Video: driften kan ook prima met compacte pickups

Auteur: , 27 Reacties

Waarom zijn er wedstrijden achteruitrijden? Waarom zijn er races met een caravan achter de auto? Waarom zou je een driftwedstrijd organiseren voor mini-pickups?

Gewoon omdat het kan en omdat er altijd wel mensen te vinden zijn die het leuk genoeg vinden om te doen en om naar te kijken. Japan is een land waar men een afwijkend spelletje wel kan waarderen, dus kun je er ook terecht voor een wedstrijdje gummen met mini-pickups. FILMPJE!

Wij doen het natuurlijk altijd nog het liefst in een C63 AMG.27 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Ah, wat schattig!
Hoor die turbo’s fluiten :D
die japanners kunnen ook overal mee driften! supergrappig..
maar eh zouden ze die dingen opgefokt hebben ofzo? zo klinkt het in ieder geval wel..
@LJ:

De vraag is niet of, maar eerder waarmee? Er sit een turbo en blow of valve op. Maar waar ik eerder benieuwd naar ben is of het orginele Kei blok gebruikt is of er met een ander blok gereden wordt? Dingen gaan namelijk behoorlijk rap van zijn plek. Standaard is het een sec of 18 naar de honderd, maar dit gaat minstens 2 keer zo snel….
Lol!! Het is er ook niet één, maar meteen een hele club..
Ik blijf ze vreemd vinden.
Haha, prachtig! Als je een race kunt hebben, waarom niet;)
Ziet er gaaf uit ,leuk als bedrijfswagen .
Ik weet een nieuwe: Achteruit driften! :lol:
Haha! Ik kan uit ervaring zeggen dat je ook redelijk kan driften met een Toyota Hiace…
ah isn’t it cute but its wrong!!
Wat ligt daar in vredesnaam voor blokje in? Ik hoor in ieder geval het afsissen van de turbo! ;)
@kevski-style

zou op zich best kunnen dat het de normale blokken zijn. Evt flinke turbo erop en ze zien er aardig gestript uit. Dan lijkt het me wel mogelijk
@timberleek:

Eerlijk gezegd denk ik dat dat het geval is. Tussen de 600 en 700 cc blokje. vermoedelijk 3 cilinder en standaard al met turbo. Goed voor zo’n 60 pk . Gewicht zal zo rond de 700kg zitten als ik zou moeten gokken. Blijft leuk om te zien. Jammer dat ze hier nooit geleverd zijn. Ok, driften is niet mijn ding, maar achterwielaandrijving op het circuit doet het ook goed :P
hmm wanneer komt er een wedstijdje achteruit driften voor stadsbussen? :-)
Met een verlengde Mercedes Sprinter kan je ook al driften. Pak een verlengde lege 210D, 212D (de de 310D of 312D) of de nieuwere 211, 213 of 216CDI (of de 31xCDI versie)…zet ASR uit en vol het gas erop. Dan gaat ie vanzelf ook wel!
Zelf al proefondervindelijk gemerkt :-) Vooral met vochtig, nat weer gaat het prima!
@basTbone: een LT of Crafter kan het ook prima!! alleen moet je dan wel de ASR met de zekering uit zetten want anders wil hij niet uit;)
@basTbone: Ja die ken ik super, lange sprinter met open laadbak 312. lekker logge voorkant met een uber lichte achterkant heerlijk.
lol, helemaal danoontje power dit.
je zou bijna bij de gemeentereinigingsdienst willen werken.
Jullie van autoblog driften nog het liefst in een c63amg? Donuts draaien kan iedereen, wil je driftend de bocht om moet je wel ff overstappen naar bmw, waar is jullie kennis gebleven, of hadden jullie die al niet?
lol
“Keitoka” heet dat…
Haha geweldig dit… :)
Pimp my pick-up truck…..
@AudiQuatro:
Klopt, met LT en Crafter lukt het ook, is ook bijna zelfde bus. Misschien lukt het met zo’n LT nog wel iets beter door de grotre duw van de TDI motor :-)
Ik denk dat hier motorfietsblokjes in liggen… Wel leuk zeg dit, zou er alleen geen geld voor over hebben..
@autoblog:
Met alle internet mogelijkheden van tegenwoordig waarom is het zo dat ik 9 van de 10x naar autojunk word verwezen om een filmpje te bekijken. Een extra klik voor niks, terwijl met die extra klik zou ik het video meteen kunnen starten.

Autoblog is een goed website en ik kom er graag. Maar dat gedoe dat ik steeds word doorverwezen naar een andere site om een filmpje te bekijken is NIET gebruiksvriendelijk en overbodig!


Zijn er niet meer mensen die dit als vervelend ervaren???
@june, nee je bent de enige…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).