9-jarige mag van papa los in een getunede ML63 AMG

Auteur: , 63 Reacties

Don Peridon -met z'n 20 jaar nog maar net volwassen- mocht gisteren van paps weer eens een stukje cruisen met de Bugatti Veyron (waarvan enkel de BPM al een half miljoentje kost). We weten inmiddels allemaal hoe dat afgelopen is. Maar het kan ook anders...

Dus niet op de openbare weg -waar oom agent op de loer ligt- maar op een verlaten strand in het Marokkaanse Tanger. Daar mocht de 9-jarige Nordin van zijn vader even los in een tot 540 pk getunede Mercedes ML63 AMG. Zijn hoorbaar minstens net zo enthousiaste mams filmt het cross avontuur.

Even een kort en persoonlijk bericht van de auteur aan zijn ouders:

Lieve pa en ma,

Inmiddels midden dertig, kijk ik terug op een fijne en redelijk onbezorgde jeugd. Helaas ben ik er desondanks achter gekomen dat ik toch wat gemist heb in mijn opvoeding. Een dikke ML63 AMG op een leeg strand, om precies te zijn.

Beste ouders van nu, maak niet dezelfde fout die mijn ouders gemaakt hebben. Laat die kleine binnenkort ook even lekker raggen in een grote zandbak. En dan heb ik het natuurlijk niet over het bouwen van een zandkasteel met een emmertje en een schepje. FILMPJE!

Let op! Doe het wel verantwoord en niet zoals deze BMW X5.

Met dank aan Saïd voor de tip63 reacties

Dat wil ik ook :D:P
@BMWMserie: wie niet ^^
@Dennis: Oom agent lag dus niet voor niets op de loer met die idioot he!

Schrijf je stukje gewoon leuk gezellig of wil je alleen maar 150 reactie’s uitlokken. ;)
Wat een beer, die auto.
Geweldige auto.Leuke vader ook dat ie dit toelaat.
En dan heb ik het natuurlijk niet over het bouwen van een zandkasteel met een emmertje en een schepje.

*pakt zn schepje en verdedigd het met zijn leven, weg grote brutale boze ijzeren doos! Ik wil schep schep doen en hap hap in het zand*
zo das een dikke Mercedes waar halen ze het geld toch vandaan..
maargoed, ach, dit kan nog net maar t blijft link. had die knul gewoon even op schoot gezet dat ie even kon sturen.. maar een 8jarig knulletje dat met 150 km/u door bochten van 2meter breed crosst vind ik echt absurd! net zoals die Laura die even de wereld over wil zeilen.
haha ik heb wel eens in de woestijn van kuwait gereden in me vaders pajero… maar nu we trug zijn in nl moet ik w8e tot volgend jaar juni tot ik mag rijden eindelijk :(
Haha! Ik heb dit ook gemist heb in mijn opvoeding. Maar ik zal het appreciëren als mijn ouders het goedmaken :D
Goeie zaak die ML63…
Die “donuts” op het einde ook :P
@flamingo

Misschien wil je iets suggereren, misschien niet :) Maar er zijn genoeg succesvolle Marokkanen die zulke bakken kunnen betalen.
Nou , zou ik ook wel willen toen ik 9 jaar was ;)
@Riick: “Nou , zou ik ook wel willen toen ik 9 jaar was”

Ik nu nog steeds, maar mijn vader is blijven steken op een Opel…
ja Dennis liever nu dan toen ik 9 was hoor!

@Relief

zeker voor iemand uit Marokko is het apart als je zo’n dure Mercedes kan betalen dacht ik dan ben ik benieuwd naar wat ie doet. ik denk heus niet dat t oneerlijk verdient is..
@Flamingo: Denk je dat er in Tangers geen bankiers of zakenmannen wonen ofzo? Het is Marokko, niet Somalie.
Mag van mijn ouders met 17 niet eens even de panda over een verlaten industrieterreintje rijden :P Maar ach, nog twee weekjes volhouden. Wel jaloers, als je ouders zo’n wagen hebben is het al vet, maar als je er ook nog in mag rijden op je 9e…
@ Flamingo

Mensen die een startkapitaal hebben en klein beetje hersenen kunnen veel geld maken in marokko. De winst is daar veel hoger dan bijv. hier in nl met al die belastingen. Maargoed dit is gewoon een nls gezin. en als het een echte nederlander geweest was dan had je vast niet gevraagd waar ze het geld toch vandaan haalden. Ofwel heb je al een bepaalde gedachtegoed ;)
Ja.. Ok…. Toen ik 9 jaar was en we naar het strand gingen was het gewoon wat me zand spelen, kuiltje graven niets speciaals… Deze geven hem een ml63 amg… logica ontbreekt mij?!
k’wou da ik ook zo ne pa had :p
@Appii

Jawel ik vraag het me steeds af hoor. Ben gewoon ook wel benieuwd daarnaar geld komt heus niet zomaar uit de lucht vallen
@Flamingo:

Nu gedraag je je echt alsof alle marokkanen geen geld zouden hebben om een ml te kunnen kopen.. Ik zou zeggen ga eens op vakantie naar marokko :D en ontdek het zelf..
@Appii:

ik zeg juist dat ik het me bij iedereen afvraag die een dure bak heeft.
Hoe kan hij bij pedalen komen en over het stuur kijken, staat hij zowat?

Tja ik had het ook wel gewild, maar helaas. We hebben al 20 jaar geen auto meer.
Gewoon tuig.

-edit: Houd je eens een beetje in-
@Forza:

Ik vond de reactie van Flamingo al irritant, maar jij laat zien dat het nog een graadje erger kan?!?

Zijn het nu Marokkanen die (mss.)in hun land wonen, is dat ook een reden om dat pvv-onzin uit te kramen?!?

On topic; het moet wel een automaat zijn. Die jongen accelereerde zo rap, terwijl hij nog net over het stuur kan kijken.
@Forza: Tuig? En waarom? wat ben jij dan?
Jij polariseert, en ik ben liever tuig dan dat ik polariseer.
Vroeger…… Ik kreeg rijles in een af getrapte Toyota Hilux, op een landgoedje ergens op een eiland ver hier vandaan. Dat soort momenten zijn goud waard.
Mijn dochter wilt geen rijles. Ik heb geen Hello Kitty auto..
als je 9 bent is een ouwe heftruck of tractor net zo interessant ..

dan is alles nog leuk ..
@ Frankypanky en Forza:

Je hoeft niet zo snel iemand als racist af te schilderen, want dan ben jij diegene die polariseert.
Het is, denk ik, niet abnormaal als je je vragen stelt bij het zien van een jong marokkaans nederlandssprekend gezin dat even donuts zit te draaien op het strand in Tanger met een ML63amg die op de koop toe op Duitse transitplaten staat?! (Veronderstel nu nog dat het een succesvol gezin is, wonend in nederland, op vakantie in tanger en in het bezit van een ML63, wat doet die dan op transitplaten aan ‘de andere kant van de wereld’?)
Doet me een beetje denken aan reportage die enkele jaren geleden op tv kwam in belgië, over de manier waarop europese marokkanen, hier in belgië werkend voor elke cent (of aan het ocmw) er in de zomer de show gaan stelen met dure duitse wagens, vaak gehuurd of op transitplaten.
@matt:

Jij moet eens een cursus begrijpend Nederlands volgen!
Waar heb ik Forza een ‘racist’ genoemd?!?


En dat jij de connotatie maakt tussen racisme en pvv, dat is dan jou denkbeeld.
Ga mensen geen dingen in de mond leggen, die ze niet gezegd hebben, “matt”!
Excuses, is naar toyotaprius gericht ipv Forza uiteraard. Die nickname maakt dan weeral veel duidelijk…
@matt: ik ga niet eens op je reactie in. Ik ga mij er niet eens naar verlagen. Goeie avond…
lol, dat men hier meteen denkt met een PVV’er of een racist van doen te hebben.
@Forza:
tja .. als een Amerikaan door zout water gaat rijden met een spiksplinternieuwe auto dan mag je em wel alle ziektes toewensen die maar mogelijk zijn ..
een Chinees trouwens ook ..

racisten zijn nogal selectief hier ..
@Forza: Oh, je schreef het om reacties uit te lokken? Stiekkumerd.. ;) lol, en die kreeg, je van mij…
De reactie van Meneer Autogek (bovenaan), is nog veel irritanter! Een normaal intelligent ruimdenkend mens, schrijft zoiets niet en denkt dat ook niet, dus laat het woord “Auto” maar weg voortaan.
die Fin uit Finland was 8 ..

en dat was allemaal ooeee,s en aaaahhh,s ..
toch een beetje zelfde laken en pak .. toch ??
ja, das leuker dan de skelter die ik had toen k 9 was:P. Hij klinkt trouwens er goed! Rijtest???
@AudiQuatro:

ze gaan al een Porsche Carrera GT voor ons testen denk ik
@Flamingo: ook leuk:P Doen ze de R8 spyder ook nog?? Daar past die witte zonnebril ook bij;)
nu nog leren hoe die de ESP uitzet.. :)

Of zou die dat net als wouter niet mogen??
En de Mucielago SV niet te vergeten!
ik zal jullie wel ff helpen met jullie hypotheses.
dit zijn 100procent drugsdealers.
1 het zijn marokkanen die leven in nl met ene duitse kenteken, dus hij gaat m omzetten in marokkaanse kenteken en de reden dat ie geen nl kenteken heeft is omdat ie dan moet dokken in nl aan de fiscus, of het word in beslag genomen door de police,
2 is omdat die man een ml63 heeft, als hij eerlijk zijn geld verdiende zou hij op die ml letten en niet zomaar uitgeven.
aangezien die man het aan zijn 9-jarige zoon overlaat heeft ie lak aan het auto m.a.w. geld zat.
@mocrolover:

Ik zou mijn kind ook wel op het strand durven te laten rijden, genoeg ruimte niks in de buurt om te raken en ik zit er natuurlijk naast mocht hij verkeerd sturen rop ik dat stuur de andere kant weer op.
Leuk al die suggesties, maar dit is de eigenaar van een flink aantal horecazaken in Nederland, Belgie en Duitsland. Volgens mij heeft hij ook een hotel in Tanger.
Moeders: ‘Wil je nog een rondje?’
Kind: ‘Wat denk jij gek, natuurlijk!! :D’
aaa lekker rondje ml63. verlaten strand, lekker weer, moeder met camera……dit moet gewoon kunnen ;-)
Verschieten de ouders ervan dat hun zoon staande wordt gehouden op hun 15 zonder rijbewijs .. niets mee aan te vangen
@xylite

Toen ik negen jaar was en met m’n ouders op reis in Australië heb ik daar ook met een Toyota Landcruiser (camperversie) rondgereden op zo’n verlaten strand. Een mooie herinnering en ik heb daarna mooi gewacht tot ik officieel m’n rijbewijs kon halen. Niet te voorbarig met die conclusies dus!
@ toyotaprius: Is misschien het beste, als je geen gegronde argumenten kan aanhalen.

@ Frankpanky: Je weet best dat je die connectie ook bedoelde. Als je consequent bent en ik mag geen connecties maken; wel doe het dan zelf niet. De eerste verklaring voor ‘tuig’ volgens de Vandale, is ‘materiaal’. Forza kan dus even goed wat anti-MB zijn en de ml63 maar gewoon vinden.
Tot hier uw taalles. Als jij infantiel doet, doe ik het ook.

Het zou beter zijn allemaal eens op de posts te reageren, ipv er plezier in de vinden andere bezoekers te bekritiseren.
Hier een uitkering trekken en daar met ‘ons’ belastinggeld dan een ML van kopen. Misschien toch maar PVV stemmen…

-edit: En waar baseer je deze wijsheid op?-
Als een 9-jarig kind met een automaat en 540pk op het strand nog niet een auto aan het driften kan krijgen, dan heb je een waardeloze auto! Doelstelling van Mercedes is wel gelukt, dat iedere debiel er in kan rijden:P

Als het nou een BMW M3 ofzo was, dan was ik echt stikjaloers geweest!
Weet iemand een plek waar legaal gereden kan worden onder de 18?

En als je het nou doet ergens op een verlaten parkeerplek, en je wordt gepakt, hoe moeilijk doet de politie dan?
arie bom barie
@ Cantago
haha ben je echt zo dom?? de abs staat toch aan, wat denk je nou zelf? niet erg snugger vriend..
Raar dat deze Marokkanen onderling Nederlands praten. Zijn ze nu alles vergeten?
Ik ben trouwens Rus en wij praten altijd Russisch onderling.

Maar dat terzijde. Leuk filmpje. Alleen is het niet een beetje zonde om in zout water te rijden?
Deze auto heeft export platen, maar veel van deze Duitse platen komen uiteindelijk weer gewoon in Duitsland terecht. Veel Marokkanen kopen een auto en verkopen ‘m dan met een kleine beetje verlies weer aan de dealer. Aldus mijn ervaring.
-met z’n 20 jaar nog net NIET volwassen- 21, dán ben je volwassen. Met 20 ben je alleen meerderjarig.

OT: Veeette ouders heeft die knul, lkkr donuts int zand draaie in een 63 AMG! :D
@innokenty

Het zal je verbazen, maar Marokkanen praten onderling bijna alleen Nederlands. Op dat punt zijn ze wel een stuk beter geïntegreerd dan Turken bijvoorbeeld :P

@matt

Je hebt gelijk. Dat verhaal is ook bekend onder marokkanen. Velen werken hard voor hun centjes, om in marokko beetje te kunnen patsen. Terwijl ze eigenlijk geen zak voorstellen :P
beetje onnozele reacties hier,
het gebeurt elke zomer weer dat er marokkaanse nederlanders zijn die een auto in duitsland kopen (bijv. een c-klasse uit 2008) en hem in marokko invoeren om er in de vakantie mee te kunnen rijden, nadat de vakantie is afgelopen houden de mensen met wat meer geld de auto gewoon in marokko voor familie en/of als ze zelf weer op vakantie gaan, en de mensen met minder geld nemen de auto mee terug en verkopen hem weer om vervolgens in hun 190d hier in nl te gaan rijden.
er is hier niks geks aan, als een nederlander op vakantie gaat in florida huurt tie ook een dikke cabrio ofzo precies hetzelfde.
Trieste reacties hier van sommigen..
@benz: de onderbuik van de NL samenleving is op autoblog – helaas – ietwat oververtegenwoordigd…
@willie: Jammer, maar helaas..

Gelukkig zijn er ook nog normale mensen welke hier reageren. :)
Beste lezers ik zal jullie uitleggen hoe het zit met
die duitste export kentekens die in marokko worden gespot.
90% zijn nederlanders die zulke in duitsland kopen om zo de belastingdienst te mijden als ze terug van vakantie zijn verkopen ze hem gelijk in duitsland. Zo kunnen met hun criminele geld toch dikke wagens halen zonder dat de belastingdienst er achter komt.

Alles duidelijk en een export kenteken kan nooit gehuurd zijn!!!!
@yassine030: of geleend zonder te vragen…..

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).