Video: ML63 AMG vs Cayenne Turbo vs BMW X6M

Auteur: , 94 Reacties

Mercedes-Benz ML63 AMG (510 pk) vs Porsche Cayenne Turbo Evotech (530 pk) vs BMW X6M Evotech (625 pk).

Dat is nog eens een leuke vergelijking. Al gaat het hier niet om een uitgebreide vergelijkingstest, we zien gewoon 3 Russen met full speed over de snelweg razen. Plus een lekkere intro en een stoplichtsprintje. En ik zag een cameo van de Russische politie, krijgen dit soort auto’s een escorte in Rusland? Tja, waarom ook niet.

Hierna nog meer behoefte aan videobeelden uit Rusland? Duik dan nog even in ons archief voor de gouden BMW M5, de Porsche Cayenne vs SWAT team, de Arden RR door Moskou of de M5 vs RS4.94 reacties

Ah, leuke video’s zijn dat!
had ‘m al gezien. Die X6 sprint ze er allemaal uit. Moet wel zeggen dat die ML 63 goed bezig is!
hmmm, de cayenne is wel al op leeftijd, ik zou nu zeggen, als ze een 2009 turbo S genomen hadden zou het er al aardig anders uitgezien hebben
tuurlijk wint de X6 100pk meer maakt een wereld van verschil

ik kies sowieso voor de ML63AMG
Is die M V8 zo hoogtoerig? In de tussensprint laat ie het in het begin eventjes afweten.
Hahaha in de laatste seconde krijgt die kerel nog ff het sleeptouw tegen z’n been geschoten :P

Erg vet filmpje..
@Bram, inderdaad een 2009 Turbo S zou toch een stukje harder gaan !

P.s Het is wel een strak filmpje
Haha leuk einde! Ja en logisch dat de X6 wint, maar doe mij die ML maar.
ML63! :D
integralechubasco
die skoda op 2.39 doet lekker mee…
integralechubasco
of lada natuurlijk…
hahha X6 maakt duidelijk gehakt van beide
De X6M Speelt met de andere gewoon :P
Neem maar is ff een 2009 model Cayenne Turbo, of een GTS, En dan opnieuw filmen :D

Maar tog egt leuke filmpje,
Ik kies voor de:

X6M
Porsche Cayenne Turbo
ML63 AMGAY!!! :P
haha mooi filmpje doe mij maar de BMW X6 ! : )
Heerlijke ML63 AMG:)
Olifantenrace!
mooiste bak die er op dit moment te krijgen is: de X6M!
wedstrijdje salontractors – moet kunnen. Uiteindelijk wijkt dit niet ver af van het traditionele tractorpulling, en dat is dikke fun.
Mooi om te zien hoe de ML63 AMG ondanks minder pk’s sneller in het begin sneller weg plankt dan de Porsche.. Mocht ik het financieel voor elkaar hebben werd het de ML. Niet alleen omdat het een Mercedes is. (Was de vergelijking: ML63, Range Rover Vogue en X6 koos ik voor de Range) Ook het geluid en de vormgeving zou een reden zijn.

Tja, de X6 is (zeker met die surplus aan pk’s) de snelste en ook gelijk de lelijkste van de 3. Ook het geluid valt me vies tegen..

Leuk om te zien, die 4WD-drifts.
@VW Freak: “Tog?” Wat is dat? “Toch” bedoel je zeker.. :roll:
zo’n dikke 4wd en er dan uit getrokken moeten worden door een Lancer Evo. doe mij die maar.
Wel een hele vette video :D En dat einde xD
Laat die ML ook even aanpakken door een tuner en die rijd ze allebei zoek. Voor mij de ML63 AMG. Porsche Cayenne vind ik de grootste pauperbak die er is. X6M moet je van houden of niet. Ik vind het een X5 die behandeld is met een schep om de achterkant plat te slaan, bovendien is het geluid van de ML63 AMG zoveel mooier dan het 4-cilinder geluid van de X6M. Eigenlijk is er dus van een keuze maken nooit sprake geweest.
Die X6M is supergeil en hier nog eens extra snel!
De Cayenne Turbo is gewoon te lelijk. de ML63 is ook leuk.
Mis alleen de X5M ook.
X6M is maar een 4.4 liter en mercedes AMG 6.3
dus bmw M kan gewoon veel meer pk’s uit een motor halen dus ga niet zeuren dat het logisch is dat die x6m sneller is omdat hij veel meer pk’s heeft die AMG hoort gewoon meer pk’s te hebben maar dat kunnen ze op een of andere manier niet uit die dikke motor halen.
X6M owned:D
@Pordon: Als de nieuwe Range Rover Vogue Supercharged mee deed in dit filmpje.. Welke zou jou voorkeur hebben?

De Merc ML of de Range Rover? :D

Ik zou het wel weten..
@MrBrownink: Omdat de X5M/X6M noodgedwongen aan de turbo’s moesten. De het blok uit de ML63 AMG is atmosferisch. Geen turbo’s of compressors dus.

En de X6 haalt meer pk’s eruit maar moet daar veel meer toeren voor draaien. Kijkt voor de grap eens naar de nu nog huidige M5. Atmosferisch V10-blok. Goede pk/cilinderinhoud-verhouding maar om dat zonder turbo’s te kunnen halen moet de 5’er daar ongelofelijk hoge toeren tegenover zetten. En als je gaat kijken in die klasse is de goedkopere, snellere en simpelweg mooiere E63 AMG (ook een beter geluid overigens) mijn optie. Mocht ik het kunnen opbrengen natuurlijk. :)

Of de X6M “owned” laten we maar in het midden. Ja, deze heeft meer pk’s dan de STOCK ML63 AMG..
X6M is maar een 4.4 liter en mercedes AMG 6.3
dus bmw M kan gewoon veel meer pk’s uit een motor halen dus ga niet zeuren dat het logisch is dat die x6m sneller is omdat hij veel meer pk’s heeft die AMG.
terwijl Die AMG juist meer pk’s hoort te hebben.
maar dat kunnnen ze op een of andere manier niet uit die dikke motor halen.
X6M owned :D
@MrBrownink: 1 auto, corvette!
@MrBrownink: ok, zelfs na 5 min van m’n pc te gaan, 20 seconden heel rustig adem te halen, en 1 minuut aan iets heel anders te denken ben ik nog boos omwille van je onwetende reactie die het niveau haalt van een 13-jarige fanboy, aan m’n 15 wist ik toch echt al beter! en de beschrijving van je account zegt ook al genoeg…

ten eerste: de Mercedes is stock, de BMW getuned, standaard is die beamer niet zoveel sneller dan de ml…

ten tweede: de BMW heeft twin turbo’s, valt veel beter te tunen dan een AMG, die heeft eenatmosferische motor, gigantisch verschil en valt echt niet te vergelijken! het zijn ergens wel 2 auto’s met dezelfde bedoeling, maar de manier om er te graken is totaal anders bij de 2 merken!

ten derde: bmw haalt meer pk’s uit motoren dan mercedes? mercedes heeft deze motor niet meer pk’s gegeven, omdat het simpelweg niet nodig is! zegt de naam SLS amg je iets? daar halen ze uit dat blok 570 PK en dat gaat nog redelijk simpel! men vermoedt bij Mercedes AMG dat als ze hun best doen, ze ongeveer om 650 pk uitkomen, wat dan wel weer een goede pk/l verhouding is!

de reden waarom ze dit niet doen is simpel: er is geen enkel model dat zoveel pk’s nodig heeft, er is een 65 model dat al zoveel pk’s heeft, het verbruik zo door het dak (of motorkap, what ever :p) gaan (zie maar de M3, als die volluit rijdt zuipt dat spel als geen ander, de C63 is niet beter, maar heeft ook een groter blok, vandaar dat de 5.5 nu gemaakt is) en als laatste reden is dat er nu een opvolger is voor het 6.2 blok, namelijk de 5.5 twin turbo, dus investeren in het 6.2 blok is nutteloos!

verder, bmw haalt meer pk’s uit een motorblok? eventjes een vergelijking maken die WEL opgaat: laten we een 6.0 v12 twin turbo nemen! BMW haalt daar 544 pk uit(760i) (of iets meer, kweet het eerlijk gezegd niet 100% zeker), mercedes haalt er 670 pk uit (SL65 BS)! (oorspronkelijk ging men 720 pk in de sl65 leggen, maar dat was een beetje enorm overpowerd) dus wie haalt er nu meer PK uit??

Het enige waar BMW wel beter in is (in mijn ogen, fanboys zullen design ofso wel beter vinden bij BMW, ik vind het een beetje VAG stijl, allemaal zelfde smoel en interieur), is rijgedrag, hoewel dat ook aan het kantelen is, zoek maar eens vergelijkingen op van de vorige E63 vs de M5, de Merc wint ze zo goed als allemaal omdat hij beter op de weg ligt, beter in de bochten ligt, bruikbaarder is, etc etc!

En ik heb deze tekst getypt als antwoord op een Fanboy, niet als Mercedes fanboy!

ziezo, dat voelt beter :)! Mijn excuses voor het halve boek dat hier staat maar het moest er eventjes uit, die BMW fanboys kunnen erger op m’n systeem werken dan Porsche fanboys bij GTR-TURBO battles :$ !
@technopatat: dat klopt volledig wat je zegt. :)
Ik hoef het filmpje niet te zien. Ik weet al dat de BMW X6M ze er met gemak uitrekt.

BMW M Power !!!!!
Logisch met bijna 100Pk meer… vergelijking tussen Benz en Porsche is wel leuk; Porsche wordt er afgereden hoor ! Zeker omdattie nog meer Pk’s heeft.
@MrBrownink:

Klets toch niet zo alsjeblieft.
Misschien ken je de Mercedes SLS? Die heeft een atmosferische 6.2 V8 met 570 pk, dus ze kunnen wel degelijk veel pk’s uit zo’n blok halen. De X6M heeft standaard van BMW 555 pk als ik me niet vergis.
Het is gewoon een heel andere filosofie; veel toeren of veel koppel.
X6M ziet er niet uit en klinkt veel minder lekker dan de Benz.
@ MrBrownink

Zulke posts horen hier niet thuis. Met een greintje verstand van auto’s weet je hoe dit in elkaar steekt. Voor onzinnig fanboyisme kun je op een van de BMW forums terecht. Wat mij betreft kunnen de moderators je reactie verwijderen, maar ja.

On topic: Leuk filmpje. Deze auto’s zijn bedoeld als speelgoed maar daar worden ze dan ook voor gebruikt :D.
@Benz
De ML63amg wordt gewoon zoek gereden of die nou een chipje heeft of niet en dat zowel door de X5 als de X6.

“En de X6 haalt meer pk’s eruit maar moet daar veel meer toeren voor draaien”

De X6 kan lekker veel toeren draaien maar hij heeft zijn maximale vermogen al bij 6000tpm maar toch kun je hem doortrekken tot over de 7000tpm en daarnaast heeft hij zijn maximale koppel al bij 1500tpm!!

De ml63amg die moet juist veel toeren draaien voor zijn maximale koppel en vermogen. nm/5200 en pk/6800

Dus het is volkomen onzin wat je daar zegt.
Russen met te veel geld die spelen in de sneeuw met leuke Duitsers (en nee dit is niet dubbelzinnig bedoeld xD).. Kan het nog leuker?
ML63AMG Big Time!!!!!!!!!!!!!
Iene miene mutte.. M63 AMG zonder nadenken. X6 is de Shrek onder de auto’s en als je de MB naar Kleemann brengt is helemaal ganz ge!l.
ALS ik dan in zoon groot bakbest moest rijden, doe dan maar de Q7 V12TDI :D
ML63 is gewoon de top!
bmw rulez, vind het nog geenseens een lelijk ding die x6, als het maar een m bevat. gaaf ding, maar de bmw loopt met 100pk niet uit, raar
Mercedes is te oud, Porsche is te verwijfd en de BMW is gewoon retevet.
@BmwMPower: volgens mij heb je de volgorde verkeerd en ontbreekt het woord lelijk in je qualificatie van de X6m
@w0o0dy: Ik verwachtte al een reactie van iemand.
Over smaak valt niet te twisten. Wat kies jij dan?
Kia Sportage?
ohja, eventjes on topic: ik ben eigenlijk ietwat teleurgesteld in de turbo, hoewel het al een oud model is, dacht ik dat hij veel sneller was … aan de andere kant, het is ook gaan turbo_S …

en voor een paar russen op een snelweg is dit wel zeer mooi samengestoken vind ik! echt mooi, leuk gemaakt, en vet hoe ze awd driftjes doen in de sneeuw :D! precies of die porsche op z’n zijkant in de sneeuw heeft gelegen :D!
@CSL: Gelul dus.. Ik kan al merken uit je reactie dat je zowel de X6 als de ML niet gereden hebt om een enigszins objectieve mening te kunnen vormen.

“Compleet” zoekgereden is een ML63 AMG door een X6M met bijna 630 pk. Standaard ontlopen ze elkaar nauwelijks:

Bimmer X6M
4.4 liter Turbo V8
555pk
680Nm
0-100km/h: 4,7 sec.
Topsnelheid: 250 km/h (begrensd)
Leeggewicht: 2380 kg.

Merc ML63 AMG
6.3 liter V8 Atmosferisch (Maximaal 580 pk is mogelijk)
510 pk
630Nm koppel
0-100km/h: 4,9 sec.
Topsnelheid: 250 km/h (begrensd)
Leeggewicht: 2310 kg.

Ja, de Bimmer is sneller, dat ontken ik ook niet. Wat ik ook niet ontken is het feit dat’ie ook erg lelijk is en qua geluid niet alleen erg tegenvalt, maar ook over doet komen als een lullig viercilindertje..

Okay, je hebt gelijk dat de X6 al eerder z’n max. vermogen en koppel heeft maar heeft turbo’s.. Nog een fout van M-power.

Dat is mijn mening. (En oja, Clarkson vond de X5M trouwens ruk) :)
@Benz..: jij en ik beste vriendjes worden :p? we staan ongeveer gelijk op manier van denken :p!
integralechubasco
@benz
toch apart, bmw pretendeert de rijdersauto te zijn ten opzichte van mercedes. Mercedes bouwt zogezegt ‘zware motoren’, maar is wel lichter!!

wat een ballenauto is die x6 toch…
wel mooi hoeveel sneller die x6M is, echt een supermooie en snelle auto dat:D verder vind ik het zeker wel een gaaf filmpje :)
@technopatat: Yep, you’re right!

En het 4liter V8 blok uit de M3 is maarliefst 3 kilo zwaarder dan het veel grotere 6.2 liter blok uit de C63 AMG.. En de AMG heeft maarliefst 200Nm koppel meer. En gaat sneller naar de 100 en 200..
@technopatat: ;)
met topics als deze weet ik het zeker ..

wij stammen van de apen af ..
Ik zou er geen een van kopen, maar de X6M is de mooiste.
Ik ga toch voor de Porsche…
@lincoln: Een geruststellende gedachte?
[email protected] vergeet niet dat de bmw supercharged is he en de ML63 heeft geen turbo niks dus het is niet van kwestie pk’s uit je motor halen als de ML63 amg ook supercharged is rijd hij de bmw dan vel de tiefes in.
Ik snap niet dat mensen een ML zouden kopen..
En dan zijn er nog die zeggen dat de X6 lelijk is
hahaha
@Porsche: En ik snap niet waarom mensen een ingezakte kaassbroodje op wielen (lees: Bimmer X6) zouden kopen..
En dan zijn er nog die zeggen dat de X6 mooi is
hahaha
Leuk filmpje, leuke ml, leuk bmw, maar wat een lelijke porsche zeg ;)
Wel logisch dat die x6 zo rap weg is… heeft ook 100 pk meer…
Ik denk zelfs dat de standaard x6m rapper is dan die andere 2…
Begrijp er niks van. :shock:
porsche911turbo2
is wel de oude cayenne en dan niet eens de meest hardcore versie :P
@integralechubasco
de x6m is zeker een auto met bsllen.

@benz
ben blij dat je toegeeft dat je onzin zat te schrijven

wat velen niet weten is dat het bij BMW de zwartepunt altijd goed zit. Maak niet uit of in in een sav/sedan/coupe etc. rijdt ook al was de x6/x5m 400kg zwaarder dan nog waren ze beter en leuker in de bochten.
Onthoud dat!!
@CSL: WTF is de “zwartepunt”???? Zwaartepunt misschien?
@CSL: “wat velen niet weten is dat het bij BMW de zwartepunt altijd goed zit. Maak niet uit of in in een sav/sedan/coupe etc. rijdt ook al was de x6/x5m 400kg zwaarder dan nog waren ze beter en leuker in de bochten.”

Jaja, daarom rijdt een simpele Infiniti EX35 de slalom al beter dan de X5m, omdat het ding zo geweldig een bocht door komt…. Zelfs een Hyundai Santa Fe knabbelt aan de bumper van een X5m in de slalom…
bsllen = ballen
valt soms tegen met de iphone ;)
mercedes FTW
@CSL: Ik heb niks toegegeven.. Ik vergiste me, that’s all.
Geef je toe dat jij uit je nek kletste? Mooi, dan komen we al een heel eind.

Zit “de zwartepunt” (het zwaartepunt, zo dus..) bij BMW altijd goed? Maakt het niet uit of dat nou een SAV/sedan/coupé etc. is? Al was de X6/X5M 400kg zwaarder, dan nog leuker/beter in bochten?

Heb jij een megagroot BMW-bord voor je kop?? Of een Bimmer-brilletje op je neus (ik gok op een combinatie van beide) Mij maak je niet wijs dat een X5M beter en leuker zal sturen dan bijv. een ML63 AMG. Ja, IK heb ze beiden gereden dus ik weet zeker wel waar ik over praat. Beiden retesnel, reteluxe maar qua beleving en uitlaatgebrul was de Merc ML nummer 1 (in mijn ogen) Zit het zwaartepunt altijd goed? Dus daarom was de M5 kansloos tegen de CTS-V, diezelfde CTS-V welke dus gelijkwaardig was aan de new E63 AMG Merc.

BMW’s zijn goede auto’s maar ook dat merk kent haar plek en haar concurrenten.

Onthoud dat!!
Had dan een BMW X5M genomen, is tenminste nog echt concurrentie!

ma doe mij de Cayenne Turbo maar!
@porsche_fan: Porsche had als sportwagenfabrikant nooit de Cayenne moeten ontwerpen, hoort totaal niet bij het merk. Heb dit model dan ook nooit als “echte” Porsche kunnen zien.Dus nee, zeker geen Cayenne Turbo!!
Er zijn teveel boertige rijke russen zonder respect en zonder klasse.
Freude_am_Fahren
Waarom…
Alle drie de wagens zijn een schande voor hun merk!
italian design
de PORSCHE CAYENNE natuurlijk maar wel de turbo s of GTS ;) maarja porsche is natuurlijk al master in alles
@ Freude am Fahren

Precies , ben een bimmerfan in hart en nieren ( RWD ! ) … alle X modellen zijn gewoon schande voor BMW.

Mercedes : ja leuk geluid , maar blijft een tractor met een dikke V8

Porsche : echte hardcore sportwagen van Porsche … NOT


Persoonlijk snap ik niet wat mensen mooi vinden aan deze misbaksels ?
@ Benz.

Ik denk dat het verstandiger is als jij wacht met je mening geven, totdat Mercedes met een 4.4 cilinder aan komt zetten met wat turbo’s en dan de vergelijking gaat opmaken tussen beide merken. Want als er iets vernederender is, is het BMW wel die met een 4.4 liter een 6.3 liter van Mercedes genadeloos te kijk zet.

Mercedes heeft zijn beste tijd gehad.
hallo ..

maken jullie die barrels zelf ??
wat verdedigen jullie precies ??
valt er iets te winnen ??
maakt het uit dat de ene auto voor de ander rijdt ??

zijn jullie niet bang dat jullie die meuk veelste serieus nemen ??
De ml is mijn keus mooiste geluid.DIe bmw klinkt gewoon blikkerig en heeft een kont van een kakkende hond,zeer foute auto.Porsch hopeloos verouderd en hebben maar een mooi model,de 911.
Toen ik de SRT-8 Cherokee voor het eerst zag was ik van mening dat het nutteloos lelijke auto was.

Toen kwam de ML AMG etc. en dacht; tja, het heeft wel wat.

Na het zien van dit filmpje weet ik zeker dat opgepepte SUV’s gewoon kut zijn. Dat sprintje is gewoon te lachwekkend voor woorden.

Maar goed, daar kunnen de autofabrikanten weinig aandoen. Wij, de consumenten, zitten hier blijkbaar om te schreeuwen. En wie zal de autofabrikant zijn om daar geen gehoor aan te geven?
ik denk dat zelfs een standaard X6M het snelste zou zijn, echter niet met grote voorsprong… Wat zou er met het blokje gedaan zijn? turbo een beetje opgepept, meer niet waarschijnlijk… Als dat blok nog beter wordt met een lichtere kas (M5) dan zie ik het dodenaantal door verkeersongelukken sterk stijgen als hij uitkomt!
De ML63 voor mij. Wat een kansloze praat hier trouwens allemaal. Een standaard ML (en iets opgepepte Cay. Turbo) tegen een zo niet standaard X6M (= + 100pk). Dan kan iedereen het wel. Ik vond het sowieso al een knappe prestatie dat de ML de Cayenne toch achter zich laat, en dat een X6 ze nou allebei zoek rijd, was niet zo heel spectaculair. En het gemekker hier over de motoren is ook al lariekoek, want een 4.5l Turbo Cayenne is ook niet sneller dan een 6.2 ML. Dusja, het ligt gewoon puur aan de modificaties van de X6M (4.4 tt V8), dan aan het feit dan een X6M een zo geweldige motor zou hebben.

Offtop: de nieuwe 5.5 Twin Turbo zou volgens het USA. MBforum bijna hetzelfde klinken als de 6.2! Dus Mercedes-Benz heeft het weer geflikt! En deze zou ook wel makkelijker te tunen zijn als de 6208.
het zijn toch gewoon alle drie geweldig dikke wagens. Zou geweldig zijn als je dr in mag rond scheuren klaar
o,ja .. en voor het visuele aspect ..

de X6 graag .. met de lichtste diesel ..
Logisch dat de X6M sneller is, die heeft 100 pk meer! Maarja, het verschil is wel erg groot, want hij rijdt de rest echt het snot voor de ogen…
nice rusland x6m wow senl
@MrBrownink is een niet zo pienter menneke dat graag via het internet anderen provoceert omdat hij dat in het echte leven niet durft. Laat hem lekker lullen ;)
OT: Ik vind het sowieso nutteloze auto’s dus doe mij maar iets sportiefs voor dat geld, maar als ik dan toch moest kiezen ging ik voor de Benz.
Stukje in de sneeuw is wel erg vet.
@Benz
Ontkennen heeft geen zin. Je bent zwaar op je ballen getrapt en dat moet je gewoon toegeven.
Als je hier onzin neerzet dan zul je dat steeds vaker ervaren ;)

Tenslotte reageer je op mijn tekst met zwaartepunt en zeg je het volgende: Mij maak je niet wijs dat een X5M beter en leuker zal sturen dan X5 omdat de uitlaatgebrul beter in je ooren klinkt!! De Ml63 maakt geen kans tegen een X5M. En al hellemaal niet als je weet dat elke koper ‘m direct naar een chipboer brengt!


@w0o0dy
lol, je blijft het proberen. Jammer van al dat onkunde/ignorantie!
Ga maar eerst je torsiestijfheid maar eerst voor elkaar krijgen:
http://www.autoblog.nl/archive/2010/04/02/alpina-b3-biturbo-cabrio-gespot
Een doos met gaten, laat me niet lachen!!

Jij gelooft toch erg in de topgar track!
Nou daar had de X5m de volgende tijd in het regen neergezet: 1.28. Volgens Topgear zelf moet je 4sec van de tijden in regen eraf halen. Nou dat is even snel als de Ariel Atom 2, EVO FQ400, M3 sedan en nog heel veel auto’s.
LEg dat even uit!
@CSL: Ik ben niet op m’n ballen getrapt.. Door een “Bimmer-uber-alles”jochie?

Komaan, schei eens uit.. :)

“De Ml63 maakt geen kans tegen een X5M.”

Heb jij bronnen, bewijs? Heb jij ze uberhaupt beiden gereden? Zo te lezen niet..

Het blijft typerend.. Mensen als jij hebben standaard geen kennis van zaken, alleen een bekkie vol met pk’s en eigendunk.. :lol:

Jaja, verklaar dat eens?
“de uitlaatgebrul”
“in je ooren klinkt!!”
“hellemaal”

Analfabeet.. Leer spellen. Naast al die onzin welke je verkondigt is het voor jou een luxe om eens op je spelling te letten.
@Benz..
haha, leuk voor je om mijn eigen tekst te gebruiken. Je kon zeker niets anders verzinnnen. Triest eigenlijk.
Je staat alweer met lege handen! De X5M speelt met de Ml63AMG, laat staan wat de X6M ermee doet!

Als je beter had gelezen dan had je gezien dat de X5 in natte omstandigheden, op de topgear track zelfs sneller was dan de Mercedes CL 65 AMG.
En als je Topgear zelf mag geloven, mag je er 4sec eraf halen om de tijd te verglijken met de tijden in droge omstandigheden. Dan is die dus zelfs sneller dan een hele rij aan snelle auto’s:
En ja als je goed kijkt zie je heel goed hoeveel AMG’s/Brabus er tussen staan en die AMG’s zijn allemaal sneller dan de ML63AMG ;)

Veritas RS 3 1:24.2 (V8 480hp pre 121 ´09 600 / 1170
TVR Sagaris 1:24.6 120 ´03 380 / 1078 The Stig
TVR Tuscan MK2 1:24.8 120 ´03 350 / 1100 The Stig
Mitsubishi Evo VIII FQ400 1:24.8 120 ´05 405 / 1483
Noble M12 GTO-3R 1:25.0 (damp) 119 ´05 356 / 1080 kg
Lotus Exige S 1:25.1 119 ´05 222 / 933 The Stig
BMW M3 Sedan (E90) 1:25.3 119 ´07 420 / 1646 The Stig
Audi RS4 (B7) 1:25.6 119 ´05 420 / 1720 The Stig
Lamborghini Gallardo Spyder 1:25.7 118 ´06 520 / 1748
Lotus Evora 1:25.7 118 ´10 280 / 1398
Morgan Aero 8 GTN 1:25.9 118 ´ 335 / 932 The Stig
Mercedes CLK 63 Black Series 1:26 118 ´07 507 / 1745
BMW Z4 M Roadster 1:26.0 118 ´06 343 / 1444
Mitsubishi Evo VIII MR FQ 320 1:26.0 118 ´05 326 / 1400
BMW M5 (E60) 1:26.2 118 ´05 507 / 1848 The Stig
Brabus SV12 S Biturbo Roadster 1:26.2 118 ´06 740/1950
Porsche 997 Carrera S 1:26.20 (damp) 118 ´04 355/1420
Vauxhall VXR8 Bathurst S 1:26.3 118 ´09 568 / 1830
Lotus Exige 1:26.4 (mildly moist 118 ´04 192 / 907
Porsche Cayman S 1:26.7 117 ´05 295 / 1406
Jaguar XF-R 1:26.7 117 ´09 510 / 1864 The Stig
Ferrari 575 Maranello 1:26.8 117 ´02 515 / 1760 69. Chevrolet Corvette C6 1:26.8 117 ´04 400 / 1470
Aston Martin V12 Vantage 1:26.80 117 ´09 517 / 168071. Mercedes CLS 55 AMG 1:26.9 117 ´05 476 / 1958
Lexus IS F 1:26.9 117 ´07 423 / 1732
TVR T350C 1:27.0 (damp) 117 ´03 350 / – Top Gear/ 74. Aston Martin Vanquish S 1:27.1 117 ´04 520 / 1875
Aston Martin DB9 1:27.1 117 ´04 450 / 1710
HSV Maloo R8 1:27.1 117 ´08 417 /
Porsche 996 GT3 late 1:27.2 (wet) 116 ´03 380 / 1380
Spyker C8 Spyder 1:27.3 116 ´03 405 / 1250 The Stig
Tesla Roadster 1:27.30 (Damp) 116 ´08 252 / 1324
Nissan 370Z 1:27.5 116 ´09 330 / 1583
Wiesmann Roadster MF3 SMG 1:27.9 115 ´ 343 / 1220 82.
Renault Megane R26.R 1:28.10 115 ´08 230 / 1252 84. Marcos TSO GT2 1:28.2 115 ´06 475 / 1172 The Stig
Subaru Impreza WRX STI (2.5l) 1:28.2 115 ´07 300 / 1527 The Stig
BMW Z4 sDrive35i 1:28.2 115 ´09 306 / 1580

Heb je weer wat geleerd! Waarom denk je dat w0o0dy niets meer durft te zeggen?? Is wel vaker zo. Eerst dingen lopen roepen en als ik met feiten kom rennen ze allemaal huilend weg.
ik bekijk autoblog niet meer voor het nieuws over auto’s..
de vete tussen benz en CSL is zooooo vermakelijk :)
@G-power
haha
@benz en csl (hou allebij je mond en houd de discussie op peil)
al heeft csl heeft wel een beetje gelijk…
mijn enige vraag is: wat de nieuwste porsche cayenne met de x6m doet!?!?!?! (volgens mij is dit niet echt eerlijk…

ps: x6m is leip!!
pitje
@Pitje: Zeg jij nou dat ik m’n mond moet houden? Dit is een publiek topic. Als je iets niet lijkt, ga wieberen..

@CSL: Ik jouw tekst gebruiken? Naast het gebrekkige Nederlands wat jij af en toe wegtypt heb jij schijnbaar ook nog eens moeite met lezen..

Maar ik heb het nu wel gezien om met jouw in discussie te gaan. Houd jezelf maar in de waan dat BMW’s onverslaanbaar zijn..

Check even de Autoweek-vergelijking tussen de BMW 760 en de Merc S600.. De Benz wint.@G-power: Er is geen “vete”, enkel een meningsverschil..

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).