Spyker C8 LM85 in Forza Motorsport 3

Auteur: , 60 Reacties

Voor Xbox-fanaten en Spyker-aanbidders is er goed nieuws. De 100+ circuits in Forza 3 (trailer) verkennen kan nu ook een Spyker C8 LM85, als onderdeel van een Exotic Car Pack.

De kans dat je ooit voluit in een echte Spyker over een circuit jaagt is vrij klein. De next best thing is misschien wel deze virtuele optie. In samenwerking met Turn 10 biedt Spyker een stukje Downloadable Content (DLC) aan zodat liefhebbers vanachter flatscreens zelf een beetje kunt ervaren hoe 400 digitale pk’s aanvoelen. Het hele pakket kost 400 Microsoft Points, wat in de echte wereld gelijk staat aan ongeveer 5 euro. Daarvoor mag je de volgende auto’s in je Forza-garage parkeren:

  • SSC Ultimate Aero
  • JOSS JT1
  • Weismann GT MF5
  • Devon GTX
  • Spada Codatronca TS
  • Mosler MT900s
  • Q1 Rossion
  • Radical SR8 LM
  • Gumpert Apollo

Een uitgebreide review van het eerder uitgebrachte Autoweek-pack staat hier. Overige auto’s om mee te raggen/racen/crashen staat in deze complete lijst.

Met dank aan DRU voor de tip!60 reacties

Waarom de Opel Vivaro de ideale bus voor jou is, bekijk het hier!.
weisman= wiesman?
@creative: Neen Wiesmann ;) hehe
Ziet er goed uit deze game.. Jammergenoeg heb ik een ps3…
Dat zal wachten zijn tot test drive unlimited 2 ;)
nou de joss, spada en mosler zijn veel leuker,…
Whooohoo!!!! Ik ga snel kijken!
Yesssss, dit hoopte ik al, wanneer komt ie?
Oh ik ga hem nu kopen :p
100+ circuits in forza 3? dat komt echt alleen omdat ze van elk circuit minimaal 5 varianten hebben. Als je die varianten dan ook nog in beide richtingen heb kom je bij elkaar inderdaad op 100+ circuits…
lelijk k*t spel
Ik begin nu toch wel te twijfelen of ik mijn PS3 (die ik gekocht had voor GT5…) moet gaan inruilen voor een Xdoos. Dit ziet er wel leuk uit allemaal, en GT5 komt toch pas over een jaar of 5 uit.
Ik heb de carpack gisteren al gedownload.
Left_Lane_Slayer
iek haadt diew commmments mit gremmar cheq voor ddieze articel
Ik heb die spyker net gekieteld tot a600 klasse ding is echt geweldig geluid is prachtig de SSC is nog erger zonder TCS in de 3e versnelling nog wielspin en met hobbeltjes ook nog moeite in zn 4.
Waarom ondersteunt MS nog steeds de Logitech G25 niet op hun Xobx?
Zij verplichten mij om te wachten op GT5 voor PS3 ;-).
Jammer maar helaas.
@York: Micro$oft XDOOS 360 ondersteund geen HID-compliant randapparatuur (terwijl Micro$oft PC-systemen (en Sony’s PlayStations) het wel ondersteunen). Als je een goed stuurtje wil moet je Fanatech checken. Die hebben een officieel XBOX 360 Licensed en Porsche Licensed stuurtje. Het enige second-party Xbox 360 stuurtje. Bovendien is die niet wireless, dus géén Lag. Wel prijzig en een gelimiteerde oplage (ookal zeggen ze dat al jaren).
@York: Ik ken overigens iemand (niet persoonlijk) die zijn logitech G25 (gedeeltelijk) xdoos geschikt maakte. Er zat wel een microsoft xdoos stuur verwerkt en vooral veel soldeerwerk. :p
@Autoblog

Een artikel over Test Drive Unlimited 2 zou ook welgekomen zijn! Onlangs 2 trailers van voorgesteld en daar zaten toch leuke bolides in. In de vorige versie zaten trouwens 2 Spykers in!
Nouja, ik houdt het wel bij mn 771 pk sterke M3 in SHIFT.
@Benjamin1:

SHIFT?? :’) Dat is toch wel het grootste kutspel dat ik ooit heb gespeeld op gebied van racing, zo onrealistisch als dat stuurt, dude. Heb meer het gevoel dat ik een pallet bakstenen over de weg stuur als een BMW dan…..
wtf is een JOSS JT1
Het is dat Forza grafisch zo teleurstellend is, anders had de aanwezigheid van de Gumpert me wel doen twijfelen… Waarom is die auto nergens anders te spelen?
@TKoote:

Nergens anders te spelen? Ooit aan GTR Evo gedacht?
ik vind het toch zo jammer dat dit spel er niet is voor de ps3 :(
@SHFT daar zit ik ook nog op te wachten de 1e heb ik wel op pc gespeeld wel leuk spel
mmmh heb een xbox en forza 3 maar ga hem toch niet kopen. misschien over een tijdje maar het zijn auto’s waar ik niet zo snel mee zou racen. ik ga eerder met de Merc E63 AMG :D dikke bak
Geert Schoots
Zo dus blijkbaar…

@TKoote

Grafisch teleurstellend?

http://www.youtube.com/watch?v=ZObdqFRj_Ak

Right!
@Relief:

’t is grafisch wel goed, maar ’t kan véél beter;) Die bergen zien er bijvoorbeeld heel erg “geplakt” uit, echt een misser.. Ik vind overigens de hele beleving van ’t spel zeer denken aan nfs Porsche 2000, toch al een behoorlijk oudje, Geen goed teken.. Hoop dat straks in GT ’t geluid op orde is, want dat viel daar altijd weer vies in tegen..
@EJS: Wie let er dan ook op de bergen als je aan het racen bent?
@Relief: Ja teleurstellend ja.
Voor een xbox zijn dit de beste grahpics die er zijn, maar als je het vergelijkt met het beste gameplatform de pc. Dan is het een heel ander verhaal. Ik neem aan dat jij nog geen Dirt 2 gedaan hebt op een pc met de allernieuwste dubbele grafische kaart van ATI? Want dat ziet er al geweldig uit. De grafische performance van een xbox kun je vergelijken met een videokaart van 3 jaar geleden, omdat het dat ook is. PC’s evolueren veel sneller dan de xbox. Die is gewoon al te lang hetzelfde. Ik hoop echt dat in oktober MS samen met de Natal(wii achtige ervaring op je xbox) ook met een nieuwe xbox komt, want deze is gewoon te oud.
@Seroo: Hoe kan je op Natal verheugen?! :| Ik ga niet vrolijk met mijn handen in de lucht staan draaien en schakelen. Enige toegevoegde waarde van Natal bij race simulatie games dat ik kan bedenken is dat je bij incockpitview de kijkrichting kan beïnvloeden op het beeldscherm met het lichtjes draaien van je hoofd. Zo kun je beter de apex zien.
@FuelMinded:
Ik verheug mij niet op Natal, al is het concept goed, de uitwerking zal bagger zijn. Ik verheug mij op een nieuwe xbox met hardware anno 2011.
@FuelMinded: mja ik ga voor de gemakkelijke oplossing en koop wel een PS3:) Geen zin om nog een stuur bij te kopen:p en Fanatec is inderdaad vrij prijzig.. en men Logitech doet het nog steeds:D (nadat men vorige G25 is stuk gegaan):s
Ik wil GT5!!!
Gelukkig komt ‘ie over 2weken, normaal gezien toch…
@sven2: 2 weken?… Hij is allang uitgesteld hoor.
Staat voor ergens einde dit jaar (als hij dan al uit gaat komen)..
@Kristof:
ik ben 2 weken terug naar de Bart Smit geweest en daar wisten ze me te vertellen dat hij begin juni kwam, dus… fingers crost!
@sven2: In juni is het de E3 beurs en gaan we hopelijk een release date krijgen voor gt5. In Europa wordt het spel niet verwacht voor het vierde kwartaal dit jaar.
@cdp1193: :( als ze er nog lang mee gaan wachten is de game al verouderd voordat hij op de markt komt…
Ik moet zegge, de spyker is de beste wagen van het pack, ik heb de mijne in A-class getuned (zie SF zoek “wotevajjjj”) en ik win de meeste races ermee, de mosler is natuurlijk een echte lb auto
Lol GT5 = derde kwartaal

Dus min Oktober ;-)
4e kwartaal, foutja van mij :/
Nice! ik heb alleen het spel nog niet 0:)
Zoals hier ergens boven ook al vermeld is; ik wacht ook wel op TDU2! Wordt ook lekker!
Kijk de nieuwe screens maar,
http://www.xboxworld.nl/news/14177/neem-een-kijkje-naar-nieuwe-shots-van-test-drive-unlimited-2/
Er is ook nog zoiets als game-play… en die zuigt op een pc.
die exotische cars zijn wel erg exotisch! heb de helft ingetypt op google om te kijken wat het was!
@ Donkervoort. : de ps3 inruilen voor een xbox ?
die xboxen kosten nu bijna niks..
ik kon niet wachten op gt5 dus heb ik naast de ps3 gewoon een xbox er bij gekocht .
Ik houd een complete nieuwstopic bij op VanquishDesign.nl over Test Drive Unlimited 2. Er komen tot zover bekend 3 Spykers in voor: de C8 Aileron, de C12 Zagato en de Peking-To-Paris SSUV.

In dat topic heb ik btw alle previews die er zijn bijgehouden, en vertaald voor hen die wat minder in Engels zijn.
Na een hoop gelul over hoe goed de x box is of juist hoe slecht hij is, ga ik mn reactie geven over iets waar het uiteindelijk over ging: het car pack

Het is afvragen of je je duurbetaalde puntjes uit wil geven aan een lijst auto’s waar je er hoogstens 4 a 5 van kent. Het is zeker niet het allerleukste pack wat tot nu toe aangeboden werd. Het is wel leuk dat je virtueel eens met een Spyker kan racen.. Echt iets Nederlands (nog wel)
Het pack is eigenlijk een tegenvaller, want vooral de wagens zijn tegenvallers. Had van de Gumpert bijvoorbeeld heel erg veel verwacht. Maar ach, de SSC, Spyker en Weismann maken ook wel weer een boel goed.
Heb hem al, net zoals de andere 4 DLC, de Spyker en de Mosler zijn wel de lekkerste auto’s net zoals de SSC.
@Jorrit – Gelijk ff checken, tnx!
Benzondernaam
@TKoote Gast lul nou niet de Graphics zijn ziekelijk goed. Niet zo fotorealistisch als GT5 maar qua gameplay is dit het dikste racespel op dat ik ooit heb gespeeld en ik heb ze allemaal gehad. De geluiden, De forcefeedback en Upgrade en tuning mogelijkheden zijn bijna ongelimiteerd.
Dude ik kan een WALD bodykitt op mijn GTR-spec V zetten in dit spel.. Een F40 Lm motor in een 458 zetten!! what more do you want? LOL

Screens + Trailer van de Exotic carpack

http://www.xboxworld.nl/news/14165/trailer-en-screens-voor-exotic-car-pack-voor-forza-motorsport-3/
Voor forza moet je hem downloaden, in GT5 zitten waarschijnlijk weet ik hoeveel verschillende Spykers (denk aan oude, hele oude moddelen), anders doen ze er niet zo lang over… het was een release game voor de ps3, 5 jaar geleden.
@Lucas: Wat lul je nu weer, in GT5 PSP zit er maar 1 en dit is bijna wel de carlist van GT5 van 800, sukkel.
allang mee gereden, zo geweldig is die niet :P
@benzondernaam voor een xbox is het best ok indd, maar GT5 is, je zegt het zelf al, gewoon beter, ook al hou ik zelf meer van de “gemaakte” stijl van Grid of Dirt leuker, maargoed, dat is smaakverschil…
Benzondernaam
@tkoote Qua realisme en raceervaring geeft Forza veel meer Realisme dus dat GT er net ietsie beter uitziet maakt mij dan ook niet uit. Engine swaps rule! Dan bedoel ik de motor en banden geluiden, de manier hoe de auto reageert op de weg met of zonder grip. Heb Grid en Dirt beide gespeeld. Grid was mooi maar reed echt zwaar arcade. En Dirt ook mooi en stukken beter.

Zie hier de Exotic CarPack Trailer:
http://www.xboxworld.nl/media_file/4260?displaymode=popup
ik heb tot nu toe alle packs gekocht op fm3. kost wat maar dan heb je ook wat. de Spyker in het spel rijdt echt subliem vooral als A & S klasse rijd hij bijna perfect.
maar ook standard rijd ie best goed.

VOOR ALLE GT5 FANS ( als de game ooit nog uitkomt)
als je houd van mooie motorgeluiden en van bandensporen. koop de game dan niet want alle Moter geluiden zijn het zelfde of er nou een turbo op zit of niet.En voor banden sporen kun je burnouten wat je wilt, want je zult ze toch niet kunnen tegen komen.

duzz wees verstandig en koop gewoon een 360 met FM3, want het is goedkoper, het is waar voor je geld en het is gewoon veel beter dan GT5 ooit kan worden

hajuh
@Bakpouwww: ja idd ik ook maar ze hadde wel wa eerder een spyker kunnen toevoegen
@wimpie: jha dat wel maarja. hij zit erin duzz ik ben al blij zat :)
en trouwens voor de mensen die een keer willen racen en/of iets willen kopen van mijn storefront. mijn GamerTag: GoDlikeV1 NL
yea hier heb lang opgewwacht :D
En nu in het echt voor 5 euro?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).