Ga eens op die airbag zitten, dan laten wij ‘m ploffen

Auteur: , 25 Reacties

De veelzijdigheid van airbags -geliefd object onder criminelen- wordt ook in dit filmpje maar weer eens aangetoond. We zagen al eens een airbag tussen de benen ploffen. Maar snoeihard gelanceerd worden vanaf zo'n luchtzak ziet er net iets minder pijnlijk uit (alhoewel). Niet thuis proberen! Tenzij je het filmt en naar ons toe stuurt.

Een airbag, het kan je leven redden. Maar wat doe je met al die overgebleven tweedehands airbag-units uit tweedehands auto’s? Op een verantwoorde manier tot ontploffing laten brengen? Nee, da’s nogal saai. Gewoon een willekeurig slachtoffer uitzoeken en hem erop laten zitten. Drie! Twee! Eén! BOEM. (via Jalopnik)25 reacties

Ondernemers hebben nooit autopech toch. of wel!?.
LOL! :p
Kzag’m gisteren op Dumpert.nl…geinig, wat een kracht heeft zo’n airbag toch !
@Megakix: misschien wel goed voor mensen die graag zonder gordel rondrijden om daar eens goed over na te denken…. Wat gebeurt er met je hoofd als die zich bijna in het stuur boort op het moment dat de airbag af gaat…… good luck with that and don’t lose your head!
Haah,geweldig dit…
koninklijk goed..jammer dat die kerel niet wat harder op zijn plaat gaat, maar misschien maar goed ook;)
Heel erg oud… sorry hoor..
@Lucas: Oh nee toch wat erg…
Zo die gaat best hoog :D
Wauw, gewoon wauw xD briljant dit zeg.
Pffff, wat een onzin!
Prachtig! Wel minder voor je hoofd, en wat een kracht zit er in zo’n airbagje…!
Die gast breekt bijna zijn nek.
@lucas: ik had dit filmpje nog nooit gezien, maar aangezien jij deze al veel eerder had gezien ben jij natuurlijk 150% cooler dan ik….

Zonder grappen, geniaal filmpje!!
Bij Mythbusters hadden ze ook eens een mythe getest over airbags. Ik meen dat het verhaal ging dat als je een auto probeerde open te krijgen door een stangetje langs het raam naar onder toe te duwen om de deur open te krijgen en je de airbag raakte, deze ontplofte. Resultaat: stang wordt gelanceerd en schiet dwars door carjacker heen en die gaat dood.
Ook creatief met airbags dus ;)
Funny..
Deze is stukken leuker XD

http://www.youtube.com/watch?v=4BUKlBmq8DQ
@vale46:

die slowmotion is fucking geniaal !!
@vale46: Haha inderdaad, die had ik ook al eens gezien… Geniaal gewoon ;)
THAT’S GOTTA HURT!!! lol!
Euh welkom bij 2 maanden geleden???
Je neemt een autosloperij + een stel rednecks met een overeenkomstige (te lage) IQ en 1 airbag!!!

http://www.youtube.com/watch?v=f3c5gLUm9Rc
Hoor ze dan lachen, dat stelletje dumb-asses!
” redneck, cant live without them”
Gevaarlijk maar we kunnen er zeker wel om lachen en het die gast in het filmpje van deze autoblog post, die is tenminste wel voorbereid met z’n helm :)
Zitten hier nu echt van die mensen die elke dag op youtube of dumpert zitten of zitten hier veel studenten? Eerste keer dat ik deze zie en nog wel meerderen…
@phantom: Een vriend hebben die voor zijn eindwerk veiligheid in auto’s bespreekt is genoeg. Hij heeft nu ondertussen zowat alle airbag-filmpjes van Youtube laten kijken denk ik! :p

BTW: Met airbags kun je ook koelkasten, pompoenen en microgolfovens opblazen. Echt de moeite waard! Zoek maar even op Youtube.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).