Dieselen met de Infiniti EX30d kan vanaf 65.950 euro

Auteur: , 24 Reacties

Begin dit jaar was het hoge woord eruit bij de luxe-afdeling van Nissan. Inifini's aftanken kan binnenkort ook met handschoentjes aan. Oftewel: ze krijgen diesel powerrr. Het eerste model wordt de EX30d, en die begint bij 65 mille.

De verkoopcijfers van Infiniti in ons land zijn nog niet heel spectaculair. En dat wordt mede veroorzaakt door een gebrek aan oliestokers. Kunnen ze nog zoveel vrouwelijke schoon inhuren, geen diesels in het modellengamma = slechte positie ten opzichte van de concurrentie. Maar vanaf juli staat deze crossover bij de dealer met aan boord een Renault/Nissan-V6 met 238 pk en 550 metertjes-Newton.

De EX30d wordt geleverd met een 7-traps automaat en aandrijving op alle vier de wielen. Xenon met meedraaiende koplampjes, parkeersensoren rondom en 18 inch lichtmetaals zijn enkele andere standaard opties.

Wie kiest voor de EX30d GT Premium mag eerst even €74.510 aftikken, om vervolgens een Infiniti met heel veel opties in ontvangst te nemen. Waaronder de Around View Monitor (AVM), waarmee je dankzij een aantal camera’s alles rondom de auto in de gaten kan houden. Handig voor je vrouw. Ook krijg je Lane Departure Prevention (LDP) om onbedoeld van rijstrook wisselen tegen te gaan. Oh, en voor de dieselrijders met een zware rechtervoet: van 0 naar 100 duurt 7,9 seconden.24 reacties

Ruimschoots vlot genoeg en een goede zet van Infinity denk ik.. Nu wachten totdat de diesel ook in andere modellen komt..
Duur, heel duur. Onbekend merk. Ziet er Aziatisch uit. Vast Amerikaans. Duur, heel duur.
65 duizend ? Daar kan ik een BMW 335d + een blowjob voor krijgen.
veel geld voor een trekker voor diepe plassen…
Die onderste is een FX. Wel blijven opletten he.
EX30d.. klinkt een beetje als BMW, maar wel een dure. Dan liever een echte, mooiere en betere BMW voor mínder. :D
@Tommy2:

Het mooiere ben ik met je eens.. Maar beter of duurder? Denk dat dit kwalitatief gezien één van de beter automerken is als ’t eropaan komt, en deze auto is standaard zó volgeladen als maar zijn kan.. Als je je Beemer net zo luxe wil hebben kom je echt op een hoger bedrag uit;)
Mooier dan een Lexus Rx…
Maar een RX heeft 20%…
ik vind het duur , volgens mij is deze vergelijkbaar met een audi q5 en een 3.0tdi s-tronic pro line kost het zelfde maar dan heb je ook navigatie en meerdere zaken erbij
plus ga je in 6.4sec naar de 100 en niet in 7.9sec een 320d is nog sneller
BMW goedkoper??? op autoweek.nl:
BMW X3 30d, 218PK, 68.355 euro (6A)
de 6M transmissie is 64.440euro.

iets zegt mij dat bmw altijd duurder is…
@Gert:

Ja, en dan heb je een veel kalere auto.. Wil je een vergelijkbare uitrusting hebben dan moet je een Executive met een paar opties kopen, en wil je de uitrusting van de GT premium moet je een een high excecutive kopen met wat opties, en dan zit je ruimschoots boven de prijzen van de infiniti;)
Ik vind die EX er niet echt flitsend uitzien in verglijking met de andere modellen van Infiniti

@ Jean Claude een 320d is geen SUV/crossover
Volgens mij is die onderste een FX.
BMW kan echt niet wedijveren mat infiniti of Lexus daar zijn ze echt een maatje te klein voor.
Op dit blog zal de meerderheid dit niet snappen.
nja voor dat geld koop je toch een bmw x5 4.0 diesel
oja correctie ik woon in belgie hier is een auto dik 20 procent goedkoper
De Infiniti Ex klopte de X5m in de slalom en wordt alom geroemd om de ronduit sportieve wegligging (zeker voor een SUV)… daar kan ook een X3 of Q5 niet mee.. aangezien de EX30d hetzelfde onderstel heeft als de Ex37 zal het met de wegligging en de handeling meer dan goed zitten…

http://www.youtube.com/watch?v=oTZJtqG4JIo

En een review van Fleet TV
http://www.youtube.com/watch?v=WGGbWYAKdT8
even bij Audi zitten kijken maar de vergelijkbare Q5 met een vergelijkbare uitrusting komt al gauw VER boven de 75 mille…. conclusie? Dit is een koopje!
stopwearingpants
wat een premium hoge prijs voor een doorsnee uitziende auto
zou hem niet eens voor de helft kopen.
haha kijkt die voorkant =P IS echt geen mooie auto.
in ieder geval beter als een dacia

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).