Top Gear gespot op IJslandse vulkaan

Auteur: , 25 Reacties

Een actieve vulkaan en de binnenlanden van het onherbergzame IJsland zullen binnenkort hun opwachting maken in S15 van Top Gear. Jeremy Clarkson, James may en Richard Hammond werden daar gespot toen zij opnames aan het maken waren voor ons favoriete autoprogramma.

Ze zijn niet weg van een uitdaging meer of minder, dat lieten ze in verschillende specials al zien. Eén daarvan was de Polar Special, toen Jezza en Captain Slow richting noordpool vertrokken in een gemodificeerde Toyota. Diezelfde Arctic Truck -nu uitgerust met watergekoelde(!) banden- mocht een gloeiende vulkaan beklimmen met de heren van Top Gear aan boord. Ja, verzin dat maar eens.

Dit schijnt geen photoshop te zijn

Wat het illustere trio precies heeft uitgespookt is niet helemaal duidelijk. Maar verwacht indrukwekkende beelden zoals we dat gewend zijn van het Britse BBC programma. Wij gaan alvast popcorn inslaan, meer info op de IJslandse internets (kromme vertaling).25 reacties

wanneer begint het nieuwe seizoen? kan niet wachten
@paulusrx7: het weekend van 5 juni geloof ik begint het nieuwe seizoen.
LOL @ vertaling: [i] ” Er was een grote kont in de auto met hen.”
Idd kromme vertaling
@ paulusrx7: Ik verwacht het nieuwe seizoen van Top Gear ergens tegen de zomer, waarschijnlijk 2de helft van juni.

Meer info kan je vinden op http://www.finalgear.com!
Zou het wel weer een keer over auto’s gaan? Steeds vaker zet ik TV gewoon uit. Zoals laatst op Veronica: Een hele aflevering met luchthaven-auto’s racen boeit me niet zo veel eigenlijk
Inderdaad kromme vertaling ;)
Ziet er weer goed uit.. Hun specials zijn meestal wel de moeite waard ;)
@Joost: Dat is net TopGear, het draait niet alleen om de auto’s maar vooral om extreem absurde dingen te doen die te maken hebben met auto’s en daardoor in de meest benarde situaties terecht te komen. Mijn pa vindt ook dat het alleen om auto’s moet draaien, maar dan is het geen TopGear meer.

OT: Ik kijk er heel erg naar uit!!
@Joost: Akkoord. Als autoliefhebber heb je meer aan een Chris Harris op Youtube als een reviewer. Top Gear heeft autojournalistiek verlaagd tot populisme en puur entertainment. Dat is hun volste recht, omdat het publiek het blijkt te appreciëren. Maar voor de inhoud moet je er al lang niet meer zijn.
“Het was een grote kont in de auto met hen.”
Dank voor de vertaling :?
Ik wacht nog steeds op een Top Gear around the world. Het is toch heerlijk om die mannen zo te zien stuntelen, en dat gezeik dat het niet over auto’s gaat: zoek een hobby.
@JPM e.a.
Laat ik het dan zo stellen: vroeger ging het om auto’s en waren ze ook nog origineel. Mercedes S-klasse testen en dan de spraakbesturing van alle electronica op de hak nemen bijvoorbeeld. Of met een Jag diesel over de Ring….Ook de challenges waren super!

Ik vond de ‘ special’ met de luchthaven-voertuigen dus echt nergens over gaan.

En de rest van de autoprogramma’s, laat maar. ik zit echt niet te wachten op een test van een toyota Avensis diesel, om maar iets te noemen…..
Ik vind het een helemaal te gek programma, het is ook nooit de intensie geweest van het ‘top gear team’ om een audiovisueel autoprogramma te zijn, ze maken gewoon lol en daarom is het zo leuk om naar te kijken!
Die vertaling is briljant, tenminste als het humoristisch bedoeld is
@iQ

dat is niet helemaal waar. top gear was eerst wel een serieus autoprogramma, maar medio 2000/2001/2002 hebben ze het programma totaal omgedraaid en er een humoristisch programma van gemaakt.

Bij top gear moet je ook niet echt zijn voor een gedegen vergelijking tussen auto’s. Al beoordelen ze auto’s wel een beetje. Ze gaan er niet heel diep op in, maar ze kaarten wel vaak dingen aan die opvallen (zowel goed als slecht)

ik blijf het een topprogramma vinden.
ik vind dat de top gear seizoenen altijd weer zo snel voorbij zijn. voor je het weet is het alweer de laatste aflevering en moet je weer maanden wachten of naar herhalingen kijken. ben wel nieuwsgierig welke supercars er deze keer aan bod komen. ik hoop dat ze de zenvo st1 ook wat beter in beeld brengen, net zoals de ferrari italia 458.
@rider: Twee maanden geleden heeft Top Gear de Zenvo nabij Dubai in de woestijn gereden, dus verwacht een goede repo in S15.
Kan niet wachten tot het uitgezonden word!
vanavond de bolivia special op tv :D
@ heel veel mensen hier:

top gear was een jaar of 4 a’5 geleden een hele sterke mix tussen entertainment en serieus autoprogramma. maar van dat laatste zie ik steeds minder (lees: niets meer) en dat eerste wordt steeds afgezaagder (lees: ingestudeerd).
Ik kan nu al niet wachten op het volgende seizoen!
Cijfertjes en inhoud over een auto kun je op internet lezen of in een van die gare RTL programma’s zien. Ik vind Top Gear juist geweldig omdat ze laten zien hoe je gewoon ouderwets plezier kan hebben met auto’s. Wat is er nou leuk aan het bekijken van een of andere middel-jarige gast die heel saai wat nummertjes zit te vertellen(*kuch* autoweek *kuch*)

“Ja, deze auto heeft 400pk, 430Nm koppel, 360mm schijven voor en 330mm schijven achter. Nul naar 100 in 5,4 seconde, 0 naar 120 in 6,2 seconde…blablabla”


Ik zeg, ga zo door Top Gear, jullie weten tenminste hoe je een auto programma moet maken over hoe je gewoon ouderwets plezier kan hebben met de AUTO niet met de CIJFERTJES. Ik kan ook niet wachten op deze aflevering, weet nu al dat ik me er rot om zal lachen.
@ iedere loser hierboven die kritiek heeft op Top Gear:
wat is er mis met jullie, voor “echte”(kuchkuch) autoreviews bestaan er andere programmas, dit is gewoon entertainment van het hoogste niveau met allerlei voertuigen, of mag er tegenwoordig niet meer gelachen worden misschien, als jullie het zo ergrerlijk vinden, waarom kijken jullie er dan nog überhaupt naar!?
de wereld is al triest genoeg, we mogen toch nog een beetje vertier hebben, of niet soms??
voor de “echte” auto reviews hebben we toch autoblog?! laat top gear lekker zoals het is :)
Je ziet wat er van komt he, ze rijden erover heen, uitbarsting en aswolk als gevolg….

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).