Mercedes: een mannelijke auto, voor de vrouw [video]

Auteur: , 23 Reacties

In 1970 had Mercedes al centrale deurvergrendeling, stuurbekrachtiging en natuurlijk een automaat. Voor de vrouw, dan hoeft ze niet te veel na te denken over het rijden.

Ik hou van oude reclames, al helemaal als ze auto’s aanprijzen voor de vrouw. Ze werden in de jaren ’60, ’70 niet al te hoog ingeschat. De auto’s waren er echter op gemaakt. Alles om het ze makkelijker te maken natuurlijk! Volvo maakte de auto’s sterk genoeg zodat iedereen er mee om kan gaan, Mercedes maakt ze zodat iedereen er mee om kan gaan. Bekijk de video op autojunk.nl.

Met dank aan mercedesfan voor de upload!

Stap maar in schatje...

Voor wie hem nog niet gezien heeft, eenzelfde reclame van Volvo:

Build to last23 reacties

Waarom de Opel Vivaro de ideale bus voor jou is, bekijk het hier!.
geniaal!
en tegenwoordig maken ze auto’s die kunnen skatboarden en vliegen :roll:
Ook een klassieker, vrouwen en veilig autorijden, echt lachen.

http://www.youtube.com/watch?v=MXGNUQEThtY
sindsdien rijdt iedereen in een vrouwen-auto ..
Ooooowww!! Nu snap ik het, Mercedes is eigenlijk voor vrouwen ontworpen! Daarom vind ik er dus niks aan… Zijn we daar ook weer uit;)
In die tijd al centrale deurvergrendeling, airco was er toen ook al… Luxe wagens hoor die benzen
Haha, of zeg anders dat vrouwen totaal niet met de wagen kunnen rijden :)
zomaar wat opties op “echte mannen” auto,s ..

verwarmbare stoelen ..
electrische spiegels ..
satnav ..
electrische ruiten ..
enz .. enz ..

you bunch of pussy fags ..
@lincoln: En dat zeg jij met jouw nickname en jouw wagenpark…? :lol: :wink:
@3er reiher: Een hele geruststelling dat de meeste petjes in Bimmers rijden..

En je opmerking klopt sowiezo niet.
”In 1970 had Mercedes al centrale deurvergrendeling, stuurbekrachtiging en natuurlijk een automaat.” Die dingen hadden de Amerikanen al veel eerder.
@Benz..: Dat zou inderdaad zomaar zo zijn…. Gelukkig zitten bij ons in de buurt alle lompe boeren en Marokkanen in MB’s…..

@Cabtag: MB is inderdaad voor een meisje ontstaan namelijk voor een van de dochters van een of andere officier van A.Hitler geloof ik…. Dus MB is ook een natie merk.
@HHK: Ehhh, mercedes was er al in 1926!!
@Jokkebrok: Guess again! Nog eerder. ;)
@Emile_Benz: Toen heette het toch nog geen Mercedes?
Hehe, zelfd toen wisten zij al dat vrouwen dommer zijn dan mannen.. :lol:
”@Cabtag: MB is inderdaad voor een meisje ontstaan namelijk voor een van de dochters van een of andere officier van A.Hitler geloof ik…. Dus MB is ook een natie merk.”

Omg, die ene A.Hitler had helemaal geen kinderen. Trouwens is Nazi zoals jij bedoelt met een z en zonder e.

Jij bedoelt zeker de dochter van Emil Jellinek, Mercédès Jellinek?
Overigens was de eerste persoon die ’n Benz reed ’n vrouw…

Benz
Benz was het merk waaronder Carl Benz auto’s bouwde. Benz was de eerste autoproducent ter wereld en bouwde zijn eerste voertuig al in 1885. Hij patenteerde zijn motorwagen in 1886 en deed zijn eerste officiële proefrit door Mannheim in juli van dat jaar.

Benz’ vrouw Bertha was wellicht de eerste persoon ter wereld die een echt autoritje maakte (samen met haar kinderen), toen ze van Mannheim naar Pforzheim (een afstand van 180 km) reed in 1888. Er zijn mensen die beweren dat dit ritje ervoor zorgde dat de auto zich bewees. Vrouw Bertha was een vindingrijke vrouw en dat was nodig ook, want de eerste auto was niet zonder problemen te besturen. Ze moest in het holst van de nacht op zoek naar benzine en vond een apotheek, die aldus het eerste “benzinepompstation” ter wereld werd. De wagen had immers geen benzinetank. Benz’ familie steunde hem in zijn koppige streven om benzinemotoren te verkopen.

Mercedes
Mercedes komt voort uit Daimler, een Duits automerk, opgericht door Gottlieb Daimler, die tussen 1886 en 1900 auto’s bouwde. Daarna bleef de Daimler Motoren Gesellschaft wel bestaan, maar produceerde haar auto’s onder de merknaam Mercedes. De naam hiervan is geïnspireerd door Mercédès Jellinek, de dochter van de Oostenrijks-Hongaarse consul Emil Jellinek, een van de eerste grote klanten van DMG die in 1900 zesendertig auto’s bestelde met een gezamenlijke waarde van 550.000 Duitse Marken.

De driepuntige ster omsloten door een cirkel die Mercedes als beeldmerk voert is in 1909 als zodanig gedeponeerd en siert sinds 1910 bij veel (maar niet alle) Mercedessen de radiateur. Van de drie punten in de ster wordt gezegd dat zij een verwijzing zijn naar het feit dat het de bedoeling was van Gotlieb Daimler motoren te bouwen voor gebruik te land, ter zee en in de lucht. Toen in 1926 de firma’s Daimler-Motoren-Gesellschaft en Benz & Cie. fuseerden tot Daimler-Benz AG besloten zij het merk Mercedes-Benz te gaan voeren, met behoud van de Mercedesster.
Moest meteen aan deze denken
http://www.youtube.com/watch?v=90dQH7bwLjg
En dan vraagt autoblog zich af waarom er hier zo weinig vrouwelijke reaguurders zijn… :roll:

@P8301: Hij zegt ook niet dat het om een dochter van Hitler gaat. Maar goed, het is nog fout…
het vak dat nodig is om te parkeren is verbazend groot, toeval?
Mercedes: “Voorsprong door techniek”..

Hee, die ken ik ergens van..
Mannen die automaten afwijzen, dat zijn pas wijven.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).