Video: Audi RS6 Evotech vs Nissan GT-R

Auteur: , 108 Reacties

Een lekker ouderwets video-vergelijk. De Beul tegen de Samurai, brute kracht versus technisch vernuft. Laat alstjeblieft de brute kracht winnen.

De Audi RS6 heeft namelijk geen klein voordeel ten opzichte van de Nissan GT-R. Waar de zescilinder in de Nissan nog steeds 480pk produceert, is de V10 turbo opgevoerd tot 750pk! Tsja, je moet wat, als keer op keer de efficientie van de GT-R winnaar blijkt.

Nu heeft de Audi wel een paar kilootjes meer mee te slepen. De Nissan weegt in op een ruime 1700kg. De Audi RS6 zet een wel doorvoede 2 ton op de weegschaal. Dat krijg je van dat Duitse bier. Nu moet de 270pk extra natuurlijk weinig moeite hebben met die 300kg. Zelfs de GT-R kan je met zo’n overvloed aan vermogen voorblijven, toch? De grootste vraag is: vanaf welke snelheid blijf je de GT-R voor? Let loose the beasts!108 reacties

Thanks ! Net de vergelijking die ik nodig had om mijn volgende wagen te bestellen
oef.. die valt bij tegen die audi. Ik had meer of the line snelheid verwacht. Maar goed het gaat hier wel om de GT-R de auto die vanaf de lijn al loei hard kan. De auto zal wel een te grote turbo hebben.
voorspelbaar, uiteindelijk winnen de pk’s het altijd van het gewicht. toch enk ik dat de gt-r bij het stoplicht leuker is!
@lambo4all: Pk`s winnen altijd van gewicht?? ga je mond heel snel spoelen. Lotus Elise 133pk en toch in 5,7sec naar de 100. nu jij weer.
Heef de RS6 ook Launch control?
Zo ziede maar weer, Obesitas is een killer. De audi raakt gewoon niet weg. Maar zou het aan de wagen of aan de rijder liggen.
En niet dat ik de GT-R niet bewonder maar ze hebben toch vaak wel iets meer dan 480 pk.
Leuk speelgoed!!
Kom op jongens !!
Dit is een schande voor Audi.
Zelfs met zoveel pk’s meer is het behelpen…..

Alleen willen de oortjes dat hier niet horen…
@S2000: Recht voor z’n raap^^. En het is ook nog zo, Nissan heeft gewoon een betere auto gemaakt. Met zoveel pk zou de Audi sneller op moeten trekken.
@S2000: Helemaal mee eens. Die tuners zijn allemaal dezelfde hersenloze honden. Hun krampachtige leuze is dat te veel pk’s nog niet genoeg is.
@S2000: heb je wel een goed punt, de gtr zijn turbo draaien sneller op, betere techniek dat zie je bij het wegtrekken
Die RS6 maakt gehakt van die GTR! hoewel de GTR nog aardig snel weg is.
De audi komt zeer moeilijk op gang en geeft zijn pk’s pas prijs bij 180km/u. Geef de GTR maar, die iedereen in het stof doet bijten en laat de audi maar door de politie verder achtervolgen:-).
Off de line zijn banden natuurlijk ook mega belangrijk.. Verder heeft de GT-R wellicht een iets betere en minder conservatieve traction-control?
Bye Bye GTR (;
wat een beest die RS6
helaas moet die duitser het winnen…maar hee..6 VS 10 cilinders, 480 VS 750…

niet echt heel moeilijk
@jan1666: fack u als je geen geld heb voor duitse degelijkheid niet zielig doen
@CL65: Nou nou, we zijn het 4e klas pubertaaltje nauwelijks ontstegen…. Doe eens lekker normaal ofzo….

OT:

Wel een beetje vanzelfsprekend dat de Audi wint, vind het toch wel vet hoe ze dit steeds doen op de ring van Moskva :). Zijn veel meer filmpjes te vinden van dragtimes met andere mooie bolides die snel gaan op deze ring. Zelf zou ik voor het geld een mooie Italiaan nemen.
@xesisoj: “Doe eens lekker normaal ofzo….” Nee dat klinkt alsof je cum laude ben afgestudeerd 20 jaar geleden! En dan heb ik het nog niet eens over je naam, domweg op je toetsenbord knallen.

Ik heb ff een emo uitbarsting mag ik? Dat trieste oud-hollandse misgunnerrij BAH!

Het staat als een paal boven water dat de audi over 10-20 jaar nog steeds er zo bij staat, iets wat je over een gem. jap niet kan zeggen.
@CL65:
Niet dat ik zo’n fan ben van Japanse wagens maar op kwaliteit en duurzaamheid moeten ze niet veel onderdoen voor de duitsers hoor.

Je moet wel geen wagen van 7500 euro met eentje van 75000 euro gaan vergelijken natuurlijk.
@CL65:
Pretendeer ik ergens in mijn reactie al 20 jaar afgestudeerd te zijn? Ik heb het over een stukje omgaan met de medemens, mij lijken reacties zoals deze bij jou voorkomen niet echt gepast.

Als je het al zo op de persoon wilt spelen, mijn naam is een verzinsel van het internet, ik moest eens een internet naam bedenken en liet de computer dat voor mij doen, fascinerend he?

Het is maar weer eens bewezen dat het uitermate triest is dat labiele mensen de toegang krijgen tot fora en het internet over het algemeen, wat het nog triester maakt is dat ze dan in een bepaalde waan wereld terecht komen waarin ze denken dat ze alles en iedereen wel zonder enige onderbouwing even wij kunnen maken hoe het in elkaar zit.

Ik vraag mij echt af of u wel eens gedacht heeft aan zelfreflectie, heeft u wel eens een post van uzelf teruggelezen?

Trieste Hollandse misgunnerij? Jammer dat het in mijn geval meer te maken heeft met oost Europese strikte opvoeding, dus niets Hollands aan (lees: van je ouders meekrijgen hoe men zich dient op te stellen tegenover je medemens en niet als een malloot overal op reageren).

En nou lekker terug naar de dingen waar Autoblog echt over gaat, Auto’s
Damn wat is die RS6 snel zeg… echt niet normaal! :D
Indrukwekkend.
Waar is dit opgenomen?
@MercedesForum: Rusland dacht ik.
0naar 100 senl nissen gtr
die rs6 is fucking traag zelfs na evotech behandeling WTF!
@Flamingo:

RS6 traag…. je hebt geen idee hoe snel dat gaat. dat red jij niet in je opel manta hoor.
die kekke russen toch ook :P wat zou dat toch heerlijk zijn om te doen als we in nl GEEN flitspalen hadden en van die drukke wegen, erger me vooral aan die flitspalen en politie hoor, liever meer files dan nog meer van die dingen
@AudiQuatro:
0-100 wel ja, maar wat bij 0-200 of 0-250?? dan neemt koppel en vermogen het altijd over van lichtgewichten!
Tja… zijn eigenlijk slappe filmpjes. Men zit achter het stuur van een snelle wagen, doet wedstrijdje wie het hardst kan optrekken met een andere snelle wagen: volgas en klikken maar met die bak. Moet ik dat dan mooi of knap vinden? Kunnen die mannetjes niet eens echt laten zien wat ze aan stuurmanskunsten bezitten? Een mooi bochten traject in de bergen of van mijn apart op een circuit. Wat je hier ziet is een beetje echotripperij van mannetjes met te veel geld.
@Jippie: En wat is er mis met hebben van lol als je een dusdanige auto bezit? Wellicht doen ze dit niet om te bewijzen dat ze super coureurs zijn maar om gewoon een beetje lol te hebben met de dikke auto die je bezit?
De audi lijkt op een gegeven moment echt sneller, maar dat komt omdat de GTR van het gas gaat. Uiteindelijk sta je tot 170km/u voor lul met een dure Audi en zou ik tegen de 150km/u met de GTR van het gas gaan en de teleurgestelde audi rijder voorbij laten komen, haha.
Gooi eens een paar bochten bij en dan zal die Duitse bierworst wel aan mootjes worden gesneden door de samurai!
Vind het wel nog een tikkie tegenvallen voor zoveel verschil in vermogen en relatief weinig gewichtsverschil (zwaar of heel zwaar). Toch wel indrukwekkend in wat in principe gewoon een normale sedan is hehe, alleen zullen we maar niet over de wegligging beginnen zeker.
Komt toch nog goed uit de startblokken die gtr.

maar het blijft een verschil van 270 pk…

des al niet te min dat die audi rap is hoor
@xesisoj: is ook niets op tegen maar ik heb nu wel genoeg van die filmpjes gezien. Om te zien gaat de lol er in elk geval snel af, om te doen misschien iets minder snel. Maar jeetje, dit zijn mooie auto’s, leuk om echt mee te sturen. Hard een bocht door jagen en dan vol uit accelereren. Ok, wel gevaarlijker maar zoveel leuker! En dan heeft de gemiddelde RS6 bezitter ook echt geen behoefte aan zo’n absurde opvoerset.
@Jippie: Ik ben het zeker met je eens dat dit op een circuit veel leuker is :P
Mja was eigenlijk verrast dat die gt-r zo snel van stilstand vertrekt… Doet die Rs6 gewoon verbleken… Maar na wat snelheid te hebben gehaald wint de Rs6 toch.. Hmm welke zou je nu kiezen… Das de vraag ;)
Ik zou voor de Rs6 Avant gaan ;)
Zijn diezelfde gasten die daar in een vorig filmpje de snelweg ff ophouden…

GT-R is toch echt knap, verschil is mijns inziens zeer groot!
doe mij de gt-r maar eer dat die audi de gt-r voorbij gaat ben je toch allang over de maximum snelheid hier in NL
@ CL65

Hoe bedoel je ‘Het staat als een paal boven water dat de audi over 10-20 jaar nog steeds er zo bij staat, iets wat je over een gem. jap niet kan zeggen’.

Die Audi is, zeker met die upgrade, twee keer zo duur als de jap. Geef mij maar een GTR.
Cl65 leeft nog in het jaar 1970.. Tegenwoordig zijn de rollen omgedraaid.
Een Golf/Audi van 10 jaar oud (bijvoorbeeld) is dan echt helemaal gaar met veel kosten, terwijl de jap dan nog met garantie aan het rijden is en dat staat als een paal boven water!
Ziet nou niemand dat dit puur het verschil is tussen de ouderwetse automaat in de Audi en de veeeeel sneller schakelende DSG van de Nissan. Door de DSG komt de Nissan veel sneller van de lijn af, die heeft meteen power. Door de tijdverslindende koppelomvormer komt die Audi niet van zn plek en ook de eerste 150-170 km/u wordt er dusdanig veel geschakeld dat de DSG veel beter tot zn recht komt……natuurlijk helpt het overgewicht ook niet.

Vet offtopic: Als Audi stoer is komen ze met een Ultimate Ltd. Edition van de RS6 met complete carbon monocoque, de fabrieken hebben ze toch al staan voor de R8 en Lambo bolides.
De gtr heeft toch mijn voorkeur. Ook al heeft de andere meer pk’s, maar de acceleratie is toch het belangrijkst.
Het enige wat de jappen nog moeten leren, dat is een goed uitziend interieur bouwen. Daar vinden ze dat niet belangrijk, maar in Europa wel.
Over duurzaamheid gesproken.. De test in autoweek, met de GTR en Audi R8, die sprak boekdelen. Ze moesten de audi eerst even af laten koelen, omdat anders alles in de soep was gelopen en de bak was er ook bijna aan, terwijl de GTR zijn superieure kwaliteiten liet zien op technisch vlak, voor de helft van de prijs.
@Henk: Ja natuurlijk bedoel ik dan niet de duitsers in jouw prijsklasse. Sorry.

@Sneep: Daar bedoel ik mee: bouwkwaliteit, je kan hem met goud laten bekleden ja dan kost een mercedes/audi 50 miljoen (snap je hoe dom je uitspraak nu is?) maar dat neemt niet weg dat de auto gebouwd is met superieure grondstoffen etc.
Nice die RS6!! Goeie kwaliteit van het filmpje trouwens! :D
Daar zit je dan in je Audi met de befaamde quattro en 750 paardjes. Die overigens pas bij 200 km/h begint te komen.

Leuke wagens, maar die GTR is echt wel netjes 0-100 gaat als een speer. Het geld dat ik bespaar met laat ik hem wel tunen door Switzer P800, 700 pk’tje 0-100 in 2,9 sec
Leuk vergelijk, maar zoooo chauffeur afhankelijk.
Toch wel heel knap van de mannen van Nissan, maar dat mag geen nieuws heten, die GTR is een beest ! De Audi moet inderdaad veel meer gewicht meezeulen en het effect laat zich duidelijk zien.Uiteindelijk wint de V10 puur op kracht. Aankomende week mag ik met een vergelijkbare Avant gaan rijden. Een maatje heeft een ’08 RS6R van MTM aangeschaft welke volgende week afgeleverd word, deze gooit ‘slechts’ 730 Pk in de schaal. Ben toch wel héél benieuwd hoe zo’n apparaat stuurt. En zeker of deze ook voor de normale boodschappen gebruikt kan worden door moeder-de-vrouw… (tis en blijft een stationwagen)
Dit is appelen met peren vergelijken. De A6 is een in serie gebouwd als ZAKEN auto van het jaar (2x) De GTR is een SPORTWAGEN en heeft er ook maar 1 motor beschikbaar. Om tussen deze 2 te kiezen is moeilijk. Prijs-kwaliteit is erg intertessant van de Nissan. Alleen heb ik het gevoel bij audi dat het toch wat degelijker in erkaar steekt allemaal. Om de ring te pakken : een GTR, daar is hij voor. Om te jagen op de autobahn : een RS6, of liever de RS4
Ik vind het heel confronterend om te zeggen maar respect voor de GT-R

@CL65: ga anders op partyflock integreren..
RS6 all the way…Die is retesnel, heel mooi en bovendien nog goed praktisch… Probeer maar eens 830 kilo hasj in je GTR te stoppen!

http://www.autoblog.nl/archive/2009/11/22/audi-rs6-avant-met-870-kilo-wiet
Nu nog op een bergweg, zoals ze dat doen bij Best Motoring.
Dan wint de GT-R.
pff, wat loopt die audi weg zeg!!!!!!!!!!!! mag ook wel met zoveel pk’s
@ CL65

Volgens mij begrijp je niet wat ik bedoel. Ik heb het over prestaties/prijs niet bouwkwaliteit/prijs. Daar moet ook nog bij gezegt worden dat het verschil in bouwkwaliteit tussen duitsers en jappen verwaarloosbaar is.

En wat praat je over superieure grondstoffen? Waar is de GTR dan van gemaakt? Piepschuim en visdraad?
Serieus gast, je weet echt niet wat je zegt.
Niet vergeten dat de Audi heel blijft na dit soort dingen 5 keer gedaan te hebben. De GTR daarentegen….Google maar eens hoeveel GTR klachten er zijn, het is niet de meest betrouwbare auto.
@ Ralph

Als je beter had geGoogled had je gezien dat dat alleen bij de eerste generatie gebeurde. Daarna hebben ze de LC verwijderd. Nu kickt’ie in bij 2500 toeren. (Dacht ik)
wat een plaatje, twee van mijn absolute droomauto’s op 1 video… nu nog voor mij deur…

maar goed, allebei gewoon dikke beesten gek. de rs6 heeft een zieke acceleratie en toch is de GTR met zijn 270PK ‘zwakkere’ motor sneller in het begin. daarna komt de rs6 verschikkelijk hard terug, maar toch… beide echt een knap staaltje techniek! al zijn ze eigenlijk niet te vergelijken!
@RSX
Wat je zegt de p800 skyline laat weinig over van deze “QUATRRO”.
Is weer 10x niets dat duitse rommel.


@:CL65 HAHAHHAHA

jij bent zo zielig
@Sneep: ff eerlijk zeggen hoe oud je bent want volgens mij kom je net uit een playstion 4. Er bestaan eindeloos veel kwaliteiten grondstoffen, en dus uiteindelijk onderdelen waarmee een autofabrikant kan werken. Dat zie ik bijv. terug in de prijs dat ik neerleg voor een mercedes, je kan in de duurste jap (lexus uitgezonderd) gaan zitten en je weet/voelt/ziet dat`ie van inferieure kwaliteit is.

@xesisoj: aaah wil je nou diep overkomen en de gebeten hond spelen? Jij komt mij kleineren en ik reageer op jouw ‘uitspraken’. De nederlandse misgunnerij bedoelde ik mee uitspraken als duitser zijn niks blablabla en dan nog niet letterlijk verstehen sie? Niet op de persoon bedoeld, sorry dat je je aangevallen voelt nergens voor nodig? Ik wil niks liever hoor dan over auto`s lullen want ik bén de grootste autogek hier.

@Hupke: Daar heb je gelijk in, het is geen goed vergelijk. Verschillende klasse, maar in z`n prijsklasse is een jap zeker een goede keus, ken mensen die zweren erbij.

@V-tecc: kansloos
@CL65: Dat blok met 750 pk blijft echt niet zo lang heel als jij hoopt hoor. Het is wel duidelijk waarom jij je zo verdedigd. Je naam zegt genoeg. Neemt niet weg, een M5 met diezelfde launch controls ligt ook na een paar keer te puffen in een garage. Een CL65 zou die GTR van de weg geblazen hebben met zijn 612pk en 1000Nm. Maar maat, kijk eens naar de prijs? 350.000 euro tegen 120.000 euro. Bouwkwaliteit vergelijken in dit artikel is totaal niet relevant, de prestaties daarentegen wel. Jij loopt achter de feiten aan trouwens. Een Duitser kan nog altijd goed aanvoelen en mooi in elkaar gezet zijn, neemt niet weg dat je 20% extra voor de naam betaalt, iets waar Jappen geen last van hebben.
Wat gezellig hier… CL65, leuk dat jij de sfeer er zo goed inhoudt!

OT: ik vind het jammer dat er geen fragmentje in de RS6 gefilmd is, zo’n V10 heeft toch altijd een prachtig geluid.
SjonnieKroket
Aldi: Voorsprong door gestolen techniek
ik zou ze nu wel eens op een circuit tegen elkaar willen zien.
Audi!!!!!! die GT-R valt uitelkaar man na paar rondjes chinese rommel
SjonnieKroket
@Allemaal: Wat een gezeur zeg hey!!… Het zijn gewoon twee hele dikke auto’s die waarschijnlijk van al onze -EIGEN- auto’s compleet gehakt maken. Ik denk dat er maar weinig mensen hier op dit Blog reageren die een auto bezitten welke zich kan meten met één van deze twee kanonnen. Duitse troep, Japanse rommel… yeah RIGHT ! Stap maar in de E200CDI/Passat 2.0TDI/Honda Civic/Toyota Prius, gaan naar je werk (of in sommige gevallen op je fiets naar school) en laat al die onzin opmerkingen achterweg. Het maakt MIJ echt geen bal uit, als ik de centen zou hebben, zou ik graag één van deze twee (of liever nog allebei) voor de deur parkeren. Ze hebben alletwee een andere uitstraling, maar zijn beide rete-snel.
Je ziet op een gegeven moment dat die audi bestuurder wel zijn juiste start heeft gevonden. Die heeft geen launch controll natuurlijk. Probeer met zoveel pk’s maar eens fatsoenlijk weg te komen. Uiteindelijk verplettert hij de GTR gewoon. Dat verschil is groter dan je denkt.
Leuk, zo snel off the line. Maar bij een clutch-dump bij de GTR verkort je de levensduur van je bak wel enorm. Er gaan érg veel verhalen de ronde waarbij Nissan niet-thuis geeft bij garantieverzoeken: de boordcomputer houdt namelijk bij wanneer je launch control hebt gebruikt ;)

De Audi ziet eruit alsof daar geen launch control wordt gebruikt. Hoe dan ook ziet het eruit alsof de Audi toch wat minder vermogen heeft ofzo, want het verschil is wel erg klein…
sjonnie kroket
misschien heeft die Aldi wel launchcontrole, zo’n systeem heb je voor een paar hondert euro op je auto. Het feit dat de Aldi het zwaar zal verliezen op het circuit zegt natuurlijk over de kwaliteit van Aldi: voorsprong door gestolen techniek
Ik zie alleen dat Rusland zelfs betere wegen heeft als NL. :(
Heeft puur met de versnellingsbak te maken en diens verhoudingen. Waar de GT-R een supersnelle DSG heeft, heeft de RS6 gewoon een ouderwetse koppelomvormer. Ten tweede merk je dat de GT-R hele korte verhoudingen heeft wat hem zo snel richting de 150 maak, bij de 140km/h zit hij al in z’n 4, terwijl de Audi dan misschien net naar z’n 3 overschakeld.

En over betrouwbaarheid van de Audi, tja de GT-R is nu ook niet bepaal;d de meest betrouwbare. In Best-Motoring hebben ze vaak al moeite om een hele circuit battle van =-5 rondjes ermee uit te rijden.
Ik blijf me verbazen over de reacties mbt de “slome” Audi. De Audi trekt hier op tegen een auto die is ontworpen om het een 911-Turbo moeilijk te maken.

Vindt buiten mij dan niemand het indrukwekkend dat een 4-deurs representatieve sedan in staat is van 0-150 slechts 3 meter achterstand op te bouwen en om vanaf 170km/u gehakt te maken van een zeer gevreesde sportwagen??!!
bizar dat je daar blijkbaar ff kunt stoppen op een 4baans weg.
Wat een kunst! In een rechte lijn is een auto met 750pk sneller dan eentje met 480pk…. Een of andere amerikaanse zeecontainer met 4+ liter V8 met een dikke turbo ontwikkelt misschien 1000pk en rijdt zowel de Audi als de GTR ook zoek tot wanneer ze op een circuit komen. Bij de eerste bocht gaat de GTR de Audi al voorbij…
Tot zo’n 230km/u… En toch is dat het gebied waar je er veeeel meer aan hebt! Dus hoe graag ik de Audi ook zie winnen, de GT-R is dik in het voordeel… Helaas;)
NOT FAIR!!!!!!!!! Hier is een filmpje met een Evotech er ook bij een een Switzer P800 GTR….. Als een GTR naar hetzelfde niveau getuned wordt is hij gewoon niet bij te houden…. ;)

http://www.youtube.com/watch?v=v2PnY6ztJ0A&playnext_from=TL&videos=RaZNuzkhxAk

Als iemand weet how ik hem kan “embedden”…. graag ;)
Nog eentje dan voor de gezelligheid van diezelfde Switzer P800 GTR tegen een Stage 1 Corvette ZR1…. Allebei met 700+ PKs… ;)

http://www.youtube.com/watch?v=rfom7eM32Fg&playnext_from=TL&videos=WxsQXd9FL2c
@HeyHuub: ik denk niet dat de Audi (die ook door turbokarakteristiek beter in z’n vel zit bij lagere toeren) bij 140 km/h nog in z’n 2 zit. Dat zal meer het punt zijn waarop hij van z’n 3 naar z’n 4 gaat… Daarna worden de versnellingen pas langer.
Sommige zijn echt blind.. verder zeg ik niets. Ga het niet uitleggen ook.

Oké toch maar wel. Dat sommige blindelings kunnen zeggen dat die of die beter is? Auto’s vergelijken, daar komt nog heel wat bij kijken.

Voordat je een partij kiest, vergelijk de specificaties. Kom dan tot conclusie ;)
Zo’n RS6 is wel errug vet, zie hem alleen nooit rijden.
Een GT-R ook niet trouwens. :(
@Autoliefhebber: in de meern rijden er 2, 2x avant. erg lekker als die voorbij komt roffelen.
@rider: Dat wil ik wel geloven ja.
Zag pas nog een witte S6 Avant, is ook zeker niet
verkeerd. :)
doe mij maar de gtr ofschoon ik een audi fan ben. die japanner is gewoon te gek en dat voor dat relatief kleine bedrag.
Wat een butjes weer hier, haha echt dramatisch en dan doel ik vooral op dat ettertje van 27 uit Den Haag! ;)
@Hobo: “dat ettertje van 27 uit Den Haag!” heeft 3 mercedessen voor de deur staan, en onze hobo?
Is het niet zo dat Nissan launch control heeft en de RS6 niet? Kan dit geen parten spelen tijdens het optrekken?
@CL65: ben jij 27? Ga je eens gedragen. Met je emo-uitspattingen…
voor de mensen die zeggen dat dit sloom is of wat dan ook
wat cijfers op een rij
Audi Rs6 evotech 0-100 3.7sec top 333km – 2025kg
Nissan gtr 0-100 3.4sec top 311km – 1680kg
de nissan heeft een automaat met dubbele koppeling en audi niet en hij weegt 340kg meer dus hou op met de audi is sloom
Hahaha RS6 traag zeggen ze dan…….zo wil ik wel op vakantie hoor,met het hele gezin en bagage…….en zelfs dan komt de audi eerder aan…..dus wat nou traag !!!!

Mijn auto is de eerste paar honderd meter ook snel…tis maar hoe je het bekijkt.
Letten mensen niet op ofzo??? Wat heeft het nou voor zin om een 700PK Audi RS6 te vergelijken met een STANDAARD GT-R… Zoal ik zij… kijk naar de filmpjes die ik heb gepost… in 1 daarvan is er ook een Evotech te zien en daarna een Switzer GT-R met OOK 700+ PK… Dan heb je een vergelijking die een beetje gelijk op gaat… Standaard tegen tuned is gewoon nutteloos…
AUDI IS ALLEMACHTIG GOED.
De GT-R is gewoon een sportwagen
de RS6 is een comfortabele focking snelle auto.
en sportwagen en comfort gaan egt niet samen
De RS6 trekt die GT-R er zowieso uit.

Audi is zo goed.
2nd en 3rd gear pull van de GT-R is zeer, zeer indrukwekkend. Uitstekende ratio’s.

De Audi stoomt ongelofelijk hard door vanaf hogere snelheden, maar wat wil je met dikke 700 pk? Is meer een snelwegvreter.
@CL65: volgens mij heb jij een leerachterstand fzo waardoor je iedereen snotneuzen noemt om jezelf beter de voelen. btw ik dacht dat VAG zijn onderdelen koopt bij een leverancier die voor 70% in het bezit is PSA? dus eigenlijk gebruiken auto’s van de PSA groep dezelfde superieure materialen? (correct me if i’m wrong)

btw dit is appelen met peren vergelijken, wel leuk filmpje alleen hoor ik liever wat geluid:)
@Ponrow: Ik noem even voor het gemak maar één voorbeeld; aluminium filter proces, dit is het filteren van aluminium (in vloeibare toestand)totdat het de consistentie heeft dat voldoet aan de eisen van de fabrikant in kwestie. Ferrari filtert het alu voor hun bijv. blokken (motor) 18 keer, Daimler (Benz) tot 12 keer, Honda/Toyota etc. doen dit tot 5 keer. Wat de VAG doet weet ik niet boeit me ook niet, zou nooit een auto van hun kopen omdat die in de basis al niet voldoet aan mijn eisen.
Jongens, houden we het even gezellig?

OT: De RS6 of GTR?
De GTR graag. Heeft ongetwijfeld minder pk’s en koppel maar maakt het in mijn ogen meer dan goed met z’n fenomenale handling. (Een Porsche 911-killer pur sang dus)
@Despence: Alleen die waarden al zijn indrukwekkend..
In standaard-mode leuk genoeg denk ik.
@Sneep, ik heb het niet alleen over de LC, maar over de auto in zijn geheel. Er zijn gewoon redelijk wat mensen met serieuze klachten.
automaat is voor pussys
heb je een taxibedrijf?
Nee :) hou van goed gebouwde auto`s dan blijft er verrekt weinig over he.
@ CL65

jij hebt wel een hoop goed te maken dan als je 3 mercedessen voor de deur moet hebben staan :)
Tering vanaf zo ongeveer 200km/h gaat die Rs6 er echt als een beest vandoor!! :shock:
@CLSblabla fzo: waaw 3 mercedessen… 2 mercedes 2 VAG wagens, nu gij terug ket. BTW ik laat auto’s niet buitenstaan, deze staan in garage, als we toch willen stoefen.
Ik heb maar 1 Mercedes een c250cdi en daar ben ik heel blij mee en hij is betaald!!! ook leuk ;-)
@ CL65,

Dan is het de hoogste tijd om een goeie ouwe Mercedes 190 te kopen, dat zijn goeie auto’s, daar komt uwe zogenaamde CL65 nog niet eens in de buurt qua betrouwbaarheid !

En open je ogen eens, de tijd dat Japanese wagens vol met plastiek zaten is al lang voorbij, en toen waren ze zelfs betrouwbaar !

En volgens u kost Mercedes veel geld omdat ze hoge kwaliteitsmaterialen en onderdelen gebruiken. Hmmmm hoe komt het dan dat de huidige CDI’s gigantisch veel problemen hebben met hun spotgoedkope injectoren van Delphi. Als ze nu gewoon hadden samengewerkt met Bosch hadden ze daar geen problemen mee, maar nee, Mercedes moest perse goedkope brol erin steken.

Maar kijk, het is niet alleen Mercedes hoor, elk merk heeft zijn problemen, maar wat we wel kunnen zeggen is dat weinig huidige merken nog zo betrouwbare auto’s maken zoals vroeger !! En dat is geen gedacht, maar een feit !

Al filter proces hé, ook een bron van ? Lijkt me wel interessant !

Ontopic :
En wat maakt het nu uit welke van de twee de snelste is, als ik in mijn Peugeot 308 optrek tegen deze twee hier in België of Nederland aan het rode licht, dan sta ik het volgende rode licht toch weer naast ze !

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).