Autoblog 2010 flashback: week 21

Auteur: , 6 Reacties

Het was knoeien geblazen! Knoeien met chroom op Mercedessen, knoeien met straatje keren en knoeien bij het doorkijken van het topic met Falken-meisjes. Porsche liep nog wat aan te klooien (of knoeien?) met de cijfers, want Volkswagen had de boel in mei nog niet overgenomen. Tussen Tesla en Daimler ging het er een stuk vriendschappelijker aan toe.

Het tweede item was: strooien met geld. Limburg vond het wel een idee om goed verkeersgedrag te gaan belonen. Ook in Nederland zat er een slooppremie in de pijplijn en de Britse overheid hielp zelfs bij de financiering van een Nissan GT-R.

Matzwart viel vorig jaar goed in de smaak, maar over de toepassing op een Citroën DS bestond nog wat twijfel. Verder kwam er van alles en nog wat voorbij. Een grote primeur was de gouden Ferrari. En we zagen een lekkere blauwe Audi. Groen kwam langs in de vorm van een kapotte Focus RS en een Geiger Corvette. Rood was het thema op de Wörthersee-Golf en bij de dragrace tussen een CTS-V en M5.

Feest bij MINI en Renault. De Espace werd alweer 25 jaar oud. MINI bestond 50 jaar en bracht maar weer eens peperdure special-edition uit. Iets te vieren: wat dacht je van een parfum-fles auto? Chanel doet het gewoon!6 reacties

Oef, wat gaat een jaar toch weer hard!
Wat raar, beetje grondstofjes zitten verspillen aan een auwteuw, terwijl je alleenmaar carbon en aluminium gebruikt als buitenkant! achja wat een gelul dit
O ja, vorig jaar werd er een topic over mijn matzwarte Citroëns-upload gemaakt. Heugelijk feit, maar ik was het vergeten. ;) Ik bedenk me opeens dat ik dit jaar helemaal geen foto’s van CitroMobile heb geüpload… :|
Ik heb net het artikel over de Espace nog eens gelezen, echt lachen om te zien hoe sommige mensen een afkeer hebben ten opzichte van alles wat Frans is.
@Citrofiel

Doen! Mijn Frans gebakje nog vast gelegd?
Haha dat filmpje met die vrouw die wilde keren…. Ik weet nog dat ik een glimlach niet kon onderdrukken toen ik het zag ;)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).