Tom Coronel haalt 2e plek in WTCC

Auteur: , 36 Reacties

Die arme jongen moest gaan dieselen van de baas, maar hij raakt er langzaam aan gewend. Hij moest er vervolgens wat collega's voor aan de kant beuken, maar daar smaakte de champagne niet minder om.

In race 1 vielen de verschillende deelnemers met bosjes uit, de hoge snelheden en temperaturen vergden te veel van de banden van menig deelnemer. Tom koos er juist voor om de banden te sparen en dat pakte goed uit en finishte hij op de vijfde plek. In de tweede race startte hij op P4, maar voor hem vielen er nog twee deelnemers uit en viel de tweede plek hem toe. En dat tikje bij de eerste bocht? Dat hoort bij racen…


Raceverslag Tom Coronel WTCC Monza36 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
irritante homo is het
@dw: en waar maak jij dat uit op?
@dw: hij gaf zijn vriendin toch een zoen? :P
Mika Hakkinen
Hij is lekker bezig.. maar hij is nog niet de beste.. af en toe een podium en verder constant..
Mika Hakkinen
@Dw: zo kun je over iedereen wel iets zeggen.. Schumacher enz..
Vond het zielig voor die Deen Nykeaard ofzo iets.
@dw jou gaydar sloeg gelijk uit? bij het zien van tom?
Is dat een fles Pommery die Coronel staat leeg te schudden?
http://www.desras.com/newsimg/Pommery%20Brut%20Royal.jpg
Ach die vent komt me een beetje de keel uit.
Veredelde BN’ers..Tuurlijk zijn dr toch wel meer NL coureurs die beter presteren dan hij.
Wat zeuren jullie nou over Tom?? Ik vind het een topgozer!
Moet er nou elke keer commentaar geleverd worden door iets of iemand in een hokje te duwen dan wel op een andere manier de grond in te boren?
Als je je mening ventileert, doe dat dan op een onderbouwde manier!
En nee, ik ben geen Coronel fan, mocht je dat misschien denken.
@Bubble: onderbouw dat dan…
Hij doet het top!! dit is zijn 6de (3 circuits)race met een Diesel waar hij lang over gezeurd heeft en dan een podiumplek en 5e in het kampioenschap. ik begrijp wel dat menige mens hem irritant vind omdat hij zo ??aandachts-trekker?? is….nouja ik weet de juiste woorden niet bij hem, maarja iedereen die goed is is een beetje raar. ik niet maar ik ben nergens goed in.
racen is is voor de gebroeders Coronel een hobby-projectje ..
en zelfs dat doen ze professioneel ..

gefeliciteerd ..
Wat lopen er toch veel kuthollanders rond die niemand een succes gunnen. Die rijden zeker in een auto die ze zich kunnen veroorloven ipv die ze willen, een baan hebben die ze eigenlijk niet willen en met een lelijk wijf zijn getrouwd.Coronel is altijd positief, gaat al jaren voor de sport en heeft nu (weer) succes. Wees ook eens blij voor iemand anders en ga zelf het leven leiden wat je wilt ipv iemand anders neerhalen
Wees Blij dat hij succesvol is ,en ik vind het een erg goeie coureur hij is ook erg aardig ik heb ook een handtekening gekregen van hem en hij woont trouwens 3 a 4 km bij mijn huis vandaan :D
een van de beste alround coureurs van nederland! wees daar eens trots op!! steletje azijn zeikers!!!!
Tom Coronel is een volhouder en doorzetter en daardoor succesvol, daar kan ik meer respect voor opbrengen dan van die types die langs de zijlijn iedereen en alles wat boven het maaiveld uitsteekt lopen af te zeiken.
En dit noem je racen ? Eerst iedereen van de baan afketsen om vervolgens 2de te worden. Amateur ga liever in een botsauto zitten ofzo.
doet ie toch netjes hoor..respect hoor!
Ja, als ze maar 9 rondjes hoeven te rijden maar des ondanks vind ik Tom een goede vent!
Ik vind die Cruze echt vet! :D
Nederlandse sporters mogen gewoon geen succes hebben. Op het eerste de beste foutje worden ze genadeloos afgestraft, maakt niet uit in welke sport dat gebeurt. Moet je opletten wat er straks gebeurt als Oranje voortijdig in het WK sneuvelt…

En voor alle kutazijnpissers hier: wat hebben jullie eigenlijk gepresteerd in je zielige levens dat jullie “het recht” hebben anderen te mogen afzeiken? Er is maar 1 enkele reden, en dat is jaloersheid. Lekker in auto’s mogen scheuren over de gehele wereld, in plaats van 9 tot 5 achter een of ander kutburootje te moeten zitten.

Nou, bedankt weer voor het verzieken van het zoveelste topic hier op Autoblog, jullie zullen er ongetwijfeld een enorm harde plasser van gekregen hebben.

Ja toch, Imba? Kennelijk _moest_ je als eerste je gal spuwen…
Hahaha wat een stelletje azijnpissers hier. Dat is toch die Hollandse ”nuchterheid” ofzo dan, gelukkig ben ik half frans en heb ik daar schijnbaar geen last van. Want je moet eens zien hoe dit in andere landen gaat, daar supporten ze de mensen die voor hun land uitkomen in wat voor sporttak dan ook, moedigen ze door dik en dun aan vol emotie en trots. Het is dan helemaal dieptriest dat jullie ook nog eens een toffe peer als Tom Coronel weten af te kraken die praktisch nooit negatief in de pers komt (in tegenstelling tot oa. Christiaan Albers), en al helemaal niet mediageil is. En voor degenen die hier claimen dat Coronel een aandachtstrekker is of een veredelde BN’er; do your research. Tom is wat mij betreft het beste wat Nederland de afgelopen jaren voortbrengt qua stuurtalent, met die benzine-seat vorig jaar wist hij ook altijd knap rond P7/P6 te rijden en soms zelfs nog verder vooraan. Dit jaar rijdt hij met die diesel en je ziet, hij zit bij de top. Hij is altijd vrolijk, sportief en ook zeker competitief! In meerdere interviews noemen die WTCC’ers Tom als de spontaanste/vrolijkste coureur van de grid. Het is gewoon treurig dat jullie het beetje succes wat Nederland heeft in de autosport ook nog weten af te kraken, vind je het gek dat we het zo beroerd doen…een weinig inspirerend publiek!Gelukkig heeft hij ook nog genoeg mensen die hem wel supporten. Forza Tom!
@ i-love-suv
wie zegt dat mensen tom niet mogen omdat hij succesvol is? ik vind hem gewoon een rotkop hebben en die columns van hem in de autoreview gaan nergens over.
@erik

Dat noem ik gewoon jaloezie :) En waarom is het iets tops wat hij heeft gepreseteerd?

TOM is een private driver en heeft geen fabrieksteam achter zich. Dus het is nogal knap dat hij dit allemaal zelf heeft weten te bereiken.
Hehe eindelijk wat waargemaakt met die praatjes van hem!
i-love-suv wint de “Idioot van de day” award. Nederlanders rijden in auto’s die ze kunnen betalen, i.p.v. in auto’s die ze willen. Joh!
En ik kan de tweede plaats verwachten voor de ‘spelfout’, dag i.p.v. day.
wat je er ook van vind hij haalt wel de 2e plaats, ik denk dat de meeste dat hier niet kunnen na doen maar dat denk ik altans. zeg het gerust als ik het fout heb :mrgreen
Ik vind Coronel geen aandachtstrekker.
Het is de media die hem ook telkens opzoekt! Immers is hij de enige NL-coureur in het wereldkampioenschap voor Toerwagens!!!


Coronel is ook zakelijk slim, want hij heeft enkele bedrijven onder zich. Dan is het prettig dat men je herinnerd als een vrolijk spring-in-het-veld, toch?
Overigens zou ik net zo blij zijn, als ik kon doen wat ik het liefst doe en ik word ervoor betaald nog ook!!!!!

Maar ik ben idd. gewoon nuchter als ik stel dat het resultaat wel voor een groot deel te danken aan het principe van de reversed grid.

Hij is in die tweede race wel vanaf P4 vertrokken.


Dan vliegt Barth van de baan, Tarquini krijgt een drive-through en Nykjaer valt uit en dan wordt Tom 2e.
Achter Muller die van P5 gestart is…
maar het resultaat (is het enige dat) telt, dat weer wel
Heel leuk voor onze tommy, maar ik hoef die kop ook niet veel vaker te zien
Waarom coronel? Mijn favoriete nederlandse coureur is Danny van Dongen!
Ja hele lieve man als je hem zo ziet… in het echt is het een arrogante kwal van heb ik jou daar! bah! Maja maar een enkele die dat weet hier… Net als Paul de Leeuw, ook zo’n kwal en Allard Kalf en Marco Borsato en en en en en en en Barry Paf okee ik hou op
Headhunterz Die Cruze is ook vet! En direct succes echt goed.

Ik heb er zelf ook 1 voor de deur staan omdat ze goed betaalbaar zijn, prima wagen!
Doet hij netjes!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).