ANWB directeur wil vrouw niet in taxi van Marokkaan

Auteur: , 158 Reacties

Bizar. Guido van Woerkom heeft tijdens een congres voor de nodige opschudding gezorgd door te verklaren dat hij zijn vrouw liever niet in een taxi ziet reizen met een Marokkaan achter het stuur. Dit alles gebeurde tijdens een congres van de VNF, de Verenigde Nationale Fleetowners.

Tijdens een presentatie over trends in mobiliteit verklaarde de directeur van de fietsbond dat hij van mening was dat zijn vrouw, die jaarlijks vierduizend kilometer rijdt, minder belasting zou moeten betalen dan iemand die 100.000 kilometer rijdt. Vanuit de zaal kwam de vraag of het voor zijn vrouw niet goedkoper zou zijn om helemaal geen auto te bezitten en gewoon een taxi te nemen voor die paar kilometer per jaar. De reactie van Van Woerkom was op zijn zachtst gezegd verrassend te noemen.

Hij gaf te kennen die oplossing niet te preferen aangezien er nog wel eens een Marokkaan achter het stuur zou kunnen zitten. De reacties achteraf waren niet mild. Guido laat weten spijt te hebben van zijn uitspraak. Hij verklaart dat hij niet de intentie had chauffeurs uit verschillende culturen te beledigen en alleen de kwaliteit van taxivervoer in Nederland aan de orde wou stellen. Yeah right!?158 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Haha volgens mij stemt die kerel op de PVV,maar wat gaat er door je kop om zoiets tegen al die mensen te zeggen, bende toch ook een mafkees.
En toen liet de schijnheilige hufter zijn ware aard zien, ik ben dan geen Marokkaan, maar dit is echt triest.
Zelf heb ik het ook niet zo met Marokkanen, maar zulke uitspraken gaan te ver, want niet elke marokkaan is slecht etc.
@Something: maar wel elke Marokkaanse taxichauffeur! :P
Als dit echt zo is dan is dat echt schandalig. Maar wat is de bron van dit verhaal? Zoiets kan makkelijk uit zijn context worden getrokken.
En terecht, rijden als gekken. No offense verder hoor.
Zolang diegene die 100 000km rijdt, maar niet meer hoeft te betalen dan dat tie nu doet.
@TG: +1 , rest gwn minder
Niet alle Marokkanen zijn slecht inderdaad, taxichauffeurs daarentegen…
Mooi dit
Belachelijk. Als een minister zoiets zou zeggen was het meteen exit. Wat mij betreft mag Guido ook opzouten, tijd voor wat nieuw bloed aan het hoofd van de Wielrijdersbond!
dat is gewoon een vuile racist
meer heb ik er over niet te zeggen
@Redwane: Vaak hebben racisten wel gelijk! ;) of een kern van waarheid
woehoe en hij krijgt een biertje van mij
fucking natie !
@Punk:

natie.. LOL

volgens mij bedoel je nazi. Is overigens wel een zware term voor iemand die marokanen niet zo mag.
ik geef em groot gelijk!!!
Maar Guido heeft wel gelijk…
Tja, als je volledig impotent gefietst bent ga je vreemde dingen roepen.
Als hij nou gewoon had gezegd dat er teveel k&* volk als taxi chauffeur werkt, dan was waarschijnlijk de meerderheid het met hem eens geweest. Deze uitspraak was inderdaad erg onhandig.

Wie stelt er een ‘wanneer-wordt-Guido-de-laan-uit-gestuurd’ -poll op? ;-)
Fijne gozer die van Woerkom, iedereen maar denken dat ‘het gevaar’ bij de PVV van Wilders zit, het gevaar zit dus onder die ‘nette’ burgers.
Mooie opmerking, ben het er helaas mee eens. Heb niet echt de meest prettige ervaringen met marokkaanse taxichauffeurs…
Hij gaat wel ver, ik stap alleen niet in een tram met een dergelijke chauffeur.
@ punk

De “t” moet een “z”

Voor de rest heb je volkomen gelijk.
kzou er ook niet instappen, wil graag mn portefeuille behouden
Een ferme misstap.

Trouwens, zijn vrouw betaalt op haar 4000 km al minder belastingen dan iemand met 100.000 km, want het grootste pak taksen is op brandstof, en daar verbruikt ze natuurlijk veel minder van. Het beginstatement was dus al niets waard.

@de sjonnies: Natuurlijk zit het gevaar bij de ‘nette’ burgers. Die zijn vaak even racistisch als PVV/Vlaams Belang, maar dat merk je minder.
Gaaf dat hij dit zegt. Ik moet ook niks van zulke lui hebben. Fantastisch.
Esprit de Flandre snap het niet zo. En hij niet alleen…
Ik ben toevallig een marokkaan, en ik voel me best gekwetst door deze uitspraak. Wat ik nog erger vind, is dat er hier mensen zijn die hem toejuichen. Echter moet ik er wek bijzeggen dat marokkanen geen lievertjes zijn hoor. Ik schaam me erg voor de marokkanen die onze samenleving verzieken en ben ook voor een harde aanpak. Alleen is generaliseren fout. Er moet een grens getrokken worden tussen goede en slechte marokkanen.

de groeten
@Gamekiller: Amen! Jongens, zo kan het ook!
Misschien heeft ie wel gewoon gelijk…..
Ik sluit me volkomen aan bij Guido, dat die gastjes maar eerst eens manieren leren en eens stoppen met denken dat NL van hun is!
Ze had de taxistandplaats niet overleefd, scheelt de nodige kilometers
Hij is teminste wel eerlijk, is ook wat waard.

Maar ik weet niet eens waar ik moet beginnen met reageren, wat een pak onzin verkoopt deze man.

En als je vind dat je te weinig rijd voor wat je betaald, ga je lekker ook 100.000 KM rijden.
Mensen die zoveel KM rijden doen dat meestal voor hun werk echt niet voor de lol.
Die mensen betalen ook gemeente belasting maar omdat ze zoveel rijden zijn ze minder thuis, moeten ze dan maar minder gemeente belasting betalen?
Sodemieter toch op met betalen per KM.
hoe bedoel je kudde volk. Maar goed even een leuke over wegenbelasting: waarom zou zijn vrouw minder moeten betalen dan degene die 100.000 km rijdt per jaar, volgens mij het wegen belasting en tenzij hij een oprit heeft staat die auto van zijn vrouw bijna even lang op de weg dan die van de 100.000 km rijder.
En niemand vraagt zich af of een Marokkaan de vrouw van Guido wel in de auto wil…
Wat ben ik blij dat ik bijna weg ben uit dit land ,en lekker in dubai ga wonen. Want daar durft geen enkele schijnheilige westerling zulke uitspraken te maken. Daar zijn de rollen ongedraaid. heerlijk om me thuis te voelen ergens.
@Mohammed:
Doei!!!en doe ze daar de groeten!
En niet meer terug komen he, als blijkt dat ze daar veel minder aardig blijken te zijn dan wij schijnheilige westerlingen!
Moet ik nog even helpen met de koffers inpakken?
@Merry: Ik ben al weg alleen nog niet 100% en helpen met koffers inpakken is niet nodig. koop daar gewoon alles nieuw.

En geloof me ze zijn daar ontelbaar beter dan die sarcastische volk hier ,die alleen via een vorm of een zetel praat. ik wens je veel succes hier.
Wat is er nou mis met marokkaanse taxibestuurders. Die leven teminste niet van de AOW en werken gewoon. Ik heb ook regelmatig bij een marokkaan in de taxi gezeten, niks mis mee. En als er wel iets mis mee is bel je de taximaatschappij op, klacht indienen, laar. Nu is het niet zo dat ik niks tegen marokkanen heb maja..
Lijkt wel een PVVforum hier. Kan iemand mij uitleggen waarom er wordt gegeneraliseerd? Enkele reacties hier lijken wel geschreveb door een hersenloze fiat pandarijdende tokkie. Voel je je echt beter nadat je weer eens een groep mensen hebt gekwetst?
@Gamekiller:

@Gamekiller:

Ach, het is een bepaalde mentalitiet die nu door Nederland waait. Alles is “kut”, Nederland is “kut”, jij bent “kut”, ik ben “kut” etc. enzovoort.

Dingen in perspectief zetten, nuance en/of relativeren kennen ze niet, want dat is ook kut. En dit wordt allemaal natuurlijk onder het kopje “vrijheid van meningsuiting” geplaatst.

Het is een instelling van lik m’n vestje, maar het is een periode waar Nederland blijkbaar doorheen moet gaan om weer volwassen te worden.
Ik heb nav de km heffing affaire al mijn ANWB lidmaatschap opgezegd. Ik wil niet geassocieerd worden met een organisatie waarvan geheel bejaard Nederland lid is en waarvan de grote roerganger dhr. Van Woerkom niet spoort. Dat wisten we al en blijkt nu opnieuw.
Ik ben marokkaan en niet gekwetst :)
Mensen achter het stuur van een taxi zijn niet de meest intelligente mensen. Ook hollanders.
Hoe dan ook, het gaat steeds beter met “de marokkaan” en over zoveel jaar is dit allemaal over, dan pest nederland een andere volk :P
the-budel-guy
ik ben geen marokaan maar dan nog vind ik dit niet kunnen.
wees blij dat er nog mensen zijn die een taxi durven te rijden tegewoordig kan je niks meer zonder gevaar doen.

van mij mag die gast gelijk zijn ontslag nemen
Die Turkse taxi was ook alleen maar leuk in Istanbul, idem het ritje met de Italiaanse politieagent: wannabee F1 testosteron coureurs heb je in Nederland niet veel aan.

OT: fatsoenlijk taxi vervoer, waarom is het er zo vaak niet? Geen marktwerking om de rotte appels failliet te laten gaan?
Ik vind het wel getuigen van lef! :D Maar of het slim is, dat is een ander verhaal…hebben we tenminste weer een discussieonderwerpje.
@W115 dat is zeer waarschijnlijk ja. Zal het ook niet een kwestie zijn van, voel je je hierdoor aangesproken of niet?

Mooi om te lezen hoe mensen de conclusie trekken na één, ik herhaal ÉÉN!, uitspraak van de beste man om hem gelijk voor natie e.d. uit te maken, hij moet ontslag nemen bla bla bla. Is dat niet een beetje kortzichtig? Of hoort dat ook bij de Nederlandse cultuur om hem gelijk af te schrijven? De intelligentie straal daar vanaf.

Ik krijg hier het gevoel bij dat “de media” (nee AB jullie zijn geen media ;)) van een mug een olifant maken, omdat zijn uitspraak lekker veel hits geeft. Mond houden en doorlopen s.v.p.
wat een onzin discussie die marokkanen in een taxi werken tenminste en ze hangen niet op straat dus doen ze waardevoller werk dan die man die baas is van de fietsenbond
ik ben wel marokaan hij is gewoon bang dat zijn vrouw met een marokaan vandoor gaat
@rais: in een bodybag? JK :D
integralechubasco
liever een paar marrokanen in een taxi dan die cokesnuivende nepsupporters van ajax en feyenoord. dat zijn de rotte appels.
Misschien gaat de vrouw van Guido wel vreemd met een marokkaan =D
Ja natuurlijk, altijd weer ‘omdat hij een marokkaan is’. Nja, met trots kan ik zeggen dat ik een marokkaan ben, en je kan mij gewoon vertrouwen hoor!

Je vrouw daarentegen met mij? :P

Grapske! Maar even serieus, dat die kerel dat zegt boeit mij zo weinig haha. Het is wel leuk en grappig opzich, mja, als er echt mensen zijn die denken dat alle marokkanen slecht zijn; open your eyes people! Je hebt ook wel lieve troetel dingetjes er tussen zitten!
@ Mohammed
Hajje jong! :D
Iedereen ter wereld weet dat het bordje TAXI niet zomaar wordt verstrekt, van Japan tot aan Kazachstan, houdt de “broederschap der taxirijders” zich aan de volgende internationale regels :
– geen gebruik richtingaanwijzers.
– liefst ook geen remlichten
– tegen het verkeer in rijden
– verkeerde tunnelbuizen nemen
– maximumsnelheid overschrijden,in je eerste versnelling
– passagiers zelf hun bagage laten dragen
– deur nooit open houden voor iemand
– zwaar en veel claxonneren
– nooit voorrang verlenen
– voetgangers laten springen
– zwaar omrijden
en altijd een ander bedrag laten afrekenen dan de taximeter aangeeft.
@de sjonnies: Pleur op joh rare soepkip! Ik ben zelf taxichauffeur in R’dam en 100% Hollander maar voel me wel kwetsbaar aangesproken door je uitspraken.. Ik weet niet waar jij in een taxi gezeten hebt, maar hier in R’dam kan dat prima.. Ik, en al mijn mede Marokkaanse collega’s doen prima hun werk en kunnen waarschijnlijk nog beter rijden dan jij.. Ze moeten wel, want 90% is ZZP’er en rijdt als onderaannemer voor een overkoepelende organisatie, bij klachten ben je zo je vergunning kwijt.. Ik pak altijd m’n richtingaanwijzer, remlicht gaat bij m’n E-klasse gelukkig vanzelf aan als ik op de rem trap, tegen het verkeer inrijden?! In Rotterdam!? Yeah right.. Oké, ik rijd ook wel eens harder dan toegestaan, maar dat komt omdat ik (en alle collega’s) goed de weg kennen en weten waar het wel- of niet kan qua flitslocaties.. Claxoneren, logisch als je 30 rijdt waar je 50 mag.. En wij ontvangen graag een fooitje hoor, denk je dan dat we jou zelf je koffers laten dragen, zelf de deur open laten doen, zwaar omrijden zodat je te laat op je afspraak komt, en als toetje nog een ander bedrag dan de meter laten afrekenen?! Nou als ik klant was zou ik dan geen tip geven, het hoort gewoon bij m’n werk dus doe ik dat.. En trouwens, bij jij een koekenbakker als je meer betaald dan dat er op de meter staat.. Gewoon weigeren en anders dreigen met een klacht, elke chauffeur is wettelijk verplicht maximaal te vragen wat de meter aangeeft.. Denk dat jij bij iemand hebt gezeten die levensmoe is ofso, want zulke verhaaltjes heb ik nog nooit gehoord..
@troublesome88: Pleur jij op joh :)
is ironisch bedoeld tegenover al die zielige reacties.

Heb wel een Turkse taxichauffeur in Turkije bijna achter het stuur vandaan geramd, wegens levensgevaarlijk rijgedrag in Istanboel
Een Italiaan in Genua zwaar bonje over het meterbedrag
Een Koreaan in Korea die zelf verdwaalde en me de volledige rekening wilde presenteren
Over Manilla kan ik beter zwijgen daar is mijn verhaaltje de waarheid en dank je de lieve Heer dat je levend uit kunt stappen
Zweden met een Bosniër ofzo achter het stuur, ik voelde in de oude E klasse dat het glad was en dat Robert Bosch (ESP) gelukkig ingreep.
Dus wat Taxi’s betreft heb ik wel het nodige meegemaakt.
De fijnste? in verhouding Egypte; weet niet wat het is maar in Port Said rijjen ze altijd lekkur rustig swingend, misschien wel omdat het hoogbejaarde Peugeots en Fiats zijn.
@de sjonnies: Ik wist niet dat je het ironisch bedoelde, je leest je rijtje misschien grappig op, maar jij weet ook dat er van die dingen hier in Nederland vrijwel geen sprake is.. Voor de rest, @Einser: +1
Veel taxichauffeurs zijn idioten die zich totaal niet aan de verkeersregels houden en nóóit voorrang verlenen. Veel van die groep zijn van allochtone afkomst a lá, maar dit is gewoon nét iets te kort door de bocht…
Zielig volk met een verstandelijke beperking kunnen dit soort opmerkingen bedenken. Wie negeert is sterker.
Zou de Marokkaanse gemeenschap niet eens denken.. “mm.. waarom hebben die mensen toch van alles tegen ons..”
Het is niet tegen jullie, het is tegen jullie kinderen, die jullie vertikken normaal op te voeden en die dus allemaal troep gaan uithalen..

Gelukkig ken ik in mijn omgeving ook wel genoeg Marokkanen die het WEL goed doen, en gewoon netjes werken en de kids opvoeden.

De reactie is enerzijds dus wel logisch te noemen.. maar wel jammer dat meneer alle Marokkanen over één kam scheert..
@ Mohammed

Door jouw post ontlok je anderen wel vervelende reacties.
Dus! Als je toch gaat, kun je dan niet een paar duizend van je soortgenoten van je gelijk overtuigen en meenemen?
@9000cse: Ik ben niet begonnen. o natuurlijk ik ben er een dus ik ben begonnen ;-) ik begrijp hem.
Wow, en meteen komen alle Wilders stemmertjes hier uit de holen kruipen…

‘k zit bijna nooit in de taxi, maar Italianen en Fransen in hun eigen hoofdsteden zijn ’t ergst in mijn ervaring. De paar keer dat ik in NL de taxi pak zijn de negatieve en positieve reacties netjes gespreid over de cultuurgroepen hiero.
@9000sce

Neej jouw reactie is lekker. Kleuterklas hier om de hoek, moet alleen even je naam hebben om je in te kunnen schrijven. Echter zijn speentjes er verboden, dus die moet je thuislaten.

Gamekiller
Typisch rechts;
Werk men niet, dan is men een profiteur…
Werk men wel, dan pak men de banen (en blijkbaar de vrouw van Van Woerdkom) af van ‘echte Hollanders’…


@bozewolf:


Het is voor sommige ‘amoebes’ ook zo lekker stoer, he?!
pvv-gel*l typen van achter het pctje van de plaatselijke belhuis (met een Marokkaanse eigenaar)!
:roll:
misschien zei die man wel wat hij bedoelde te zeggen ..

als ik er geld mee zou kunnen verdienen ..
had ik nu “discriminatie” geschreven ..
Maar mijn weten zijn de meeste ‘foute’ Marokkanen op straat te vinden met een petje en bontkraag, het % daarvan dat in een taxi rijdt is volgens mij wel heel klein.
@DePannekoek: Dan moet jij hoog nodig even naar Den Haag komen, valt die % nog vies tegen.

@Mohammed: Ze hebben geen uitkering hè in dubai! Maar toch zeg ook ik DAAAAAAAAAG! Het liefs hele bloedlijn meenemen gelijk.
@CL65: ik kom daar NOOIT, kan me niet eens herinneren wanneer ik er het laatst geweest ben (dus minimaal een paar jaar geleden), dus misschien heb je gelijk :P
@CL65: Al moet ik daar als zwerver leven ,heb ik het nog beter dan iemand hier met een boven modaal inkomen.

En ik ben iemand die ambitie heeft en ermee is geboren. lekker op mijn 45ste op pension en alle soorte auto gereden daar waarvan jij alleen maar kan dromen of als forum naam gebruikt. Snotsneus!!!!.
@Mohammed
http://www.youtube.com/watch?v=PXLxdDdEqOk
en neem AUB gelijk ook de rest mee, OK?
Kansloos en de taxi is overigens wel veel te duur voor 4000 km per jaar!
Wat een zielige reacties zeg.. ik wist niet dat het niveau van autoblog zo kon dalen.. Mensen die generaliseren hebben zelf een id-crisis en proberen ergens bij te horen.. Zie wat er gebeurde met de joden..Maargoed.. geen probleem.. wij fokken er op los.. en jullie hollanders moeten dan maar geen kinderen nemen of allemaal homo worden.. dan zijn wij hier in nl over 30 jaar ae macht en voeren we de sharia in. Met democratie :D gewoonweg omdat jullie niet genoeg stemmers zullen hebben.. Dat is Nederland in de toekomst.. Take it or leave it..
@Appii: wat is dat dan .. een sharia ??
@lincoln: Wanneer ga je eens inburgeren.. ik zal je eens helpen.. http://www.google.nl
@Appii:
levensbeperkende maatregellen !!

tis maar wat belangerijk voor je kan zijn als fatsoen geen automatisme voor je is ..
@lincoln:
Levensbeperkend? in welk opzicht vind jij het levensbeperkend dan ? leg mij eens uit. Ik zie alleen maar voordelen..

en fatsoen? De Islam heeft jullie fatsoen aangeleerd. jammer dat de moslims het tegenwoordig verpesten.. Maar de islam heeft het westen fatsoen bijgebracht en de vrouwen rechten gegeven.. Was het neit zo dat jullie 300 jaar geleden nog handelden in mensen? en de vrouw totaal geen rechten had ? De vrouw van onze profeet was een zakenvrouw en hij werkte voor haar :D hoe bedoel je de islam onderdrukt de vrouwen ? Hij is ons grote voorbeeld.. Alleen jammer dat de moslims de islam tegenwoordig een hele andere wending geven..
@Appii:
nee hoor .. ik heb 300 jaar geleden niemand verkocht ..
wel grappig om te horen van iemand die door zijn eigen koning verkocht is ..

o,ja .. en voor een sharia kan je ook gewoon op wilders stemmen hoor ..
@lincoln:
Ik ben door niemand verkocht :D zoals jij niemand verkocht hebt 300 jaar geleden ;)

Hou op over wilders.. die is toch geen leider.. stem jij maar op hem.. haha.. ohja en de sharia zorgt er ook voor dat die marokkaantjes van je moeders handtasje afblijven..

Vergelijk de diefstallen van Saudi arabie eens met die van Amerika ;) willen we nu een straf die effectief is of niet ? om maar te zwijgen over andere voorbeelden zoals armoedebestrijding etc.
ik ben het volledig met hem eens, zou het alleen zoals de meeste nederlanders niet luidop zeggen.
@Mohammed: Als zwerver leven doe je hier al, aangezien iedereen jullie weg wil hebben en niemand jullie accepteert, dus er veranderd niets.

Ambitie? Laat me niet lachen, “lekker op je 45ste OP pensioen” iemand met ambitie die stelt geen leeftijd grens waarop hij/zij kan stoppen met werken, dat doet iemand die als een slaaf moet werken. Je zou kunnen zeggen: Ik spaar me centjes van m`n uitkering, bedelen en roven en ga dan naar een 3e wereld land om daar wat te kunnen voorstellen(niet erg waarschijnlijk aangezien ze daar(bijv. Dubai) verzuipen in het geld dat jij natuurlijk nooit te zien krijgt). Meer kans in … ja Marokko.
Je bent wel heel erg dom he maar daar kan je niks aan doen, dat zijn de genen van een bergvolk zo dom als een ezel.

Snotneus aaah die deed pijn hoor ook al komt het van iemand zonder enig fatsoen en opvoeding.
@CL65:

“Dan moet jij hoog nodig even naar Den Haag komen, valt die % nog vies tegen.”

Praat niet over Den Haag alsof je er verstand van hebt.
@CL65: ik hou het bij snotneus. En waarom ik een leeftijd opstel ,Dat is voor mij een weet en voor jou een vraag. En sparen doen die johny’s met zijn hoge kraag bloes en een goedekope pak die maar 1 doel voor het leven heeft hypotheek afbetalen en ooit te hopen om een 2e handse CL65 te rijden die bijna is afgeschreven.
@Mohammed: Ik snap niet waarom mijn auto jou zo dwars zit hoor, geef me je adres dan mag je wel een keertje meerijden. Ik hoef niet te verhuizen om te kunnen leven hoor, m`n hypotheek aflossen gaat prima en m`n cl staat naast z`n 2 kleinere broertjes maar ga voorlopig niet met pensioen omdat ik plezier heb in m`n werk.
@CL65: Dan ben ik benieuwd wat voor beroep jij hebt op 27 jarige leeftijd. En dan ben je in bezit van 3,3 ton dure auto en daarnaast nog 2 andere auto’s zoals je zegt. Of je hebt de jack pot gewonnen of je ouders verdrinken in het geld.
@Mohammed:
tuurlijk jongen .. ga jij je maar lekker thuisvoelen in Dubai ..
daar zijn ze vooral NIET racistisch ..
en hebben een hele hoge pet op van noord-Afrikanen ..

ze zullen je echt met open armen ontvangen daar .. right ..

ooowww .. ik zie het al .. je bent “bijna” weg ..
da,s hetzelfde als “niet weg” .. waar heb je het dan over ??
integralechubasco
@CL65
…”aangezien iedereen jullie ”

spreek voor jezelf, ik en nederlander maar met figuren zoals jij wil ik niks te maken hebben.
integralechubasco
en=ben
Groot gelijk heeft Guido!
Op een autoblog site zoveel reacties op zo’n non entiteit als de leidende persoon van Anwb.
Nee, het is anno 2010 nog steeds animal farm. Alleen jammer dat hier de schapen oververtegenwoordig zijn. Heerlijk dat dorps en bekrompen maaiveld gezeik. Only in Holland!
Nee, schaapjes vooral door blijven blaten. Ahaha!
wanneer is de eerste autoblogbijeenkomst waarbij je je eigen auto meeneemt, je belastingaangifte op de motorkap legt en mekaar gaat afranselen?

lol!
Waar de f*ck gaat dit allemaal nog over, iedereen moet zijn positie in de maatschappij zelf verdienen, respect voor iedereen die bijdraagt aan de maatschappij, hoog of laag. Ikzelf vind een kleine groep marokkanen verkeerd (die ook erg opvallen door afwijkend gedrag). Gelukkig is er een ander bevolkingsgroep die erger is.
Hint: ze zijn zwart en ze dragen veel sieraden, liefst goudkleurig
@W115: Rappers?
@W115:

“Ikzelf vind een kleine groep marokkanen verkeerd (die ook erg opvallen door afwijkend gedrag). Gelukkig is er een ander bevolkingsgroep die erger is.
Hint: ze zijn zwart en ze dragen veel sieraden, liefst goudkleurig”


Raar dat je het hebt over een “kleine groep Marokkanen”…om direct ‘over te schakelen’ op een andere bevolkingsgroep, ‘die nog veel erger zouden zijn’.

Kennelijk vind je het niet erg om neerbuigend over anderen te praten, maar oh wee als men kritiek heeft op Marokkanen?!?

En over welke bevolkingsgroep heb je het? Alles is aan interpretatie onderhevig, sommige zaken wat meer dan andere zaken. Het komt nogal achterlijk over, vind je niet???

I.i.g. W115, bedankt voor je bijdrage. Heb je ook nog iets wat op een onderbouwing of een bron lijkt?
:roll:
Haha geweldig toch…. Alle beledigingen worden achteraf altijd afgedaan als iets dat ze eigenlijk wel goed bedoelden, maar eigenlijk gewoon verkeerd verwoord werden… Maar ondertussen zijn ze wel gezegd… :) Fantastisch toch!
Jezus, wat een generaliserende heikneuters hier.. :roll:

Ikzelf heb niks tegen Marokanen of Turken maar ik moet eerlijk zeggen dat ik anders ben gaan kijken tegen die bevolkingsgroep. Ik zie ze niet als mijn mindere of meerdere en ik haat ze niet, maar wanneer ik eens in Gouda of Rotterdam rondloop met m’n vriendin schijnt dat tuig (allemaal marokanen, vreemd hé? De houding tegenover dat volk) het erg “stoer” te vinden om soms meerdere malen het vreselijke woord “kanker” in de mond te nemen..

Die betreffende ouders zouden er goed aan doen de kinderen zodanig op te voeden dat ze dergelijke praktijken in het vervolg wel heel gauw zullen laten.
@Benz..: Loop je nou alle autobloggers hier als generaliserende heikneuters te generaliseren!?! ;) :lol:
@Benz..:

Kijk, tegen zulke lui wil ik zelfs hard optreden.. :D
De Islam heeft het westen fatsoen bijgebracht en de vrouw rechten gegeven?

Wauw. Dat wist ik helemaal niet. Verlicht ons, effendi
Liever een Marokkaanse snorder dan een ‘echte’ [s]crimineel[/s] ehhh … taxichauffeur !

Misschien ongelukkig uitgedrukt, maar hij zeker een punt, nergens in Europa (de hele wereld ?) zijn taxi’s zo duur & slecht als in NL !
@Appii: Het zou mooi zijn wanneer het bouwen van Moskee’s eens zou stoppen. Heb vrij weinig tegen de Islam maar is het niet een beetje krom dat er om de haverklap Moskee’s uit de grond worden gestampt terwijl gemeentes er al moeilijk over doen om een vergunning voor een bouwkavel (onder het mom van “Tja, het oogt niet in het straatbeeld..)

Probeer eens in Turkije of Marokko een kerk te bouwen..
Wedden dat die bouwvergunning er nevernooit komt.
@Benz..: Jawel hoor, in veel Arabische landen zijn gewoon Christelijke en Joodse gemeenschappen die ook kerken kunnen bouwen.

Dat het hier in NL zo aan toe gaat is gewoon het resultaat van jarenlange krampachtige politieke correctheid.
@Benz..:

Als er genoeg draagkracht is om een moskee te bouwen waarom niet ? of moeten we meneer benz vragen wanneer het genoeg is? Het aantal moslims stijgt hier.. wat is dan het gevolg denk je? logisch toch.. Maargoed in marokko wonen genoeg joden en christenen hoor, in vrijheid.. Als je geen kennis hebt moet je deze onderwrpen niet aankaarten..

ohja.. in mijn woonplaats is onze moskee bijna klaar.. in een woonwijk.. naast een villawijk.. :D wacht ik heb nog een foto.. als je nog wat geld over hebt ? ik kan je het banknr. geven..

http://i47.tinypic.com/2q9f3eu.jpg
Het leven is zoooo simpel :
” Behandel een ander zoals je zelf behandeld wilt worden ”

Ik reis zeer regelmatig en ontmoet vele culturen, klootzakken en hufters lopen lineair door ieder volk heen; waar dan ook ter wereld.
In Japan en mijn favoriete plek, Singapore zijn het er procentueel minder.
Veelal zijn arme mensen het meest vriendelijk en het meest behulpzaam.
Zouden klootzakken tot 1 volk behoren, hadden we die allang op hun eigen eiland gezet.
@Appii:

“en fatsoen? De Islam heeft jullie fatsoen aangeleerd. jammer dat de moslims het tegenwoordig verpesten.. Maar de islam heeft het westen fatsoen bijgebracht en de vrouwen rechten gegeven”

Zeg, pleur is gauw heen.. Als er een cultuur is welke zeer vrouw-ONvriendelijk is, is het de Islam. Of is het in jouw ogen normaal dat een Moslimman z’n vrouw mag slaan? Dat een vrouw een hoofddoek of burka verplicht moet dragen? (Niet elke Moslima, maar meer dan de helft sowiezo)
Dat een vrouw zwaar gestraft mag worden wanneer ze de eer van haar man heeft bezoedeld?

Wel even realist blijven. :roll:
@Benz..:
Ahem, hij heeft wel degelijk een punt, Zuid Spanje was een zeer ontwikkeld gebied en Moslims hebben het Alhambra gebouwd.
Moslims waren al vroeg wiskundigen en deden aan wijsbegeerte en geneeskunde
Er is een deal gemaakt tussen de katholieke kerk en de Islam iets rond 1400 of zo dat de Islam zich zou terug trekken om oorlog te voorkomen
De Islam van 1400 was een zeer liberale godsdienst die door toedoen van het Christendom in het isolement is geraakt.
En rij eens op zondagmorgen door een Nederlands Godvrezend dorp heen, waar ik woon blijven de kerkgangers middenop de weg lopen als je met een auto aan komt rijden
De pot verwijt de ketel?
Nederlandse emigranten in de VS en Canada zijn veel religieuzer dan wij en klitten veel meer aan elkaar
Gek he ? waar zie dat nog meer?
@Benz..:
Om even wat dingen duidelijk te maken.. De islam is een geloof.. en geen cultuur..

Mag ik vragen waar jij deze info vandaan haalt ? toch niet van het filmpje van deheer wilders he..

Je moet goed lezen naar wat ik zeg.. De islam heeft zeker rechten gegeven aan de vrouw.. Ik heb geen zin om het allemaal uit te leggen maar vraag eens iemand die kennis heeft van de geschiedenis vn het nederlandse volk hoe jullie omgingen met jullie vragen.. het gaat mij niet om hoe de islam in deze tijd in beeld staat.. Wat is er mis mee dat een vrouw een hoofddoek draagt? jouw oma droeg er ook een.. En als het door een geloofovertuiging is is het opeens niet goed ? Je moet 2 dingen uit elkaar halen jongeman.. De islam en de moslims.. ;)
@C6 R: Had ik het over “iedereen”?

En trouwens, ik zou niet durven. :lol:
Buiten dat moet ik er ook bij zeggen dat ik een paar goede kennissen heb, welke Marokaans bloed bezitten en dat zijn prima mensen welke erg gastvrij en vriendelijk zijn.

Maargoed, rotte appels heb je overal in elke land op elke werelddeel.
Image and video hosting by TinyPic
@Appii: Je begrijpt me verkeerd. Mijns inziens is het wel genoeg, maar wat ik er over te zeggen? Niet veel..

Het aantal moslims stijgt hier idd.. En ik vind dat het Nederland van weleer niet mag veranderen in een land waar de Islam zal overheersen. Al zal dat natuurlijk nog lang duren..

“Als je geen kennis hebt moet je deze onderwrpen niet aankaarten..”

Prima hoor, doe het zelf ook even?
@Benz..:

Jij begon over dat christenen geen kerken kunnen bouwen in bv. marokko.. daar sloeg je de plank mis.. en ik reageerde daarop :D

no hard feelings..
@Appii:
het kan niet anders dan dat jij voor wilders werkt ..
wat een rare kromme beredenaties ..

ben dat racistische geleuter van je een beetje zat ..
echt .. krommer kan een mens niet lullen ..
@de sjonnies: Dat punt heeft hij. Op dat onderwerp ontken ik dat ook niet.

Maar dingen verkondigen als “Islam is vrouwvriendelijk” is hetzelfde wanneer er verkondigd word dat de Paus een hekel aan kinderen heeft..
@Benz..:

De islam is zeker de meest vrouwvriendelijkste godsdienst ja :D er zijn al meerdere onderzoeken naar gedaan..voordat de islam er was werden de vrouwen behandeld als honden.. zelfs hier in nl.. wil je dat ontkennen? Pas toen de islam kwam 1400 jaar geleden werden ze gerespecteerd.. en hier in nl pas later.. En je moet ook niet zo schijnheilig doen want de vrouwen hier in nl vechten nog steeds voor een gelijkwaardige loon als de man op de arbeidsmarkt.. geloof het of niet.. het feit dat je zeer weinig kennis hebt over de islam is jammer.. je mag een mening hebben maar hou die gescheiden van feiten..
@Benz..:
Vrouwvriendelijk of onvriendelijk is een relatief begrip.
Vanuit ons Westerse standpunt kijken wij daar anders tegenaan dan men in andere culturen doet.
Heb ooit, ruim 30 jaar geleden in Algerije gewoond, niet zo’n heel prettig land zegt men; maar sommige mooie meiden liepen los en Westers gekleed, sommige vrouwen die gesluierd waren verwachtten dat je als man zijnde de straat over stak of een zijstraat in schoot omwille van hun reinheid jegens hun echtgenoot.
Dat doe je daar dan, net als ’s avonds aan de bar met de locals een biertje of een whiskey drinken.
En die mooie meiden….die waren echt mooi ;)
Het wordt een echt Mercedes onderwerp, grappig…
@Laurens:

Ik weet niet zo goed wat Mercedes met racisme te maken heeft…Getuige de ‘stoere’ reacties van sommigen…
@Appii: Wat er mis is met een Burka? In mijn ogen is dat vrouwontvriendelijk. Noem dan eens de voordelen van de “Burka”?

En laat het even duidelijk zijn. Ik heb opzich niks tegen Moslims, de Islam of Turken en Marokanen maar ik ben er anders tegenaan gaan kijken. Is dat vreemd wanneer je in Opsporing Verzocht ziet dat 8/10deel wat voorbij komt allochtoon. Ik heb het niet verzonnen, dat is de realiteit.

En voor mij is een Moslim iemand welke de Islam als zijn/haar geloofsovertuiging ziet.. Is dat waar?
“En die mooie meiden….die waren echt mooi”

Ik geloof het graag. :D
@Appii: Nee, ik heb geen kennis van de Islam.. Ik heb er ook niet direct behoefte naar als ik eerlijk ben.

Echter: Ik respecteer iedereen om zijn/haar geloofsovertuiging en laten we daar om de sodemieter geen meningsverschillen over krijgen.

En je hebt wel gelijk. Ik oordeelde misschien iets te voorbarig zonder zelf eerst goed de geschiedenis van de Islam goed te kennen. Dat wil ik best toegeven.
@Benz..:

Ok. met jou valt er te praten.. in tegenstelling tot de meeste hier.. Maarja opsporing verzocht.. ik vind dat ze de marokkanen die erge misdrijven plegen direct terug moeten sturen.. Maar het lig indd aan de ouders.. ongeschoold.. laks hebben aan de opvoeding.. etc. ofwel ellende.. Ik ben goed opgevoed en vind het net zo misselijkmakend als de autochtonen die ernaar kijken.. miss wel erger want wij worden er op afgerekend..
Ja dat is waar.. maar de islam wordt niet meer zo nageleeft zoals het hoort.. je kan een moslim hebben die ook bijv. een vriendin heeft.. een vriendin mag niet maar toch doet hij dat. dan kan je toch niet zeggen dat het van de islam mag.. en veel mensen passen de islam aan hun eigen manier van leven. vandaar dat ik dat zei.. en ja een burka.. dat is nog een discussiepunt. een hoofddoek niet.. een hele grote groep vindt dat een burka alleen moet in gevallen waarbij de vrouw echt te aantrekkelijk is. en een andere groep dnkt dat het voor iedereen moet.. Ik vind een burka zelf ook niets.. en geloof me.. de meeste moslimas die een burka dragen zijn hollands en bekeerd.. :D en dragen die vol overtuiging..
@Appii: “maar de islam wordt niet meer zo nageleeft zoals het hoort..”

Evolutie heet dat, mensen gaan op een gegeven moment voor zichzelf nadenken en komen er dan achter dat ze niet minder gelukkig zijn als ze zich niet meer laten indoctrineren. Gaat zo met elke religie.

Overigens ben ik gewoon anti-religie, want het zijn alleen maar manieren om mensen te onderdrukken. Het grootste probleem is integratie, of het gebrek van de wil daarin. En als we dan even generaliserend gaan doen. Mijn bevolkingsgroep kon wel gewoon integreren, maakt geen stampij en werkt wel gewoon normaal. Waarom kunnen ze dat dan niet allemaal?
the-budel-guy
@Mohammed:
wat voor nut heefd het om dat hier te plaatsen oo wacht moeten we nu tegen je opkijken dat je in dubai gaat woonen
nou van mij mag je er blijven hoor als ik ergens nog niet eens dood wil worden gevonden is dat wel in dubai en daarbij jullie zijn al duur genoeg 17 miljoen euro.
@FrankypankyV8

Kleine groep, de goede worden niet als marokkanen gezien, een meisje zag mij bij het proefstuderen laatst aan voor iranees ofzo, maar marokkaan? Nee, die heeft een opgeschoren kop, rijd in een golf 5 gti, praat met een zwaar accent en heeft geen school. Veel mensen zien Marokkaan als synoniem voor een vervelend persoon.

btw, antillianen zijn in mijn ogen een groot gevaar voor de maatschappij, verder zal ik er geen woorden aan vuil maken
@W115:

Hahaha, jij bent echt lachwekkend.
Alsof hetzelfde niet voor Antillianen zou gelden?!? Nml. dat het een kleine groep is, die het verpest voor de rest?!?

Nee, het is goed met jou.

BTW, kun je criminele Marokkanen wel terugsturen, wantze hebben immers een dubbel paspoort.
@Appii

“ik vind dat ze de marokkanen die erge misdrijven plegen direct terug moeten sturen.”

Ben ik niet met je eens, ze zijn gelijkwaardig aan ieder ander volk en moeten gelijk behandeld worden. ik vind dat criminelen van welke ras dan ook keihard gestraft moet worden.
Het is niet logisch om de goede in het “paradijs dat nederland heet” te laten en de rest naar marokko te sturen, daar zitten ze in marokko ook niet op te wachten. Bovendien zijn het de succesvolle buitenlanders die vertrekken, simpelweg omdat ze overal succesvol kunnen zijn.
@W115:
je hebt gelijk
@franky

Dubbele paspoort, niet iedereen
Wie rijdt er nou 100.000km per jaar, hoeveel uur per dag zit je dan wel niet in de auto…taxichauffeur misschien.
Is dit een truuk om de Marokkanen ook nog de schuld te geven van het falen van rekeningrijden? Sorry, Guido de ANWB moet jou nu naar huis sturen, lopend wel te verstaan!
@ Bob

Reken even met me mee:
Ik rijd voor mijn werk 84 keer per jaar naar Zurich.
Dat zijn 84 x 1.300 km = 109.200 km
Prive rijd ik per jaar nog eens 22.500 km
Kom ik toch aan een totaal jaarkilometrage van 131.700 km
Daarbij werk ik dus 84 x 2 = 168 dagen per jaar; blijven er dus bijna 200 dagen per jaar over, die ik kan besteden zoals ik dat wil.
Het is dus best mogelijk.
@ Mohammed en
@ Gamekiller

Mijn reactie was bedoeld voor Mohammed en niet voor Gamekiller. Maar die laatste schijnt zich nogal aangesproken te voelen en daarom kan ik mijn reactie tot beiden richten:
Mohammed geeft met zijn reactie van 19 May 2010 om 13:17 aan:
“Wat ben ik blij dat ik bijna weg ben uit dit land ,en lekker in dubai ga wonen. Want daar durft geen enkele schijnheilige westerling zulke uitspraken te maken. Daar zijn de rollen ongedraaid. heerlijk om me thuis te voelen ergens”.
Dat hij, Mohammed, blij is bijna weg te zijn uit dit land, laat ik maar voor wat het is. Als ik beweer, dat hij en zijn naasten geprofiteerd hebben van alle emolumenten, die de Nederlandse staat hen geboden heeft, zal dat waarschijnlijk ontkend worden, omdat ze alles zelf hebben gedaan en betaald, want zo clever zijn ze wel. Waarom ze dan hier naar toe zijn gekomen, blijft ongewis.
Maar dat in Dubai de rollen omgedraaid zijn en hij zich heerlijk thuisvoelt in een land, waar de rollen omgekeerd zijn en hij zich kan gedragen als een schijnheilige westerling, is voor mij het toppunt van hypocrisie. Zoiets schiet me in het verkeerde keelgat en omdat ik weet, dat veel van zijn soortgenoten er net zo over denken, heb ik mijn reactie van 15:29 geplaatst. Duidelijk?
En ik ben pertinent géén PVVer. Ik ga met iedereen met respect om. Ook met Marokkanen. Totdat ze getuigen van een dergelijke k*tmentaliteit. Dan begint m’n bloed echt te koken! Oprotten is het enige, dat me dan nog invalt!
Muhaha idd. Ik dacht dat ze vooral Noord-Afrikanen naar Dubai haalden als huishoudelijke hulp?
Altijd leuk ! Eindelijk eens zeggen wat je ècht denk en voelt…de meesten van ‘ons’ proberen altijd correct te neuzelen, beetje betweterige wetshandhavertjes die puur uit vorm proberen het correcte te zeggen…blerk…

Woerkom rulezzzz….!

En wat jij / jullie van een Marokkaan vinden…weetje, dat is aan jezelf.
Als een “autochtoon” roept dat ie gaat emigreren naar Spanje of Amerika omdat het daar beter leven is, en dat hij/zij zich daar thuis voelt, dan heeft hij/zij groot gelijk. Want Nederland is “kut” daar betaal je veel te veel belasting en Nederland wordt “geïslamiseerd”.

Als een “allochtoon” roept dat hij naar een ander land wil vertrekken, dan krijgt ie alle hoon over zich heen, want hij/zij zou een “ondankbaar nest” zijn…

Maar nee hoor, we zijn niet racistisch…
Fantastisch dit.. Ga even jezelf na allemaal, wanneer je vriendin/vrouw met een taxi zou moeten > verkies je dan de marokkaan boven de hollander? Eerlijk antwoord graag.
Verschil mentaliteit stad-dorp is denk ik groter dan autochtoon-allochtoon. Next.
Leg mij eens uit waar dit op slaat?
Dus omdat een taxichauffeur Marokkaan is heeft hij liever niet dat zijn vrouw met hem in een auto zit.

Dit is zo triest.
Ik heb niks maar dan ook niks tegen Marokkanen.
Het zijn open & gastvrije mensen.

En sommige Nederlanders kunnen het gewoon niet hebben dat Marokkanen het ook ver kunnen schoppen in de maatschappij.
But screw them.
Door zijn uitspraak, ben ik van plan mijn ANWB-abonnement per direct te beëindigen en dit zal ik ook bekend maken onder mijn landgenoten.
Deze man deugt niet en hij heeft zijn waren gezicht laten zien, hij is zeker een PVV-er.
Ik had altijd respect voor hem, maar nu 0-respect.
Het spijt me!!
Th. van Iterson
Welke invloed kan ik, bijna 50 jarig lid van onze ANWB, uitoefenen om deze MIJNHEER direct de laan uit te sturen en zonder wachtgeldregeling o.i.d.
Deze Mijnheer hoort niet op deze post.
De ANWB is algemeen en heeft geen politieke kleur.
Wellicht is er binnen de VVD/PVV/TON een functie voor hem.
Elk excuus is zinloos.
Raad van Bestuur zorg snel voor een vervanger.
Er is bij zowel allochtone en autocthone taxi chauffeurs schofterig gedrag te bespeuren!!!

Van Woerdkom moest nodig de Marrokaanse in de negativiteit brengen en later spijt betuigen.
Achter het nette gezicht van Van Woerdkom toont hij toch zijn ware aard.

En W115 mag nog even een ‘rondje nadenken’ met zijn gestudeerde hoofd… :roll:
Offtopic,

Maar ik maak dus op dat hij puur uit eigen belang de kilometerheffing wel in zou willen voeren? Omdat ZIJN vrouw nog geen 4000 km per jaar rijdt (laten we pak en beet 11 km per dag zeggen), moet iedereen dus maar de dupe zijn van deze maatregel… Wat een briljante opmerking!Natuurlijk vind ik ook dat 4000 km en 100.000 km per jaar een groot verschil is, maar los dat op een andere manier op. Vele mensen werken in een andere stad, gaan er wel eens een dagje op uit of nemen de auto mee op vakantie. Ergens de auto voor gebruiken (bijv. een snelle boodschap) wordt dan wel erg ontmoedigd. Om iedereen voor iedere kilometer af te rekenen is ronduit belachelijk, al dan niet te spreken over de schending van privacy (continu weten waar iemand uithangt). Zorg er dan ook voor dat de wegenbelasting voor taxibedrijven, vrachtwagenchauffeurs, koeriersbedrijven e.d. aanzienlijk omhoog gaat. Degenen die de weg meer (maar dan ook VEEL meer) gebruiken pak je dan aan. Niet degenen die een auto net kunnen betalen of deze gebruiken omdat ze geen keus hebben.

Voor degenen die het openbaar vervoer aanbevelen: heb je zelf wel eens met het openbaar vervoer gereisd? Daar begin ik niet eens over.

Van Woerdkom? Niks topman, flop-man!!!
Het geen tussen dit soort discriminerende tuig en het terroristische tuig in staat zijn de weldenkende mensen voornamelijk de Nederlandse moslims,die zijn allert en dulden geen extremisme dat is waarom we nog in veiligheid leven hier in nederland ,maar wat ik hier lees van de autochtonen….bah!Moslims en vooral Marokkanen hoop van ganzer harte dat jullie je nooit tot dit niveau gaan verlagen!

mvg
Nederlander van Marokkaanse afkomst
Ik ben zelf Turks en met verbijstering lees ik sommige reactie. Sommige mensen lijken wel een basisschool niveau te hebben. Zowieso vind ik raar dat Autoblog komt met dit stuk, je kan van te voren inschatten dat er zulke reacties zullen komen.

Passie en liefde voor auto’s brengt ons allen hier samen, of we nou Turk, Nederlander of Marokkaan zijn.

Iedereen die de orde verstoort gewoon hard aanpakken ongeacht ras, etnische afkomst of geloofsovertuiging.
Gedachten zijn vrij. Iedereen mag in z’n hoofd halen dat hij geen vertrouwen heeft in Marokkaanse taxichauffeurs. Iedereen generaliseert wel eens n.a.v. een slechte ervaring. Zo hou ik niet van Fransen, wat natuurlijk onzin is. Maar hoe dom kan de hoofddirecteur van de grootste vereniging van Nederland, met tienduizenden Marokkaanse leden, zijn om dit in alle openheid op een congres uit te spreken? Kilometerbeprijzing heeft de ANWB overleefd, omdat iedereen uiteindelijk toch wel inzag dat alleen de mening van de leden werd gerapporteerd. Maar dit gaat de club écht leden kosten…
Elk volk, elke cultuur, overal heb je wel rotte appels..
Ik snap niet waarom dan ineens iedereen moet gaan roepen, kutmarokkanen dit, kutturk dat, etc. etc. etc.
Op het moment dat je hele bevolkingsgroepen over 1 kam gaat scheren ben je zelf eigenlijk nog veel erger..
Ik heb wel eens bonje gehad met marokkanen ja, maar net zo goed met nederlanders, moet ik dan gelijk hele bevolkingsgroepen kut gaan noemen en doen?
Beetje basisschool niveau als je het mij vraagt hoor.
Maar goed, ieder zn ding..
En dan nog wat:
Het is hier toch Autoblog? toch geen: ‘wat is je geloofsovertuiging/politieke voorkeur en welke mensen haat je het meest’ blog..
@reinier73: Dat is simpel; hard werken, ik ben accountmanager bij een van de grootste milieubedrijf van ned.
Je praat alsof ik een kind ben met mijn 27 jaar, mijn vader had al rond z`n 27e een fabriek met 1500 werknemers, en dat kan ik nog niet zeggen. Heb ook nog nooit een rooie cent gekregen van m`n ouders.

De mijne kostte 2,8 ton nieuw in 2004 maar dat heb ik er niet voor betaald. Heb hem 2 jaar geleden gekocht voor een meer dan redelijke prijs.
Dus laat de staatsloterij voor wat ze zijn en ga voor je eigen succes.
@CL65: Sorry dat mijn vraag een beetje beledigend was in jou opzicht. Maar snap je een beetje dat het moeilijk voor te stellen is dat een man van 27 al genoeg vermogen heeft om zulke auto’s te kopen. Ik heb zelf ook wel eens redelijk jonge mannen gezien in dure auto’s, maar dan kan je ook snel zien dat het ‘zwart’ betaald is of het de auto van de ouders is. Meestal zijn de mensen die dure auto’s ‘wit’ betalen toch aantal jaar (4, 6 of meer) bezig geweest met hun studie. Dat komt er ongeveer op neer dat je rond je 23e à 24e afgestudeerd bent. Dan vind ik het knap dat je binnen 2 jaar fulltime werken (neem ik aan) zoveel vermogen hebt om dat allemaal te kunnen kopen.
Niet dat ik het nu niet geloof, maar het is moeilijk voor te stellen. Verder gun ik je nog veel plezier met je CL65 AMG en andere auto’s :).
Met vriendelijke groeten, reinier
@CL65: Ik kom graag eens langs voor een proefrit.. ;)
Aaah best wel triest dit. Het zijn altijd de Marokkanen weer. Zeikerds.
dit gaat helemaal geen leden kosten hoor ..
zolang het rendabel is een ANwB abonnement te hebben zeker niet ..

principes moeten wel geld opleveren natuurlijk ..
“discriminatie” blerren doet we niet voor nix ..
Bovendien laat iedereen wel eens iets slippen, dat het niet kan is wat anders, het is menselijk. Hij bedoelt het hoe dan ook niet zoals 90% van de mensen hier denkt, het is een uitlating.
Relativeren mensen, relativeren…
feit is dat de maatschapij flink verziekt word door een generatie veelal marokanen die werkelijk totaal geen moraal meer hebben. ze trekken zich werkelijk nergens wat van aan.feit is ook dat de overheid het gewoon laat gebeuren omdat ze niet op durven te treden omdat als ze dat wel doen allerlei veelal moslim instanties gelijk moord en brand gillen dat er gediscrimineerd word,dit zijn feiten.het hele rechtsysteem is hier gewoon krom.pak die rotte appels gewoon is keihard aan dus ook de kampers afrikanen maar ook een hoop autochtonen want die kunnen er ook wat van.
@jokkebrok vaak maar niet in dit geval

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).