Uiteraard zit TechArt aan de nieuwe Porsche Cayenne

Auteur: , 32 Reacties

It's On! De komende tijd zal de nieuwe Cayenne zich gestaag in het straatbeeld voegen en dat betekend dat er ook mensen zullen zijn die hem aan willen passen. Een eerste bescheiden spoilerpakket van TechArt staat nu klaar.

Met de Magnum had TechArt lange tijd een van de meer extreme pakketjes voor de Cayenne beschikbaar. Flink verlaagd, grote wielen, dik spoilerwerk, het was min of meer een benchmark voor Cayenne-tuning. Met de eerste set plastic voor de nieuwe Cayenne pakken ze het wat rustiger aan.

Je kan nog steeds een aardige verkeersdrempel nemen, maar pas wel op met stoeprandjes! Velgen komen in de maten 20 en 23 inch. Naast de buitenkant, wordt ook de binnenkant ‘getjoend’. Er zijn veel nieuwe kleuren leer verkrijgbaar en alu pedalen en schakelflippers om het af te maken.

Motorisch wordt er nog niks aangepast. Met de nadruk op ‘nog’. Voor de komende maanden heeft TechArt namelijk nog een hoop nieuws in de planning staan. Upgrades naar veel vermogen, een bodykit die wel tot aan de grond rijkt en noem maar op.32 reacties

Waarom je de nieuwe Astra nu wilt configureren bekijk het hier!.
MOOI, niks meer aan doen
Ik schaam me diep maar ik ben bang dat ik hem mooi vind :oops:
@Ruben00:
@Ruben00: en je zou je moeten schamen ook want hij is verschrikkelijk lelijk :D
als of dat de normale al niet dik genoeg is!
de nieuwe is dikker geworden!
ik vind de naam maar niks techart!
@astonfreak: ik ook eigenlijk.
hihi
de vorige was lelijk, deze is nog erger

kan niet wennen aan de koplampen en de achterkant is kots maar kotslelijk
Heeft Techart ook andere velgen?
Ik kan de achterkant maar niet mooi vinden. Hoe goed ik mijn best ook doe. Het is net een vergrote Panamera… Worden dan ook allebei in Leipzig gemaakt, maar dat zegt natuurlijk niks. Hoort niks te zeggen.
De Turbo MkII-sloffen staan’m nog altijd het beste. En ik vind het wél een mooie SUV. Een pak minder lomp dan z’n voorganger.
Echt wel mooi, hoewel ik van mening ben dat Porsche de ruwe lijnen van de Infinity FX heeft afgesnoept.
BelgianTriple
Man die achterkant had zo op de nieuwste Hyundai Tucson of Santa Fe kunnen staan. :-x
@BelgianTriple: Ja, dus
Elke keer als ik die Cayenne zie, denk ik ja ik begin hem toch al wat mooier te vinden… En dan zie ik een foto van de achterkant… En dan denk ik meteen… Neen toch niet… ie is nog altijd lelijk ;)
“mooi” is toch wel het laatste dat in je opkomt als je oog in oog komt te staan met deze proletenbak.
ik vind de nieuwe cayennes zo F***ING lelijk!!!!!! Zelfs met techart erop nog steeds, het is gewoon een hyundai santa fee special edition ofzoiets, bagger porsche
ben nooit fan geweest van de cayenne, en helemaal niet van cayenne tjoening. Maar ik moet eerlijk bekkennen dat ik de nieuwe Cayenne STANDAARD niet lelijk vind. Deze Techart zooi is echter minder mooi. Ik vind de soort van “luchtinlaten” in de voorbumper ook een beetje typisch.
TJa, zo vind ik hem eigenlijk best lekker. Ik ben benieuwd naar de volgende kit van TechArt, die ongetwijfeld niet zo minimalistisch als deze zal zijn.
Ik vind dit zeker een geslaagde tune. Die andere tunes waren cayennes met teveel botox.
idem als Ruben, ik heb echt een hekel aan cayennes,
maar deze is zo over the top dat ie eigenlijk zo is zoals Porsche hem zou moeten maken.

ideale voetballers auto, maar wel errrrrg dik!
Bravo TechArt, bravo.
23″…dat rijdt helemaal niet lekker.
Kapot moeilijk!! Graag met die ‘gewone’ 5 spaaks ipv die twinspoke-achtige.
Langs voor en in profiel is dit echt een dikke bak. Maar die achterlichten zijn esthetisch en verhoudingsgewijs absoluut onverantwoord!
@QQQQQ
Denk er precies zo over!
Ziet er geeneens heel verkeerd uit toch?
Ik vind die achterlichten echt afgrijselijk en porsche onwaardig. Techart heeft wel z’n best gedaan.
voorkant is zeer mooi maar de achterkant ?

Wie heeft dat goedgekeurd is chris bangle overgestapt naar porsche ofzo ;)
Ik vind deze mooier dan de generatie ervoor, maar die achterlichten daar moet ik wel even aan wennen zeg.

Sleutel omdraaien aan de linkerkant. :lol:
Gruwelijke bak! En dat is niet positief bedoeld
Niet mooi, echt oer en oer lelijk. Sorry hoor, vond de vorige generatie mooier… Doe mij maar een X5, dan maar iets langzamer…
Hij is eigenlijk best wel penis verhardend!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).