Nieuwe Bumblebee gespot op de set van Transformers 3

Auteur: , 29 Reacties

Transformers-filmpjes waarin een gele Chevy Camaro de show steelt zijn altijd goed voor de verkoopcijfers. In deel drie zal Bumblebee dan ook zeker niet ontbreken. Evenals stoeipoes Megan Fox. Zij werd samen met deze vernieuwde Camaro gespot tussen de filmcamera's.

De Bumblebee Camaro zal in dit deel van de Transformers-reeks Het Kwaad bestrijden met onder meer een Ferrari 458 Autobot aan z’n zijde. Regisseur Michael Bay -groot liefhebber van Ferrari’s en carwashbabes– verwacht dat de film in de zomer van 2011 de bioscopen zal aandoen.

Op deze paparazzi-foto’s zien we dat de multifunctionele Autobot Bumblebee een flinke koolstofvezel spoiler meekrijgt. Ook anders is de striping en onder de voorbumper hangt nu een lichtgewicht splittertje. En check die Stingray-achtige zijspiegels. Toch net even wat strakker dan de huidige filmster. Omdat het vrijdag is; HIER een bonusfoto’s van mevrouw Fox. (bron: MeganFox via: AB.com)29 reacties

-edit: nutteloze bijdrage-
Sieht gut aus im Gelb
@bozewolf: Ja es ist wahr. Das Auto ist wahnsinnig lecker! Megan Fox auch :D.
Zet Megan Fox maar voor de deur, die gele bak hoef ik niet…
@anuspraeternaturalis: groot gelijk heb je
De kleur is super. De auto, daar moet ik nog steeds aan wennen. Dat kan bij mij wel 7 jaar duren…Ben benieuwd :D
Zet Megan Fox maar voor de deur, die hele film van Bay hoef ik niet… Schande voor de originele cartoon!
Mooie wagen, mooie dame en nog leuke films :)
Enough said ;)
beide goed die film is ook wel grappig :P

Offtopic: kan het zijn dat ik een chrysler 300C cabrio zag vandaag?
@Arnold: volgens mij niet of hij moet costum built zijn natuurlijk ;)
Even kijken of zij wat voor het verhaal van de film kan betekenen ipv alleen mannen naar de bios trekken. :P
Yepp, doe Megan Fox maar ;) HOT!
Boeie,
ff oftopic:
weet iemand hoe een betere luchtfilter voor meer vermogen kan zorgen? of heeft die gewoon een wijdere opening?
ook weer even op Wiki gezet dat ze in T3 speelt, verder, die camaro vind ik vethard verneukt met een spoiler en voorspoilertje, :o
Die Camaro ziet er op de Nederlandse wegen echt buitenaards uit. Het is zó anders dan al het andere blik op de weg.

Door lelijkheid toch weer mooi.
mmhmm megan fox :) maar ik heb toch liever lucy pinder ;)
http://i.cdn.turner.com/si/2009/images/05/22/lucy-pinder.jpg
kan er met me hoofd niet bij dat mensen de camaro lelijk vinden maar smaak is smaak valt niet over te twisten, toen ik hem een dagje hed gereden was ik verkocht wat een waanzinnige mooie auto .
dus, als je er een dagje in rijdt dan is tie echt mooi ?!?
de vorige twee films hadden nog de “Saleen Camaro Conceptcar” (Breder lager en mooier, fiberglass op onderstel van een Pontiac GTO met wieldoppen die lijken op Remmen + Velg !! maar zonder remklauwen!!!)

De nieuwe derde film lijkt voor het eerst gebruik te maken van het Chevrolet Camaro SS productie model (minder breed, Hoger, een B stijl + een echt camaro chassis ) met verschillend modificaties om hem meer op de concept car te laten lijken (+ een geheel nieuwe spoiler voor deel 3)

dat lijkt mij het echte grote nieuws in dit verhaal …… *de buitenspiegels zaten bijvoorbeeld ook op de concept versie nog VOOR deze op de stingray concept zaten…


but whatever
@ hierboven,

wat heeft die mustang er precies mee te maken? Dat is een Decepticon (of hoe je dat ook spelt :D)

Maar gelijk heb je. Zeker met dat lelijke spoilertje.. brrrr.

De film ga ik zeker weer kijken. Ik zie het dan ook los van de cartoons. Gewoon gaan kijken vanuit de gedachte een visueel spektakel zien.
De originele cartoons blijven natuurlijk beter ;)

En Megan… ja, leuk uiterlijk, maar een beetje diepgang zou van mij wel mogen.
@Diederik: die mustang zat automatisch bij het plaatje helaas ;) en zoals gezegd waren de andere twee op basis van de concept car en die is qua details natuurlijk weer veel gelikter
Megan Fox = s u p e r l e k k e r
Camaro = s u p e r g a a f

Iedereen vind een GT-R met spoiler het einde, en nu zit er hier eentje op en nu is het ineens niks. De spoiler is juist gaaf, net als op de Brabus V12 E & E coupe.
er zou tog een ferrari 458 in gaan spelen stond er een keer op.. http://www.autoblog.nl/archive/2010/03/25/ferrari-458-italia-wordt-autobot-in-transformers-3
hebbe…hebbe…hebbe. Kwijl… nog een jaartje sparen! Ooit komt ie, wel in het rood that is.
ik moet zeggen de mensen die de film niks vinden,,,reageren hier toch wel weer op de 3e film,,,zegt mij genoeg,, je ken de film ook niet vergelijken met de cartoon film is ook trouwens veel gedetailleerder dan de cartoon dus ik snap al helemaal niet dat je de film slecht ken noemen, maar goed de camaro ziet er nog steeds goed uit,blijft de opvallendste ook en ja wat megan betreft,, zei hoort gewoon in de 3e film.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).