Tien jaar oud? Porsche GT3 RS rijden natuurlijk!

Auteur: , 46 Reacties

Maak kennis met Seppi (10) en Schorschi (14) waarvan de papa iets met Porsche doet.

En dat werkt in je voordeel als je een kind bent. In ruil voor een beetje kinderarbeid in het Porsche Centrum van papa mogen deze jochies namelijk een beetje sturen in de auto’s die papa verkoopt. U zou kunnen denken dat ik jaloers ben. En dat ben ik ook. Seppi heeft ook nog een eigen Smart (achterwielaandrijving natuurlijk) om over het bedrijfsterrein van papa te rijden en zijn voertuigbeheersing te verbeteren. Verwend? Welnee! Seppi verkocht er zijn KTM crossbrommert voor!

Dat je niet oud hoeft te zijn om auto te rijden wisten we al, maar deze jochies beheersen een GT3 RS beter dan jij je leasebak. De jongere Seppi moet vooralsnog het onderspit delven in de broederstrijd maar reken erop dat ook hij ver gaat komen. Hoe ver? Vooralsnog rijdt grote broer Schorschi heel wat mensen zoek op de gemiddelde rijderstraining. Gaat dat zien! (via insideline)46 reacties

Het moet geen trend worden om elke dag iets over jeugdige bestuurders zonder rijbewijs in “snelle” auto’s te posten hoor! Vindt het namelijk behoorlijk saai en niet op deze site horen(dumpert.nl of onzin.nl staan dit soort posts beter).
@8C_Competizione: een filmpje met een GT3 RS is NOOIT saai!
lijkt me heerlijk om zo op de groeien, tussen de porsches :D
“Kosten rijklaar maken” Is dat hun zakgeld ofzo?
kijk dit is pas autoliefde
repost?
Wat is dat met die snotapen de laatste dagen…
@Frits:
Maar die ‘snotapen’ rijden wel in een porsche gt3 en jij waarschijnlijk niet :p
Living the good life…
Schorsie in een Porschie. Wel leuk als je een dagje mee kan naar het werk van vader en dan kunt raggen in een GT3RS. Lijkt me enerverender dan een managementvergadering bijwonen! ;)
Wat een mazzelpikken!Ik ben jaloers:)!
nou nog een mooie zonnebril en hij kan autoblog filmpjes maken :mrgreen:
iemand hier is actief op e46fanatics.com elke keer als daar een topic komt over minder gewone zaken, komt ie hier ook opduiken.
Ik ken ook jongetjes (of 1 jongetje) die op de leeftijd van Seppi programmatjes schreef in Basic en drie talen (waarvan 2 vloeiend) kon (kan).

Maarja…daar win je a. geen races mee…b. je rijdt geen Porsche en c. (wat me het belangrijkste lijkt) er komen ook al geen lekkere wijven op af.
wat lijkt me dat heerlijk zeg gvd, waarom heb ik niet zulke ouders, grrr en ja ik ben niet normaal jaloers, naja die ouders heb ik eigelijk wel maar nederlandse wetten helpen niet mee, ben geen 18 dus mag circuit nog niet op gvd:@ anders had ik allang meegedaan aan DNRT!

OT: vind die witte mooier dan de groen zwarte eigelijk…. maja zou ze allebij wel willen hoor(A) :P
the-budel-guy
eff zeuren he warom hebben ze geen helm op ???
Kan ik me aanmelden voor adoptie? Hoewel ik een toffe pa heb komt hij helaas niet verder dan een Boxster S (good fun though) maar een GT3 RS tja das andere koek!
Tijd voor een nieuwe tag: ‘kleuters-in-supercars’ :)
en hij wordt nog 1ste ook..

ik = jaloers
En hebben Scheppi en Schorschi ook nog een derde broertje? Schni- schna- Schnappi?
Wat is dat hier op AB met al die snotneuzen achter het stuur? Das al de vierde keer in twee weken (ja, die gast van 20 tel ik ook bij snotneuzen).
Laat kinderen kinderen blijven, als ze op die leeftijd al zo’n dingen mogen dan gaan ze voor de rest van hun leven met minder geen genoegen meer nemen…
@440
Precies wat ik dacht
Volvo_440_turbo :

Groot gelijk, er lopen tegewoordig al genoeg verwende nesten rond! Het ergste is dat ze anderen die wel werken en maar nipt rondkomen en met een oude auto met een deuk in rondrijden dan meestal ook nog uitlachen! Meer respect voor diegene die gewerkt heeft voor/aan zijn oud wrak dan iemand die een dikke ferrarie heeft en er nix voor heeft moeten doen! (waarmee ik zeker nix heb tegen de mensen die wel hard werken en zich dan een mooie en dure auto kopen…)
Nee hij is niet de vader. Dat is Kubica denk ik.
Zo wat ben ik jaloeeeers! Ik zou het nu ook helemaal niet erg vinden om een GT3 RS als speelgoed te hebben hoor! Zeg maar wat ik moet doen in die garage, ik doe het wel;) Haha. Prachtig dat er vaders zijn die zoiets prachtigs aan hun kinderen geven!
Veel niksgunners hier zo te lezen.
@MrJones:
Precies ja! Nogal een hoop mensen die het niet kunnen uitstaan dat een 10/14 jarig jochie (Die überhaupt de mogelijkheid al hebben) al in een dikke GT3 RS rond (kunnen) driften. Nogal ouderwetse gedachte. Zovan ‘kinderen horen dat niet te doen dus laat dat maar aan de -betere- papa en mama over’.

Ja ik ben ook jaloers op die gastjes, maar ik gun het ze wel.
@8c_competizione
Is inderdaad erg saai om Porsche’s over het circuit te zien vliegen he ;) Ik snap niet niet wat er saai aan is, volgens mij ben je jaloers.
Het is juist supervet wat die ventjes mogen doen. Verwende kinderen krijgen voor hun 18e verjaardag een bmw m3 van papa en gaan daar mee patsen voor een druk terras. Die twee Porsche’s worden tenminste gebruikt waar ze voor gemaakt zijn en als je pa een Porsche dealer is, waarom niet 8)
@Jimmie: je hoort mij niet zeggen dat ik het niet gaaf vind om een GT3 RS over het circuit te zien vlammen,
maar vindt het zonde om te zien dat er hier in 2 dagen tijd 3 posts geplaatst worden over jongeren in snelle auto’s waarbij pappie en mammie veel geld hebben… Maar blijkbaar is er hier genoeg animo voor dat soort amateur “autosport”. En nee jaloers ben ik niet want ik heb zelf een motor waar ik regelmatig mee op het circuit rij(die een vele male gunstigere gewicht/pk verhouding heeft als menig “snelle auto”)
De trend van 2010, nadeel is wel dat als je op je tiende al gewend bent aan een GT3 RS er weinig auto’s meer komen die dan nog indruk maken.
Voor degenen die denken dat mensen dit jochie niets gunnen kennen precies niet veel van opvoeding. Ik sta zelf in het onderwijs, de meeste jochies die van thuis uit krijgen wat hun hartje begeert zijn de jochies waar wij als leerkrachten/opvoeders het meeste problemen mee hebben.
Wat M-Lover aanhaalt zien wij dagelijks.
Ik ken nu toevallig ook wat jongeren die niet arrogant zijn en die alles hebben wat hun hartje begeert, maar die bepaalde jongens moeten wel voor hun ouders keihard werken in de zaak.
Maar helaas zijn die laatste in de minderheid.

Toen ik jong was zat er in mijn klas een jongen die alles kreeg wat zijn hartje begeerde, het was de rotzak van de klas, pestte iedereen, inclusief mezelf, die thuis minder rijk waren. Op latere leeftijd is die gast beginnen te ‘zweven’ aan de drugs geraakt enzovoorts. Uiteindelijk is het de grootste loser geworden van het dorp. Btw, zijn vader was een opvoedkundige die regelmatig op de televisie kwam vertellen hoe je je kinderen moest opvoeden…

Dit is maar 1 van de vele voorbeelden die ik kan geven…
Prachtig toch…. Deze jongens kunnen toch wel deftig rijden..
Wel leuk speelgoed natuurlijk ;)
Wat een heerlijke jeugd…!

Jaloers!
Heerlijk dit. Ik zou alles er voor over hebben om zo op te groeien!! :D Wat heb je dan een mazzel. En ze zien er wel nuchter genoeg uit om te beseffen dat ze die mazzel hebben.
Schitterend om te zien hoe die jongens op jonge leeftijd al zo goed kunnen sturen. Ik gun het ze van harte :). Die Smart is trouwens ook mooi om te zien, vooral hoe die er mee rijdt.
Jong geleerd, oud gedaan.
Priceless om dat al te moge doen op die leeftijd, ben je echt bevoorrecht!
Zo te zien hoeft pa zich geen zorgen te maken over een eventuele opvolging!
Maar ik zou niet verbaasd zijn als er straks een “Worle” opduikt in de F1!


en waarom dit allemaal wel kan in Duitsland? Tja, Duitsland is groot (qua oppervlakte, bedoel ik), he!
Áls M-lover met ‘verwende nesten’ refereert naar deze jongens, dan vind ik dat nogal vreemd. Je kent die jongens helemaal niet, en zoals al eerder gezegd werd, zien die jongens (maar dit is natuurlijk maar een mening) er wel nuchter genoeg uit om dus te beseffen dat ze veel mazzel hebben! Dus oordeel daar dan niet over.

Het voorbeeld wat Volvo440 geeft is ook maar slechts een voorbeeld en mag ook helemaal niet worden vergleken met deze jongens omdat je ze domweg niet persoonlijk kent. Anders zou je wel anders praten.

Ik vind wel dat de reacties ná mijn reactie (toevallig of niet) een stuk posetiever zijn dan dan, nou, bijvoorbeeld julie. :)
Of het nu nuchtere jongens zijn of niet, die jongens horen met hun fiets of hun brommertje te spelen… Niets is zo belangrijk als een normale jeugd voor de ontwikkeling van een kind, maja, wat is nog normaal tegenwoordig?
wat jij vind volvo440 dat moet je lekker houden
en niet hier komen praten alsof jij de alwetende opvoeder bent,

je hebt het zelf niet ver geschopt waarschijnlijk zal wel aan je opvoeding liggen!

slaap lekker man!
the Honda Spirit
Dit doet me heerlijk terug denken aan mijn eigen jeugd…toen ik met 14 m’n oudere broers leerde hoe je volgas achteruit je handrem kon aantrekken om vervolgens weer, net als in de film, verder te rijden, respectievelijk in een Honda Civic, Peugeot 104, Opel Ascona, VW Golf 1, VW Jetta 1, Ford Fiesta, VW Derby, Honda Legend en Honda Accord Aerodeck… ;)))) LOL

tja, een beetje aparte jeugd heb ik wel gehad.
Je kan opvoedingsgewijs vinden wat je wil (en wat autoblog in twee dagen post kan me eerlijk gezegt weinig doen), maar ’t is creatief en een mooi stukje free-publicity wat die kerel van het ‘Porsche Zentrum’ krijgt. PUNT.
ik ga het niet kijken, anders word ik stik jaloers:S
Jezus, jullie kunnen een pak zagen :/

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).