Rijtest & video: Mercedes E-klasse cabrio

Auteur: , 82 Reacties

Ze zijn bij Mercedes-Benz eindelijk verstandig geworden en hebben de typeaanduiding CLK overboord gegooid. Dat was een heel verwarrende benaming, omdat die auto marketingtechnisch gepositioneerd was in de E-Klasse lijn, terwijl die gebouwd was op de C-klasse bodem. Voor de nietsvermoedende autokoper lag de C-klasse associatie dus op de loer. Een merkwaardige zet van Mercedes indertijd, en maar liefst twee hele generaties volgehouden. De aanduiding E-coupé en E-cabrio die nu worden gebruikt zijn veel logischer.

[ Eerst kijken, dan lezen? Bekijk dan de video hier! ]

Mercedes-Benz E500 cabrio

Ook nu is de bodem van de C-klasse weer als basis gebruikt, wat gezien de rijeigenschappen alleen maar positief is. De rest van de auto is volledig E-klasse; qua luxe, opties en algehele indruk. Een sportieve uitvoering van de E-klasse, dat wel, want dat hoort bij coupé en cabrio.

Mercedes E-klasse cabriolet

Wij hebben uiteraard gekozen om enkel en alleen in de E500 cabrio rond te rijden omdat de zwaarste benzine motorisering nou eenmaal het beste bij ons past: Aim high, aim for the sky. De overige motoriseringen, met directe inspuiting bij zowel benzine als diesel, zijn weliswaar zuiniger dan hun voorgangers dankzij allerlei energiebesparende maatregelen, maar de keuze voor een cabrio wordt doorgaans genomen op volledig emotionele basis waardoor de praktische (zoals bijvoorbeeld verbruik) en verantwoorde (zoals bijvoorbeeld verbruik) argumenten sowieso niet van toepassing zijn in deze. OK, voor ons nooit eigenlijk, maar in dit geval dus met goede reden. Één praktische reden zou natuurlijk nog altijd van invloed kunnen zijn bij het kiezen van de motor: je budget.

Mercedes E-klasse cabriolet

Het hoofddoel bij de ontwikkeling van de E-cabrio was om het open rijden onder alle weersomstandigheden (minus regen/sneeuw/hagel) comfortabel en aangenaam te maken voor alle vier de inzittenden. Daarvoor moeten eigenlijk alleen de variabelen temperatuur en wind geëlimineerd worden en dat is precies waar ze zich op hebben geconcentreerd. Dankzij een ingenieus uitklapbaar spoilertje boven de voorruit en een uitschuifbaar windscherm achter de achterstoelen wordt turbulentie nagenoeg volledig uit het interieur geweerd. Daarnaast wordt de onderdruk die normaliter ontstaat met open dak bij hogere snelheden drastisch verminderd waardoor de lucht (met bijpassende temperatuur) in de auto blijft circuleren. Lekker in de winter (verwarming), maar ook in de zomer (airco). Zonder turbulentie kun je ook op de snelweg gewoon met elkaar communiceren, en je meisje gaat niet zeuren dat d’r haar steeds in de war gaat. Of nog beter, ze doet dat tuttige hoofddoekje niet meer op als het dak eraf gaat.

Mercedes E-klasse cabriolet

De airco weet of het dak open is en of de voornoemde Aircap spoiler uit staat en past daar zijn programma op aan. Daarnaast is er natuurlijk stoelverwarming en -ventilatie beschikbaar, en de uit de SLK bekende warme lucht blazer voor in de nek. Alles bij elkaar zorgt ervoor dat ook onder extreme omstandigheden (minus neerslag) er met vier personen open gereden kan worden. Ik denk zelfs dat als het hard regent je ook met open dak kunt rijden zonder dat je nat wordt, als je maar snel genoeg rijdt en blijft rijden. Dat laatste hebben we helaas niet kunnen testen omdat het heerlijk weer was tijdens de testrit. Ik hou me echter aanbevolen voor een test in de stromende regen (met vier personen), indien Mercedes-Benz de E-cabrio beschikbaar stelt.

Mercedes E-klasse cabriolet

Enigszins verrassend is er gekozen voor een stoffen dak, terwijl een stalen vouwdak toch echt de huidige trend is, ook voor vierzitters. De keuze van het dak is natuurlijk altijd een afweging van verschillende factoren. Mercedes koos voor canvas in verband met bagageruimte, meer vrijheid van ontwerp van de daklijn en ze verkopen het als “klassiek concept”. Daarnaast zal het ook schelen in gewicht, en niet geheel onbelangrijk: in kostprijs. Ze hebben mij op het hart gedrukt dat ook met stoffen dak de stijfheid van de auto, een bekend probleem bij cabrio’s, dik in orde is. Of in hun eigen woorden: “we zijn aanzienlijk stijver dan de concurrenten”, waarvan akte. Ik heb zelf vast kunnen stellen dat met dicht dak het windgeruis minimaal is op aanzienlijke snelheid.

Mercedes E-klasse cabriolet

Het tuttige van zijn voorganger (die daardoor een ‘haar’ was) is er helemaal af. Hoewel ik het ontwerp van de E-klasse sedan en coupé niet echt denderend vind (met name aan de achterkant raakte de ontwerper iets teveel in Aziatische sferen), vind ik het bij de cabrio nog wel aardig. En dan met name met het dak open. De voorkant van de auto bevalt mij al stukken beter. Een stoffen dakje kan tijdens het rijden ook gewoon bediend worden. Bijkomend voordeel is dat de kap in trendy contrasterende kleur ten opzichte van de auto uitgerust kan worden.

Mercedes E-klasse cabriolet

Het interieur is in verschillende behoudende kleuren in twee combinatievormen te kiezen (Avantgarde en Elegance). Zakelijk, functioneel, niks op aan te merken, maar daardoor weinig spannend. Voor de cabrio/coupé hadden ze wellicht iets meer hun best kunnen doen om het wat specialer te maken. Het stuur ligt wel heel lekker in de hand, en de bediening van de gadgets is zeer recht-toe-recht-aan.

Een grote -ik mag toch wel zeggen- teleurstelling is het ontbreken van een officiële AMG uitvoering van de E-cabrio (danwel E-coupé). AMG styling is wel beschikbaar (verplichte optie) en bestaat uit voor- en achterspoiler, zijskirts en velgen in AMG saus. Maar een echte E63 AMG cabrio schittert door afwezigheid. De officiële reden is “marketing”, maar laten we hopen dat de E-coupé bewaard wordt voor een Black-Series uitvoering in de niet al te verre toekomst. Voor een E63-cabrio is de markt wellicht te klein. Een leuk maar wat prijzig alternatiefis de V12 van Brabus. Als het in de coupé kan, dan maken ze op verzoek vast ook een V12 van je E-cabrio.

Mercedes E-klasse cabriolet

Maar goed, met de 5,5 liter V8 is het ook niet echt afzien. Met 388pk zit je niet snel verlegen om vermogen. En dan te bedenken dat de CLK55 AMG van nog geen 6 jaar geleden het met slechts 360pk moest doen. De E500 is standaard uitgerust met het semi-actieve sportonderstel. In de praktijk bestaat dat uit een “sport” knopje wat de demping van de “advanced agility” schokbrekers strakker zet dan de standaard stand. Het sportknopje maakt tevens de computer van de automatische versnelling wat alerter. En dat is maar goed ook, want in de standaard stand is het maar een lijzige boel, kwa versnellingsbak zowel als vering. Het is wel jammer dat de auto bij het starten standaard opstart in de “oma” stand, ook al was de “sport” knop vorige keer ingedrukt.

Mercedes E-klasse cabriolet

De auto rijdt, mits “sport” aan staat, heerlijk stabiel en toch comfortabel. De demping is dan wel straffer dan normaal, maar nog steeds erg relaxed, zelfs met de 18 inch lichtmetalo’s met low-profile rubber. Het bochtenwerk is prima in orde, maar het is beslist geen Nürburgring tijger. Maar gezien de beoogde doelgroep is dat ook helemaal niet de bedoeling. Het uitlaatgeluid hint weliswaar naar een overdaad aan cilinders, maar blijft beschaafd op de achtergrond als een soort muzikaal CO2 behang. Een decadente V8 met een zeer beschaafd voorkomen dus. Als je de typeaanduiding weglaat op de achterkant, dan weet niemand wat voor hedonist je bent.

Mercedes E-klasse cabriolet

Allemaal goede geluiden dus. Hebben we hier dan misschien te maken met de ideale dakloze auto? Nou… nee. Met alle (geslaagde) pogingen om de boze buitenwereld buiten de auto te houden -ook al is het dak eraf- hebben ze de Rock ‘n’ Roll wel een beetje uit het cabrio rijden gehaald. Tuurlijk, je hoeft de Aircap® Airscarf® niet in te schakelen, en je hoeft niet elke keer met zijn vieren erin rond te rijden. Maar het feit dat je de mogelijkheid open houdt is seriously uncool. Sowieso is een vierzitter cabrio een beetje problematisch. Heb je wel eens vier volwassenen in een cabrio zien zitten? Dat ziet er toch niet uit… Een cabrio zonder turbulentie is toch een beetje als een motorfiets die niet kan omvallen: het schiet zijn doel voorbij. En een vierzits cabrio is als een dieselmotor in een cabrio: het kan weliswaar, maar het hoort gewoonweg niet. Als ik met open dak rijd, dan wil ik het voelen en horen ook. En naast mijn meisje hoeft er toch niemand mee. Een ongepolijste roadster is al gay genoeg naar mijn smaak, sommige dingen moet je niet overdrijven.

Maar goed, de medisch specialisten, de Gooise Vrouwen, de tweeverdieners, de BN’ers en wat dies meer zij, zien het waarschijnlijk helemaal anders.

De E-cabrio is beschikbaar vanaf 51.900 EURO als E200 CGI (184pk) met handbak. De E500 (388pk) zoals uit deze test begint bij een dikke 96.000 EURO. Verder is de E-cabrio beschikbaar in een aantal diesel varianten waarvan de E350 CDI (231pk) het topmodel is.
82 reacties

1 3 serie Cabrio
2 Dit
99 A5 cabrio
Vind deze auto erg geslaagd, de kleur staat deze auto ook erg goed.
Verder een goede review alleen het in het tunneltje hoor ik niet veel aan het einde.
lol is al zo vaak geweest op andere sites maarja jullie comment i beter
Wat een lelijk stuur!
Voor de rest een mooie auto -))..
Dé cabrio voor de gepensioneerde medemens.
@Lodewijk:
Euhm… ik wordt 21 en ik zou graag een E-cabrio hebben hoor!
Jullie houden er wel van om de E-klasse te profileren he? Desalniettemin; mooie kar, leuke review.
Stoplichtsprintertje
Op dit moment 1 van de betere cabrio’s die verkrijgbaar zijn
Haha geweldige test weer! Sacha: “Ik heb geen vrienden, en ik wil zéker geen kinderen!” geniaal :P Wel grappig dat Sasha net als bij de XJ-test laatst altijd de dikste versie adviseerd: als je een beetje fatsoenlijk wilt rijden, gewoon de E500 nemen. Klasse!

PS: 360kp? 360 kilo paarden? :P
Ondanks het commentaar vind ik het ee mooie auto. ;) De goedkoopste met wat opties loopt snel over de 60.000 heen. Dan moet ik nog wel even denken of het de beste cabrio keuze is.
Zag er vandaag nog een rijden.
Ja ik zou toch liever een audi a5 Cabriolet nemen. Gewoon omdat Audi vertrouwd aanvoelt. Misschien een beetje saai maarja. Zoals de engelsen zeggen: Change is good, No change is better.

Groeten.
netjes netjes! wel n mooie auto zeker int rood met blauw stoffen dakkie! hoe krijg je t verzonnen..
@Sacha:

WOuter is toch je vriend?
@Flamingo: Nee, Wouter en Sacha hebben alleen maar ruzie. Over wie de rijtest van deze week mag doen en zo, je snapt het wel. ;)
@Citrofiel: Als ze niets anders dan ruzie hebben met elkaar, zou ik bijna gaan denken dat ze een stel zijn. ;)
@Autogek: Jammer hè, dat zou betekenen dat Wouter niet meer vrij is… :| ;)

@skier: Klopt helemaal. Eigenlijk krijgt Wouter alles wel voor elkaar, maar om Sacha niet depressief te laten worden en omdat hij Mercedes vaak toch al niet al te boeiend vindt laat hij Sacha ook af en toe wat doen. ;)

@Flamingo: Topidee!
@Citrofiel: LOL ik ook allang niet meer. :)
@Autogek, laat je niet tegenhouden dan hoor door Sacha;) haha, volgens mij heeft Wouter stiekem een oogje op je. Daarom heeft (bijna) altijd een zonnebril op. hij probeert het nog te verbergen;)
@Citrofiel: Dan is Wouter dus wat dominanter aangezien die toch behoorlijk meer rijtesten doet;)
@Flamingo: wie wil daar mee in een cabrio zitten dan? heb je wel eens gezien hoe foute zonnebrillen die gast draagt!

Inderdaad wat je zegt Sacha, ziet er beter uit zo in cabrio, zolang je maar niet in het rood met blauw dak neemt, wat een duitse combo, goeie genade.
@Jurrian:

heb je die modeontwerpers wel eens gezien. wouter is juist heel modebewust..
al zijn de meeste modeotwerpers wel homo volgens mij en wouter natuurlijk niet

wat vind Autogek van Wouters zonnebrillen??
@Flamingo: Hele foute smaak. Maar dat zegt men ook over de mijne. LOL

OT: Over foute smaak gesproken: Rode bak met blauwe kap? Brrrrrr. Doe mij de testkleur maar. Rode auto’s vind ik persoonlijk al sowieso fout. ;)
Mooie elegante kont…..

Hadden ze die nou echt niet slanker kunnen houden ? Maakt hem een beetje groot en log, maar dat zal wel aan mij liggen.
een van de mooiste cabrios die er te krijgen zijn

en leuk filmpje ook, was lang geleden, ben die opgepompte golfjes wat beu
Wel een aardige auto. Toch zie je vaak grijze, vrouwelijk 50+’ers met zo’n Beatrix-bloempot-helm-kapsel achter het stuur zitten van de voorheen CLK-cabrio. Zal me niets verbazen als dit nu met deze E-klasse cabrio weer het geval word. Mijn keuze zou het in ieder geval niet zijn.
Stoffen dak, enige zijn klasse?? Audi A5 cabrio vergeten?
@Diederick: Je hebt helemaal gelijk. Wat weet ik er ook van? ;-)
Sportknopje? Nergens voor nodig. Ik ben vroeg oud, ik prefereer sowieso die opa-stand boven de sport-stand. ;)
Ik snap deze auto niet, en de concurrentie ook niet.
De E-Cabrio is dus een cabrio op basis van een 4 deurs sedan, die gewoon een sedan hoort te zijn, de A5 Cabrio is een cabriolet die de variant is op een A5 Coupe, en waar nu een sedan aan is toegevoed (groot model), en de 3-Serie past op de een of andere manier niet eens in dit rijtje. Dan zou het een 5-Serie cabrio moeten zijn.
Maar goed, ik ben zowieso geen fan van de E-Klasse Coupé/Cabrio. Doe mij maar een witte E92 M3…
@BmwMPower:

ja ik snap je.maar volgens mij zitten ze gewoon allemaal tussen de 2 sedans in. tussen a6 en a4, tussen c en e tussen 3 en 5
audi doet toch helemaal niet mee, das een wannabe merk
@Flamingo:
Een wannabe merk. Erg goede onderbouwing ook. ^^
@cliff15:

nee dat zeggen andere mensen toch altijd. was een grapje van mij kben dol op audi al vind ik die a5 cabrio niet mooier dan deze. ik denk dat ik de 3serie het mooist vind van de 4
@Flamingo:
Oh.. zo. Ja ik snapte hem al niet helemaal ;)
Die rooie is beeldschoon!
(citrofiel, sacha)

doe samen is een rijtest dan, wouter en sacha dus. sls tegen ferrari 458 ofzo
Mooie bak. En dat stoffen dak is gewoon prima!
Van een stalen dak wordt je cabrio zwaar en krijgt hij (zij…) een dikke kont.
Goed gedaan, Benz!
Ow nu is die reactie al niet meer van toepassing:P
wat is dit nou? de pruiktest die autoweek 2 weken geleden ook al deed van abild ofzo?
http://www.autoblog.nl/gallery/Mercedes/E-Klasse_Cabrio_introductie/e-klasse-cabrio-1open_013.jpg
Sacha, wat dacht je van een a5 cabrio. Lijkt me toch een zeer vergelijkbare auto. Dus een concurrent.
Deze heeft toch echt een stoffen kap hoor..
Mooi camerawerk, Sacha presenteert leuk! Trui hebben we eerder gezien…. goed commentaar = leuke test!
Mooie video van een dynamische cabrio.En dat is een prestatie.!
the-budel-guy
leuke auto maar nu al de LED verlichting rechts voor kapot zou toch niet morgen voor dat geld maar ja heefd audi ook soms last van

wel een supper mooi en lekker ding dit en die V8 klinkt weer top
Het zit allemaal erg dicht bij elkaar. In volgorde van prijs: 3-serie cabrio, A5 cabrio, E-klasse cabrio. Logisch ook, E-klasse in niveau 5 serie en A6, A5 zit tussen A4 en A6 – 3 en 5 serie – in, en de 3 is de 3. Ben zelf 3-coupe rijder (ja, een witte met 19″ voetjes en M-pakket), maar vind de 3-cabrio minder geslaagd door lelijke, gebroken daklijn en enorm dikke zwarte lijst in de achterruit. Deze E-klasse ziet er mooier uit des te langer ik ernaar kijk… alleen dat interieur met al die knopjes… en dan het imago van bloembollenkweekers t/m seniorenhut… ik moet eerlijk zeggen dat ik, als BMW-fan, deze keer de Audi neem.
“de E klasse vind ik niet zo’n hele geslaagde auto. De voorkant wel, maar met name de achterkant lijkt het alsof de desinger een beetje in de war is geraakt.” Zo dank ik er ook over. maar ik vind de voorkant mislukt. die dubbele koplampen zijn gewoon lelijk.
Wat loopt iedereen toch te klagen over het imago van mb.In een audi en vooral bmw rijden ook genoeg foute types.
Ik vind de achterkant juist beter dan de voorkant,koplampen van dit ding zijn gewoon niet mijn ding.

Voor een Mercedes wel een nette auto overigens al heb ook ik liever een a5 cabrio,BMW 3 serie cabrio of de Volvo c70 cabrio(al rijd die laatste voor geen meter)

In een nette kleur met leuke wielen heb je aan alle 4 een nette auto overigens.
o weer de Lexus vergeten. Lexus is ook best netjes maar beetje suf merk……ja sorry Lexus.


Al is het wanneer de remmen niet meer zouden werken zoals bij grote broer Toyota natuurlijk best een spannende auto;)
@the-budel-guy hoezo kapot? Denk eerder dat die dimt zodra je een bocht neemt.
@Sacha:Is het niet moeilijk instappen met de enorm overhangende (daardoor heeel lelijke mb) voorruitstijl ala Peugeot 307CC?
Is opzich wel gaaf een merc cruise mobiel :)
leuke video Sacha, je bent grappig.
Mooi filmpje! Maar als ik moest kiezen in deze klasse, dan zou het toch de S5 Cabrio worden. En anders een 3-serie cabrio…
Mooie auto! Mooi filmpje!
Niks speciaals aan te merken op de wagen zelf.
BTW: Sacha zei “…Ik heb geen vrienden…”
Is dat niet een beetje zielig?
@vale46:
klopt .. Sacha is ook zielig ..
maar niet zo zielig als iemand met vrienden ..
vette bak! ziet er ook erg mooi uit, zou zeker deze nemen als ik er eentje moest kiezen!
ik vind de BMW 3 serie cabrio mooier dan de e-klasse cabrio
ik ben vooral benieuwd naar de nieuwe BMW 6 serie
“In de comfortstand een auto voor je grootouders” ??? Snap je niet dat er ook mensen zijn niet in standje “niergordel” willen rijden maar voor comfort kiezen? afkraak review..

Verder mooie wagen!
Props voor de presentatoren van Autoblog! Altijd leuk om een filmpje te kijken. Daar kunnen die mon#$ls van autoweek wat van leren…
Ik mag zijn humor altijd wel, goeie test sacha
idd .. leuke review ..
hoop niet dat hij er vrienden mee maakt ..
Lelijk exterieur, maar 388pk uit een 5,5 liter V8? Das gewoon zielig. Het geluid is ook waardeloos en van dat navigatiesysteem zou ik helemaal gek worden… Waarom zou ik dit ding willen? Doe mij maar een M3 cabrio!
Ja leuk, maar zijn we nu voorlopig klaar met de auto’s voor 55-plussers? De gemiddelde bezoekersleeftijd is toch 16.

Doe eens een Clio RS Cup of een Corsa OPC of een leuke occasiontest tussen een Saxo VTS, een SportKa en een seicento sporting Abarth..
Of doe eens alle europese landen aan in 10 dagen in een Aygo ofzo, zoek de ‘grenzen’ op :)
@sven2: euh, ik word 24 maar ik zou er de komende 30 jaar nog niet in gezien willen worden, wat een kwaliteitsbak het ook is! Bij deze auto hoor je een gratis viagra-abonnement te krijgen.
http://img691.imageshack.us/img691/8269/201001141520561.jpg
“Even een plasje plegen, dan kom ik weer terug!”
Ik vind de cabriolet niet echt mooi.. De E-class Sedan komt beter tot z’n recht i.m.o. (Als AMG zeker!)

Verder: Een mooi afgewerkt interieur, lekkere V8-brul.

@Cantago: Een M3 moet ver in de toeren gejaagd worden om aan z’n maximale prestaties te komen. Deze Mercedes hoeft dat niet. Dit is typisch zo’n langeslagmotor. Hij neigt meer naar een Amerikaanse V8 dan naar een hoogtoerig Ferrari-blok of BMW-blok.

Aan de andere kant. Een M3 (Cabrio) heeft ook maar 400Nm koppel tot haar beschikking terwijl de C63 AMG er pakweg 200 meer heeft. En weet je wat ook knap is?

Dat het 6.2 liter metende atmosferisch V8 van Mercedes 3 kilo lichter is dan het veel kleinere maar eveneens atmosferische 4 liter V8 blok van BMW..
Ik snap de gedachten achter cabrio’s nooit. Dan heb je een goed uitgebalanceerde auto… en wat doe je? Het dak eraf halen! Dan moet ie weer op allerlei plekken verstevigd worden, met alle gewichtstoename van dien. Dus meer betalen voor een minder goed rijdende auto.
Nu hebben ze dus ook nog allerlei trucjes bedacht die alle cabrio-effecten tegengaan. Geen wind meer door je haren en zo… En ik dacht dat dát juist de charme van een cabrio moest zijn…
Lekker joh, het is net alsof je in een dichte auto rijdt! Neem dan gewoon een auto mét dak.
Uit marketingtechnisch oogpunt snap ik het wel weer hoor… Niet iedere koper van een auto heeft daadwerkelijk iets met auto’s… Voor sommigen gaat het alleen maar om de show.
Maar een cabrio blijft een Albert Verlinde-mobiel…
ik vind de kont schitterend(alleen op de sedan vind ik hem lelijk). De auto is zakelijk maar ook sportief. Toppie! Alleen is de 350 CGI beter volgens mij.
@F355GTB: Goed onder woorden gebracht! :)
Eigenlijk wel logisch dat er geen amg versie komt, zou de e-cabrio dan misschien teveel in het vaarwater can de sl terechtkomen..?
Hahaha kijk Tunneltje, V8 en… NIKS bijzonders!!! :lol: Nou Sacha leuke rijtest maar ik vond alleen je bril cool!
kwaliteitstestje!

Verder is de auto niet zo heel bijzonder, ik zou iig doorsparen voor een Maserati Grancabrio.
Prachtige wagen, mooie kleur en de mooiste velg…
laat die V8 dan horen!!
Dit filmpje weet twee dingen over te brengen. 1] dat de E-klasse cabrio een prima auto is. 2] dat het heerlijk ontspannen rijden is in een cabrio.
erg mooi filmpje jongens, grote klasse!

Ik denk overigens dat dit met een 200 of 350 ook al wel lekker rijd, je moet de dames tenslotte wel voldoende gelegenheid bieden om naar je te zwaaien :mrgreen:

Ik denk dat ik hem zelfs met een diesel wel zou pruimen.
Weer zo’n smakeloze bak van Mercedes. Eens maakte het merk uit Stuttgart fraaie en degelijke wagens…
Het enige goede van mercedes is dat ze geen stalen vouwdak gebruikt hebben, al die poespas om uit de wind te zitten, verschrikkelijk gewoon, waarom kopen mensen een cabrio?? om uit de wind te zitten???????
Nu is de auto nog wel oke maar over een jaartje rijden echt alle Frans Bauer fans ermee !!

-edit: tjesus gast, kun je echt niks beters bedenken?-
Ik kan best wat beters bedenken, maar dan moet het wel over een betere auto gaan. En als je denkt dat mensen de tekst niet kunnen lezen door zo’n lullig streepje dan word het tijd voor een leesbrilletje.
O ja, wat heeft jezus hier mee te maken ? Het is nogal onbehoorlijk en ongepast als je zijn naam te pas en onpas misgebruikt !

-edit: tjesus relax man-
Dat zegt iemand die een z4 rijdt .sorry hoor .over een smakeloze mobiel gesproken.Vooral het oude model
Best mooi maar dan wel voor pensionado’s.
Dat je open kan rijden in de regen zonder nat te worden hebben heren Mythbusters al bewezen in een 911 997 @ 140km/h. Pas vanaf die snelheid bleef het interieur echt droog.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).