MINI-lol: de Countryman Getaway

Auteur: , 24 Reacties

Ook zo genoeg van die dagelijkse sleur? MINI heeft de oplossing! Het verbruik blijft hetzelfde, maar je knijpt er net wat makkelijker tussenuit.

Ok, het is gewoon een ordinaire picknick-set. Speciaal voor de Countryman hebben ze bij MINI een kleedje, stoeltjes en tafeltje ontworpen. Het past allemaal handig achterin en geeft je de mogelijkheid even lekker één met jezelf te worden tussen het autorijden door. Wie zit daar nou op te wachten? Autorijden is de shit, dan ga je toch niet vrijwillig in het gras zitten?

Aan de andere kant kan een mens niet altijd autorijden. Sommige mensen kunnen niet autorijden, maar af en toe wordt het je ook onmogelijk gemaakt. Bijvoorbeeld ’s ochtends tegen 9 uur, en eind van de middag weer. We noemen ze ook wel “files”. In de file is het niet leuk om in de auto te zitten. Een file wil je door, uit of langs. Op zo’n moment heb je een ‘afkoeler’ nodig, zoals MINI hier aanbiedt. Voortaan de bammetjes en gehaktbal dus gewoon mee in de auto, en in de spits ‘even stoppen’. Ook leuk voor in het weekend natuurlijk.

Het hele pakket kost in Duitsland €306,-. Je krijgt dan drie stoelen, een paar laarzen, T-shirt, regenjas en geblokt kleedje. Leuk!

spullen, het past er allemaal in...24 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Lekker trendy!!
Leuk idee voor bij een Hummer (Pussymagnet volgens Ali G)
kleedje met tijgerprint/condooms/dildo in de kleur van de auto.
dus een countryman= clubman een die verhoogt is en 2 extra normaal deuren heeft. zolang je het goud haantje kunt uitmelken
@Rob USA:
Haha, Die zit!

OT: Hmmm.. dit is meer iets voor trendy boswachters lijkt mij zo..
of mensen die van kamperen houden…
Mja 3 stoelen…. Voor een auto met 4 zitplaatsen.. Niet echt goed bij nagedacht… En dan ook 1 paar laarzen.. zit zo wat raar in elkaar dit pakket… Is ook totaal overbodig denk ik dan…
Trendy, trendy? erg gay ja!
haha best origineel :P
300 euro voor een vergrote picknickmand? Omg zeg, wie geeft daar nu geld aan uit…
bij blijft lelijk
erg origineel….

ze komen teminste weer eens met iets nieuws….
@fre

valt wel mee hoor..

OT:

ik vind t een leuk ding, origineel en je kan zeggen ”kijk ik heb mini laarzen” of in de file een echt ‘mini-bord’ het raam uit gooien ofzo…of gewoon met wat anderen gaan picknicken…zomaar..(woeee eng zeg! straks jatten ze m’n kleedje)
Ik parkeer mijn toekomstige Countryman wel gewoon bij Starbucks of La Place voor een pitstop! ;)
Fugly auto…met een verfoeibaar initiatief; wie wil er nu nog picknicken als het natuurdomein vergeven is van homo’s en foutief gespelde boschwagters…De natuur is nèt zo’n verademing, als 3 uur Trance Energy White Edition met Jan Vayne…not…

Duidelijk ‘vrouwen in de auto-industrie’..
@Megakix: Je bedoeld: Vergeven van hetro’s die homosex zoeken met elkaar. 95% van de door jouw bedoelde sexplaatsen worden overspoelt door hetro’s met kinderzitjes in de auto. Een homo gaat gewoon een (sex) partner zoeken in het uitgaansleven of online. Wij “homo’s” worden er een beetje dood moe van om de schuld te krijgen van de “hetro’s” sex avontuurtjes in onze schoenen te krijgen geschoven. Dan maar niet te spreken over al die parkeerplaatsen vol met auto’s van hetro’s die vreemd gaan. Zie het hier dagelijks in het park als ik de hond uitlaat. 2 auto’s komen aanrijden en de ene stap dan bij de ander in en hoppa beslagen ramen. :(
@Autogek: zijn dus geen hetero’s maar in de kast zittende homo’s/bi’s ;) Nog veel triester eigenlijk..
@autogek

en zo is het. maar ja..er zijn altijd mensen die zoals megakix blijven….negatief over positieve dingen (wat moet nederland zonder ze..geen albert verlinde, gordon, gerard joling, paul de leeuw, en ga zo maar door. Nee, als ze DAT moeten missen is t heel anders, en ondertussen maar schelden over hoe slecht ze zijn…
@jan1666: ..tssss…kijk Autogek blogt al wat langer en reageert daar normaal op…dat jij nog niet ‘uit de kast gekropen bent’ heeft meer met de angst voor mamma’s deegroller te maken ? ;-)
Een eerste-hulp-bij-file-nood-uitrust-kit. Zoals voor BMW begrippen; “Opties, kleed u dan maar ter plekke uit.”
Aardig geprijsd:) Must have!;-)
Blijkbaar hadden ze geen tijd voor een fatsoenlijke shoot. Op die eerste foto is alles gefotoshopt zeg :S Wat ik van de auto moet vinden weet ik nog niet zo..

http://photos.autoexpress.co.uk/images/front_picture_library_UK/dir_738/car_photo_369484_7.jpg
@jan1666
oke normaal reageer ik hier niet eens, maar ik wil toch even kwijt dat ik het absoluut geweldig zou vinden als het rijtje mensen dat jij net opnoemde spontaan uit de publieke ruimte zou verdwijnen. echt van die mensen die willen cashen met de nicht uithangen. Voor de rest moet niemand hier zeiken over seksualiteit, homo of hetero. Het is een autoblog per slot van rekening.
@GewoonTom: van mij mogen dan ook degene verdwijnen die willen cashen met de macho uithangen.. die rappers enzo.. ook nep en aanstellerig ;)
WHAHAHAHA het Mini ding is ZO ongelofelijk hopeloos off-road dat ze zelfs voor een foto op het gras photoshop nodig hadden? Getaway? Getthefuckout zal je bedoelen!
Best wel een leuk idee toch? Ik zou hem wel eens willen proberen deze city flitser:-)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).