TechArt Porsche Panamera Black Edition

Auteur: , 24 Reacties

Aan tuners van de Porsche Panamera absoluut geen gebrek. Als ze dan ook nog stuk voor stuk met verschillende uitvoeringen op de proppen komen, dan moet je het ons niet kwalijk nemen dat we af en toe een persberichtje aan ons voorbij laten gaan. Maar deze uitvoering van TechArt ziet er wel weer erg strak uit.

Voor de Porsche Panamera geldt misschien net zoals bijvoorbeeld voor de BMW X6: love it or hate it. Voor beide auto’s geldt wat mij betreft dat je er een keer naast gestaan moet hebben om te zien dat het echt wel imposante auto’s zijn.

Tuners kunnen in hun enthousiasme flink uit de bocht vliegen, maar je kunt de mannen van het Duitse TechArt met een gerust hart op je Panamera loslaten. Eerder zagen we van TechArt het Aero I pakket en later de maagdelijk witte Panamera Concept One. Ditmaal de Black Edition.

De Panamera Black Edition, kreeg om te beginnen het Aero I pakket aangemeten bestaande uit het nodige spoilerwerk, 22 inch sloffen, aangepaste remklauwen en een sportuitlaatsysteem. Bij de Black Edition gaat men een stapje verder door ‘m in mat zwart uit te voeren, incluis de velgen. Verder is het interieur bewerkt met matte afwerkaccenten en zwart leer gecombineerd met alcantara en decoratieve rode stiksels. Parkeer maar op mijn oprit!24 reacties

Een getunede panamera, die kennen we nog niet!
heeft iets weg van een lijkwagen….
en hij blijft lelijk …
Met een Porsche in deze outfit kun je je kids tenminste een beetje fatsoenlijk naar school brengen!
@Rikus: Alleen hebben ze zo’n hoge drempel voor de school geplaatst….
Zet er wel puik uit!
Is er zn grote markt voor al die “luxe wagens” tuners?
Kan aan mij liggen maar je ziet ze nooit rondrijden.
@Lennrt:

Hangt er ook vanaf waar je woont ik woon in Antwerpen en Hong Kong. In Antwerpen zie je ze iets minder exclusive cars maar in HK heb je gewoon alles. En de Pana is nice maar geef mij toch maar de: E class 800PK Brabus is …
het interieur ziet er fantastisch uit, maar dat exterieur vind ik afbreuk aan de panamera.
@Lennrt: In Nederland zijn we te nuchter en wordt tuning al snel geassocieerd met “Sjonnies en Sjaakies”. In Duitsland is het echter een heel ander verhaal. Wanneer daar bijvoorbeeld een directeur in een dik getunede bak komt voorrijden is dat vrij normaal.
@Dennis: Ook namens mijzelf bedankt voor de uitleg ;)
Eigenlijk is deze auto maar vrij standaard aangepakt, volgens mij. Beetje saai bijna… :shock: Het is gewoon zo dat er al veel extremere getunede Panamera’s langs zijn gekomen, en daarbij valt deze een beetje in het niet.

Trouwens, ik zag vandaag een vrachtwagen met een aantal Panamera’s erop, maar (en daar gaat het om) ook een paar exemplaren van de nieuwe Cayenne. Ik dacht dat die nog even op zich liet wachten?

*research* -> “De nieuwe Porsche Cayenne is vanaf 8 mei 2010 in Europa te koop”. Dat valt dus nog wel mee. Blijkbaar beginnen ze al met de levering van de showroomexemplaren.
Ik vond dit vanaf foto’s toch zo’n lelijke auto, maar nu ik er al meerdere voorbij heb zien komen is hij toch wel erg mooi. Dus dan is dit zeker geslaagd…
Hmm, vind deze tuning dan nog wel oke, met uitzondering van het model velgen dan, kleur is goed..
@ Dennis

Het spijt me voor je, maar wat je hier beweert is pertinente onzin. Ik heb lang genoeg in Duitsland gewerkt op een niveau, waarbij ik te doen had met serieuze, grote zakenlieden. En met rijke mensen. En daarin ligt het verschil. Serieuze, grote zakenlieden willen door hun klanten en gesprekspartners serieus genomen worden en zullen (zich) nooit in een “getunede dikke bak” (laten) voorrijden. Ze zouden daarmee hun reputatie onmiddellijk in gevaar brengen. Daarentegen zijn er in Duitsland wel een flink aantal rijke mensen, die zich graag laten zien en willen opvallen door in een getunede dikke bak rond te rijden. Maar of die allemaal wel zo serieus zijn……….
zeker wel lekker :O wil ik wel parkeer maar voor:)
uhmmm… Nee!!
Ik zou er voor gekozen hebben om de stiksels in grijs af te werken ipv rood, minder schreeuwerig. Verder de achterwisser er af, de de achterlichten achter smoken glas aub, dan maggie zo de oprit op. (dat mag hij trouwens toch wel ;) )
En toch..standaard is ‘ie op zijn mooist. In het “carbon-grau” met pccb en 20″ RS-Spyder velgen.
Het zal me straks niks verbazen als een originele Panamera de duurste en meest exclusieve is! Ongelooflijk hoeveel tuners er voor dat ding actief zijn:S
Mja ziet er nog altijd niet zo goed uit…
Wauw, zou die uitvoering-naam iets met al dat zwart te maken…hmm ik vraag het me af. Het is in ieder geval allemaal lekker subtiel gedaan!kots
Heh, de tuning is eens fatsoenlijk gedaan! :P

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).