Gespot: zo wil ik mijn Mercedes SLR McLaren

Auteur: , 28 Reacties

Mat wit met zwart. Opeens ziet de inmiddels bijna zeven jaar oude Mercedes SLR McLaren er weer helemaal up-to-date uit. De lekker zwarte aanslag bij de uitlaten maakt het plaatje helemaal compleet.

Helaas geen shot van de kilometerteller, maar ik weet zeker dat deze goed gebruikt wordt. De kleur zal er nog niet heel lang op zitten. De velgen zien er uit als nieuw. De donker gekleurde spiegels blijven mooi op de achtergrond. Zelfs de kentekenplaten staan de auto goed!

Een auto als deze heb je natuurlijk niet om in de garage te zetten. Van de soundtrack wil je iedere dag kunnen genieten. Er zijn er ruim genoeg gemaakt en de bestuurbaarheid is dik in orde. Je moet alleen even over het brandstofverbruik heen komen.

Het is verder een verademing eindelijk weer standaard exemplaren te zien. Na alle Mansory’s, FAB’s en Hamann’s vergeet je bijna dat mensen een exclusieve auto ook wel eens origineel houden. Zo standaard en wit is een SLR namelijk wél heel erg mooi. Bekijk alle plaatjes op autojunk.nl.28 reacties

Dit is nu eens een mooie gepimpte slr!
Robin.
@robin25:

Deze is origineel…

Prachtig ding! Zeven jaar oud, wat vliegt de tijd!
Idd een prachtauto, zo zou ik hem ook nemen, of zwart met zwart…
Een schoonheid! Sws vind ik de SLR een prachtige auto, jammer dat hij zovaak verkracht wordt!
Een originele SLR, geweldig!
Pietsje vet op de velgen, worden ze vanzelf zwart…
Foto 4 is echt belachelijk vet…
1280*1024’je?
zeker wel lekker:D
Ik had de velgen niet gekleurd maarja, ziet er veel beter uit dan al die verkrachte meuk en gaat waarschijnlijk nog veel sneller ook.
een druppeltje rood erbij en dan is die compleet :)
Een prachtig exemplaar.. Niks geen lelijke opsmuk maar gewoon clean, zoals hij moet zijn. :)
Ik ben vóór het mat wit op deze SLR. Het combineerd goed met het zwart. En foto 4 is inderdaad de shizzle 8)
Jezus. Eigenaar heeft ook een Lamborghini Murcielago LP640.
Wel een erg brute slr hoor :O.
Mooi en origineel. Maar de standaard donkergrijze SLR 722 vind ik echt nog véél mooier!
Deze rijd al ’n jaartje zo rond in Londen als ’t niet langer is. :)
Als ik later rijk word dan worden al mijn auto’s in deze kleuren combinatie.^O^
Witte wagens met zwarte velgen zijn meestal een mooie combo ;)
Deze ziet er gewoon echt prachtig uit! Een felicitatie aan de eigenaar is hier wel op zijn plaats ;)
Het model is best ok, zet hem eens naast een Vantage v12 en hij ziet er ineens een stuk minder indrukwekkend uit. maar ok een kwestie van smaak. Deze velgen kom je vaak tegen in zilver. en dan zie je de vorm ook op een afstand van meer dan 10m. In het zwart is de vorm nauwelijks nog te zien en kan het op 15 m net zo goed een standaard winter velg. Mensen met een gebrek aan ruimtelijk inzicht kunnen dat misschien mooi vinden. Door wit kun je contouren en lijnen beter waarnemen. Best veel auto’s is dit vaak de beste optie. Maarrrrrrr…..mat kan ook in bepaalde gevallen een plastic look geven. Ennnnn…pareelmoerwit geeft in vele verschillende licht intensies veel meer nuances. En hierdoor zoveeeeel mooier. Kijk eens naar een Gallardo in balloon white, en je bent direct genezen. Conclusie: zwart met wit is geen eenheid en het ie zeker niet de beste optie……
En mensen ga nog eens goed kijken naar foto’s van auto’s in mat. En goed opletten! Je kunt door mat aanzienlijk beter de naden van de verschillende onderdelen zien. Bekijk ook deze foto’s. Met als gevolg; minder eenheid.
Heb deze op zelfde dag gespot, maar ik was later met uploaden (upload staat nog maar pas op autojunk), deze auto ziet er in het echt bangelijk uit! Congratz aan eigenaar, die ik even later met zijn McLaren van tonnen geld wel erg vlot zag rijden tussen twee geparkeerde auto’s.
Erg mooi aangekleed zo! 8)
@GijsSpierings

Nee hoor, die rijd zo nog geen jaar rond.
Ik heb hem in de zomer vorig jaar nog gespot, toen was hij nog zwart… Was ook bruut, zwart op zwart… De Witte Wrap die hij nu draagt misstaat hem inderdaad niet. We hebben het geluk gehad hem vorige weer ook weer op die gevoelige plaat vast te hebben gelegd..
Standaard is hij nog altijd het mooiste, maar zelfs dan is het nog een lelijk apparaat!
mooiste slr die ik ooit gezien heb!
Die ziet er prachtig uit! Smaakvol en een van de mooiste slr’s die ik ooit heb gezien!
Mooiste SLR ooit!!!
Een witte? :shock:
@Alwood
Woon je in de woestijn ofzo?
De SLR is zoveel beter dan de SLS

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).