Audi R8 Spyder gespot in Nederland

Auteur: , 93 Reacties

Volgens de spotter is dit de eerste Audi R8 Spyder op Nederlands kenteken.

Bij onze zuiderburen was al eens een zwart exemplaar gespot maar nu is in Nederland een witte Audi R8 V10 Spyder op de gevoelige plaat vastgelegd. De Spyder stond bij het tankstation Lucasgat -vlakbij Apeldoorn- toen spotter Riicharrd deze wist vast te leggen. Naar zijn mening maakte de auto “een bruut geluid” en dat geloven we graag.

Bekijk alle foto’s op autojunk.nl!93 reacties

Is de auto van de importeur.
Mooie spot, zal vaker bij een tankstation gespot worden ;)
V10
Stond gisteravond al op autogespot.
Gaaf ding zeg!
@ KUYL: ja dat dacht ik ook al, volgens mij zit Sjoerd van Stokkum ook achter het stuur op die ene foto. Tenminste, aan dat kapsel te zien.. ;)
Stond gistern van Pathé Arena ivm de premiere van Iron Man 2
Gisteren zien rijden vlak bij de Arena, echt een prachtige auto.
En uiteraard bij een benzinestation…
Ff voor de duidelijkheid… dit is dus de PON publiciteits auto :P
@TWJ: Waar kun je dat vinden? :?:
supah supah, hopelijk staat ie 12 mei bij pon als ik daar met school dan heenga:D kan ik er ff paar mooie fotos en mis wel inzitte ofzo(A) :P
http://www.autojunk.nl/2010/04/r8-v10-spyder
Hij is al eens eerder gespot-gepost.
@ Mr. V8
Het is niet Sjoerd van Stokkum maar Werner Budding van Autovisie!
Pon!!
leuke spot. Maar wat een lelijk ding vind ik het. Die achterkant kan gewoon echt niet. Een Gallardo vind ik toch echt zo buitengewoon veel mooier. Maar ik zou m’n neus niet ophalen voor een ritje :p

Ben benieuwd hoe zo iemand nou rijdt in het dagelijks verkeerd. Ik zou toch zo ongeveer elke flitspaal wel weten te spekken.
jjeeeezzzz…332 g/km CO2 en 20,9 l/100km. En de kilometerprijs is helemaal niet te geloven: 261,6 ct/km.
@De Fiets: Waar haal je dat vandaan? Op Autoweek zie ik een startprijs van 15,7 cent/km staan…
@Citrofiel: nee, dat is wat dat ding gewoon kost aan afschrijving en kosten per kilometer.
@De Fiets: Lekker interessant zeg…
@skier: ja, dat is echt super interessant om te weten want als ik zo’n ding zie rijden en hij stopt dan kan ik de bestuurder informeren over zijn schandalige gedrag. het kan echt niet meer hoor om in zo’n vreselijk smerige, vervuilende, lawaaimakende auto te rijden. Heden ten dage zijn er betere oplossingen om van A naar B te komen. Neem eens wat vaker de …. fiets!
@De Fiets:
Wat is u een zielig persoon! Ongelooflijk..
@ardonjr: ik waardeer je compassie enorm!
@De Fiets: Om vervolgens dus keihard uitgelachen te worden.

Maargoed ik neem je niet serieus want volgens mij zeg je dit soort dingen alleen maar om reacties uit te lokken. Of meen je het wel serieus en ben je op ‘een missie’ om iedereen hier te bekeren?
@skier: ja, een echte missie. geloof me maar hoor!
Denk ook niet dat je die dingen ergens anders gaat spotten dan bij het Tankstation.. lijkt me de enige plaats waar die dingen tot stilstand komen zodanig dat jij je camera kan pakken..
Mooie spot dit!! Respect!
is toch al veel eerder met nederlands kenteken gespot?? Ik zag er pas al een op AJ.Ik kan het artikel ff niet vinden
Vind de dichte mooier…
deze heb ik gister zien rijden in leusden echt een bruut ding en echt super mooi in cabrio!!
@De fiets: geniet jíj eigenlijk wel van het leven?
@Jochempie: oh ja hoor. maak je geen zorgen :-) geheel CO2 vrij op mijn fiets!
“Bij onze zuiderburen was al eens een zwart exemplaar gespot”
Volgens mij is die toch echt bruin.
De dichte is mooier en werner budding is een enorme l*l!
De spider is mooier wanneer die dicht is met stoffen kap.. Ik heb m in berlijn zien staan.. Echt een dik ding

:hearteyes:
soo de zijkant ziet er een stuk beter uit dan de coupe.
wat een vette bak!
Wel leuk om deze auto eens te zien zonder dat zwarte stuk bij de c-stijl. Ik heb eens gehoord dat dat stuk er alleen zat om de auto optisch beter in balans te laten lijken omdat de auto anders te lang was. In ieder geval niet direct mijn keus.
http://www.w3bbo.com/forums/Misc-Do_not_feed_the_trolls_%282%29.jpg

U weet wel over wie ik het heb.
@sir_smokalot: wie dan wel? ik ben echt geen troll hoor, ik ben meer jullie geweten :-)
@ De Fiets: Ga jij maar lekker op de fiets, wij rijden allemaal wel lekker rond in onze “vreselijk smerige, vervuilende, lawaaimakende auto’s”.. Ik lach toch nog iedere keer weer iedereen op de fiets uit..
@ De Fiets: Ik lach helemaal iedereen op de fiets uit als het buiten koud en nat is.. :D
@ElNIno: ik een hele goeie jas en dus heb ik het nooit koud.
@sir smokalot:

hahaha geniaal ! :)
@ De Fiets: ik zet liever de kachel nog wat hoger.. en me ruitenwissers aan.. dan dat ik rekening moet gaan houden bij het kopen van een jas of ie wel warm genoeg is en waterdicht voor in de auto.. :)
@ElNIno: binnenkort kun je zo’n CO2 proestend monster niet meer betalen want krijg je de rekening gepresenteerd voor alle vervuiling die je hebt veroorzaakt. Transport is veel te goedkoop en houdt geen rekening met verborgen kosten zoals milieuschade.
@De Fiets:
ja knul .. jij hebt ook een mooie carbio ..
en veel beter dan die andere cabrio,s ..

man .. je bent gewoon een BMW fan-boy zonder rijbewijs ..
@De Fiets:
wtf doe je op een auto site..
waarom ga je niet ergens op een fiets forum iedereen vervelen..
@ de Fiets,

In een mooie snelle auto rijden noem ik niet schandalig eerlijk gezegd. Dat noem ik genieten van het harde werken (behalve als je het geld geerfd hebt of van pappie gekregen). Alsof jij geen plezier zou hebben in die auto. Of zou je echt alleen maar met die cijfers in gedachten zitten? Wat dat betreft zullen we jou maar in je waarde laten, als je dat bij mij ook maar doet als ik in een lekkere ferarri langs kom rijden, en niet gaat lopen zeiken over die cijfers, want als ik erin rij, betaal ik er namelijk ook voor.
@Erikkiee: je kunt beter genieten van een mooie fietstocht en wat minder verdienen. Dat eeuwige gedoe over meer verdienen en meer geld is heilloos en leidt tot niets.
Ik ga niet meer reageren op anderen omdat een goede discussie hier betekend dat je naam niet goed gespeld is, dus De Fiets komt er goed vanaf vandaag =P
deze auto staat zeker hoog op de verlanglijst, ik hou dus de benzinepompen goed in de gaten! Zou trouwens gaaf zijn als ze de W16 van de Veyron erin gooien!
Vette bak, maar ik vind de achterkant toch niet echt mooi. Liever iets anders voor dat geld! (liever de coupé;))
@ De Fiets :

wat doe jij in hemelsnaam op deze site als je zo over deze auto’s denkt ? kijk op fietsen.nl ofzo….
@ fiets: nutteloos
@De Fiets: ik heb er goed over nagedacht en ik vind het rijden in een auto die CO2 uitstoot een belangrijk onderdeel van de mij bevallende getroffen balans tussen leven en laten leven.

Ik denk dat dit bij meer autobloggers het geval is dus ik denk niet dat het bijdehante geweten uithangen hier veel zin heeft.
jongens deze auto was al enige tijd in nederland. zei is eigendom van pon mobiel.. ben werkzaam bij dit prachtige bedrijf en heb er ook al een stuk in kunnen knallen. wat een geluid wat een power en wat een sesatie zonder dak.
Aaargh dat wit komt me echt de neus uit. Waarom bestelt de importeur dat ding nou in het wit? Dat was vorig jaar een modekleur, evt. parelmoer wit, maar het ziet er gewoon niet uit. Okee alles beter dan de poepbruine kleur waarmee Audi de auto voor het eerst de wereld in stuurde. Maar wit is gewoon geen kleur, alleen Jan de Bouvrie maak je er gelukkig mee. Kijk dan heb je Lamborghini, die stuurt tenminste foto’s rond van oogverschroeiend groene, gele of oranje auto’s. Dat is tenminste lekker.
En @De Fiets, sodemieter op met je fietsgeneuzel op dit forum. Ik roeifiets elke dag naar mijn werk, maar loop er niet zo zielig mee te dwepen. En als compensatie voor mijn fietsdrift rijd ik een stinkende Engelse cabrio die 1 op 10 superbenzine neemt met een CO van minimaal 3%. En dan hebben we het nog niet over het olieverbruik. Dus stik er maar lekker in. Daar betaal ik MRB voor!
@midasracer: zo gemakkelijk kom je er niet vanaf door een beetje belasting te betalen.
@De Fiets: Ambtenaartje zeker? Overigens wordt mijn volgende auto een belastingvrije klassieker, ik ben toch niet gek dat ik zo’n wezenloos ambtenarenapparaat ga spekken? Ik heb respekt voor autokopers die een nieuwe auto kopen. Neem nou bovenstaande R8, daar zitten tienduizenden euro’s belasting op. Of de Veyron van Don, 4 ton aan belastingen. Krijg je daarvoor wat terug? Nee dus, alleen maar zuigende ambtenaren. Zo van “nou meneertje, flink wat CO2 he, dat wordt dokken”. Voor weldoeners van de samenleving die dergelijke auto’s kopen, zou de Afsluitdijk 1x per maand moeten worden afgesloten zodat ze er zo hard ze durven overheen kunnen rijden. Als dank voor hun bijdrage. En dat geneuzel over milieu is de grootste hoax van de 21e eeuw.
@De Fiets:

keb ook een fiets
of rijd jij zo’n 4wielige VW-fiets?
@midasracer: wit is wel een beetje de Audi kleur geworden toch? Ik bedoel alle r8’en die ik in real life gezien heb waren allemaal wit, en ik vind Audi’s machtig mooi in het wit, maar goed iedereen zijn/haar smaak natuurlijk, welke smaak zou jij hem graag zien dan? Ik vond die lichtbruine waar ze hem in showde in Geneve ook prachtig, maar toch Audi=wit voor mij.
@Sciurida: Ik dacht dat zilver de huiskleur van Audi was. Er moet toch iets mooiers te bedenken zijn. Ik heb net even met de configurator van de R8 zitten spelen. Maar veel keus is er niet en het is allemaal bedroevend saai. Voor 221895 euro (slik!) heb ik net een zilverkleurige auto (Audi exclusive, wat is er dan exclusive aan?), donkerrood leren interieur en een zwarte kap samengesteld. Als ik zoveel geld voor een auto uit wil/kan geven, zou ik toch graag meer keus willen.
Allemachtig mooie auto.
zoals bijna elke Audi’s.

Audi is goed.

geen gezeur.

ja er zijn nadelen en voordelen maar Audi is een keuze.

voor mij een goede keuze.
@ jvb: ik heb bij Pon gewerkt bij het afladen van de auto’s van de trein, maar meer dan drie begrensde RS6’jes heb ik nooit gereden… Maar zo hard ben ik nog nooit in een auto van 0-30 gegaan :)
@ De Fiets: Die kosten neem ik dan maar voor lief.. Ik rij liever in een auto die flink wat CO2 uitstoot en lekker hard gaat dan dat ik me uit de naat moet zweten en werken om maar optijd op me werk te zijn omdat ik 2 uur moet fietsen.. Dan zit ik toch echt vele male liever in de auto zodat ik er maar 20 minuten over doe en schoon en onbezweet aankom op me werk..
Hey S2000 is terug gereincarneerd, met de naam De Fiets! welkom!
Leuk zo’n R8, stiekem mooier dan de dichte uitvoering, alleen nu niet met zo’n strijkplank aan de zijkant. Maar is er nog ruimte voor mijn strand spullen?
Volgens mij heb ik deze 2 weken terug al gezien: http://www.mobypicture.com/user/ivodeleeuw/view/6344465
allemachtig lelijke auto…zoals alle Audi’s
@De Fiets: als auto’s uitstootvrij waren hadden we er ook graag in gereden. De CO2 uitstoot is niet de schuld van ons autorijders maar van de brandstof die aan het begin van de 20e eeuw de dominante aandrijving voor gemotoriseerd vervoer werd.

Don’t hate the player, hate the game.
Vieze linkse praktijken hier.
*www.geenstijl.nl aanklikken doet
wat een saai ding eigenlijk en die importeur zal wel weer zo’n machtige kakker zijn dus nee ik vind het niet wat.
netjesnetjes echt n pitbull
ziet er toch wel erg mooi uit! toch ga ik voor de NOG moooiere Gallardo spyder!
ik weet het niet hoor, vind hem zoo kaal achter de deur.
Is De Fiets zo’n luie milieu-terrorist met geitenwollen sokken en sandalen aan, die in een kraakpand woont, een eigen gebreide trui aan heeft, de hele dag wiet zit te roken, geen werk heeft en maar af zit te geven op de maatschappij omdat er mensen zijn die wel hard werken en wel een CO2 vervuilende mooie auto kunnen betalen? Ga toch gauw weer terug naar de Landbouw Universiteit en ga maar bedenken of je weer een paar nertsen los kunt laten. Milieu fanaat…ga werken en koop een auto.
ahajaaaha ik heb de fiets al door jammer fiets leuk geprobeerd maar je mag dus blijven :)
http://www.youtube.com/watch?v=q51_hav9wK0
Beetje vreemd, wij hebben de Audi al een weekje geleden gespot, vorige week maandag, zetten hem op autojunk en sturen zelfs nog een mailtje of hij op de fp mag/kan omdat het de eerste R8 v10 spyder is die is gespot in Nederland. Krijg je zoals gewoonlijk geen reactie, maar word hij nog een keer gespot, staat hij ineens op de frontpage!?!?!
“Bij onze zuiderburen was al eens een zwart exemplaar gespot”

die ziet er mij toch bruin uit hoor ..
Prachtige wagen toch… Ook een mooi kleur (zowel die van België als van Nederland ;) )
Hij’s nice!! Ik zou echt deze nemen en niet de dichte mocht ik de keus hebben.
Op 30/3 deze al gespot maar toen zaten de kentekenplaten er nog niet op..
Een vd mooiste cabrio’s met gesloten kap!
kinderachtig hoor, ik een mailtje sturen dat ik hem als eerste van nederland had gespot en dan niet eens reageren. lekker zielig hoor:S
Supermooie auto, maar wit is niet z’n kleur. Te kaal ofzo.
Mis hier de contrasterende sideblades (in carbon) die de normale R8 wel heeft. Daar is wit wel mooi.
Zou voor een zwarte, blauwe of rode gaan.
Hoewel het bruin hierboven ook wel wat heeft.

Maar goed… ik droom weer ff verder!
Iemand kopen? Staat bij PON.
Die sideblades missen doe ik nogal niet. Maar verder heeft circlestorm69 wel een punt, wit is niet de juiste kleur. Het is zo’n groot wit vlak dat het een bestelbus gevoel begint te op te roepen. Maar met een folie-tje is dit wagentje nog wel te redden.
@mashell: als je hem in het echt ziet heb je dat gevoel zeker niet!
bedankt hippotamus,

jij bent echt de allereerste die dit meldt
Klopt deze reed gisteren van het terrein van Pon Leusden.
mooie wagen,alleen die biege kleur rond het voorraam kan echt niet hoor
Misschien wel de mooiste cabrio ooit!
Sinds wanneer is iedereen z’n dakloze supercars “Spyder” gaan noemen?
Ik heb die bruine (met nummerplaat R00 008) al zien voorbij scheuren in de wetstraat in Brussel.
staat de bagagekap voor open ofzo? Hij sluit echt totaal niet aan…
Dat wit staat hem goed moet ik zeggen!
mijn vader heeft ook een witte gezien in rotterdam op nl kenteken

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).