol:
is toch onderhand wel duidelijk dat hij die boel belazerd, en nu dus ook met wie, een rijke tjech… zit hij niet gewoon allang in een villa in het reuzengebergte?
Was te verwachte van een duitser.
correctie: glimmende getunede porsch = Porsche (haha fijn die correcties he)
Zit Der Alte al op de zaak? Jammer dat Derrick er niet meer is… samen hadden ze de boel vast opgelost.
laat em maar lekker ondergedoken blijven….die creaties zijn te lelijk voor woorden.
Niet echt boeiend nieuws. Al was het maar omdat het smakeloze tuning is. En wie er achter die smakeloze tuning zit is al helemaal niet boeiend…
@ Megakix

Na het eerte bericht hierover te lezen dacht ik inderdaad dat hij wel eens ontvoerd kon zijn in Zuid-Afrika… Maar ja dat was inderdaad naief. Vorige week stond er echter al een bericht van deze strekking op jalopnik. Daarom ben ik bijgedraaid. Ik heb geen glazen bol.
-edit: check!-
ik had het nog gezegd bij het vorige bericht…
Hij zit bij Al Qaeda als sponsor
Lekker scheuren met je GTR 700 tussen de opiumvelden
Wat een rare kwibus, die Uwe
Hij lijkt op Lee Towers met blond haar. Misschien eens in Rotterdam gaan kijken jongens v.d deutsche belastung?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).